Search Majalah.com
Dapatkan Susu Formula utk Bayi dan Kanak2 Dengan Harga yang Murah!
Kak Lina 3 - Fri 22/Apr/2011 10:17am [Last Comment]
Susu baby dengan harga murah !


1. Anmum langkah 1 (0 - 6 bulan)
1 carton ada 12 kotak x 200gm = 2.4kg
- RM130 @ 2.4 kg (jimat RM45+)


2. Frisolac gold (0 - 12 bulan)
1 carton ada 12 tin x 400g = 4.8 kg
- RM265 (jimat RM50+)


3. Nan Pro (0 - 12 bulan)
1 carton ada 24 kotak x 150gm = 3.6kg
- RM210 (jimat RM50+ - RM60)


4. Snow (0 - 12 bulan)
1 carton ada 12 tin x 400gm = 4.8kg
- RM230 (jimat RM30+)


5. S26 Gold (0 - 12 bulan)
1 carton ada 15 kotak x 200gm = 3kg
- RM190 (jimat RM40+)


6. NAN Pro 3
1 kotak @ 700gm (min order - 6 kotak)
- RM190 (jimat RM30+)

nota :


1. senarai susu dan harga susu akan di update dari masa ke semasa..

2. Pos akan dikenakan caj mengikut/yang ditetapkan oleh pos Malaysia

3. COD - kawasan Jalan Sultan Ismail, K.L / Bandar Tun Razak, Cheras (area rumah cod sebelum pukul 8 malam, selepas 8 malam tidak berurusniaga).

4. kalau jauh/outstation, saya akan poskan (add add charges. ikut berat susu)


tq - lina (017-696 7670)

(Stok susu akan dapat setiap hujung bulan.. Please mak a reservation first sebab order bergantung kepada permintaan)

Niche: Butik Bayi | Kedai Ibu Dan Bayi
Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus GST untuk Usahawan
17 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Zargos - Sun 12/Aug/2012 1:04am
    Salam....tlg bg harga susu snow 0-12(900gm)
    zargos4305@yahoo.com  
  2. Kak Lina 3 - Mon 3/Sep/2012 5:26pm
    kepada semua, minta maaf sebab akak memang jarang sangat masuk majalah.com...

    tolong hubungi akak direct yer : kak lina : 017-696 7670  
  3. Shahrizal 4 - Fri 7/Sep/2012 1:20pm
    Saya pun nak tau harga susu snow 0-12 bln (900gm) tlg emelkan ke totoron46@gmail.com  
  4. Azza 22 - Fri 14/Sep/2012 7:51pm
    salam...brape harga untuk susu s26 gold 650g untuk 0-12 bln...  
  5. Kak Lina 3 - Tue 18/Sep/2012 12:47pm
    Azza, susu s26 gold utk 0-12 bulan, akak takda dlm pckg @ kotak 650gm.

    akak ada dalam pckg 200gm @ 1 carton ada 15 kotak x 200gm = 3 kg, RM230 (jimat rm70 compare harga market @ RM59/600gm. Maknanya kalau beli kat kedai untuk berat 3 kg tu, harga dia RM300. Dengan akak untuk berat 3 kg tu cuma rm230. jadi jimat dlm rm70)

    kalau berminat, roger akak yer...
    017-696 7670
    akak di bandar tun razak, cheras dan off di jalan sultan ismail.. jadi boleh cod dimana2 yang berdekatan..

    tp kalau jauh/kena pos rugi sikit sebab ada postage charges..  
  6. Abu Sufian Abu Bakar - Thu 20/Sep/2012 8:04am
    kami pembekal susu formula afeef terbaru dipasaran.. sila ke website

    http://susuafeef.blogspot.com/ atau like facebook kami https://www.facebook.com/susuafeef  
  7. Suhana 49 - Thu 4/Oct/2012 9:11am
    Susu s26 progress langkah 3 ade? brape?  
  8. Rosalizi - Wed 10/Oct/2012 2:30pm
    Salam. kalau nak susu kambing segar saya ade. 019 2634359. rosalizi.  
  9. Zizi 13 - Tue 16/Oct/2012 10:14pm
    jangan malu jangan segan, cubalah alfa lipid sd11, yang berjaya menurunkan berat badan dengan berkesan... kini anda tidak perlu berlapar dan jalani kehidupan seperti biasa
    anda mampu berubah....

