@@@@@@@@INFO@@@@@@@INFO@@@@@@
Hamba Allah 32 - Mon 17/Dec/2012 12:59pm [Last Comment]
ASKM KPD SUME NK KONGSI SIKIT NI

KERETA SAMBUNG BAYAR YG DIIKLANKAN BYK YG PENIPU DH HAMPIR2 25 ORG MNGSA TERTIPU DLM THUN INI

FUNDER DH 5 ORG MUFLIS SUMENYA AKIBAT FUND ORG YG SALAH

BELIAN BARANG MENERUSI TRANSAKSI BANK..HAUS DH DPT DUIT SNYAP AJE 35 ORG MNGSA.

STOKIS,PEMBEKAL SUME HARGA TK MUNASABAH SUME NK MAKAN BANGSA SENDIRI.

PINJAM DUIT AKIBAT TERDESAK..CM LAKONAN SEMATA SBB NK SENANG CEPAT 1 ORG RM100 20 ORG DH KAYA DAH DEPA.

URUT BATIN,TRADISIONAL SUMENYA TK BETUL..LAIN JADINYA EHEM2 FHM2 LH.

UBAT2 SEX SUMENYA MEMBUATKAN ANDA SEKSA BKN NIKMAT,HANCUR DUIT SEKSA DAPAT.

tp ada yg jujur hnyalah masa dan takdir akan menemukan mereka,selawat dn alfatihah , berdoa pasti akan jumpa

SILA NYATAKAN BENAR ATAU TIDAK SEGALA YANG SY KATAKAN INI..SILA KOMEN SY DH JUMPA 10 ORG PENIPU DAN SY DH LAKUKAN APE YG PATT UTK MEREKA SEDAR DAN MENDAPATKAN HUKUMAN DARI SUDUT PERUNDANGAN.

HJ MEGAT HITAM BIN MEGAT TERAWISNYA

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
     
  1. Cik Putih 3 - Mon 17/Dec/2012 1:32pm
    Skim pinjaman ada tak yang mcm 'ALONG'?  
  2. Alamak 2 - Mon 17/Dec/2012 1:57pm
    ni la org kita..ada tempat utk sama2 cari makan,dia berak kat situ..org mcm ni mmg x guna,kesian kat org yg btl2 perlu bantuan,btl2 nak meniaga...xsudah2 dgn menipu..kalau mcm ni mmg sampai bila2 la melayu tu layu...skim along pun byk kat sini cik putih ooii..mcm pak aji ckp td,skrg ni kebanyakan iklan menipu nak senang cpt..sedarlah melayu yg suka menipu,dah la susah, menyusahkan org pulak..duit haram jgn dibuat mkn anak bini (kalau ada la)..  
  3. Humaira 2 - Tue 18/Dec/2012 10:41am
    Hanya mampu tersenyum membaca semua ne.... ;)  
  4. Hamba Allah 32 - Tue 18/Dec/2012 12:19pm
    kenapa humaira sebb anda ialah baruh along kn he2 biasalah org makan ribaa mcm awk akn terasa tp awk kn memng sk yg haram semua nya hahahaha semoga byk lg benda haram awk makan yea haaha lm2 jd anak xxxxxx  
  5. Humaira 2 - Tue 18/Dec/2012 1:53pm
    Manusia.. Hurm takpa,sy nak cik hamba allah tau yg sy ampun kan setiap huruf yg kurang elok cik sebut dkt sy. Takpalah, arwah mak dan walid sy tak ajar sy kurang ajar jadi sy balas perbuatan cik dengan '' ya allah ya tuhan ku kau murahkan rezeki mereka yg memfitnahku dengan limpahnya dan tenangkan hati mereka..amin ya rabbalalamin. ''.. > SY ikhlas doakan cik supaya tiada dendam sy pada cik..salam  
  6. Roy 80 - Tue 18/Dec/2012 6:30pm
    Aisayman gaduh la pulak. Rilek, salah faham je tu. lagi baik balik kepada topic asal. Saya nak kongsi satu, bukan setakat along dan peminta sedekah je yang buat duit haram di sini. Ada juga tanpa segan silu meminjam Nama organisasi yang besar seperti Nama koperasi wawasan selangor berhad. Betul wujud atau tidak koperasi tu saya tak tahu, minta warga majalah dapat membantu.
    Cuma yang saya dapat kongsi ialah syarikat yg konon2 bernaung dibawah koperasi tersebut telah membuat skim yang kononnya nak bantu orang yang banyak hutang dengan skim bantu ummah kononnya.
    Apa yang jadi ialah orang yang masuk kena bayar 350 satu akaun. Kemudian, dikatakan sistem komputer yang Akan Susun orang2 lain yang daftar untuk duduk dibawah kumpulannya. Jika dia bawa orang sekalipun, Belum tentu orang tersebut duduk di bawahnya.
    Apa yang berlaku ialah setelah lebih sebulan, tiada Nama pun masuk di bawah kumpulannya sedang kan pendaftaran orang2 lain agak ramai.
    Untuk Sah kan penipu saya tak layak tetapi terpulang atas budi Bicara tuan2 sekalian. Ini adalah pengalaman saudara saya dan saya kebetulan menemankan dia ke ofis pihak itu. Ofis mereka terletak di jalan reko, kajang. Jadi hati2 lah kawan2 semua dan buat yang empunya diri tu sekiranya terbaca, takkan halal Dunia akhirat duit orang yang anda ambil sekiranya anda menipu. Insyaallah, pembalasan di akhirat menanti jika tidak di Dunia.  
  7. Hamba Allah 32 - Tue 18/Dec/2012 10:46pm
    SALAM EN ROY

