Dana Bantuan Modal RM 50k + Tanpa Bayaran Balik
Nur 453 - Fri 19/Apr/2013 2:59pm [Last Comment]
Assalammualaikum...
Sila baca sehingga habis ya sebelum bertanya... =)

Layak untuk semua... Blacklist, muflis, pelajar, suri rumah, clean dan sebagainya...

Dana tidak terikat... Boleh digunakan untuk keperluan peribadi mahupun perniagaan...

Bagi sesiapa yang berminat untuk mendapatkan dana bantuan modal RM 50k ++ tanpa bayaran balik, boleh sms atau call saya di 017-5695362...

Bagi yg serius dan berminat sahaja...

Yuran untuk menjadi ahli berdaftar ialah RM 60 dan perlu mencari 10 orang ahli berbayar sebelum mengikuti kursus... Selepas kursus ke-4, anda layak mendapat dana modal sebanyak RM 50,000 tanpa bayaran balik...
Tempat hanya akan diberikan pada 10 orang terawal sahaja... Untuk daftar sila SMS / call saya di 017-5695362

Maklumat lanjut boleh lawati >> http://danabantuanmodal.blogspot.com/

p/s : sila baca syarat-syarat... saya hanya ingin mencari yg serius dan berminat sahaja...

Bagi yang ingin mengikuti taklimat sila SMS nama, emel dan no fon ke 0175695362

(Taklimat akan diadakan pada malam pukul 8.30 malam hari Isnin dan Jumaat..)

Dapatkan tempat anda sekarang...

Niche: Pinjaman Peribadi
Peluang Perniagaan Produk UPM - Terhad 20 Orang Sahaja
3pm, 19 Dis 2014 (Jumaat) di Putra Science Park, UPM
(Percuma untuk Ahli DPMM Putrajaya)

Kursus Praktikal Gst + Free Gst Online Registration + Free Demo Gst-Compliant Software
29 Dis 2014 (Isnin) di DPMM Putrajaya

Seminar Usahawan Komprehensif Siri 1
27 Dis 2014 (Sabtu) di Universiti Malaya
     
  1. Mesinapapun - Fri 19/Apr/2013 3:01pm
    Tumpang iklan tuan tanah:

    Syarikat kami membekalkan mesin Heat N Press 8in1 . sesuai untuk pelanggan yang ingin membuka perniagaan printing dengan harga yang ditawarkan ini.

    Offer Period: 19 April 2013 - 19 May 2013

    Print:
    -T-Shirt
    -Mug
    -Cap
    -Pad

    Etc.


