Hati2 Dengan Asri Scammers! Website 2kaliganda & Doublemoney
Tok Janggut 2 - Sun 22/Jan/2012 10:36am [Last Comment]
PERHATIAN kepada semua warga majalah ataupun mereka2 yang berada di luar sana. Kini, Si asri trader ataupun lebih dikenali sebagai si penyangak @ si Penipu,
berjaga-jaga dengan website baru beliau

www.2kaliganda.com
... dan ...
doublemoney.blog.com

jangan ada sesiapa yang menyertai program ini kerana program ini adalah TIPU semata2. Ramai yang sudah terkena termasuk saya. Gambar yang digunakan dalam blog itu, bukan gambar dia. Hanya copy & paste sahaja.. jangan ada yang terkena lagi.. Kalau ada yang berniat untuk masuk dalam program ni.. saya harap lupakan ajee.. Baik ko simpan aje duit ko tu dalam ASB!!
LAGI BAGUSS..

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus GST untuk Usahawan
17 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Bonoi - Thu 24/May/2012 9:26am
    betul2..mmg penipu program ni..
    sy ada join program ni syarikat bintang utara enterprise (SBUE)

    setakat ni program ni tak menipu...setiap bulan bayar...sapa rasa nk try blh la klik kat sini

    http://www.bintangutara.biz/hop.php?ref=kny

    kalau anda rasa ragu2 dan x pasti..atau takut mcm bantuanforex.com, sy x paksa..sy hanya beritahu program yg betul2 sy yakin join dan berkongsi dengan rakan2 yg ingin menjana wang walaupun pulangan x banyak tapi program terjamin...  
  2. Sayed Ahmad Hazan - Sun 27/May/2012 9:02pm
    www.bantuanforex.com SCAMMER ASRI TRADER buat web baru pulok nak tipu orang lagi  
  3. Sayed Ahmad Hazan - Sun 27/May/2012 9:05pm
    http://2kaliganda.com/Utama.html

    PENIPU PELABURAN FOREX
    www.bantuanforex.com DAH ADA 24 juta pun mahu tipu lagi ...jgn terpedaya ASRI TRADER memang penipu pelaburan forex , labur je terus kena ngap olehnya  
  4. Sayed Ahmad Hazan - Sun 27/May/2012 9:07pm
    http://2kaliganda.com/Utama.html
    http://bantuanforex.com , www.kongsitrader.com http://2kaliganda.weebly.com WEB PENIPU pelaburan forex , invest pasti kena SCAM ...saya labur je terus kena TIPU oleh asri trader ni ....JGN TERPEDAYA nant dia buat web baru www.asriscamerforex.com www.asriscam.com KUAT DOK MENIPU ikut internet  
  5. Lala 19 - Mon 28/May/2012 8:13pm
    Asri scammer ade bukak website baru...tapi gune name ahmad lutfi.....www.extracapitalprogram.com.....biar mati kene langga treler...  
  6. Sayed Ahmad Hazan - Tue 29/May/2012 10:00am
    PENIPUAN FOREX TERBARU http://www.extracapitalprogram.com web terbaru untuk menipu , www.2kaliganda.com , www.kongsitrader.com, www.bantuanforex.com , www.2kaliganda.weebly.com , PENIPUAN oleh ASRI TRADER ...mamat ASRI TRADER ni memang penipu forex. Saya dah labur 1000 USD dgn dia tapi 1 sen pun dia tak bayar ,

    Saya rasalah ASRI TRADER bukan orang Islam, kalau orang islam tak sanggup nak menipu orang ramai. Duit dah ada RM24 juta lagi masih mahu menipu. Orang Islam jangan terpengaruh dgn ASRI TRADER scammmer ini. Habis gambar gambar entah siapa menjadi mangsa testimoni kat web mamat ni . PENYALAHGUNAAN data peribadi . Pihak berkuasa sila siasat ASRI TRADER dan web web dia ni sbb semakin kuat duk menipu melalui internet . Dengan kuasa ALLAH Yang Maha Besar dan maha Berkuasa ....ASRI TRADER ni lambat laun akan menerima balasannya . HUKUM KARMA ...buat kerja jahat dan menipu akan menerima sengsaranya nanti .  
  7. Sayed Ahmad Hazan - Tue 29/May/2012 10:17am
    ' ayat ayat PENIPUAN FOREX oleh ASRI SCAMER , nama baru SCAMMER ahmad lutfi pulok....yang sebenarnya program ni sepatutnya dinamakan PROGRAM HARAM PENIPUAN LICIK PELABURAN FOREX ASRI TRADER "'' program rahsia untuk menipu melalui LIBERTY RESERVE ...LR memang digunakan oleh SCAMMER UNTUK menipu melalui internet ...Kuat dok menipu melalui internet ...ASRI TRADER elok kau labur di ECMC eastcapemining lg bagus dpt 15% monthly --------