    Betul en roy tu cakap si perempuan tu sila bc sume pinjaman yg di tawarkan bl badan beruniform nk buat dia tk bg nmpk sgt pinjaman haram,sbb dia baruah along sbb tu dia malu,

    Jika sy nk dh lm sy ajar along2 yg kenakan melayu ni sume dgn kesaktian ilmu jongko kera akn ku punahkan si penipu2 ini biar merana hidupnya..

    wong konoo wong keenee,ku tabuh ku lurh pejat2 ruhnya agar mnjadi halus bak kaca ku tutuh umbuh2nya gak kelapa paro..uhhhhhhhh

    uhhhhhjaaaaa  
  8. Humaira 2 - Wed 19/Dec/2012 10:17am
    salam selamat pagi..

    Untuk pengetahuan semua kenapa tempat sy tak buat loan untuk BADAN BERUNIFORM seperti tentera,kastam,police,dan bomba kerana MEREKA SUDAH mempunyai koperasi - koperasi under govement yg kadang2 dah lebih % dari gaji mereka.. itu pun bukan semua case badan beruniform kami reject tengok juga kelayakan lain dari segi gaji.. bukan menghina kadang2 yg bekerja dgn goverment potongan dah terlalu banyak,balence gaji pon tinggal 500-900riggit takkan nak kami bagi loan lagi.Kami juga perlu fikir jika balence gaji dah 900 nak tolak loan kami nanti mereka nak mkn apa?

    Rasa-rasa jika sy dan company ADALAH BARUA AHLONG seperti tuan hamba allah cakap agak2 perlu ke sy fikir mereka yg bergaji 900ringgit+badan beruniform terutamanya makan atau tidak. Sy bole beri pinjaman tapi kami masih ada hati perut kena fikir yg meminjam jugak manusia. Kalau kami jahat seperti yg di gemburkan peduli apa mereka makan atau tidak confirm bagi loan janji bulanan masyuk..tapi tak semudah itu !

    Setiap money lender yg SAH ada mandat2 tertentu.. Untuk pengetahuan semua bukan kami saja-saja tak nak bagi loan untuk golongan ini tetapi sebab mereka ada koperasi sendiri.

    Ada juga tempat yg boleh menyalurkan pinjaman kepada badan beruniform cumanya peminjam harus bijak mencari sebab takot2 ada yg mengambil kesempatan.