    Contact : 013-5116343 ( salesman )
    or email: sales@profastx.com  
  2. Khairunnissa 2 - Fri 19/Apr/2013 3:14pm
    confirm dapat ke ?  
  3. Nur 453 - Fri 19/Apr/2013 3:16pm
    kalau dah ikuti kursus, confirm dapat...  
  4. Khairunnissa 2 - Fri 19/Apr/2013 3:24pm
    mcm mana kita nak terangkan kat orang utk join kita ?sbb informasi kurang jelas.
    sumber keewangan dari mana dan motif dana ini untuk apa ye?  
  5. Reminder2020 - Fri 19/Apr/2013 3:29pm
    HATI 2 KEPADA YANG BERMINAT UNTUK JOIN, PROGRAM MCM NI, masih lagi ada STRATEGI UMPAN DOWNLINE ,,, 10 ORANG... WALAUPUN CUMA RM 60 PERLU DIKORBANKAN SORANG, TAPI x 10 = RM600,,, KALAU BETUL PUN MESTI ADA HIDDEN CHARGE BILA DAH JOIN NANTI, kut last minute program tak jadi ker??? sekarang ni susah nak cari org betul2 jujur dalam bisnes  
  6. Nur 453 - Fri 19/Apr/2013 3:39pm
    kalau ragu-ragu boleh ikuti taklimat... =) saya tak minat nak menipu... saya sendiri tahu apa dosa menipu... apa yg diberitahu kpd saya, itu yg sy tulis di sini... saya pun prnh kena dgn MLM tp ini bukan skim MLM... Ia ada kursus keusahawanan... dapat sijil yg diiktiraf... malahan syarikat adalah yg berdaftar dgn SSM... boleh ikuti taklimat utk mengetahui... =)  
  7. Drrm - Fri 19/Apr/2013 3:47pm
    Saya dah attend taklimatnya kat bgn,MARA , ( tapi di foodcourt area!!)
    ...nasihat saya tak payah rugikan masa anda ..semua ni mengarut !!! ..tiada logiknya ..hanya banyak janji manis utk dpt.kan rm60 anda.  
  8. Nur 453 - Fri 19/Apr/2013 3:57pm
    itu depends kpd diri seseorg individu... bg sy, program ini ok bg mereka yg ada kesabaran yg tggi... =)  
  9. Dayang 42 - Fri 19/Apr/2013 4:10pm
    stakat ikut taklimat..mne2 mlm atau syarikat yg mnipu pn ade taklimat gak mule2..Ape bukti kukuh ek program keusahawanan nie btul2 ikhlas mmbantu dan btul2 wujud..????mcm website ker??akhbar ker??or whatever else..  
  10. Nur 453 - Fri 19/Apr/2013 4:23pm
    kalau nak ke syarikatnya ada di bandar baru bangi... boleh pergi ke sana... bg saya, kalau berminat boleh masuk... kalau tak bminat, boleh tggu dan lihat... cma bila nnt dah terlalu rmai org yg join dan dpt, jgn mntk nk join... sbb, sy cma iklankan bg yg serius dan berminat... =)  
  11. Yj - Fri 19/Apr/2013 4:45pm
    Nak berniaga ice cream utk menambah pendapatan,kepada isteri2,
    ibu Tunggal,bapa2 tunggal dan kpd sesiapa yg berminat.Disini
    sy ada menawarkan kursus membuat ice-cream secara individu
    dan kumpulan.
    Kumpulan melebihi 10 orang. RM50 seorang
    Individu RM250
    Sedia datang ke tempat anda untuk menjalankan kursus.
    Berminat hubungi MAN untuk maklumat lebih lanjut 0192327269  
  12. Cet - Fri 19/Apr/2013 4:56pm
    hubungi kami untuk cetak baju serendah RM8.. 019-3710684  
  13. Mohamad Fais - Fri 19/Apr/2013 5:01pm
    penipu jelah benda.tay payah percAYA lah.ada pulak ikut kursus 4x je then dpt 50k.org gila mana nak bg tu?untung dia dpt ciput je.sorg rm60, (x 10downline)=600 (x 10 org yg dia nak)=6000. tu je dia dpt.pahtu nk bg stiap sorg 50k?hahaha.apa bnda lahhh.  
  14. Nur 453 - Fri 19/Apr/2013 5:16pm
    Mohamad Fais - anda pun kelihatan seperti pencari kerja yg tegar berdasarkan komen2 anda... masih belum dpt kerja? kenapa? sbb mentaliti anda mgkn... komen tbaru anda adalah ttg survey, siapa yg bg kt anda duit klu anda buat survey tu, anda rasa? brp org akan ambil survey yg sama? cth klu 1 survey = RM 20, dan 2500 org yg jwb, syarikat dah keluarkan RM 50,000... tu tak tmasuk survey lain lg dan org yg jwb survey yg rmai lg dr 2500 org... dan anda pun tahu syarikat akan mengeluarkan kos pengiklanan yg besar utk mempromosikan produk2nya... begitu juga yg ini, g-health adalah syarikat international dan sdg mengembangkan jenamanya... jd kos untuk dana tu adalah dr kos pengiklanan yg dikelurkan oleh syarikat tersebut untuk beriklan di Malaysia... tlg bfikir sblum bckp... sdgkn benda yg kita ckp tak masuk akal tulah, yg sbnrnya kita sdg buat, tak begitu? =)  
  15. Nur 453 - Fri 19/Apr/2013 5:22pm
    utk survey tu, adakah free? kena byr sebelum jawab kn... ada fee kn... malahan lg tggi dr yuran keahlian utk koperasi ni kn... tlg jgn ckp sebelum fikir apa yg anda sdg buat... org hanya thu bckp tp kalau tiada tindakan, apa pun tak akan menjadi... =)  
  16. Walter 3 - Fri 19/Apr/2013 6:30pm
    wah..temtap ni dah jadi forum perdana plak...takut plak aku nak join...hehehe  
  17. Hazrul 7 - Fri 19/Apr/2013 6:34pm
    as salam..agen pinjaman peribadi mbsb diperlukan..hubungi hazrul 013-6182303.  
  18. Financial Stress Management - Fri 19/Apr/2013 7:12pm
    Saya Certified IFP (Islamic Financial Planner) ingin dengar sendiri macam mana skim ni berjalan..saya akan pergi ke taklimat pada hari rabu di pejabat Bangi.

