Forex Money Management USD10 Boleh Jadi USD1juta Dalam Masa 200 Hari
Bomoh @ Starfruit Enterprise - Tue 3/Jul/2012 2:59pm [Last Comment]
dalam forex
-teknik
-analisys
-news
-mcm2 lagi

money management pun penting

modal usd10 , xkan nak masuk post usd1, memang cepat loss la, nak main usd 0.01 pun ok, tapi skit sgt

guide trade yang selamat, konsep jgn tamak

dsini saya jual table utk guide daripada usd10 blh jadi usd1juta dalam masa 200hari

money management trade yang simple, yang tiada tekanan, cuma kene sabar sahaja (jadikan sebagai investment jangka panjang)

table hanya RM50 (format pdf)

saya hanya menjual table/jadual utk money management sahaja, teknik tidak disertakan

~~hanya email :
bomohpulutfx@gmail.com

Niche: Forex Malaysia
     
  1. Mohd Shahrin 6 - Tue 3/Jul/2012 4:59pm
    email me detail
    mangkok_zone@yahoo.com  
  2. Jep 5 - Tue 3/Jul/2012 8:09pm
    kalau ada table tanpa teknik..mcmana la nk jadi 1j dlm masa 200 hari...kalau beli table..teknik sbg bonus..kan cantekkk...email jef_2020@yahoo.com  
  3. Akhi - Tue 3/Jul/2012 9:33pm
    email sy detail (akhi.m.ghani@hotmail.com)  
  4. Bonoi - Wed 4/Jul/2012 12:49am
    Saya bagi usd10, awak trade untuk sy..keuntungan 30% (saya)-70% (awak punya)..amacam?..hehe
    pm detail donforex@ymail.com  
  5. Aizul 2 - Wed 4/Jul/2012 1:13am
    betul kata bonoi ..Saya pn bagi usd10, awak trade untuk sy..keuntungan 40% (saya)-40% (awak)-20% (bonoi) punya..amacam?..hehe
    pm detail.aizulamin86@hotmail.com  
  6. Sbs Financial Consultancy - Wed 4/Jul/2012 2:22am
    aku up sikit usd50...dalam 200 hari dah jadi usd5juta....tt aku bagi usd3juta...usd2juta lagi sapa-sapa takder modal minta ngan aku...jadik?  
  7. Imran 13 - Wed 4/Jul/2012 2:37am
    email kt saya
    insanmujarab@gmail.com  
  8. Koperasi Bina Usahawan Utara Bhd - Wed 4/Jul/2012 5:13am
    Salam..

    utk bomoh & sbs financial consultancy... sila email sy utk info lanjut... jika tuan boleh laksanakannya seperti dijanjikan.. sy bersedia bg modal sendiri utk koperasi sy... cuma sy nak tanya sudah berapa lama anda trade forex?? yg kedua sila email pd saya track rekod anda dalam masa 8 bulan sblm ini....

