Search Majalah.com
Duit Poket Hari2 - Jualkan Tart Unik Bentuk Buahan & Sayuran Tanpa Modal
Hz House Of Unique Cookies @ Pakar Dalam Pembuatan Biskut Buahan Dan Sayuran Yang Sedap, Gebu Dan Berkhasiat. - Sat 13/Nov/2010 11:41am [Last Comment]
Tertarik dengan iklan dari tokehroti, saya juga ingin menawarkan peluang mencari duit poket hari2 kepada sesiapa sahaja yang berminat menjual kuih tart unik saya yang berbentuk buahan dan sayuran.

Untuk pengetahuan semua, kuih tart ini telah memasuki tv1 sebelum bulan puasa yang lalu dan kami tidak menang tangan menguruskan tempahan utk aidilfitri sehingga terpaksa menolak banyak tempahan yang melebihi tarikh akhir tempahan. akhirnya ramai antara pelanggan kami yang mengeluh dan memohon agar kuih ini dapat dinikmati dimana-mana sahaja pada bila2 masa.

memandangkan ada yang menjual roti di pejabat, di kawasan perumahan, rumah flat, apartment, kampung, kedai runcit dll, kami berbesar hati memberi peluang duit poket hari2 kepada sesiapa sahaja yang berminat menjual kuih tart unik kami ini.

yang bestnya, kami akan packing kuih ini dalam pakej yang mampu beli dan murah iaitu RM 2 per pek yang mengandungi 4 biji bentuk buahan iaitu mangga, oren, jambu air dan epal hijau. Yang menariknya untuk anda yang berminat menjualnya adalah komisyen yang tinggi akan dibayar keada anda.

Penghantaran akan dilakukan setiap hari ahad dan pembahagian komisyen akan dilakukan pada hari ahad berikutnya. Ini bermakna anda mempunyai tempoh 1 minggu untuk menjual kuih tart ini dan sekiranya ia tidak habis dijual, anda boleh pulangkannya semula dalam keadaan kuih masih baik. Atau anda mempunyai pilihan utk terus menjualnya sehingga 1 bulan kerana kuih tart ini tahan lama sehingga 3 bulan.

Setiap minggu anda akan dibekalkan dgn 50 pek kuih tart yang pelbagai inti.

Tawaran ini sah utk area lembah klang sahaja dimana delivery n pmbyran komisyen mudah utk dilakukan berkonsepkan TANPA MODAL. Jika diluar kawasan ini, anda perlu membeli 50 pek ini pada harga yg telah ditolak komisyen dan menjualnya pd harga RM2.

Untuk daftar, taipkan TART, nama dan kawasan ke 019-3412228 utk mendpt details komisyen n cara berniaga.

p/s: tak kira dimana sahaja anda berada, anda sebenarnya boleh menjual kuih tart ini kerana kuih ini amat menarik perhatian org dan tiada persaingan dgn kuih yg lain.

Niche: Tempahan Biskut Dan Tart | Program Dropship
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Nur Adilah - Sat 13/Nov/2010 12:40pm
    jom jual topup?duit masyuk tiap2 hari,sebab semua org pakai hanset&memrlukn topup..btolkn??jadi,rebutlah peluang hubungi dila 0175899641  
  2. Sala - Sun 14/Nov/2010 12:23am
    leh email kat saya mcmana cara2 niaga tart ni? kalau amik dulu pastu bayar mana yg laku jer saya berminat..tart inti apa yer? kasi tau skali brape komisyen yg saya akn dpt nanti.. email sy adindakekanda@yahoo.com tel 0179847313  
  3. Nurul 92 - Sun 14/Nov/2010 10:03am
    kalau Bukit Beruntung antar tak?nk tau gak berapa komisen n harga jual..email sy nurulridzone@gmail.com..@ cll 016-2586694  
  4. Hz House Of Unique Cookies - Sun 14/Nov/2010 9:06pm
    niaga tart ni dgn cara jual dulu dimana phntran dilakukan setiap ahad then ahad berikutnya buat pembayaran mana yang dah terjual dan pembayaran komisyen akan dilakukan terus pada hari yg sama.

    nnt sy akan pm via sms kepada sala n nurul92 yer...  
  5. Danishcute - Mon 15/Nov/2010 12:02am
    bminat gak ni..kalau area seremban antar tak?nk tau gak berapa komisen n harga jual..mintx tlg send catalog/pic tart tu skali ..email sy amiecool75@yahoo.com  
  6. Hz House Of Unique Cookies - Mon 15/Nov/2010 11:58am
    rupa2nya saya terlupa nak bgth laman blog saya...anda boleh tgk gambar2 tart di www.hzcookies.blogspot.com ya...  
  7. Aziana - Fri 19/Nov/2010 3:49am
    saya bminat sangat.boleh xhantar gambar?klu blh nk sampel blh x?saya duk area pantai dalam, kl. ara_oth84@yahoo.com  
  8. Hz House Of Unique Cookies - Fri 19/Nov/2010 6:43pm
    salam aziana,

    sms saya di 019-3412228 ye...coz sy x sempat sent emel.

    blh tgk gambar di www.hzcookies.blogspot.com  
  9. Hz House Of Unique Cookies - Fri 19/Nov/2010 7:48pm
    PENGUMUMAN PENTING!