    harga untuk 1 tin rm 155

    hubungi saya 0102713771  
  10. Baiyah - Mon 22/Oct/2012 12:08am
    saya ada menjual susu kambing asli dgn harga rm80 1kg...
    tel : 0173361303.
    tq...  
  11. Locallance - Tue 23/Oct/2012 2:33pm
    Kawan-kawan, mahu mencuba susu kanak-kanak hasil buatan rakyat malaysia dan mendapat sijil halal?? berbeza sedikit berbanding susu di pasaran, just tambah kurma, madu, kacang gajus dan buah tin shj... email kami double_2hd@yahoo.com untuk details.  
  12. Yusna 2 - Thu 25/Oct/2012 9:14am
    Anmum Essential step 3 perisa madu tlg pm harge ye.. email ke may2311_dhiyaa@yahoo.com  
  13. Sweivy - Sun 28/Oct/2012 9:07am
    hihi saya nak harga enfalac a+ langkah 1 650g &850g.

    thks!!  
  14. Hamidah 34 - Mon 29/Oct/2012 12:37pm
    salam kak, blh pm harga susu s26 rumusan bayi 0-12 bulan? email saya dska_015@yahoo.com  
  15. Halim 136 - Fri 23/Nov/2012 10:35pm
    nk harga susu S26 n friso utk ank (0-12 bln), minta bntuan
    halim 012-2940378
    adila 012-5624939
    PM je k  
  16. Collen - Tue 4/Dec/2012 2:57pm
    napa susu mamil gold x de yg jual ke...  
  17. Deandhi - Sat 15/Dec/2012 1:47am
    Nan pro 2 ada? Brapa satu kotak. Pos ke kedah. Dean_dhi@yahoo.com  
  18. Nor Saadah 2 - Sun 16/Dec/2012 11:34am
    susu bebelac langkah 2 ada tak .. brapa harga borong untuk tin besar .. 700gm., leh pm? kalu leh nk beli 1 box  
  19. Kak Lina 3 - Mon 17/Dec/2012 10:50am
    maaf ye, bebelac akak mmg takda....  
  20. Kartini 4 - Mon 17/Dec/2012 4:22pm
    kak enfagrow A+ ada x?  
  21. Najdi - Tue 25/Dec/2012 9:27pm
    Salam Kak Lina, ada jual enfalac A+ AR tak?kalau ada,berapa harga for 400 g and 900g? tlg email saya kalau ada info,najdisaleh@yahoo.com. TQ  
  22. Kak Lina 3 - Fri 28/Dec/2012 11:50am
    aslm kartini, enfagrow a+ limited sgt dan dah ada ready buyer.. maaf yer..

    enfalac a+ ar akak jual in bulk @ 1 dozen. btw harga dia rm26/400 gm @ RM310/crtn. Jimat dlm RM70+..  
  23. Justina 2 - Thu 14/Feb/2013 7:06pm
    hello. saya nak tanya s26 gold tu yg kotaknya warna pink atau yg warna oren?  
  24. Kak Lina 3 - Wed 27/Feb/2013 10:18am
    Justina 2, s26 gold tu kotak dia kaler oren (kotak sebelum ni kaler biru).

    Latest price akak tengok untuk s26 gold ni rm60.50 utk 600gm..  
  25. Justina 2 - Thu 28/Feb/2013 7:05pm
    kak lina saya berminat dengan s26 200g x 15 kotak yg kak lina tawarkan. pm dengan saya kat no undan_girllife2000@yahoo.com atau 0162091758  
  26. Kak Lina 3 - Mon 11/Mar/2013 3:52pm
    list susu terbaru. sila ignore list yang sebelum ni sebab ada perubahan harga..

    1. Anmum step 1 dan step 2 = RM140/carton (jimat dlm rm55+, compare harga market @ RM53/650gm)
    1 carton ada 12 kotak x 200 gm = 2.4 kg

    2. Anmum step 3 = RM45/twin pack @ 1.2kg.
    Minimum 4 x twin pack = RM180 (jimat dlm rm45+)

    3. Frisolac gold (utk bb 0 -12 bln) = RM290/carton (jimat dlm rm60, compare harga market @ RM66/900gm)
    1 carton ada 12 tin x 400 gm = 4.8 kg