    Saya akan kongsikan pandangan saya selepas sesi penjelasan dibuat.  
  19. Kumanhensem - Fri 19/Apr/2013 9:24pm
    as salam...fsp nnti tolong apdate utk semua lepas dengar taklimat mereka nnti ye  
  20. Rahim 79 - Fri 19/Apr/2013 10:34pm
    kalo ada kt ipoh call sy 017-5511148  
  21. Teknokrat84 - Sat 20/Apr/2013 12:43am
    Mencari penyelesaian percetakan? Ingin mencetak hampir apa sahaja yang mungkin. Hubungi kami: Cetakbiru Enterprise
    e: cetakbiru@rocketmail.com
    m: 0176873784  
  22. Zetty Bahiki - Sat 20/Apr/2013 1:58am
    Mcm pnh dgr...sy rasa sama. Adakah ni klinik usahawan? Yg kononnya di asaskan oleh seorg dato..nak tlg org melayu katanya. Kne cari 10org..ada kursus...lps tu dpt umrah + cuty ke luar negara. Kne dftr koperasi semua..betul ke? Klu betul xpelah..baik berniaga psr malam atau mohon pinjaman tekun wlupun xdpt byk @ minta bantuan perniagaan dari baitulmal atau mana2 agensi kerajaan...skim mcmni terlampau byk beri harapan pd org melayu..minta maaf sy bukan nak kondem dah byk sgt sy dgr..sy x masuk tp sy hadir taklimat..apa sj taklimat sy pegi tp semuanya janji kosong je.. :) maaf ya..peace...  
  23. Ana Syazana - Sat 20/Apr/2013 7:47am
    jom bli!!!!!
    aurawhite:rm130
    adha skincare:rm105
    fellina inchiloss:rm55
    fellina vitamin pmcvc :rm70

    all price include postage ye :)
    https://www.facebook.com/radinsyazana.syazana?ref=tn_tnmn
    addd sy di fb or pm di 0134052793  
  24. Miss Ann - Sat 20/Apr/2013 8:16am
    kekurangan sarung bantal?...
    meh masuk sini... manetau ade yg berkenan....

    kazamaju.blogspot.com

    no zip no button, hanye sarungkan saje...simple  
  25. Mashitah Ismail - Sat 20/Apr/2013 8:41am
    NAK TRY ...JAMU ARJUNA KACAK

    KELEBIHAN :
    - MENINGKATKAN SYAHWAT WALAUPUN PENAT BERKERJA
    -BADAN MENJADI RINGAN KETIKA BANGUN TIDUR
    -MEMBUANG ANGIN (KENTUT) DAN MELAWAS PEMBUANGAN AIR BESAR (BUKAN CIRIT BIRIT)
    -BADAN TERASA RINGAN KETIKA BANGUN TIDO
    - KELELAKIAN TERSERLAH DIRANJANG
    - MEMBERI TENAGA UNTUK MELAKUKAN KERJA-KERJA BERAT
    -MENGHILANGKAN KEPENATAN
    -MENAMBAH STAMINA BAGI LELAKI BERKERJAYA
    - MENINGKATKAN SYAHWAT SECARA SEMULAJADI
    -MELEGAKAN SAKIT SENDI DAN URAT
    -MENGEKALKAN KEKACAKAN LELAKI

    RamuanBahanPil :
    TONGKAT ALI - 2 JENIS
    HERBA KEKUATAN LELAKI YANG TERPILIH

    KHAS UTK LELAKI YG NAK MENJAGA KESIHATAN BUJANG ATAU DAH BERKAHWIN...
    BELUM CUBA BELUM TAU NA......

    SMS SY NAK KE 0182846510  
  26. Drrm - Sat 20/Apr/2013 10:41am
    kepada semua yg.dah bayar rm60 kpd. sykt. DOUBLE MATH yg. menjanji bukit dan gunung bernilai Rm5ok tanpa bayaran balik....anggaplah duit tu utk. sedekah atau duit hangus jika tidak sanggup.. hubungilah org. kanan nya utk. refund..which i doubt u all akan dpt. balik, kerana pengasasnya che yang sudah meninggal dunia akibat kemalangan jalan raya pagi tadi... Amin
    Nasi dah jadi bubur...High risk NO return!!!
    Jangan ada lagi klon klon lain yg. buat promosi mengarut mcm ni lagi.