    INI BUKAN PROGRAM PELABURAN HARAM INTERNET, INI ADALAH PROGRAM RAHSIA DAN SULIT IANYA DI PANGGIL EXTRA CAPITAL PROGRAM (EXCP), KEPADA ANDA YANG MASIH LAGI RAGU-RAGU DAN TIDAK YAKIN, SAYA CADANGKAN SUPAYA ANDA TIDAK MENYERTAI PROGRAM INI, KEPADA PESERTA YANG TELAHPUN MENYERTAI PROGRAM SEHINGGA SEKARANG, SAYA UCAPKAN RIBUAN TERIMA KASIH ATAS KEPERCAYAAN, KESETIAAN DAN KERJASAMA YANG ANDA BERIKAN.

    INI IALAH PROGRAM RAHSIA, SEKIRANYA ANDA BERMINAT, SILA BACA DAN FAHAMKAN, SEKIRANYA ANDA TIDAK BERMINAT, SILA TUTUP SAHAJA LAMAN INI. TQ

    DISINI INGIN SAYA MEMAKLUMKAN BAHAWA SAYA TIDAK PERNAH MEMBUAT PROMOSI DI MANA-MANA BADAN PENGIKLANAN, SURAT KHABAR DAN FORUM, ITU AKAN MENJEJASKAN REPUTASI PROGRAM INI.

    SAYA JUGA TIDAK PERNAH MENDEDAHKAN MAKLUMAT PERIBADI PESERTA, SAMADA DENGAN BERKONGSI NAMA PENUH, NO.HP, ALAMAT, GAMBAR, TWITTER DAN FACEBOOK TANPA KEIZINAN PESERTA. SEGALA KESULITAN ATAS PENCEROBOHAN MAKLUMAT DARI FORUM ECP BARU-BARU INI ADALAH AMAT DIKESALI.  
  8. Sayed Ahmad Hazan - Tue 29/May/2012 10:22am
    PENIPU ASRI TRADER .....penipuan pelaburan forex .....labur dgn ASRI TRADER terus LEBURRRR ....peleburan forex ASRI TRADER

    Bagi mereka yang baru mungkin nilai $3,000 USD hingga $10,000USD terlalu besar nilainya, tidak mengapa, anda boleh memulakan dengan nilai yang lebih kecil, tetapi jika anda benar-benar yakin, anda boleh terus memilih pakej yang lebih kukuh dan lebih konsisten dari segi profit.

    Tiada pilih kasih.. anda lama dan baru bagi saya ialah sama.. Saya akan menghargai kepercayaan anda bersama saya.

    Dan yakinlah saya tidak mengambil duit anda, saya hanya mengambil bahagian saya seperti yang anda sedia maklum.

    Bagi mereka yang baru mungkin nilai $3,000 USD hingga $10,000USD terlalu besar nilainya, tidak mengapa, anda boleh memulakan dengan nilai yang lebih kecil, tetapi jika anda benar-benar yakin, anda boleh terus memilih pakej yang lebih kukuh dan lebih konsisten dari segi profit.

    Tiada pilih kasih.. anda lama dan baru bagi saya ialah sama.. Saya akan menghargai kepercayaan anda bersama saya.

