Free Internet Akses
Adila 9 @ Korea Design - Fri 20/May/2011 7:25am [Last Comment]
Produk terbaru 2011, anda mampu melayari internet di rumah secara percuma... sesuai utk pengguna Laptop dan PC. Lebih 500 set telah terjual..cepat sebelum kehabisan stok.

Tentunya anda mahu berjimat dengan bayaran bil bulanan anda....
Sekarang guna internet, bil bulanan perlu bayar pastu internet plak slow... kini ada alat yang mampu mengatasi masalah ini.

SINMAX WIFI BOOSTER

PRICE: Harga 1set RM200 sahaja.
POSTAGE: RM10

Macam Mana Nak Dapatkan Free Internet?
1.Layari internet atau WIFI di mana-mana kawasan yang mempunyai liputan internet/wifi tanpa perlu risau untuk dapatkan password.
2.Wifi Booster ini boleh dapatkan password wifi dan anda boleh guna untuk free internet.
3.Tidak perlu pergi cyber cafe atau shopping complex untuk internet, duduk saja di bilik sambil layari internet free!!!
4.Paling penting, layari internet tanpa ragu dan tanpa perlu bayar bulanan internet!!!
5.Wifi Booster boleh tarik long range wifi signal sejauh 5km di kawasan terbuka.

Kegunaan :

1. Menarik Signal WiFi sejauh 4-5KM (open space) dan connection lebih stabil.

2. Menembusi/Melayari internet WiFi/Internet secara PERCUMA walaupun WiFi tersebut mempunyai password.

3. Mudah dibawa kemana-mana untuk melayari internet di mana sahaja (portable). Hanya connect di USB socket sahaja!


ADAPTER DENGAN 32DBI ANTENNA!!!!! BOLEH MENGATASI MANA MANA WIFI ADAPTER (COMFAST , WIFISKY ,SIGNAL KING)

User Guide akan diberikan untuk dalam bahasa melayu from step 1 hingga anda mendapat key wifi.

beini bt 5 dan bt 6 software(bahasa English) Video tutorial juga akan diberikan untuk wep dan wpa

11200MW SENSITIVITY POWER!!!! 32dBI MINI YAGI ANTENNA ...
Reception Radius: 4 KM [4000 Meters]


3 IN 1 PRODUCT !!!!

1. WIFI ADAPTER.... SIMPLY PLUG THIS DEVICE TO PC AND YOUR PC READY TO SCAN AVAILABLE WIFI NETWORK!!!!

2. WIFI BOASTER ... CAN BOOST SIGNAL UP TO 3KM RADIUS IN OPEN SPACE... THANKS TO HIGH GAIN MINI YAGI ANTENNA...

3.WIFI CRACKER... SIMPLY USE THE INCLUDED SOFTWARE TO OBTAIN WEP KEY....


Features:


1. 100% new in original package

2. Wireless access to networked resources

3. 2.4GHz ISM (Industrial, Science, and Medical) band operation

4. Integrated easy-to-use Wireless Configuration Utility

5. 54Mbps Transfer rate

6. ISM 2.4GHz IEEE 802.11b / g DSSS / OFDM technology

7. 2 working mode: Ad hoc and Infrastructure

8. NIC receive mode over distances up to 2000-5000 meters (depending on environment)

9. Output power of 1200mW (automatic adjustment)

10. Longest transmission distance of wireless network adapter

11. 32dBi High sensitive external antenna

12. Detachable antenna can be a separate external high-power antenna

13. WEB simplify the use of web-based management and MAC Address Contro

14. Supporting wpa-psk, wpa2-psk, wpa 802.1x, wp2 802.1x, wep 64/128 bit

15. Support any common operating system, including the windows98SE/ME/2000/XP/VISTA/MAC/LINUX


Package included.

