Search Majalah.com
Cikgu yang Berminat utk Buka Salun
Aida Belzdabella - Wed 8/Dec/2010 5:44am [Last Comment]
Sy beminat utk buka bisnes salun. Sy pernah join beberapa MLM tp x bjaya dgn jayanya... Bg pdapat sy, klu kita bminat dgn sesuatu bidang, pasti kita akan buat dn usaha dgn bsungguh2 kan.. so, klu ada pendapat, nasihat dan cara memulakan bisnes ni, sgt dialu2kan...didahului dgn ucapan terima kasih....

Niche: Bisnes Salun Rambut | Bisnes Spa Dan Facial
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Aida Belzdabella - Wed 8/Dec/2010 5:49am
    Modal permulaan sy rendah je... ada juga niat nk share dgn mbr chinese yg buka salun rambut (kedai kecil kat dalam kampung...), tp rasa takut tu ada jugak. sbb sy pagi g sekolah, mengajar, petang sampai malam g br ley g salun. takut modal yg keluar, tak berbaloi dgn pdapatan pulak... hai...peninggg...  
  2. Gkongwangi3 - Wed 8/Dec/2010 11:42am
    jom join dgn company saya jadi ejen part time personal loan.modal pun perlu dan komisyen menarik.keja senang.

    contact @ sms 0194419710  
  3. Iliza - Wed 8/Dec/2010 1:00pm
    Salam Aida,
    Akak pun minat nak buka salon & akak pun k/tgn k'jaan.
    Aida tinggal di mana?
    jom kita bincang...
    ilizaibrahim@yahoo.com  
  4. Izan 11 - Thu 9/Dec/2010 5:55pm
    Salam Aida dan Iliza - saya memang ada salun dan SPA konsep holistik - interesting to share kan - saya pun kerja govt juga - boleh lah kalau ada sesiapa yg minat - Izan 0197234433 tk  
  5. Aida Belzdabella - Fri 10/Dec/2010 2:49am
    thanx Gkongwangi3  
  6. Aida Belzdabella - Fri 10/Dec/2010 2:53am
    Kak Iliza, sy tggal di sg buloh. akak kat mana? sy dah bnyak survey tempat utk bisnes ni.. xpe, nanti sy e-mail akak... thanx..  
  7. Aida Belzdabella - Fri 10/Dec/2010 2:56am
    Izan 11, thanx ye.. nanti sy ptimbangkan... nk bniaga ni bkn sembarangan, kena study dulu.. sbb dulu pernah ada pengalaman b4 jd guru buka bisnes andaman dan pernah bpengalaman jd marketing exc. so, mmg kena kaji dulu... anyway, thanx yeah..  
  8. Ika 6 - Sat 11/Dec/2010 8:46am
    i skarang nak mencari kje guntng rmbt...
    i berpegalaman slma 7thn....semo bende i dah boleh buat...i baru close my bisns kat mlaka coz owner nak blik kedai tu...
    so skng i xckup modal untuk bkk bisnes baru,i sekarang sty buat kat rumah je n just part time shj...kalau sespe bermint tuk menjdi share patner or perlukn perkje boleh cntact me kat 0178808087..TQ  
  9. Ayie 15 - Sat 11/Dec/2010 1:08pm
    ade ssape nk buka kdai gunting rambut untuk lelaki?sy ada brg2 gunting untuk dijual.lengkap sepenuhnya. murah je. byr rm3000 dh boleh buka kedai gunting. klu xckup modal, boleh byr ansuran. berminat, call ayie 0196006267.  
  10. Aida Belzdabella - Sat 11/Dec/2010 3:08pm
    Sesiapa yg bminat blh email sy : belzdabella5414@gmail.com  
  11. Azian 5 - Tue 14/Dec/2010 10:29pm
    ada 2 set tempat cuci rambut saya nak jual. murah je..bagus untuk yang mula nak berniaga.hubungi azian 012-3307419.kalau setuju dtg diseri kembangan,taman equine.tq  
  12. Intan 8 - Fri 17/Dec/2010 11:28pm
    Salam semua,