    Dan yakinlah saya tidak mengambil duit anda, saya hanya mengambil bahagian saya seperti yang anda sedia maklum.  
  9. Jefry Hamzah - Sun 3/Jun/2012 5:19pm
    Alamak...sy br jer transfer duit ke LR. Ada sape2 boleh bantu utk dptkan balik duit tu?...harap2 sangat !!!  
  10. Sayed Ahmad Hazan - Wed 6/Jun/2012 6:14pm
    kalau masuk 100 usd dgn ASRI TRADER tu mungkin dia bayar , cuba masuk 1000 USD terus ASRI TRADER tu telan....email pun tak jawap dia tu scammer. DUIT dah ada 24 JUTA RM....kalau dah KAYE sangat , sedekah je duit hasil trading tu kpd rakyat Malaysia yang ada 24 juta orang ini. Ni dok masih menipu orang ramai melalui internet melalui web www.2kaliganda.com, www.bantuanforex.com , www.2kaliganda.weebly.com , dan web extracapitalprogram.....DOK MENIPU je  
  11. Din54 - Mon 16/Jul/2012 11:58am
    Trader ni ada dua nama Asri dan Ahmad Lutfi.
    http://extracapitalprogram.com/
    http://www.bantuanforex.com/Utama.html  
  12. Nyunyu 2 - Sat 21/Jul/2012 9:32am
    perghhh, bru ingt nk join.. mujur smpat search dlu mklumat sikit2.. sial pnye ecp  
  13. Fawwazsukri - Tue 31/Jul/2012 1:25am
    yer bang!..alamak....melepas duit aku!  
  14. Hanee Musleem 2 - Mon 6/Aug/2012 4:02pm
    sesapa dah tgk wbsite kongsitrader vs extracapitalprgm? Nampak sgt kongsitrader punya copy dr excp. Website pun murah punya. Tp gambar sama, info pun kongsitrader copy & paste je dr excp. Nama org je lain. Kat sini ramai nmpknya dah terkena dgn kongsitrader tp ada tak yg dah terkena atau pernah berurusan dgn excp tlglah share.  
  15. Muhammad Zaki Omar - Fri 10/Aug/2012 8:54am
    ahmad lutfi drp extra capital program tu bukan nama sebenar...nama betul dia adalah fizat... memang dia belajar forex tapi memang menipu kalau dalam sebulan blh dapat 300%..  
  16. Demenshin Agrotech - Fri 10/Aug/2012 9:32am
    mana ada forex yg dapat 100% sebulan pasti. Bulan ni mgkin 90%, bulan depan mgkin 40%, tak menentu walau guna software auto pilot. Silap2 bungkus, rugi. Saya dah guna auto pilot software beribu harganya, tapi tumpas. Kalau penganjur kata boleh 100% setiap bulan ia PENIPU. Kalu u labur 100 mgkin dia bayar, tapi bila banyak 1000 ke dia buat dekh je, mana ada ofis & alamat. Kalu nak labur cari yg mcm pak man telo, labu peram, tapi kena cepat, sebab kalu lambat BNM/kerajaan serbu pejabat, rampas duit kita suma. Haram. PNB, ASB je yg halal,tapi org lain yg kaya, kita dpt le 10 % setahun,Pak man telo tu bukan labur kat mana2/forex/dll, cuma guna matrix je. Bayar guna wet org labur, sbb makin lama makin ramai org labur, kan suma org nk kaya. Itu je konsepnya. Tapi skrg ni jgn dah dekati skim Cepat kaya SCK ni sbb ramai yg menipu, bila dh kumpul berbillion wet kita, si penganjur celaka ni cabut lari  
  17. Demenshin Agrotech - Fri 10/Aug/2012 9:40am
    lagi satu, bukti bayaran yg di pampang kat web dia tu tipu je, dia scan je atau guna software canggih. itu bukan real, tapi tipu. Saya pun boleh buat web serupa dgn web Malayan banking BHD, tapi guna software palsu n alamat website palsu.Say apun ada software untuk paparkan akaun bank atau akaun adsense payment palsu. jgn percaya pada bukti bayaran yg palsu tu. Kalu pak man telo, labu peram duait yg dia bayar real, bg kat tangan, itu tak tipu. Yg tak tipu ni lah yg paling di takuti kerajaan, sbb boleh jdi kaya lebi dari kerajaan. Pak man telo duitnya ada 8 billion sewaktu di rampas oeh kerajaan.  
  18. M Din - Tue 14/Aug/2012 7:39pm
    kenapa xlaporkan pada polis tuk kes penipuan..mgkin polis boleh detect siapa yang empunye website melalui akuan LR.sbb mesti ade link dengan bank..maybe je la  
  19. Anwar 32 - Sun 26/Aug/2012 11:07am
    saya dah transfer duit ke LR. macamana nak ambil semula? tolong saya..  
  20. Azimah 10 - Wed 29/Aug/2012 2:07pm