    Sy akui mmg kalau sekali imbas iklan2 kami tak beri penjelasan dan kebanyakan kami jelaskan apabila anggota2 call then baru kami explain kenapa..

    Tak semestinya kami tak beri pada badan beruniform kami beroperasi secara haram. Lama dah sy dlm bidang ne sudi-sudi la google no hp atau sms saja kat sy bole bagi no lesen. Pergi cek dengan kementerian bukan memekak memaki pegawai kami seperti org hilang akal..

    Ingat,setiap kata-kata itu melambang kan siapa jati diri kita. Jangan la cakap sembarangan jika kita tak tahu menahu dalam bidang itu. Akan nampak kelemahan kita balik.

    Jika kita keluarkan fakta MAKA harus bertanggung jawb dgn fakta yg di beri.. CIk hamba allah, org seperti cik hari2 kami handle,dah immune : )

    Bagi sy sesipa yg pernah jadi customer sy dia kenal la company kmi mcm mana.. yg selebihnya tolong la call sy tanya syarat2 dan dapatkan info yg sebenarnya mengenai company sy dan produk loan sy jangan la memandai hanya di sebabkan company lain buat hal sy terpalit sama..

    wallahualam....  
  9. Zetty Bahiki - Wed 19/Dec/2012 10:22am
    Salam..

    baru2 ni sy dgr pasal HYPERTEAM BIZ SOLUTION..

    byr RM70.00 akan launch pada bulan february...bulan ke3 akan dpt RM40k, bulan ke 5 RM95k...

    xpayah menjual/promot brg....sistem ni mcm cik ROY ckp tu..byr RM70 dorg akan masukkan nama dlm sistem anda perlu bwk 6 org lg...

    kononnye HYPERTEAM ni adalah org tgh bg syrkt MLM, srkg dorang fokus utk MONAVIE nak kumpulkan 16,380 ahli dan ahli ni akan jd pembeli tetap stp bulan.

    UMNO pun terlibat...dorg berkempen di kawasan2 FLAT2, PPR...org2 yg tinggal di sini mmg berpendapatan rendah, dgr psl duit ribu2 tanpa buat kerja terus masuk ahli...speaker dorg seorg cikgu, bila bercakap pasti akan memburukan sykt2 MLM lain..

    bukn semua MLM penipu...cara berniaga slh dorg ckp la menipu....sy mahu kan kepastian tentang HYPERTEAM ni sbb pk logik l tanpa bbuat apa2 byr rm70 blh dpt rm40k??? kesian pd makcik2 pakcik yg buta it,yg dah berumo,pencen ni...terus sja byr....mereka ckp cuba nasib..mmg rm70 xrugi byk tp klu dah kutip 16,380 org dah brpe??  
  10. Roy 80 - Wed 19/Dec/2012 11:31am
    Sebenarnya..tiada satu benda jika kita labur 100 dapat sejuta. Takkan ada.
    Melainkan kita jadi orang gila duduk online 25 jam sehari then Kalau nasib baik dapatlah beberapa Ganda sikit Dari pelaburan tu.
    Atau kita jadi penipu.
    Jangan terpedaya dengan ayat ayat mcmni..."rahsia jana duit terbongkar" atau Dok tunjuk transaction yang masuk duit ribu2 dengan modal 50@100.
    Tu semua bukti boleh bikin.
    Kita nak marah bangsa kita kena Tipu dengan bangkai mcmtu...tapi paham bila bab duit ramai yang kelabu mata.
    Kalau la kita dapat ajar puak2 bangkai penipu ni dengan undang2 hutan sesekali agaknya bagus jugak. Setakat kena kutuk je..diorang ni jenis muka tebal dah tak kisah.
    Apa apa pun, kita harap perkongsian maklumat tentang kegiatan mereka ni dapat dilakukan Sesama kita.
    Tak payah tunggu orang beritau, nampak saja terus kita sebarkan Sesama kita dan berterusan.  
  11. Humaira 2 - Wed 19/Dec/2012 11:37am
    Roy- hujah awak berasas.. Kadang sesuatu tu berlaku kebanyakkan dari kita suka menyalahkan orang lain tapi cuba kita muhasabah diri yg menipu tu teranng2 pandai sebab sampai kita terpedaya yg kita alpa pergi percaya tu satu fakta yg sangat menakotkan..