    Bisnes salun, spa adalah bidang yang lumayan bagi kaun hawa menceburinya, namun lebih menguntungkan jika anda yang ingin atau sudah mempunyai salun, spa atau peniaga internet mempunyai produk jenama sendiri yang boleh dijual kepada pengguna salun, spa atau pun pembeli di luar sana. Untuk memiliki produk jenama sendiri seperti Lulur, Massage oil, Minyak aromaterapi, Sabun scrubs dll tidaklah semahal yang dibayangkan kerana anda mampu memiliki keuntungan 100% berbanding anda menjadi agen/stokis dengan menjual produk milik orang lain.

    Anda berhempas pulas berniaga produk milik orang lain tetapi org lain kaya dan makin kaya atas titik peluh anda. Bidang kecantikan dan produk kecantikan adalah bidang yang menguntungkan, malah ada kaum adam yang berjaya menceburinya.

    Namun anda perlu membuat kajian produk, pasaran anda sebelum membuat apa jua keputusan kerana tanpa sistem pemasaran yang baik sebagus mana pun produk anda, anda tidak akan berjaya menaikan jenama anda. Kami di IBL.GROUP boleh memberikan khidmat nasihat penjenamaan kerana kami adalah Pengilang Produk berasaskan organik. Anda tidak perlu memborong produk SPA dari thailand dan indonesia kerana anda boleh mendapatkan produk yang berkualiti daripada pengilang muslim, produk yang suci dan halal pada harga yang murah dan berpatutan.

    INFO LAIN: Kilang Minyak Wangi: Mempunyai lebih 200 rangkaian wangian antarabangsa. Pemborong dan Usahawan dialukan.

    HOTLINE: 019-3570373 email ibl.group@yahoo.com  
  13. T M Abas - Mon 20/Dec/2010 12:48am
    Barang2 dan Kelengkapan lengkap Kedai Salun untuk dijual - anggaran dalam 35K - macam2 ada...barang2 masih tiptop dan ada yg masih baru - (sebab nak jual: owner nak meniaga lain pulak + xder pekerja yang sesuai ). Datang tgk sendiri kat kedai lagi bagus - area Wangsa Maju ,KL.

    Call : 019-2819290  
  14. Mama77 2 - Thu 23/Dec/2010 11:22pm
    sy ada jual kolagen mask.untg 100% drp hrg modal.email sy mama_amir10@yahoo.com  
  15. Iskandar 7 - Wed 29/Dec/2010 11:12am
    memrlukan pekerja salon mahir dkt giant batu caves.perempuan sahaj 20-35.call 012-3884949 rohani.
    perniagaan salon utk dijual d batu caves dgn harga 12500.00,sdg beroperasi.boleg runding lagi.  
  16. Mohd Fadhil 2 - Mon 3/Jan/2011 11:42am
    Saya ada produk baru yang mana setiap org boleh ada spa di rumah...untuk maklumat lanjut boleh hubungi saya di talian 012 690 1461  
  17. Farhan 11 - Tue 4/Jan/2011 8:08pm
    Saya pemaju dan pengedar Dermal Spa dan Beauty products

    Saya ingin mencari bizness people yang nak open spa dan beauty salon mengguna kan product DERMAL

    Franchise saya senang .

    Anda tidak perlu baya renovasi-sewa kedai,set up cost dan lain lain. Cuma anda bayar franchsie fees setiap tahun RM8999. Itu sahaja.

