Search Majalah.com
Homestay Apartment Di Cameron Higlands
Shery - Mon 9/Aug/2010 12:25pm [Last Comment]
Bercuti di Cameron Highlands di bulan Ramadhan ini? Kami ada apartment yang sangat selesa untuk didiami.

Ia terletak di Groundfloor, Greenhill apartment dekat dengan Heritage Hotel, Tanah Rata. Tidak perlu menaiki tangga dan tempat letak kereta hanyalah beberapa langkah ke pintu masuk.

Ruang yang luas boleh menampung sehingga 10-12 orang dan dinasihatkan agar membawa selimut/toto sendiri kalau lebih dari 8 orang.

-3 bilik tidur (1 double bed dan 4 single bed)
-2 bilik air lengkap dengan water heater (1 dlm master bedroom dengan bath tub)
-Peralatan memasak disediakan
-Rice cooker, peti ais, microwave, pinggan mangkuk, striker, TV (astro) juga disediakan.

Untuk keterangan lanjut, sila hubungi Sarimah di talian 012-3998793 atau 019-2002012

Niche: Hotel Resort Homestay
Salam Eidulfitri 1435h (2014)
Dari DPMM Putrajaya

Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Metafora Touch - Mon 9/Aug/2010 12:37pm
    sila email saya senarai harga dan package nya

    di jessnor9956@gmail.com  
  2. Zuariah - Mon 9/Aug/2010 12:42pm
    juga email saya senarai harga dan package to zueriey_kipsas@yahoo.com. tq  
  3. Mohd Jamaluddin Jusoh - Mon 9/Aug/2010 3:52pm
    boleh kasi quotation pada saya

    mal_2011@hotmail.com  
  4. Sarimah 2 - Tue 10/Aug/2010 9:59am
    Untuk Metafora, Zuariah dan Mohd Jamal, saya dah emailkan pada anda harga pengginapan di cameron highland. t.kasih  
  5. Zila 6 - Wed 11/Aug/2010 3:13pm
    Boleh bagi senarai harga ke azilayasin@gmail.com  
  6. Sufian786 - Thu 12/Aug/2010 6:08pm
    boleh bagi quotation sufian786@hotmail.com  
  7. Shery - Thu 12/Aug/2010 9:17pm
    Untuk Zila dan Suffian, saya juga telah emailkan harganya pada anda berdua. t.kasih, selamat berpuasa.  
  8. Zulhazmi - Sat 14/Aug/2010 4:53pm
    saya juga berminat di zula_pd@yahoo.com  
  9. Shery - Tue 17/Aug/2010 8:32am
    Saya juga telah emailkan pd Zul. T.kasih. Selamat berpuasa.  
  10. Shery - Tue 17/Aug/2010 8:45am
    SALAM SATU MALAYSIA.
    Pada bulan Ramadhan yang mulia ini, saya menawarkan harga RM200 untuk 1 malam di penginapan saya di Tanah Rata, Cameron Highlands. Amat berbaloi kerana ia boleh menampung sehingga 10-12 orang. Pasti anda tidak akan rasa letih bila berpuasa di sini kerana cuacanya yang sejuk pada waktu malam 16 darjah celcius dan pada waktu siang, 20-22 darjah celcius pada waktu siang.
    SELAMAT BERPUASA  
  11. Shery - Sat 21/Aug/2010 11:22am
    Untuk semua, sila layari kat www.lamanejo.blogspot.com untuk keterangan lebih lanjut mengenai homestay apartment sy kat cameron dan homestay sy kat sri menanti T.Q  
  12. Nashir - Thu 26/Aug/2010 7:03am
    Hello shery,

    klu u nak beli pewangi bilik yg segar...blh emel kat sy: nasirace82@gmail.com  
  13. Sitibaizurah Binti Mustapha 2 - Sat 28/Aug/2010 6:00pm
    Salam Kawan2....