    Renung2kan....  
  12. Cupingz - Fri 21/Dec/2012 2:46am
    To Hamba Allah :

    Daripada pandangan saya anda seorang yang tak ada adab bahasa yang mencerminkan anda seorang manusia berakal.Terus terang saya cakap,bukan membela atau mengaburkan sesiapa dalam forum ini.Sebagai seorang manusia yang ada adab anda tidak terus menhentam apa juga jenis perniagaan atau maklumat yang ingin dikongsikan bersama.Anda telah melabelkan biz orang seperti ianya telah disabitkan dan dijatuhi hukuman bersalah..

    Mungkin anda salah seorang yang dimaksudkan oleh Humaira 2 diatas.Kalau dah tak mampu berhutang take perlu lagi anda membebankan diri dengan hutang yang baru.Kalau setakat gaji kerajaan tu paling tinggi bersih pun 1200ringgit..Itu lah duit untuk hidup selama 25hari sebelum gaji.

    Pakai baju ukurlah dibadan sendiri jangan anda ukur did kayu balak.Harap nama je melambangkan orang Islam tapi adab langsung takda.Senang nak membaruahkan orang ye.Mcm ni je laa,anda behenti keje makan gaji yang tak pnh rs bersyukur tu anda kerja buruh sawit di Felda,gaji buruh sawit mencecah 4k sebulan.Tak perlu lagi nak bt pinjaman along.

    Kalau dah rasa diri tu baik sangat lebih baik anda jadi pendakwah bebas..

    Terima kasih  
  13. Hamba Allah 32 - Fri 21/Dec/2012 8:15pm
    Salam solat anda cuku?puasa? Knp membela sedangkn dah nyata..adakh anda sebahagian baruah juga..nmpk ketara ia jwpnnya .. usah tunjuk hebt disini .. diluar seperti kera..anda menghina badan kerajaan secara sindiran..namun jelas ketara kelihatan anda juga baruah yg nyata

    Salam ikhlas  
  14. Humaira 2 - Sat 22/Dec/2012 10:23am
    Roy- sy terima teguran awak. Terima kasih. Pandangan seperti anda bole memperbaiki mutu perkhidmatan kami. Mungkin kami terlalu sibuk kadang2 alpa benda yg kecil2 dan yg kecil tu la orang selalu nampak. Apa pun Mudah.. segala persoalan boleh confront sy di 0129198314

    Tak guna bertekak tidak membawa hasil. Biarlah apa pon orang nak panggil kita walau anjing sekali pun..

    Tenang dan teruskan kerja seperti biasa sekurangnya ramai jugak yg masalah keewangan nya selesai.. Itu lebih baik.

    salam  
  15. Roy 80 - Sat 22/Dec/2012 10:24am
    Nampaknya Isu ni masih hangat sampai Isu pada topic hilang mcmtu je.

    Oklah, saya join sikit dan bg pandangan. Minta Maaf jika pandangan itu kurang sesuai, maklumlah saya tak sekolah tinggi.

    Bagi saya, jika kita agen yang betul2 cari rezeki dan tiada penipuan, kita patutlah pamerkan diri kita sewajarnya. Pamerkan diri tu maksud saya buka laman web yang sebenarnya, tunjuk profile kita di situ. Kita tak buat salah, jadi tiada apa yang perlu dirisaukan. Lagi satu, kita claim diri kita Beri perkhidmatan professional, maka diri kita pun perlu professional. Takkan cukup kita tampilkan diri kita dalam forum majalah ni. Orang nilai kita melalui tulisan kita, dah diri kita orang tak nampak.

    Paling sikit pun kita interaksi dengan prospek atau client kita melalui facebook. Kita jujur, perkhidmatan kita telus jadi takde apa yang perlu dirisaukan.