    Awak ambil untung keseluruhan nye dari apa yang awak buat.
    Saya kasi support dan cuma awak harus mengguna kanproducts saya la. DERMAL
    tinggal kan email awak dan kita boleh runding  
  18. Anekasauna - Thu 6/Jan/2011 2:16am
    Klu Share perniagaan, gembira ke share2 ni...  
  19. Letchumy - Wed 12/Jan/2011 6:00pm
    Hi Kawan, mengapa susah-susah nak membuka kedai gunting rambut? Lagipun model yang tinggi? Kini anda boleh membuka kedai sendiri dgn modal rendah. Pendapatan pun lumayan! Jangan tunggu lagi! Email kat LETCHU25@yahoo.com  
  20. Kayna89 - Mon 17/Jan/2011 3:00pm
    hye , masih berminat utk membuka spa..Jika Puan berminat sila hubungi saya di kayna89@gmail.com / 03-3323 4571 La 'Joise Industries (M) Sdn Bhd.(Kayna) Nanti saya bole terang kan tentang kami n kami juga menyediakan kursus2 secara percuma kepada sesiapa yang menjadi stokist /outlet kami. Jika berminat sila hubungi saya. TQ  
  21. Alee - Wed 26/Jan/2011 6:59pm
    Saya ada salun di Damansara Damai dan Sri Gombak,Sebelah Maybank. Kedua duanya Ground Floor. Siapa berminat nak joint as partner boleh.. Partner RM10K. Nak beli pun boleh. Harga dijual RM20k.  
  22. Alee - Wed 26/Jan/2011 7:01pm
    No tel sy 0104200630.  
  23. En Ahmad - Fri 28/Jan/2011 12:09pm
    saya boleh membekalkan set rawatan resdung serendah rm1200 sahaja untuk 300-400 sesi rawatan.satu rawatan berharga rm40-70.tq  
  24. Maslina 4 - Sat 12/Feb/2011 8:35pm
    salam ,sy maslina sofiah.beauty consultant mary kay di dengkil,
    kalu berminat as beauty consultant hanya modal serendah Rm180 sign up
    seumur hidup,rm1200 untuk permulaan modal brg2 untuk kt membuat
    kelas..xperlu anda menyewa lot kedai..serta keje ikut waktu anda..
    hanya perlu membuat kelas facial n basic make up secara percuma dan
    anda akan dpt blk hasil anda modal 100%
    keuntungan runcit sebanyak 30% hingga 40 %
    sekira berminat kita blh berjumpa...
    dan yang penting ni bukan MLM

    sila hubungi saya
    maslina
    010-898 3440  
  25. Aen Rahman - Wed 16/Feb/2011 7:12pm
    thanyaporn only rm65! grap it now! sms me aen 017-8861005 or visit my blog http://aenrahmanbliss.blogspot.com  
  26. Rosidah - Thu 17/Feb/2011 12:08pm
    Anda dipelawa ke bengkel Facial Treatment (sessi 1) di Bangsar Utama KL, 19hb February 2011, 9.00pg-12pg, tempat terhad sila hubungi Rosidah 018-3720808.  
  27. Ifa1 - Thu 24/Feb/2011 2:11pm
    As salam Aida & kwn2 semua...

    Call saya ye jika berminat>
    Unisex hair & beauty saloon utk diambilalih..tukar nama saloon & semua harta benda ke owner baru..coz owner dh x boleh bkerja lagi ada penyakit kritikal..so nk letgo dgn produk2 6 jenis international, temasuk 5 staff pro's, semua brg2 didlm salon tu..sauna, massage room..regular customer sekali..bisnes stabil.

    RM330K (nego)..

    Just tukar owner shja: URGENT...