1.Wifi Card
2.32dBi MINI YAGI Antenna
3.USB cable
4.CD Driver & With bt5 and bt 6 software(beini)
5. Manual
warranty 1 bulan

Berminat sms/call ke 0137015022 (adila)
EMAIL: kakifesyen@yahoo.com
website: http://kakifesyen2u.weebly.com

Niche: Servis
Salam Eidulfitri 1435h (2014)
Dari DPMM Putrajaya

Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Ayushop - Fri 20/May/2011 7:33am
    adakah penjualan ini legal? Syarikat telekommunikasi boleh saman tak?  
  2. Akmal123 - Fri 20/May/2011 7:34am
    satu wifi booster ni boleh pakai ntuk satu pc dlm satu2 masa ye?  
  3. Along 12 - Fri 20/May/2011 8:39am
    saya berminat nak jadi agen.. email detail ke marioezo2@yahoo.com tq..  
  4. Alif Farhan - Fri 20/May/2011 8:39am
    Sokong ayushop..legal ke?nanti sedap2 online,kene saman ke,surcaj ke,macam mana?dan kalau gunakan untuk pc di rumah, macam mana kalau dalam lingkungan 4-5km tu takde ataupun kurang line wi-fi ?  
  5. Azmi 66 - Fri 20/May/2011 8:41am
    berminat untuk berniaga secara online atau kecil-kecillan boleh layari. Jualan borong dengan harga terbaik

    www.kszent.blogspot.com  
  6. Along 12 - Fri 20/May/2011 8:52am
    yg ni boleh terima wifi berapa jauh ye?? kat kolej sy ni ada gak student yg guna alat ni.. tp antenanya lain sikit.  
  7. Adila 9 - Fri 20/May/2011 10:01am
    Along 12- boleh terima dalam lingkunga 4-5km.

    ayushop&alif farhan- takpernah pulak saya dgr org kena saman pakai. dah ramai yang beli. kalau takut, tak paksa beli =)

    akmal-hanya 1, sbb receiver dia satu shj.

    along12- done.

    *setakat ni alhamdulillah. tade complain dari sapa2.  
  8. Anasazaymadyf - Fri 20/May/2011 11:48am
    itukan namanya curi hak orang lain.orang lain bayar bil bulan2 awak senang2 je curi dia punya dan guna free..orang pasang password untuk safty,awak crash,hack pasword dia..boleh ke mcm tu..apa namanya tu..bukan ke PENCURI?.kalau tak mampu nak guna internet,jgn pakai..tak baik curi hak orang lain...dosa .zaman sekarang ni mcm2 cara mencuri utk kepentingan diri sendiri..kalau dah semua orang curi,sape pulak nanti yg nak register baru?lainlah kalau pegi MD ke KFC ke..tu memang free.jgn kerana nak senang sekarang,kita buat benda yg salah...dunia ni kejap je....ingatlah...  
  9. Adila 9 - Fri 20/May/2011 1:06pm
    kalau rumah dekat dgn kfc n mcd pun ta salah guna kn? dlm 4-5km, jauh jugak. bnda ni bergantung pd individu. saya guna wiyerless tmpt blaja je, bnda ni buat lg kuat tarik. n lg byk choice sy nk pilih wiyerless. blh pilih mana2 jabatan sy nk guna. sy ta curi hak sapa2 kan?  
  10. Along 12 - Sat 21/May/2011 12:14pm
    anasazaymady : apa yg awk ckp tu mmb betul.. apa yg penting skrg ni terletak pada hati samada nak gunakan teknologi yg ada sekarang ni cara baik atau sebaliknya. Tak semestinya kalo kita guna alat ni kita curik line org.. contohnya bdk2 student kat tmpt sy ni pakai antena mcm tu utk tarik line public wife cafe kolej di bangunan sebelah yg mana laptop kami ni xboleh dpt line kalo agak jauh tanpa menggunakan alat ni.