    betulke ni>> ahmad lutfi tu penipu? slamat x transfer duit lagi klu x abis la i x dapat sambung blaja>> duit ptptn lak tu>> tq atas info>  
  21. Nurazman Omar - Mon 3/Sep/2012 11:38am
    MINTA ADA YANG TAMPIL MEMPERBETULKAN KEADAAN JIKA LUTFI ITU BENAR. KALAU BETUL RAMAI ORG BOLEH DITOLONGNYA  
  22. Lija 2 - Sat 15/Sep/2012 9:44pm
    Semua apa yang saudara katakan diatas adalah benar memang penipu terbesar asri dan sering website beliau keluar diberita harian online untuk cari mangsa.Saya adalah salah seorang daripadanya.Sekarang alhamdulilla saya dah jumpa website buat duit yang boleh dipercayai.Dah 2 bulan saya join pelaburan ini dan saya dah pun dapat dividen seperti yang dijanjikan.Jika ada yang bermint
    silalah lawat website ini
    http://www.golgenrgcx.com/?id=tuahglod74  
  23. Liza Latif - Mon 17/Sep/2012 5:38pm
    ye ke?????????hampa...rugi2....menyesal!!!!!!!!!!!!!!!!!!  
  24. Azreen 28 - Mon 15/Oct/2012 11:52am
    Salam kepada semua rakan2 yg telah tertipu....saya juga telah ditipu oleh EXTRA CAPITAL PROGRAM.saya telah melabur usd1000 dan dijanjikan pulangan dividen usd3000 pda 28/9/2012..tapi hampeh belaka!!!duit dilabur jadi lebur..puas email pda En Lutfi tp tak dibalas...saya tak halalkan dunia akhirat duit yg dia makan tu...semoga Allah membalas niat jahat dia.aminnn....  
  25. Azreen 28 - Mon 15/Oct/2012 12:00pm
    Tapi,alhamdulillah...kini saya telah menemui Projek Pelaburan Lombong Emas di Daerah Mukim Sokor,Kelantan..anda boleh Melabur serendah usd50-usd5000.PULANGAN DIVIDEN 1.5%-3% SEHARI!!!saya telah menerima dividen setiap hari.inilah REAL INVESTMENT.produk fizikal nmpak depan mata,lombong emas ada,ofis ada,boss ada,r.o.i daily dibayar cantik...hari2 dapat duit.program berjalan utk 100 hari shj.kmudian blh renew account.utk tahu lebih lanjut,blh ke website group saya-
    www.goldenrich.ning.
    atau contact saya di 013 2806665.-cik rynz-  
  26. Hidayah 136 - Tue 16/Oct/2012 3:36pm
    Saya pon terkena jugakla nnt. Sy bru je sign up utk trading bln 10 kat bantuan forex ni. Kononnye akhir bln ni nk byr. Ntah mcm mane bley percaya kt si asri trader penipu nih. Selalunya sy akan google dulu b4 nk join mende2 cmnih..tp terkena jugk. Mula2 ltk USD100 je tuh tp nth rase cm nk up to USD500 plak. Dh hangus dh RM1600 kt situ.Apap2pon sy redha dn anggap ni balasan dari Allah utk kesilapan2 yg sy lakukan dn sbgi pengajaran idop. Tu Allah ambik RM1600 je tu...blom belas2 ribu, ratus2 ribu lg..Tp kalau ada sape2 yg ada cara nk tangkap penipu nih dr terus menipu org ramai pls let me know. Sy akan tlg setakat yg sy mampu. Kita doakan ramai2 penipu ni dpt ditangkap scepat yg mungkin. Amin  
  27. Tarmizee - Wed 17/Oct/2012 11:47am
    nasib baik tak sempat join...dah 2 bulan tengok web dia ni....kalo x...jahanammmmmmmmmmmmm............  
  28. Lienda 3 - Wed 17/Oct/2012 12:12pm
    dah kau orang nak cepat kaya macam tu la!!!  
  29. Mk 6 - Wed 31/Oct/2012 10:51am
    saya pun terkena jgk. Ingatkan nak tambah duit dgn cara ni. Tapi lagi teruk adalah. Tak pasal2 tambah masalah. Ape pun kita doakan si penyangak nie segera insaf dan pulangkan duit kita segera. Selagi tak pulangkan, selagi itu aku harap hatinya takkan tenang dan sentiasa berada dalam keluh resah. Amin.....  
  30. Zabrina 2 - Tue 6/Nov/2012 6:14pm
    patut la buka web EXCP dah tak ada!!!! PENIPU HARAM LAKNAT RUPANYAAAA!!!!  
  31. Dean 17 - Fri 9/Nov/2012 3:57pm
    sama-samalah kita doa agar si Asri ni dipindahkan oleh ALLAH ke alam barzakh dalam masa terdekat.  
  32. Muhammad Ilyas 2 - Thu 10/Jan/2013 11:32pm
    Satu lagi web dia yg baru www.incomedagang.com diguna utk tipu org.. Jgn terpedaya dgn laman web ni.. Dia guna photo fizat nk tunjuk kemewahan.. Harap maklum  
  33. Nesa 2 - Mon 4/Mar/2013 1:10pm