    Boleh tengok dulu salon tu ye..area setiawangsa..kol me for appointment ye..
    thanks..  
  28. Bob 15 - Sun 6/Mar/2011 6:25pm
    salam..saye ade satu kedai gunting rambut di putrajaya
    awk boleh la renovet kedai sikit sahaja untuk buat saloon..tapi ngan syarat kene pakai name owner lame laa..lesen die..sbb kalau nak owner baru rumit..kene lawan tander kan..ni awk dah senang..coz hanye 15k..semua saye tolak..tinggal nak jalan kan meniage je..airkon.almari,cermin,sofa,kosi,mcm2 laa...pape sms saye
    017-3578784
    bob  
  29. Klik2u - Mon 21/Mar/2011 5:09pm
    perlukan gold collagen mask? byk khasiat utk kecantikan bila anda menggunakan gold collagen mask (extract gold) utk spa anda. HOT ITEMS!! byk spa tlh menggunakan gold collagen mask (bukan suntikan). charge juga berbaloi, & pulangan menarik untuk spa anda.

    call/sms k yan ~ 0193931607  
  30. Norul Asyikin - Wed 18/Jan/2012 10:20am
    Klu perlukan produk untuk spa dan facial . Saya boleh supply cleanser, toner , moisturiser, lulur, scrub, peeling, sabun transparent dan sebagainya. Tambahan untuk setiap bahan aktif boleh bincang. Hubungi syikin 019-4208313 tau email asyikinnr@yahoo.com.my atau facebook nasyierah herbal beautycare. Semua saya supply secara murah belian secara pack 1 kg, 5 kg atau 10 kg  
  31. Wan400 - Wed 1/Feb/2012 5:39pm
    saya ada nk jual brang salon sekali dgn produk.. area kota bharu, berminat hubungi saya.. 0139545097,  
  32. Azreen 28 - Tue 6/Mar/2012 3:12pm
    anda berminat ambil alih perniagaan spa di klang,selangor?hubungi saya.-013 282 5662  
  33. Noreen 2 - Mon 19/Mar/2012 12:21pm
    salam puan.saya puan nureen.telah berkerja di sektor bank 18 tahun.berhenti suami suruh membuka salun rambut 8 tahun,tutup salun kerana berpindah di kl sebelum ni di sban kerana anak saya slowleaner and dileksia.kl banyak sek khas untuk anak saya.Jikalau puan berminat niaga salun seharusnya puan belajar dulu a to z kerana staf sometime tak boleh dipercayai mudah berhenti dan tidak amanah(pengalaman saya)sebelum saya berhenti kerja 2004, 1996 saya telah belajar hair staylist,facial ,andaman and spa bdan.jikalau puan berminat saya ada barang barang salun dan baju pengantin yang saya ingin lelong sahaja disamping itu saya akan ajar puan perbagai cara facial,rambut spa and andaman dgn bayaran yg sgt murah seandainya puan membeli/memborong brg salun saya.ini adalah kerana saya tidak mempunyai tempat menyimpan brg brg saya yang dsekarang ini ada di melaka dirumah mak saya.kalau puan berminat sila hubungi saya 0192806526 or 0341316525  
  34. Puan As 2 - Fri 28/Dec/2012 2:10am
    mak sy nk jual brg2 salon katil, hair steam,dll.hrg bole runding 0126669362 pn ina  
  35. Darin - Wed 2/Jul/2014 4:34pm
    Kami mencari WAKIL OUTLET untuk Breast Treatment di seluruh daerah.

    TERBUKA kepada mereka yang ada salun sahaja.

    >> Teknik lengkap rawatan membesarkan payudara PERCUMA selama 16 jam bernilai RM 3000.
    >> Termasuk peralatan rawatan bernilai RM 1500.
    >> Termasuk produk permulaan bernilai RM 500.
    >> Bantuan teknikal sepanjang menjadi wakil.
    >> Pengiklanan dibuat oleh pihak kami.

    Jangkaan pendapatan tambahan sehingga RM 10,000 sebulan.

    PROMOSI waktu terhad. Kemudian akan harga kembali ke asal iaitu RM 7000.