    Biasa nye kalau g Cameron gan family Ct mesti stay kat Greenhill apartment dekat dengan Heritage Hotel, Tanah Rata..
    Appartmen nya bersih dan suasana pula tenang/nyaman...sewa pula berpatutan..Bole 2gether2 gan family ..
    Biasanye aprtm tu disewa FOR MUSLIM ONLY....  
  14. Mohamadnizam - Sun 29/Aug/2010 2:36pm
    towel,cadar, sarung bantal etc.. kalau nak order call 019-3623490 begin_of_the_skype_highlighting              019-3623490      end_of_the_skype_highlighting
    atau log on tualagebu.wordpress.com  
  15. Shery - Thu 2/Sep/2010 2:17am
    Betul kata Sitibaizurah. Lihat saja gambar dalam blog saya, www.lamanejo.blogspot.com.
    Untuk Nashir N Mohdnizam pulak, insyallah, saya akan hubungi anda kalau memerlukannya k.  
  16. Salim 2 - Tue 26/Oct/2010 1:58pm
    tolong forward harga kpd saya
    hn_sali@yahoo.com  
  17. Ogy 4 - Thu 28/Oct/2010 12:49pm
    boleh emailkan harga semalam x, saya akan bercuti ke cameron pada 11 - 13 dis 2010, emailkan di sagi85_cute@yahoo.com atau norziani@bpfk.gov.my  
  18. Liza 36 - Tue 9/Nov/2010 11:31am
    Boleh e mail harga tak?? lyzwan_trading@yahoo.com  
  19. Myizaz - Thu 25/Nov/2010 10:56am
    boleh email harga yg terbaru x, tp kalau saya nak pegi famili sy je 2dewasa 2 kanak, ada room yg lain x?  
  20. Shee - Thu 25/Nov/2010 11:02am
    emel ke saya
    nuri_0426@yahoo.com  
  21. Cahaya Aryanna - Thu 25/Nov/2010 4:42pm
    salam
    ada lg aptment kosong tuk bulan 12 ni????
    boleh emailkan sy pic and lokasi
    hunny_yusnizah@yahoo.com  
  22. Amir 55 - Thu 9/Dec/2010 4:45pm
    tlg bg tau utk 2011 punya harfga dan detail to pasarmalam.kedaikopi@gmail.com  
  23. Melly 3 - Sun 2/Jan/2011 12:27pm
    boleh email kat sy harga untuk 30 jan - 2 feb 2011.tq  
  24. Hisham 98 - Thu 16/Feb/2012 3:30pm
    Salam
    Minta tlg emailkan harga untuk cuti sekolah bulan march ni ? Tq  
  25. Mohd Farhan B Yusof - Wed 20/Mar/2013 10:37am
    salam..
    minta tolong send senarai harga pd saya..
    paan_chelsea91@yahoo.com
    ...
    tq..  
Page 1   (Total 25 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2566)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Kereta (1465)
Bengkel Motosikal (238)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (358)
Bisnes Ais Krim (474)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1062)
Bisnes Burger (529)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (783)
Bisnes Cyber Cafe (437)
Bisnes Dobi (1329)
Bisnes Ebook (1015)
Bisnes Handphone (1210)
Bisnes Hari Raya (61)
Bisnes Hotel Dan Resort (543)
Bisnes Ice Blended (676)
Bisnes Jam Tangan (274)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (486)
Bisnes Komputer (1437)
Bisnes Kurier Dan Logistik (641)
Bisnes Minuman (1403)
Bisnes Pasar Malam (1898)
Bisnes Pelancongan (512)
Bisnes Perabot (810)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1046)
Bisnes Restoran (3180)
Bisnes Roti Dan Bakeri (685)
Bisnes Salun Rambut (343)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (364)
Bisnes Sms (153)
Bisnes Spa Dan Facial (624)
Bisnes Steamboat (195)
Bisnes Tablet Pc (438)
Bisnes Tradisional (798)
Bisnes Untuk Dijual (3178)
Bisnes Waffle Dan Jagung (365)
Bisnes Western Food (308)
Dewasa 18sx (1686)
Diskusi Bisnes (1897)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (692)
Expo Karnival Tapak Niaga (6137)
Forex Malaysia (1796)
Haiwan Peliharaan (437)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (692)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (975)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (314)
Ingin Berniaga (2756)
Insurans Dan Takaful (1661)
Insurans Roadtax Kereta (321)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1931)
Kedai Emas (438)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2453)
Kedai Hardware (507)
Kedai Ibu Dan Bayi (668)
Kedai Jahit (3629)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (329)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1731)
Kedai Sewa (1585)
Kereta Baru (1542)
Kereta Terpakai (4793)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4470)
Kerja Kemahiran (1856)
Kerja Kosong (10962)
Kerja Praktikal (1880)
Kerja Sales (2143)
Kerja Sambilan (6026)
Konsultan Perniagaan (424)
Kontrak Swasta (279)
Kontrak Tender Kerajaan (439)
Kontraktor Balak Dan Kayu (465)