    adila9 : awk yg jual alat ni seharusnya memastikan pembeli menggunakan alat ni utk sebaik2nya. sekiranya pengguna menyalahguna dgn teknologi yg ada ini, itu adalah hak masing2 yg penting awk dah jalankan tggjwb tersebut.  
  11. Rahim 91 - Sun 22/May/2011 3:48pm
    as salam..
    leh bg detail utk pembayaran kt sy
    ni email nya
    rahim_kamaruddin@yahoo.com  
  12. Adila 9 - Wed 25/May/2011 12:51pm
    terima kasih atas nasihat yang diberi. thanks =)

    rahim91- sudah dihantar. maaf sbb terlewat memaklumkan memandangkan skrg minggu exam  
  13. Rahim 91 - Thu 26/May/2011 10:09pm
    klu sy duduk dlm bilik bleh dpt line org lain x yg 1 blok ngn sy?.. sbb sy tggl di kawasan apartment  
  14. Adila 9 - Fri 27/May/2011 6:54am
    boleh. dlm lingkungan 5km. klu ad mcd 3km dkt dgn apartmen awak pun awk leh dpt  
  15. Adila 9 - Fri 27/May/2011 9:51pm
    Berminat sms/call ke 0137015022 (adila)
    EMAIL: kakifesyen@yahoo.com
    website: http://kakifesyen2u.weebly.com  
Page 1   (Total 15 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2560)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Kereta (1463)
Bengkel Motosikal (238)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (358)
Bisnes Ais Krim (472)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1058)
Bisnes Burger (529)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (782)
Bisnes Cyber Cafe (437)
Bisnes Dobi (1326)
Bisnes Ebook (1014)
Bisnes Handphone (1210)
Bisnes Hari Raya (61)
Bisnes Hotel Dan Resort (543)
Bisnes Ice Blended (675)
Bisnes Jam Tangan (274)
Bisnes Jeruk (159)
Bisnes Kitar Semula (486)
Bisnes Komputer (1437)
Bisnes Kurier Dan Logistik (638)
Bisnes Minuman (1399)
Bisnes Pasar Malam (1893)
Bisnes Pelancongan (513)
Bisnes Perabot (810)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1043)
Bisnes Restoran (3176)
Bisnes Roti Dan Bakeri (686)
Bisnes Salun Rambut (343)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (364)
Bisnes Sms (153)
Bisnes Spa Dan Facial (622)
Bisnes Steamboat (195)
Bisnes Tablet Pc (438)
Bisnes Tradisional (798)
Bisnes Untuk Dijual (3168)
Bisnes Waffle Dan Jagung (364)
Bisnes Western Food (307)
Dewasa 18sx (1684)
Diskusi Bisnes (1895)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (692)
Expo Karnival Tapak Niaga (6131)
Forex Malaysia (1796)
Haiwan Peliharaan (437)
Haji Dan Umrah (455)
Hiasan Dalaman (691)
Hiasan Taman (236)
Hotel Resort Homestay (975)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (314)
Ingin Berniaga (2756)
Insurans Dan Takaful (1656)
Insurans Roadtax Kereta (321)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1930)
Kedai Emas (438)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2451)
Kedai Hardware (508)
Kedai Ibu Dan Bayi (664)
Kedai Jahit (3623)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (329)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1731)
Kedai Sewa (1583)
Kereta Baru (1537)
Kereta Terpakai (4789)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4460)
Kerja Kemahiran (1854)
Kerja Kosong (10945)
Kerja Praktikal (1881)
Kerja Sales (2136)
Kerja Sambilan (6019)
Konsultan Perniagaan (423)
Kontrak Swasta (278)
Kontrak Tender Kerajaan (439)
Kontraktor Balak Dan Kayu (465)
Kontraktor Jurutera (527)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (218)
Kontraktor Minyak Dan Gas (661)
Kontraktor Pasir (352)
Kontraktor Pembinaan (1953)
Kontraktor Perlombongan (310)
Kursus Dan Seminar (2709)
Kursus Kecantikan (666)
Kursus Makanan (646)
Kursus Motivasi (310)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1574)
Mencari Pelabur (3564)
Mesin Fotostat (341)
Mesin Freezer Dan Chiller (248)
Mesin Industri (478)
Mesin Jahit (358)
Mesin Proses Makanan (536)
Pakej Pelancongan (2523)
Pakej Perkahwinan (1168)