    Pakai lah otak (your logic and common sense ) not your heart ( your Greed) ..that never fails.  
  27. Nur 453 - Sat 20/Apr/2013 1:42pm
    al-fatihah buat arwah... mmg soal maut, tak siapa boleh menduga... saya pun tkejut dgr berita... tp sy dah cuba dptkn kepastian... program masih diteruskan... datin rias kosmetik dan org doublemaths masih ada... kalau encik Drrm tak puas hati, pergi tanya kt pej doublemaths... tak pun ke bandar baru bangi... tanya dan cuba dptkn explaination... ini bkn soal greed atau tak, org yg x ada modal, dan perlukan modal, ini mengenai keperluan... kalau dah ada byk duit da boleh start bisnes sendiri, x ada masalah, x join pun x apa... tp bg org yg tak ada modal, dan x dpt modal, boleh join program ni, utk tmbh apa yg x cukup... rezeki, kalau dah utk kita, tak akan ke mana...  
  28. Nur 453 - Sat 20/Apr/2013 1:58pm
    kalau encik drrm nak duit mudah, mintak, terus bg, encik boleh mntk kt ahlong, saya pasti dia boleh tlg... tp ini program keusahawanan... kena usaha... bkn sng nk berjaya, tp bkn ssh nk gagal... cuba tanya org yg bermula dari bawah, kena menghadapi kesusahan dlu br akan tahu erti kejayaan dan kesenangan... seperti saya ckp, ia bergantung pada cara kita berfikir... kalau itu fikiran encik drrm terpulanglah... kalau encik drrm dah byk duit, x pyhlah join... ini hanya utk org yg tak ada duit dan perlukan duit utk start bisnes dan sbgainya... saya tulis kt atas tu pun, tiada yg selindung, semuanya saya tulis, yuran RM 60, kena cari 10 org... boleh jga tgk kt blog... kalau saya nk tipu, baik saya ckp free je, org lg minat kn? tp saya tulis apa yg perlu, tak ada sembunyi pun... yg berminat, boleh sms/call... kalau tak minat, x payah baca iklan pun x apa... ia bergantung pd pemikiran encik... simple kn... encik pun ptt fikir pkailah akal, kalau otak, semua ada otak, haiwan pun ada otak... jgn ikut kemarahan hati... saya cuma tulis apa yg sy tahu, kalau encik tak puas hati, sila2lah ke pej diorg tanya... kalau betul prog dah x dijalankan lg, boleh share kt sini... sy tak akan marah... mana thu info tbaru saya ni buatkan encik drrm panas hati lg... =)  
  29. Matt Don - Sat 20/Apr/2013 10:03pm
    Peluang jana pendapatan yg terhebat dan terkini. Duit masuk hari2.

    http://goo.gl/J3Qhe

    Daftar hari ini. Anda pasti berpuas hati.  
  30. Zea 3 - Sun 21/Apr/2013 9:13pm
    Pernah dengar dan berminat nak join. tp nak kepastian sumber DANA dari mana? Ade lantik bank sebagai PANEL utk uruskan pemberian pinjaman kalau betul untuk perniagaan.

    kalau ade saya minat nak join. ramai orang berpendapatan rendah tertarik dengan program seperti ini.

    Janga memberi harapan palsu kat org ramai dh byk program seperti ini dahulu utk mengaut keuntungan dlm masa singkat.

    Walaupun sykt berdaftar dgn SSM tp kalau ikut peraturan Modal Berbayar adalah terhad. bagaimana ade kemampuan untuk memberi pinjaman sebanyak rm50k setiap seorang.

    kepada rakan2 yg berminat sy nasihatkan xpayahla join buang masa dan duit anda. baik berniaga kecil-kecilan dan bermula dari bawah. Byk agensi kerajaan yg offer bantuan kpd yg ingin berniaga. sbg contoh TEKUN