    >>> Kos keseluruhan RM 4000 sahaja. JIMAT RM 3000  
  36. Clabjaya - Fri 4/Jul/2014 4:55pm
    salam 1malaysia kepada semua warga majalah.com di sini kami akan menganjurkan 1program tution hair dresser pada awal bulan august 2014 pendaftaran telah pun di buka terhad kpd 20orang sahaja...jamuan ringan sepanjang sesi program di sediakan...sijil penghargaan turut di sampaikan oleh tenaga pengajar yang bertauliah & berpengalaman...tution merangkumi cut,wash,hair extention,hair treatment spa,facial perming,straigtening,hair setting & dinner make'up......
    utk keterangan lanjut boleh berhubung terus ke HP 0172081867 (wechat@whatsapp) atau 0176833411

    ANGEL HAIR & BEAUTY CENTRE
    9GF JLN DAGANG MAS 2,
    TMN MAS PUCHONG
    email ; angelbeautyhair@gmail.com

    terima kasih majalah.com  
Page 1   (Total 36 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2500)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1449)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1035)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (765)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1310)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1194)
Bisnes Hari Raya (51)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (662)
Bisnes Jam Tangan (269)
Bisnes Jeruk (155)
Bisnes Kitar Semula (478)
Bisnes Komputer (1418)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1378)
Bisnes Pasar Malam (1867)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (784)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3107)
Bisnes Roti Dan Bakeri (670)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (191)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3098)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (295)
Dewasa 18sx (1667)
Diskusi Bisnes (1864)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (677)
Expo Karnival Tapak Niaga (6012)
Forex Malaysia (1753)
Haiwan Peliharaan (423)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (672)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (950)
Iklan Tv Radio Media Massa (208)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2727)
Insurans Dan Takaful (1633)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1912)
Kedai Emas (435)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2422)
Kedai Hardware (500)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3550)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1690)
Kedai Sewa (1563)
Kereta Baru (1516)
Kereta Terpakai (4729)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4323)
Kerja Kemahiran (1808)
Kerja Kosong (10591)
Kerja Praktikal (1794)
Kerja Sales (2084)
Kerja Sambilan (5895)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (215)
Kontraktor Minyak Dan Gas (650)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1920)
Kontraktor Perlombongan (303)
Kursus Dan Seminar (2669)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1557)
Mencari Pelabur (3512)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (474)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2490)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (816)
Pasar Basah (1381)
Pekerja Asing (1148)
Pelaburan Saham Unit Trust (889)
Pembantu Rumah Asing (1758)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (453)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (595)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (402)
Pembekal Rempah Dan Perencah (553)
Pembekal Serunding (252)
Pembekal Telur (127)
Pemborong Aksesori Lelaki (158)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (582)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (412)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (661)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (742)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1570)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4018)
Pemborong Telekung Dan Songkok (551)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3368)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2661)
Pembuat Papan Tanda Iklan (247)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (561)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (561)
Pengedar Produk Kecantikan (2511)
Pengedar Produk Kesihatan (2889)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (673)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (250)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (669)
Peralatan Sukan (529)
Perisian Komputer (531)
Perkakas Dapur (581)
Perkakas Elektrik (400)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1453)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (488)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9907)
Pinjaman Perniagaan (1742)
Produk Dari China (507)
Produk Sejuk Beku (1245)
Program Consignment (1927)
Program Dropship (6289)
Pusat Bahasa (333)
Pusat Jagaan Bayi (1390)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (116)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (494)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1183)
Pusat Tuisyen (994)
Rancangan Perniagaan (562)
Rawatan Alternatif (273)
Rumah Sewa (4014)
Rumah Untuk Dijual (3524)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (671)
Servis Pembersihan (755)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (572)
Sewa Bas Dan Van (519)
Sewa Kereta Teksi Limo (1665)
Sewa Lori (2369)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (996)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (673)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (219)
Sukan Pancing (135)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4541)
Tempahan Biskut Dan Tart (2082)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2001)
Tempahan Kek Dan Coklat (2070)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (173)
Ubahsuai Pejabat (612)
Ubahsuai Rumah (1604)
Urut Tradisional (732)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (377)
Usahawan Tani (1021)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2205)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1237)