    kobuub@gmail.com / 018-9475 996  
  9. Misternars - Wed 4/Jul/2012 6:23am
    Biar betik? X yah buat iklan kalau dah mcm ni punye power..  
  10. Srikandi Malaya - Wed 4/Jul/2012 6:26am
    jep 5...hang ni takde keja lain..dok jd pengacau je dlm MC...semua warga majalah buat semua tak btl di mata hang...mcm hang sorang yg btl..yg hebat..yg perfect...tp hampeh...  
  11. Henry 6 - Wed 4/Jul/2012 7:39am
    sy bekrja d western digital...mencari bilik untuk di sewa kawasan sg.way..bujang,student ICT kepong sambil bekrja..henry..0109552001. TQ  
  12. Henry 6 - Wed 4/Jul/2012 7:44am
    As'lkum...camana nk berurusan ma ko BONOI..betul ka ko nk cari pelabur...sy nk join tapi gtaula camana..  
  13. Henry 6 - Wed 4/Jul/2012 7:47am
    Mr.BONOI...email sy tuk keterangan lanjut...noelabm@live.com.  
  14. Dayana 28 - Wed 4/Jul/2012 8:14am
    tq bomohpulutfx, walaupun table ni nampak bodo je, tp semalaman dok kaji table,memang bole jadi klu disiplin, :)  
  15. Bonoi - Wed 4/Jul/2012 9:16am
    Hello Henry 6 ..awak slh fhm dgn pa yg saya tulis kat atas...sy bukan cari pelabur...sy nk Mr. Bomoh trade untuk saya...kalau betul benda ni jd, baik bagi Mr. bomoh trade untuk kita, kita bagi usd10..dia trade dlm 200 hari dapat 1 juta untuk kita..keuntungan bg dia 80% pun ok gak,haha....  
  16. Bonoi - Wed 4/Jul/2012 9:22am
    Thanks Mr. Bomoh...sy dh dapat table tu..agak ok juga..tapi kena sabar je..  
  17. Bomoh - Wed 4/Jul/2012 9:35am
    terima kasih dayana 28, duit dah terima, table ni sebagai guide untuk anda trade secara konsisten. saya hanya jual table n trade sendiri, customer2 sebelum ni pun merasakan trade relak, xde tekanan, cuma kene sabar n disiplin  
  18. Nurul Aini 2 - Wed 4/Jul/2012 9:48am
    tlg email sy ainazideal@gmail.com  
  19. Azhar 28 - Wed 4/Jul/2012 12:46pm
    Program Pelaburan Forex
    Dapatkan pendapatan RM1,000.00 sehari, setiap hari
    Contoh-contoh Live Trading, jadual perancangan dll.
    Layari:
    http://freedomofforex.blogspot.com  
  20. Senior Trader - Wed 4/Jul/2012 2:10pm
    Saya dah berbelas tahun dan aktif dalam forex dan gold ni...kalau ada yg nak pakai khidmat saya untuk trade atau profit sharing, boleh contact saya 0126734678
    Saya experience dalam dan luar negeri  
  21. Hanif 26 - Wed 4/Jul/2012 9:26pm
    Assalamualaikum dan salam sejahtera,saya ingin memaklumkan mengenai kelas forex percuma akan di adakan di Alor Star kedah,pada bulan SEPTEMBER, Jadi kepada sesiapa yang ingin mengikuti kelas tersebut boleh lah berhubung terus dengan saya sebagai wakil “LITEFOREX KEDAH”.
    Bagi mereka yang ingin mengikuti kelas tersebut haruslah mempunyai acc LITEFOREX untuk layak megikuti kelas tersebut,untuk mereka yang ingin mengikuti dan ingin membuka acc LITEFOREX serendah usd 200 maka layak untuk mengikuti kelas tersebut.
    KEISTIMEWAAN BAGI 15 ORANG YANG TERAWAL SAYA AKAN MEMBERIKAN KUPON SEBANYAK 30USD UNTUK DI CREADIKKAN KE DLAM ACC LITEFOREX ANDA( UNTUK MENAMPUNG MARGIN),
    KEPADA MEREKA YANG BERMINAT HARUSLAH EMAILKAN KEPADA SAYA SECEPAT YANG MUNGKIN.
    SEBAGAI CONTOH:
    DEPOSIT :USD 200 - USD 10000 (LAYAK MEYERTAI KELAS)
    BONUS :30%
    KUPON :30USD

    PELUANG INI SAYA BERIKAN KEPADA MEREKA YANG BETUL2 BERMINAT UNTUK MENGIKUTI KELAS YANG SAYA ANJURKAN KHAS UNTUK CLIENT LITEFOREX DI SELURUH MALAYSIA.
    Anda boleh lawati facebook atau join group LITEFOREX KEDAH di dalam facebook,segala info mengenai kelas atau perbincangan mengenai market akan saya update di sana atau signal untuk membantu trading kita semua.

    Link 1 .pendaftaran Kelas PERCUMA!! :

    COPY LINK TERSEBUT UNTUK REGISTER:

    http://www.liteforex.com/?uid=1897370024

    Link 2 .(group asean):

    http://www.facebook.com/groups/liteforexpower/

    Link 3 .(LITEFOREX KEDAH ):

    http://www.facebook.com/groups/161148620610931/

    DEPOSIT SERENDAH 200USD @ LEBIH, KELAS FOREX PERCUMA DISEDIAKAN!!

    Silibus seperti di bawah:-(M.T.A)
    1. Candlesticks
    2. Elliott Wave
    3. Fibonacci
    4. Trendlines
    5. Teknikal Indicator.

    BAGI YANG BERADA DI SEKITAR KUALA LUMPUR,KELAS AKAN DI ADAKAN DI WISMA ZELAN BANDAR TASEK PERMAISURI.