    TQ  
  31. Oklah - Thu 25/Apr/2013 2:09pm
    Ni lagi satu program penipuan,woi..sudah2lah nak menipu..yg peliknye ramai pulak yg bodoh kena tipu tuuuu?..mana boleh bagi duit dengan percuma..tuii!! bodoh lah koranh semua nie!!!!!!  
  32. Nur 453 - Sat 27/Apr/2013 12:54am
    knp tak pergi tanya sahaja dgn pej HQ kt bandar baru bangi dan stop buat kecoh... Ini lebih baik dari pinjaman yg dibuat oleh Oklah, perlu tidur dengan dia dlu br dapat pinjaman... Siapa yang penipu? Betul tak oklah? Kalau tak ada orang yang nak buat pinjaman dengan awak, tanya diri awak sendiri... syarat2 pinjaman awak tu macam org tak ada pegangan agama... =)  
  33. Mohamad Fais - Tue 30/Apr/2013 3:37pm
    ahhh penipu jelah semua ni.komen nak nmpak baik je,nampak alim je tertib bahasa semua.jap g mencekik duit org.dh2 la.. bodoh semua nih.  
Page 1   (Total 34 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2880)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (230)
Bengkel Kereta (1521)
Bengkel Motosikal (256)
Bengkel Tayar (224)
Bisnes Air Mineral (378)
Bisnes Ais Krim (529)
Bisnes Aksesori Kereta (667)
Bisnes Broadband (1126)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (163)
Bisnes Cuci Kereta (827)
Bisnes Cyber Cafe (455)
Bisnes Dobi (1403)
Bisnes Ebook (1079)
Bisnes Handphone (1287)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (582)
Bisnes Ice Blended (717)
Bisnes Jam Tangan (295)
Bisnes Jeruk (184)
Bisnes Kitar Semula (514)
Bisnes Komputer (1517)
Bisnes Kurier Dan Logistik (703)
Bisnes Minuman (1505)
Bisnes Pasar Malam (2030)
Bisnes Pelancongan (566)
Bisnes Pengantin (716)
Bisnes Perabot (894)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1137)
Bisnes Restoran (3453)
Bisnes Roti Dan Bakeri (730)
Bisnes Salun Rambut (376)
Bisnes Sarang Burung (258)
Bisnes Satay (392)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (693)
Bisnes Steamboat (202)
Bisnes Stesen Minyak (136)
Bisnes Tablet Pc (444)
Bisnes Tradisional (850)
Bisnes Untuk Dijual (3473)
Bisnes Waffle Dan Jagung (392)
Bisnes Western Food (336)
Dewasa 18sx (1819)
Diskusi Bisnes (2011)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (756)
Expo Karnival Tapak Niaga (6724)
Forex Malaysia (1977)
Haiwan Peliharaan (480)
Haji Dan Umrah (473)
Hiasan Dalaman (730)
Hiasan Taman (249)
Hotel Resort Homestay (1054)
Iklan Tv Radio Media Massa (233)
Import Dan Eksport (337)
Ingin Berniaga (2866)
Insurans Dan Takaful (1788)
Insurans Roadtax Kereta (352)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (2016)
Kedai Emas (469)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2575)
Kedai Hardware (447)
Kedai Ibu Dan Bayi (702)
Kedai Jahit (4037)
Kedai Kamera Dan Camcorder (352)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1937)
Kedai Sewa (1675)
Kereta Baru (1674)
Kereta Terpakai (5103)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5150)
Kerja Kemahiran (2058)
Kerja Kosong (12503)
Kerja Praktikal (2263)
Kerja Sales (2386)
Kerja Sambilan (6553)
Konsultan Peguam (168)
Konsultan Perniagaan (469)
Kontrak Swasta (308)
Kontrak Tender Kerajaan (470)
Kontraktor Balak Dan Kayu (490)
Kontraktor Jurutera (580)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (234)
Kontraktor Minyak Dan Gas (704)
Kontraktor Pasir (421)
Kontraktor Pembinaan (2120)
Kontraktor Perlombongan (331)
Kursus Dan Seminar (2916)
Kursus Kecantikan (706)
Kursus Makanan (680)
Kursus Motivasi (329)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1648)
Mencari Pelabur (3777)
Mesin Fotostat (360)
Mesin Freezer Dan Chiller (279)
Mesin Industri (527)
Mesin Jahit (394)
Mesin Proses Makanan (584)
Pakej Pelancongan (2671)
Pakej Perkahwinan (1228)
Pakej Perniagaan (918)
Pasar Basah (1504)