    4. Mamex gold = RM320/carton (jimat dlm rm80+)
    1 carton ada 12 kotak x 400 gm = 4.8 kg

    5. Snow step 1 dan step 2 = RM42/tin @ 900gm.
    Minimum 3 tin = RM125 (jimat dlm rm40+)

    6. Enfalac A+ = RM420/carton (jimat dlm rm90+)
    1 carton ada 24 kotak x 200 gm = 4.8 kg @ kalau 12 kotak pun blh, RM210, jimat rm40+

    7. Enfapro A+ = RM400/carton (jimat dlm rm80+)
    1 carton ada 24 kotak x 200 gm = 4.8 kg @ kalau 12 kotak pun blh, RM200, jimat rm40+

    8. S26 gold SMA = RM300 utk 6 kotak (jimat dlm rm50+ - RM60)

    9. S26 gold SMA (bukan Gold) = RM50/ twin pack @ 1.2kg.
    Minimum 3 x twin pack = RM150 (jimat dlm rm50+)

    10. Pediasure (vnila dan coklat) - PEKET = RM300/carton (jimat dlm rm90+)
    1 carton ada 100 peket @ 5kg @ kalau nak 50 peket @ 2.5kg pun blh, RM150, jimat rm40+

    11. Pediasure (vnila dan coklat) - TIN = RM53/tin @ 900gm.
    Minimum 3 tin = RM159 (jimat dlm rm42+ - RM50+)

    12. Gain IQ - TIN = RM40/tin @ 900gm.
    Minimum 3 tin = RM120 (jimat dlm rm30+)

    13. Isomil (1-10 thn) - PEKET = RM85/carton (jimat dlm rm30+)
    1 carton ada 50 peket x 32.7 gm = 1.6 kg

    14. Isomil (1-10 thn) – TIN = RM50/tin @ 900gm
    Minimum 3 tin = RM150 (jimat dlm RM60+)

    15. Enfagrow (vnila dan ori sahj) = RM55/ twin pack @ 1.3kg.
    Minimum 3 x twin pack = RM165 (jimat dlm rm60+)

    16. Enfalac AR = RM70/twin pack @ 1.3kg.
    Minimum 3 x twin pack = RM210 (jimat dlm rm80+)

    17. i) Dulac, ii) Dugro dan iii) Mamil gold = RM??? (dlm perundingan harga)

    1. Semua harga based on cash on delivery (COD), tidak termasuk harga postage.
    2. COD area samaada di 1) Jalan Sultan Ismail atau di 2) Bandar Tun Razak, cheras.
    3. Jika stok kehabisan, order akan dibuat setiap 2 minggu sekali (awal bulan dan tengah bulan)

    Kak lina : 017-696 7670  
  27. Shapik - Sat 30/Mar/2013 2:13pm
    kak lina, sy brminat nak beli susu S26 gold SMA (bukan Gold) = RM50/ twin pack @ 1.2kg. Mintak tlg PM sy dekat fon 017-7441272 atau emailkn dekat sapphire_9550@yahoo.com  
  28. Nurul 125 - Tue 9/Apr/2013 12:34pm
    slm..
    anmum materna rm100 utk 2.8kg
    anmum step 1 rm160 utk 2.4kg
    anmum step 2 rm160 utk 2.4kg
    anmum step 3 rm100 utk 2.8kg..
    sila hub nurul 0173361303..
    hrga terkini 2013...  
  29. Noraini 42 - Wed 24/Apr/2013 8:57am
    ada jual Novalac Grow Langkah 3? klu ada email saya bbainie@hotmail.com  
  30. Azura Zakaria - Wed 1/May/2013 8:10pm
    Kak lina, ada jual S26 SMA (0-12 bln) kotak pink langkah 1? Email saya azura1109@gmail.com  
  31. Zikir - Wed 12/Jun/2013 1:02am
    email sy untuk semua susu formula..pakku_70@yahoo.com..latest..tq..  
  32. Noraini Nordin 2 - Mon 17/Jun/2013 12:28pm
    kak, sy berminat untuk beli S26 SMA twin pack/1.2kg. Email sy noraini_nordin@hotmail.com  
  33. Putra 52 - Fri 28/Jun/2013 12:13pm
    berapa harga frisolac gold langkah 2 yang kotak 650g,  
  34. Normriz - Tue 13/Aug/2013 12:34pm
    saya nk snow step 2 3 tin dulu...pls email saya normriz2008@gmail.com  
  35. Rohim 3 - Mon 26/Aug/2013 11:38pm
    salam nk tnye, produk susu dutch lady xde ke?  
  36. Mell 18 - Wed 11/Sep/2013 11:23pm
    saya perlukan enfalac a+... 1.3kg dan 650g.... kalau dapat murah bleh bli ctn...
    plz email saya kalau ada meldyagnes87@gmail.com  
  37. Puteri Arora - Mon 16/Sep/2013 2:30pm
    Saya nk ssu anmum step 1 de stok x?
    Email sye manjakuomei@gmail.com yer..  
  38. Suzie Sheriffudin - Tue 17/Sep/2013 3:57pm
    Salam,
    Kak sy nk tya Frisolac Gold Step 2..
    and kos pghantaran ke Penang brp ye?
    skrg Frisolac dh tukr packing baru harga sma or dh berubah?
    email sya :- putri_ayuus@yahoo.com  
  39. Shahrulriza - Mon 30/Sep/2013 3:07pm
    kak lina, sy brminat nak beli susu S26 gold SMA (bukan Gold) langkah 1 = RM50/ twin pack @ 1.2kg. Mintak tlg PM sy dekat fon 013-9997606 atau emailkn dekat mshahrulriz10@rocketmail.com  
  40. Kak Lina 3 - Wed 9/Oct/2013 4:30pm
    kepada semua forumer, plse refer to latest list susu yang ada ye (jangan refer page 1 sebab itu harga 2 tahun lepas)..