    SILA HUBUNGI SAYA –HANIF- IB (liteforex kedah)(PENGANJUR KELAS FOREX JB/KL/KEDAH)
    Hp : 017-352.3130
    Email: aneprocks@gmail.com  
  22. Nomad - Fri 6/Jul/2012 11:24pm
    Free aje, tak sala mencuba kn..join link saya di bwh ni:

    http://prelaunchx.com/x/ck2313

    Tiga cara nak dapat pendapatan..

    1.A free, managed forex account.
    2.Sign-up bonuses (up to $100 per person).
    3.Monthly commissions ($10/month per person)  
  23. Jamal 57 - Sat 7/Jul/2012 10:31pm
    join dengan link ini..trade dilakukan oleh sykt brokerage...lock ur position sebelum hari pelancaran http://prelaunchx.com/x/jamaludin  
  24. Helmy 17 - Sat 14/Jul/2012 3:10am
    email saya en bomoh bobzulkafli@gmail.com  
  25. Fazmi - Sun 22/Jul/2012 3:02pm
    Anda berminat nak trade forex.. tp takde ilmu yg sepatutnya...

    Peluang terbaik, pelaburan dlm forex dengan keuntungan harian sehingga 5%... dengan modal serendah RM90 sahaja..

    maklumat lanjut:
    https://www.bullishtrade.com/open-live-account/56639795  
  26. Elias 4 - Fri 27/Jul/2012 8:57am
    slm en bomoh,tlg emailkn sy  
Page 1   (Total 27 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2728)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (214)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (248)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (650)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (547)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1254)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (165)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (678)
Bisnes Minuman (1461)
Bisnes Pasar Malam (1968)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (682)
Bisnes Perabot (853)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1107)
Bisnes Restoran (3325)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (364)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (380)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (660)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (818)
Bisnes Untuk Dijual (3316)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1770)
Diskusi Bisnes (1960)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (719)
Expo Karnival Tapak Niaga (6462)
Forex Malaysia (1878)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (710)
Hiasan Taman (241)
Hotel Resort Homestay (1007)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2819)
Insurans Dan Takaful (1726)
Insurans Roadtax Kereta (338)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1981)
Kedai Emas (452)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2530)
Kedai Hardware (436)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3831)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1843)
Kedai Sewa (1633)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (4993)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4804)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11738)
Kerja Praktikal (2057)
Kerja Sales (2273)
Kerja Sambilan (6314)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (455)
Kontraktor Balak Dan Kayu (479)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (391)
Kontraktor Pembinaan (2054)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2815)
Kursus Kecantikan (686)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1622)
Mencari Pelabur (3680)
Mesin Fotostat (352)
Mesin Freezer Dan Chiller (267)
Mesin Industri (511)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (567)
Pakej Pelancongan (2608)
Pakej Perkahwinan (1201)
Pakej Perniagaan (892)
Pasar Basah (1458)
Pekerja Asing (1231)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1852)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (648)
Pembekal Kerepek (1098)
Pembekal Keropok (444)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (238)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (595)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (605)
Pemborong Bundle (864)
Pemborong Cadar Dan Tilam (453)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (773)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1655)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4206)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3519)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2787)
Pembuat Papan Tanda Iklan (277)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (494)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (952)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (586)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1537)
Pengedar Permainan Kanak2 (598)
Pengedar Produk Kecantikan (2627)
Pengedar Produk Kesihatan (2996)
Pengurus Majlis (596)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (727)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (695)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (264)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (720)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (570)
Perkakas Dapur (624)
Perkakas Elektrik (436)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1532)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (519)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (607)
Pinjaman Peribadi (10589)
Pinjaman Perniagaan (1836)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1317)
Program Consignment (2011)
Program Dropship (6735)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1541)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (522)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (365)
Pusat Tadika Dan Taska (1312)
Pusat Tuisyen (1067)
Rancangan Perniagaan (594)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4283)
Rumah Untuk Dijual (3732)
Servis Freelance (1110)
Servis Keselamatan (720)
Servis Pembersihan (825)
Servis Pengedaran Risalah (459)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1817)
Sewa Lori (2558)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1096)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (639)
Tanah Untuk Dijual (4842)
Tempahan Biskut Dan Tart (2153)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (667)
Tempahan Katering (2144)
Tempahan Kek Dan Coklat (2149)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1745)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (522)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1685)
Urut Tradisional (793)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1092)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2307)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1351)