Pekerja Asing (1290)
Pelaburan Saham Unit Trust (984)
Pembantu Rumah Asing (1923)
Pembekal Barang Runcit (1604)
Pembekal Beras (120)
Pembekal Buah-buahan (503)
Pembekal Ikan Kering (393)
Pembekal Kelapa Dan Santan (665)
Pembekal Kerepek (1131)
Pembekal Keropok (466)
Pembekal Kicap Dan Sos (230)
Pembekal Kurma Dan Kismis (292)
Pembekal Madu (248)
Pembekal Mee Dan Bihun (130)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (628)
Pembekal Serunding (261)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1207)
Pemborong Batik Dan Sutera (358)
Pemborong Beg Galas (104)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (894)
Pemborong Cadar Dan Tilam (468)
Pemborong Karpet (167)
Pemborong Kasut Dan Sandal (722)
Pemborong Lampin (309)
Pemborong Mutiara (114)
Pemborong Pakaian Bayi (786)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1706)
Pemborong Pakaian Lelaki (1146)
Pemborong Pakaian Plus Size (148)
Pemborong Pakaian Wanita (4343)
Pemborong Telekung Dan Songkok (576)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3608)
Pemborong Tuala (208)
Pemborong Tudung (2861)
Pembuat Papan Tanda Iklan (292)
Pembuat Plastik Kotak Botol (815)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (492)
Pendaftaran Syarikat (515)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (970)
Pengedar Bahan Pencuci (737)
Pengedar Buku Dan Majalah (615)
Pengedar Contact Lens (250)
Pengedar Perfume (1582)
Pengedar Permainan Kanak2 (622)
Pengedar Produk Kecantikan (2675)
Pengedar Produk Kesihatan (3082)
Pengurus Majlis (612)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (753)
Penternak Burung Puyuh (98)
Penternak Ikan (701)
Penternak Kambing (300)
Penternak Lembu (400)
Penternak Udang (203)
Peralatan Makmal Dan Hospital (270)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (753)
Peralatan Sukan (559)
Perisian Komputer (592)
Perkakas Dapur (640)
Perkakas Elektrik (457)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1557)
Pinjaman AIM (170)
Pinjaman Hartanah (533)
Pinjaman Kad Kredit (405)
Pinjaman Kereta (641)
Pinjaman Peribadi (11089)
Pinjaman Perniagaan (1885)
Produk Dari China (555)
Produk Sejuk Beku (1379)
Program Consignment (2064)
Program Dropship (7028)
Pusat Bahasa (373)
Pusat Jagaan Bayi (1655)
Pusat Latihan (673)
Pusat Memandu (128)
Pusat Mengaji Agama (553)
Pusat Pendidikan Tinggi (546)
Pusat Rawatan (380)
Pusat Tadika Dan Taska (1429)
Pusat Tuisyen (1135)
Rancangan Perniagaan (573)
Rumah Sewa (4440)
Rumah Untuk Dijual (3882)
Servis Freelance (1153)
Servis Keselamatan (743)
Servis Pembersihan (873)
Servis Pengedaran Risalah (484)
Setiausaha Syarikat (612)
Sewa Bas Dan Van (597)
Sewa Jentera (58)
Sewa Kereta Teksi Limo (1898)
Sewa Lori (2652)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (60)
Studio Filem Dan Videografi (267)
Studio Fotografi (929)
Studio Grafik Dan 3D (1165)
Studio Lukisan (140)
Studio Model Penyanyi Pelakon (781)
Studio Muzik (496)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (239)
Sukan Futsal (232)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (668)
Tanah Untuk Dijual (5019)
Tempahan Biskut Dan Tart (2178)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (679)
Tempahan Katering (2225)
Tempahan Kek Dan Coklat (2197)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (183)
Tempahan Kuih Muih (1778)
Tempahan Minuman Dan Dessert (488)
Tempahan Nasi Lemak (539)
Tempahan Roti (392)
Terminal Bayaran (199)
Ubahsuai Pejabat (667)
Ubahsuai Rumah (1745)
Urut Tradisional (840)
Usahawan Baja Pertanian (379)
Usahawan Benih Dan Nursery (417)
Usahawan Tani (1120)
Vending Machine (403)
Voucher Dan Tiket (255)
Web Design Malaysia (2353)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1434)