    List dan harga susu @ Oct 2013 (updated price list)

    1. Anmum step 1 dan step 2
    RM150/carton untuk step 1 dan RM146/carton untuk step 2 (jimat dlm rm45+)
    1 carton ada 12 kotak x 200 gm = 2.4 kg

    2. Frisolac gold (utk bb 0 -12 bln)
    RM360/carton (jimat dlm rm50+)
    1 carton ada 12 tin x 400 gm = 4.8 kg

    3. Snow step 1 dan step 2 (snow neosure)
    RM290/carton (jimat dlm rm40-rm50)
    1 carton ada 12 tin x 350 gm = 4.2 kg

    4. Enfalac A+
    RM425/carton (jimat dlm rm80+) 1 carton ada 24 kotak x 200 gm = 4.8 kg @
    kalau 12 kotak pun blh, RM215, jimat rm40+

    5. Enfapro A+
    RM400/carton (jimat dlm rm80+) 1 carton ada 24 kotak x 200 gm = 4.8 kg @
    kalau 12 kotak pun blh, RM200, jimat rm40+

    6. Pediasure
    1. Tin 1.8 kg - masih dalam negotiation dengan suplr.. propose harga @ RM127 tin dan min order 3 tin

    2. Tin 400gm - RM350/carton. 1 carton ada 12 tin x 400gm = 4.8 kg (jimat dlm rm60-rm70)

    7. Isomil

    Masih dalam perbincangan dengan suplr dan akan diupdate perkembangan terkini dlm masa terdekat.

    Note :
    1. Cuma anmum step 1 jer yang selalu ada stok sebab kuota dia banyak sikit.. untuk susu2 yang lain tu
    dr no. 2 – 7 dah ada org booked setiap bulan, kecuali kalau ada etc baru akak boleh inform new cust.

    2. Susu yang on adhoc (kadang2 ada, kadang2 x de :-
    1) Utk bwah 1 thn - Novalac IT/Gold/AR/AC dan juga enfalac AR/HA/Pramatang)

    3. Selain susu2 yang kat senarai atas tu akak memang takda stok...

    Kak lina : 017-696 7670  
  41. Karunizan - Tue 19/Nov/2013 12:29pm
    kak lina, sy brminat nak beli susu Anmum step 1(1 carton ada 12 kotak x 200 gm = 2.4 kg). Mintak tlg PM sy dekat fon 012-2377164 atau emailkan ke karunizan@gmail.com  
  42. Lynn 103 - Tue 26/Nov/2013 7:14pm
    s26 da x jual ker?  
  43. Farahamir - Mon 2/Dec/2013 11:27pm
    snow neobaby ada x (rumusan bayi)  
  44. Kak Lina 3 - Tue 3/Dec/2013 10:40am
    Lynn 103 - buat sementara waktu ni s26 gold belum ada offer dari suplr... kalau ada nnt akak update yer..