Kontraktor Jurutera (529)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (218)
Kontraktor Minyak Dan Gas (661)
Kontraktor Pasir (353)
Kontraktor Pembinaan (1956)
Kontraktor Perlombongan (310)
Kursus Dan Seminar (2711)
Kursus Kecantikan (666)
Kursus Makanan (646)
Kursus Motivasi (310)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1574)
Mencari Pelabur (3567)
Mesin Fotostat (342)
Mesin Freezer Dan Chiller (248)
Mesin Industri (478)
Mesin Jahit (359)
Mesin Proses Makanan (536)
Pakej Pelancongan (2527)
Pakej Perkahwinan (1167)
Pakej Perniagaan (837)
Pasar Basah (1404)
Pekerja Asing (1170)
Pelaburan Saham Unit Trust (896)
Pembantu Rumah Asing (1786)
Pembekal Barang Runcit (1540)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (467)
Pembekal Ikan Kering (370)
Pembekal Kelapa Dan Santan (607)
Pembekal Kerepek (1067)
Pembekal Keropok (424)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (233)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (407)
Pembekal Rempah Dan Perencah (566)
Pembekal Serunding (254)
Pembekal Telur (132)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1172)
Pemborong Batik Dan Sutera (346)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (837)
Pemborong Cadar Dan Tilam (423)
Pemborong Karpet (148)
Pemborong Kasut Dan Sandal (672)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (105)
Pemborong Pakaian Bayi (749)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1588)
Pemborong Pakaian Lelaki (1105)
Pemborong Pakaian Plus Size (136)
Pemborong Pakaian Wanita (4082)
Pemborong Telekung Dan Songkok (556)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3410)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2705)
Pembuat Papan Tanda Iklan (256)
Pembuat Plastik Kotak Botol (775)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (473)
Pendaftaran Syarikat (473)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (925)
Pengedar Bahan Pencuci (689)
Pengedar Buku Dan Majalah (565)
Pengedar Contact Lens (235)
Pengedar Perfume (1503)
Pengedar Permainan Kanak2 (577)
Pengedar Produk Kecantikan (2535)
Pengedar Produk Kesihatan (2907)
Pengurus Majlis (579)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (700)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (683)
Penternak Kambing (279)
Penternak Lembu (367)
Penternak Udang (185)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (681)
Peralatan Sukan (538)
Perisian Komputer (548)
Perkakas Dapur (589)
Perkakas Elektrik (412)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1468)
Pinjaman AIM (160)
Pinjaman Hartanah (500)
Pinjaman Kad Kredit (383)
Pinjaman Kereta (569)
Pinjaman Peribadi (10144)
Pinjaman Perniagaan (1779)
Produk Dari China (517)
Produk Sejuk Beku (1259)
Program Consignment (1956)
Program Dropship (6409)
Pusat Bahasa (342)
Pusat Jagaan Bayi (1451)
Pusat Latihan (621)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (479)
Pusat Pendidikan Tinggi (505)
Pusat Rawatan (342)
Pusat Tadika Dan Taska (1241)
Pusat Tuisyen (1021)
Rancangan Perniagaan (565)
Rawatan Alternatif (281)
Rumah Sewa (4099)
Rumah Untuk Dijual (3589)
Servis Freelance (1039)
Servis Keselamatan (686)
Servis Pembersihan (775)
Servis Pengedaran Risalah (447)
Setiausaha Syarikat (585)
Sewa Bas Dan Van (535)
Sewa Kereta Teksi Limo (1720)
Sewa Lori (2430)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (235)
Studio Fotografi (861)
Studio Grafik Dan 3D (1030)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (691)
Studio Muzik (451)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (223)
Sukan Futsal (222)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (613)
Tanah Untuk Dijual (4618)
Tempahan Biskut Dan Tart (2111)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (637)
Tempahan Katering (2052)
Tempahan Kek Dan Coklat (2086)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (161)
Tempahan Kuih Muih (1687)
Tempahan Minuman Dan Dessert (442)
Tempahan Nasi Lemak (495)
Tempahan Roti (337)
Terminal Bayaran (177)
Ubahsuai Pejabat (623)
Ubahsuai Rumah (1627)
Urut Tradisional (752)
Usahawan Baja Pertanian (363)
Usahawan Benih Dan Nursery (383)
Usahawan Tani (1048)
Vending Machine (343)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2240)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1272)