    ermm saya pun dah 2 bln teringin sgt nak join forex ngan fizat tu.. tp masih berhati-hati, takut .. yerlah duit bukan banyak.. bila dpt BR1M macam rasa nak try yang paling kecil tp cari2x lagi maklumat lain.. jumpa plak yang korang ngah bahaskan nie.. ermm tak jadilah nak join.. tak dapatlah nak gandakan duit tu.. huk huk... byk hutang nie ..  
  34. Sivaji The Boss - Sat 1/Mar/2014 5:32pm
    Saya terkena usd5k. ..Ya Allah sedihnya...dia guna nama dia Zulkifli Zairudin. ..aduhai...Subhanallah...Patutnya semalam dia bagi pulangan..sampai skrg trs senyap...  
  35. Zalina Ab Hamid - Sun 13/Apr/2014 7:29pm
    Saya pun ada terima email...www.berjayaforex.com..tgk web dia sama ngan www.perkongsianforex.com....nama pun zulkifli zairudin...  
  36. Sheda Tham - Thu 12/Jun/2014 10:33pm
    Salam,
    Sy pun dah kena dgn zulkifli zairudin...
    Bagi mangsa penipuan ni...apa tindakan kita?...ada pendapat ?  
  37. Spiderzal - Tue 17/Jun/2014 5:55pm
    saya pun dapat emel juga... dari berjayaforex.. jgn terpedaya lagi  
< Prev | Page 2 | End >                     (Total 87 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2590)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Kereta (1471)
Bengkel Motosikal (239)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (479)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1066)
Bisnes Burger (534)
Bisnes Cermin Mata (153)
Bisnes Cuci Kereta (785)
Bisnes Cyber Cafe (437)
Bisnes Dobi (1330)
Bisnes Ebook (1021)
Bisnes Handphone (1215)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (546)
Bisnes Ice Blended (680)
Bisnes Jam Tangan (274)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (482)
Bisnes Komputer (1443)
Bisnes Kurier Dan Logistik (645)
Bisnes Minuman (1407)
Bisnes Pasar Malam (1903)
Bisnes Pelancongan (516)
Bisnes Perabot (816)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1050)
Bisnes Restoran (3193)
Bisnes Roti Dan Bakeri (688)
Bisnes Salun Rambut (344)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (366)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (627)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (438)
Bisnes Tradisional (801)
Bisnes Untuk Dijual (3187)
Bisnes Waffle Dan Jagung (369)
Bisnes Western Food (311)
Dewasa 18sx (1703)
Diskusi Bisnes (1903)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (693)
Expo Karnival Tapak Niaga (6160)
Forex Malaysia (1802)
Haiwan Peliharaan (440)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (695)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (976)
Iklan Tv Radio Media Massa (212)
Import Dan Eksport (314)
Ingin Berniaga (2766)
Insurans Dan Takaful (1660)
Insurans Roadtax Kereta (322)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1940)
Kedai Emas (438)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2464)
Kedai Hardware (511)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3642)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (330)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1741)
Kedai Sewa (1592)
Kereta Baru (1550)
Kereta Terpakai (4814)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4504)
Kerja Kemahiran (1870)
Kerja Kosong (11039)
Kerja Praktikal (1901)
Kerja Sales (2150)
Kerja Sambilan (6056)
Konsultan Perniagaan (426)
Kontrak Swasta (279)
Kontrak Tender Kerajaan (440)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (531)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (220)
Kontraktor Minyak Dan Gas (661)
Kontraktor Pasir (355)
Kontraktor Pembinaan (1967)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2719)
Kursus Kecantikan (667)
Kursus Makanan (649)
Kursus Motivasi (312)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1583)
Mencari Pelabur (3578)
Mesin Fotostat (343)