    Farahamir - dear, stok susu snow neobaby dah sold out.. untuk new stok in shaa Allah dalam akhir bulan stok masuk. Cumanya stok mmg terhad, jd akak based on 1st pay 1st serve...  
  45. Halimah Yusoff - Thu 12/Dec/2013 5:19pm
    salam...sy nak tya harga borong utk pediasure vanila 900gm vanila dan 1.8kg vanila...tqvm  
  46. Iamthebest 2 - Fri 13/Dec/2013 5:24pm
    untuk tambahan ibu-ibu dan anak2 dah ade???

    www.jamuexpress.com/shop
    www.facebook.com/jamuexpress  
  47. Lyna 29 - Sun 15/Dec/2013 11:25am
    kak Lina,ada xjual susu S26 yg warna pink dgn berat 600gm bg langkah 1(0-12bln)? dan berapa yg perlu sya byr tuk harga postage ke puncak Alam,shah Alam. Sya pn berminat dgn S26 Gold n klu boleh update harga terkini jika ada. klu ada sila emailkan sya ye. Lyna87sweet@yahoo.com.  
  48. Eiyrma - Mon 23/Dec/2013 5:57am
    Nan Ha 0-6bln takde ke?  
  49. Kak Lina 3 - Fri 27/Dec/2013 9:39am
    1. Halimah Yusoff
    - Harga borong untuk pediasure vanila 900gm = RM70 (min pembelian 5 tin)
    - Harga borong untuk pediasure vanila 1.8kg = RM135 (min pembelian 3 tin) - tp buat masa ni stok utk tin besar ni suplr x de..

    2. Lyna 29

    Assalamualaikum Lyna..

    Masih berminat ker nak beli stok s26 gold (yang biasa akak mmg x de..) ?

    Kalau dear berminat, suplr ada offer stok dan in shaa Allah weekend ni dia hantar..

    Sebelum tu, lyna kat mana yer sebab kalau dekat lebih jimat.. kita cod aje (akak di jalan sultan Ismail/mana2 stsn monorail dan rumah akak di Bandar tun razak, cheras)

    Kalau jauh, kena pos.. rugi sikit sebab postage (normal pos @ rm10 utk berat dlm 3 kg ni..dan amik masa dlm 3-5 hari sampai.. erm exactly mcm kita pos surat)
    Atau kalau nak pos laju pun boleh, tp mahal sikit.. rate dia rm26..

    Kalau dear berminat, roger akak segera ye sebab stok tak banyak sgt dan akak will reserve based on 1st pay 1st serve….

    TQ
    Kak lina – 017- 696 7670

    3. Eiyrma

    Dear, maaf sgt akak dah stop jual brand Nan sebab stok susah dapat...