    Untuk yang pernah Cuba mohon loan tapi tak lepas, mungkin Ada sebab kenapa tidak diluluskan. Tiada agen yang menolak rezeki tapi Cuba berbincang dengan agen baik2, apa yang perlu dilakukan. Untuk agen pula, satu nilai tambah untuk perkhidmatan dan imej anda jika anda boleh memberi nasihat atau option kepada orang lain sekiranya anda tidak boleh menolong mereka. Mungkin anda boleh tolong rujuk kes mereka kepada rakan2 lain yang sealiran dengan perkhidmatan anda.

    Saya tidak nampak bertekak kat sini boleh jernihkan suasana. Dan minta Maaf banyak2 jika saya tersilap cakap.  
  16. Hamba Allah 32 - Sun 23/Dec/2012 8:32pm
    salam en roy

    anda bijak,anda bernas krn anda jujur kpd mereka yg membenatah itu..kerana mereka ialah BARUAH DAN PENIPU sbb tu rs gementar dan takut serta gusar maka keluarlah kompalin2 yg bukan2 siapa makan cili rs pedas  
Page 1   (Total 16 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2728)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (214)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (248)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (650)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (547)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1254)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (165)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (678)
Bisnes Minuman (1461)
Bisnes Pasar Malam (1968)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (682)
Bisnes Perabot (853)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1107)
Bisnes Restoran (3325)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (364)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (380)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (660)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (818)
Bisnes Untuk Dijual (3316)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1770)
Diskusi Bisnes (1960)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (719)
Expo Karnival Tapak Niaga (6462)
Forex Malaysia (1878)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (710)
Hiasan Taman (241)
Hotel Resort Homestay (1007)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2819)
Insurans Dan Takaful (1726)
Insurans Roadtax Kereta (338)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1981)
Kedai Emas (452)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2530)
Kedai Hardware (436)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3831)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1843)
Kedai Sewa (1633)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (4993)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4804)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11738)
Kerja Praktikal (2057)
Kerja Sales (2273)
Kerja Sambilan (6314)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (455)
Kontraktor Balak Dan Kayu (479)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (391)
Kontraktor Pembinaan (2054)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2815)
Kursus Kecantikan (686)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1622)
Mencari Pelabur (3680)
Mesin Fotostat (352)
Mesin Freezer Dan Chiller (267)
Mesin Industri (511)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (567)
Pakej Pelancongan (2608)
Pakej Perkahwinan (1201)
Pakej Perniagaan (892)
Pasar Basah (1458)
Pekerja Asing (1231)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1852)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (648)
Pembekal Kerepek (1098)
Pembekal Keropok (444)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (238)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (595)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (605)
Pemborong Bundle (864)
Pemborong Cadar Dan Tilam (453)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (773)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1655)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4206)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3519)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2787)
Pembuat Papan Tanda Iklan (277)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (494)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (952)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (586)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1537)
Pengedar Permainan Kanak2 (598)
Pengedar Produk Kecantikan (2627)
Pengedar Produk Kesihatan (2996)
Pengurus Majlis (596)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (727)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (695)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (264)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (720)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (570)
Perkakas Dapur (624)
Perkakas Elektrik (436)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1532)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (519)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (607)
Pinjaman Peribadi (10589)
Pinjaman Perniagaan (1836)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1317)
Program Consignment (2011)
Program Dropship (6735)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1541)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (522)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (365)
Pusat Tadika Dan Taska (1312)
Pusat Tuisyen (1067)
Rancangan Perniagaan (594)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4283)
Rumah Untuk Dijual (3732)
Servis Freelance (1110)
Servis Keselamatan (720)
Servis Pembersihan (825)
Servis Pengedaran Risalah (459)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1817)
Sewa Lori (2558)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1096)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (639)
Tanah Untuk Dijual (4842)
Tempahan Biskut Dan Tart (2153)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (667)
Tempahan Katering (2144)
Tempahan Kek Dan Coklat (2149)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1745)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (522)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1685)
Urut Tradisional (793)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1092)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2307)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1351)