    Kelas Tart Unik Kini Dibuka Sekarang Bermula 22 November 2010. Kelas Ini Akan Dijalankan Setiap Hari Dengan Penyertaan Terhad Kepada 1 Orang Peserta Setiap Hari. Kepada Yang Berminat, Segera2lah Calling Untuk Booking Date & Buat Payment.

    2 Konsep Kelas:

    Kelas Tart Unik (Kawasan Lembah Klang)
    Yuran Penyertaan - RM 350 Seorang

    Kelas Tart Unik (Luar Kawasan Lembah Klang)
    Yuran Penyertaan - RM 500 Seorang
    Kerana Saya Akan Ke Tempat Anda Untuk Mengajar Anda Ilmu Ini Walau Dimana Anda Berada....Sabah & Sarawak, Lain Pula Harga :)

    p/s: Pelaburan Ilmu Yang Anda Lakukan Hanya Sekali Sahaja Untuk Pendapatan Yang Berpanjangan. InsyaAllah!  
  10. Kuih Kering - Sat 20/Nov/2010 8:24am
    kami pembekal kuih gunting bagi sesiapa sahaja yang berminat untuk mendapatkannya boleh tempah sekarang sama ada untuk makan sendiri atau sebarang majlis makan2.

    kepada yang berminat untuk berniaga, kami sediakan harga rendah bagi jualan secara pukal/borong. keutamaan akan diberikan pada kawasan papar sehingga kota kinabalu. sesiapa yang berminat mengedar/menjual kuih gunting kami tetapi berada di luar kawasan tersebut, kita boleh bincang kos penghantaran.

    kuih gunting kami dijamin sedap! sila email tradisikuih@yahoo.com sekarang untuk dapatkan harga.  
  11. Hz House Of Unique Cookies - Wed 1/Dec/2010 8:52pm
    kuota sudah penuh.  
  12. Nur Adilah - Sat 25/Dec/2010 4:55pm
    jual homemade coklat..katalog diberi
    berminat hubungi dila 0175899641  
  13. Lina 59 - Sat 12/Mar/2011 10:18pm
    sy rse berminat..kalau area kg melayu subang blh buat penghantaran x?

    boleh x emailkn sy lebih detail tentang ni..
    terima kasih  
Page 1   (Total 13 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2504)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1451)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1039)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1311)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1195)
Bisnes Hari Raya (55)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (270)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1419)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1381)
Bisnes Pasar Malam (1868)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (786)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3109)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3102)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (297)
Dewasa 18sx (1669)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (682)
Expo Karnival Tapak Niaga (6016)
Forex Malaysia (1754)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (674)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (953)
Iklan Tv Radio Media Massa (210)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2728)
Insurans Dan Takaful (1635)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (436)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2424)
Kedai Hardware (502)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3553)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1566)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4731)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4329)
Kerja Kemahiran (1809)
Kerja Kosong (10612)
Kerja Praktikal (1798)
Kerja Sales (2086)
Kerja Sambilan (5904)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1921)
Kontraktor Perlombongan (304)
Kursus Dan Seminar (2672)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1558)
Mencari Pelabur (3515)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (476)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2493)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (820)
Pasar Basah (1382)
Pekerja Asing (1149)
Pelaburan Saham Unit Trust (890)
Pembantu Rumah Asing (1762)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (454)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (597)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (253)
Pembekal Telur (128)
Pemborong Aksesori Lelaki (159)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (583)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1572)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (552)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3370)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2662)
Pembuat Papan Tanda Iklan (248)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (562)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (674)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (532)
Perisian Komputer (533)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (402)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (490)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9927)
Pinjaman Perniagaan (1746)
Produk Dari China (509)
Produk Sejuk Beku (1246)
Program Consignment (1928)
Program Dropship (6297)
Pusat Bahasa (334)
Pusat Jagaan Bayi (1394)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (495)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1189)
Pusat Tuisyen (999)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4020)
Rumah Untuk Dijual (3528)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (674)
Servis Pembersihan (756)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (521)
Sewa Kereta Teksi Limo (1668)
Sewa Lori (2375)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (1000)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (674)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4542)
Tempahan Biskut Dan Tart (2083)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2004)
Tempahan Kek Dan Coklat (2071)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (174)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (733)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1023)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2208)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1239)