    TQ  
  50. Peavy - Wed 22/Jan/2014 3:41pm
    A'kum Kak...susu Dutch Lady xde ke?  
< Prev | Page 2 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 111 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2585)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Kereta (1471)
Bengkel Motosikal (238)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (477)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1067)
Bisnes Burger (532)
Bisnes Cermin Mata (153)
Bisnes Cuci Kereta (785)
Bisnes Cyber Cafe (436)
Bisnes Dobi (1330)
Bisnes Ebook (1019)
Bisnes Handphone (1214)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (546)
Bisnes Ice Blended (680)
Bisnes Jam Tangan (274)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1440)
Bisnes Kurier Dan Logistik (645)
Bisnes Minuman (1405)
Bisnes Pasar Malam (1902)
Bisnes Pelancongan (514)
Bisnes Perabot (813)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1050)
Bisnes Restoran (3192)
Bisnes Roti Dan Bakeri (687)
Bisnes Salun Rambut (344)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (365)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (627)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (438)
Bisnes Tradisional (802)
Bisnes Untuk Dijual (3186)
Bisnes Waffle Dan Jagung (369)
Bisnes Western Food (311)
Dewasa 18sx (1698)
Diskusi Bisnes (1902)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (693)
Expo Karnival Tapak Niaga (6152)
Forex Malaysia (1799)
Haiwan Peliharaan (438)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (694)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (976)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (314)
Ingin Berniaga (2765)
Insurans Dan Takaful (1660)
Insurans Roadtax Kereta (321)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1937)
Kedai Emas (438)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2462)
Kedai Hardware (511)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3638)
Kedai Kamera Dan Camcorder (335)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (330)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1741)
Kedai Sewa (1589)
Kereta Baru (1549)
Kereta Terpakai (4808)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4496)
Kerja Kemahiran (1867)
Kerja Kosong (11016)
Kerja Praktikal (1899)
Kerja Sales (2142)
Kerja Sambilan (6049)
Konsultan Perniagaan (425)
Kontrak Swasta (279)
Kontrak Tender Kerajaan (440)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (531)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (218)
Kontraktor Minyak Dan Gas (661)
Kontraktor Pasir (355)
Kontraktor Pembinaan (1967)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2718)
Kursus Kecantikan (667)
Kursus Makanan (649)
Kursus Motivasi (310)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1582)
Mencari Pelabur (3575)
Mesin Fotostat (343)
Mesin Freezer Dan Chiller (248)
Mesin Industri (485)
Mesin Jahit (359)
Mesin Proses Makanan (540)
Pakej Pelancongan (2532)
Pakej Perkahwinan (1170)
Pakej Perniagaan (843)
Pasar Basah (1406)
Pekerja Asing (1175)
Pelaburan Saham Unit Trust (903)
Pembantu Rumah Asing (1790)
Pembekal Barang Runcit (1544)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (471)
Pembekal Ikan Kering (371)
Pembekal Kelapa Dan Santan (613)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (427)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (408)
Pembekal Rempah Dan Perencah (569)
Pembekal Serunding (254)
Pembekal Telur (134)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1170)
Pemborong Batik Dan Sutera (345)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (838)
Pemborong Cadar Dan Tilam (421)
Pemborong Karpet (151)
Pemborong Kasut Dan Sandal (673)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (750)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1591)
Pemborong Pakaian Lelaki (1104)
Pemborong Pakaian Plus Size (136)
Pemborong Pakaian Wanita (4082)
Pemborong Telekung Dan Songkok (557)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3421)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2704)
Pembuat Papan Tanda Iklan (258)
Pembuat Plastik Kotak Botol (777)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (472)
Pendaftaran Syarikat (474)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (926)
Pengedar Bahan Pencuci (690)
Pengedar Buku Dan Majalah (565)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1507)
Pengedar Permainan Kanak2 (578)
Pengedar Produk Kecantikan (2540)
Pengedar Produk Kesihatan (2916)
Pengurus Majlis (581)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (698)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (683)
Penternak Kambing (279)
Penternak Lembu (369)
Penternak Udang (187)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (685)
Peralatan Sukan (539)
Perisian Komputer (552)
Perkakas Dapur (592)
Perkakas Elektrik (415)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1468)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (504)
Pinjaman Kad Kredit (381)
Pinjaman Kereta (572)
Pinjaman Peribadi (10180)
Pinjaman Perniagaan (1782)
Produk Dari China (519)
Produk Sejuk Beku (1263)
Program Consignment (1956)
Program Dropship (6429)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1462)
Pusat Latihan (624)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (486)
Pusat Pendidikan Tinggi (507)
Pusat Rawatan (345)
Pusat Tadika Dan Taska (1245)
Pusat Tuisyen (1023)
Rancangan Perniagaan (568)
Rawatan Alternatif (283)
Rumah Sewa (4113)
Rumah Untuk Dijual (3601)
Servis Freelance (1050)
Servis Keselamatan (689)
Servis Pembersihan (778)
Servis Pengedaran Risalah (445)
Setiausaha Syarikat (587)
Sewa Bas Dan Van (540)
Sewa Kereta Teksi Limo (1724)
Sewa Lori (2442)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (237)
Studio Fotografi (865)
Studio Grafik Dan 3D (1033)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (694)
Studio Muzik (454)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (222)
Sukan Pancing (138)
Tanah Sewa (615)
Tanah Untuk Dijual (4648)
Tempahan Biskut Dan Tart (2110)
Tempahan Hamper (184)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (639)
Tempahan Katering (2061)
Tempahan Kek Dan Coklat (2089)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (165)
Tempahan Kuih Muih (1690)
Tempahan Minuman Dan Dessert (445)
Tempahan Nasi Lemak (499)
Tempahan Roti (341)
Terminal Bayaran (180)
Ubahsuai Pejabat (625)
Ubahsuai Rumah (1634)
Urut Tradisional (755)
Usahawan Baja Pertanian (364)
Usahawan Benih Dan Nursery (385)
Usahawan Tani (1054)
Vending Machine (346)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2250)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1276)