Pakej Perniagaan (834)
Pasar Basah (1403)
Pekerja Asing (1169)
Pelaburan Saham Unit Trust (894)
Pembantu Rumah Asing (1783)
Pembekal Barang Runcit (1540)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (465)
Pembekal Ikan Kering (369)
Pembekal Kelapa Dan Santan (607)
Pembekal Kerepek (1067)
Pembekal Keropok (424)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (233)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (407)
Pembekal Rempah Dan Perencah (566)
Pembekal Serunding (254)
Pembekal Telur (132)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1171)
Pemborong Batik Dan Sutera (345)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (588)
Pemborong Bundle (834)
Pemborong Cadar Dan Tilam (423)
Pemborong Karpet (148)
Pemborong Kasut Dan Sandal (669)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (105)
Pemborong Pakaian Bayi (748)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1587)
Pemborong Pakaian Lelaki (1105)
Pemborong Pakaian Plus Size (136)
Pemborong Pakaian Wanita (4079)
Pemborong Telekung Dan Songkok (556)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3403)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2699)
Pembuat Papan Tanda Iklan (255)
Pembuat Plastik Kotak Botol (775)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (473)
Pendaftaran Syarikat (473)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (925)
Pengedar Bahan Pencuci (689)
Pengedar Buku Dan Majalah (565)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1504)
Pengedar Permainan Kanak2 (577)
Pengedar Produk Kecantikan (2532)
Pengedar Produk Kesihatan (2905)
Pengurus Majlis (579)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (699)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (684)
Penternak Kambing (278)
Penternak Lembu (366)
Penternak Udang (185)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (681)
Peralatan Sukan (538)
Perisian Komputer (548)
Perkakas Dapur (588)
Perkakas Elektrik (411)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1466)
Pinjaman AIM (160)
Pinjaman Hartanah (499)
Pinjaman Kad Kredit (383)
Pinjaman Kereta (569)
Pinjaman Peribadi (10113)
Pinjaman Perniagaan (1776)
Produk Dari China (516)
Produk Sejuk Beku (1258)
Program Consignment (1953)
Program Dropship (6402)
Pusat Bahasa (341)
Pusat Jagaan Bayi (1447)
Pusat Latihan (621)
Pusat Memandu (118)
Pusat Mengaji Agama (479)
Pusat Pendidikan Tinggi (505)
Pusat Rawatan (342)
Pusat Tadika Dan Taska (1238)
Pusat Tuisyen (1019)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (280)
Rumah Sewa (4091)
Rumah Untuk Dijual (3583)
Servis Freelance (1037)
Servis Keselamatan (686)
Servis Pembersihan (774)
Servis Pengedaran Risalah (446)
Setiausaha Syarikat (585)
Sewa Bas Dan Van (535)
Sewa Kereta Teksi Limo (1714)
Sewa Lori (2427)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (235)
Studio Fotografi (860)
Studio Grafik Dan 3D (1030)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (690)
Studio Muzik (451)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (223)
Sukan Futsal (222)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (610)
Tanah Untuk Dijual (4611)
Tempahan Biskut Dan Tart (2109)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (637)
Tempahan Katering (2048)
Tempahan Kek Dan Coklat (2084)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (161)
Tempahan Kuih Muih (1687)
Tempahan Minuman Dan Dessert (440)
Tempahan Nasi Lemak (494)
Tempahan Roti (336)
Terminal Bayaran (176)
Ubahsuai Pejabat (621)
Ubahsuai Rumah (1625)
Urut Tradisional (750)
Usahawan Baja Pertanian (363)
Usahawan Benih Dan Nursery (383)
Usahawan Tani (1046)
Vending Machine (342)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2235)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1270)