Mesin Freezer Dan Chiller (248)
Mesin Industri (485)
Mesin Jahit (360)
Mesin Proses Makanan (541)
Pakej Pelancongan (2533)
Pakej Perkahwinan (1169)
Pakej Perniagaan (844)
Pasar Basah (1407)
Pekerja Asing (1177)
Pelaburan Saham Unit Trust (905)
Pembantu Rumah Asing (1790)
Pembekal Barang Runcit (1544)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (471)
Pembekal Ikan Kering (371)
Pembekal Kelapa Dan Santan (614)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (427)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (408)
Pembekal Rempah Dan Perencah (571)
Pembekal Serunding (255)
Pembekal Telur (135)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1170)
Pemborong Batik Dan Sutera (345)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (839)
Pemborong Cadar Dan Tilam (421)
Pemborong Karpet (152)
Pemborong Kasut Dan Sandal (676)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (750)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1593)
Pemborong Pakaian Lelaki (1108)
Pemborong Pakaian Plus Size (137)
Pemborong Pakaian Wanita (4088)
Pemborong Telekung Dan Songkok (558)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3422)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2704)
Pembuat Papan Tanda Iklan (259)
Pembuat Plastik Kotak Botol (777)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (475)
Pendaftaran Syarikat (476)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (927)
Pengedar Bahan Pencuci (691)
Pengedar Buku Dan Majalah (566)
Pengedar Contact Lens (235)
Pengedar Perfume (1507)
Pengedar Permainan Kanak2 (578)
Pengedar Produk Kecantikan (2544)
Pengedar Produk Kesihatan (2916)
Pengurus Majlis (581)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (700)
Penternak Burung Puyuh (94)
Penternak Ikan (684)
Penternak Kambing (279)
Penternak Lembu (370)
Penternak Udang (188)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (686)
Peralatan Sukan (540)
Perisian Komputer (552)
Perkakas Dapur (591)
Perkakas Elektrik (415)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1468)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (504)
Pinjaman Kad Kredit (381)
Pinjaman Kereta (572)
Pinjaman Peribadi (10193)
Pinjaman Perniagaan (1784)
Produk Dari China (521)
Produk Sejuk Beku (1265)
Program Consignment (1956)
Program Dropship (6432)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1466)
Pusat Latihan (625)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (486)
Pusat Pendidikan Tinggi (507)
Pusat Rawatan (346)
Pusat Tadika Dan Taska (1248)
Pusat Tuisyen (1026)
Rancangan Perniagaan (568)
Rawatan Alternatif (284)
Rumah Sewa (4119)
Rumah Untuk Dijual (3603)
Servis Freelance (1055)
Servis Keselamatan (690)
Servis Pembersihan (778)
Servis Pengedaran Risalah (445)
Setiausaha Syarikat (588)
Sewa Bas Dan Van (544)
Sewa Kereta Teksi Limo (1729)
Sewa Lori (2449)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (237)
Studio Fotografi (866)
Studio Grafik Dan 3D (1037)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (694)
Studio Muzik (454)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (223)
Sukan Pancing (138)
Tanah Sewa (615)
Tanah Untuk Dijual (4652)
Tempahan Biskut Dan Tart (2110)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (639)
Tempahan Katering (2062)
Tempahan Kek Dan Coklat (2090)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (166)
Tempahan Kuih Muih (1692)
Tempahan Minuman Dan Dessert (447)
Tempahan Nasi Lemak (499)
Tempahan Roti (341)
Terminal Bayaran (180)
Ubahsuai Pejabat (626)
Ubahsuai Rumah (1634)
Urut Tradisional (756)
Usahawan Baja Pertanian (365)
Usahawan Benih Dan Nursery (385)
Usahawan Tani (1055)
Vending Machine (347)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2252)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1276)