Cepat. Kuih Raya Murah Harga Pemborong.
Wati 4 - Thu 29/Jul/2010 11:20am [Last Comment]
Salam,

Sesiapa yg ingin menjual kuih raya harga borong dan membuat duit extra email saya watee2004@yahoo.com.HANYA RM16/50 pcs/box..minimum 50 boxes..cepat..

Niche: Tempahan Biskut Dan Tart
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Nizal Net - Thu 24/Jun/2010 5:29pm
    awak ni pemborong ke?  
  2. Wati 4 - Thu 24/Jun/2010 5:39pm
    bukan saya mencari pemborong..  
  3. Era - Thu 24/Jun/2010 5:40pm
    saya merupakan pemborong kuih raya..sesiaper yang berminat nak berniaga bikut raya bole emailkan pada saya.Biskut HOMEMADE.bukan dr kilang.100% dr buttercup bukan majerin.erazaquet@yahoo.co.uk  
  4. Ieja - Thu 24/Jun/2010 9:23pm
    askum wati..kalau berminat nak dapatkan biskut raya secara borong,blh emel kat saya...ieja_mecky@yahoo.com  
  5. Ila Ahmad - Thu 24/Jun/2010 9:53pm
    Salam, saya ada bekalkan kuih raya secara borong, home made. Berminat boleh email ke ilaahmad3008@yahoo.com  
  6. Nur Ain Amani Jansz Binti Abdullah - Thu 24/Jun/2010 11:01pm
    salam, saya merupakan pembekal kuih raya homemade... 100% homemade bkan kilang punye.. dijamin kualiti dan keluaran bumiputera...

    http://homemadekuihraya2010.blogspot.com/  
  7. Addin Global Resources - Fri 25/Jun/2010 3:36pm
    salam, saya adlah pemborong kuih raya home made dan kerepek. Menerima tempahan dalam kuantiti yang banyak. sila emailkan jenis kuih dan kerepek yang diperlukan. kita akan berikan sebutharga. harga dijamin terendah di pasaran. Tart Nenas: RM 16, Almond London: RM17 dan byk lagi.. hubungi shahril 0136418669 atau email addgres@ymail.com. Penghantaran percuma bagi pembelian 1,000 balang/bekas ke atas.  
  8. D 1098r - Fri 25/Jun/2010 8:22pm
    sape2 pembekal kuih raya homemade leh x email kt sy?
    d_1098R@ymail.com  
  9. Sitiramtiram - Mon 28/Jun/2010 1:58pm
    Salam, sesiapa yg berminat untuk mendapatkan kuih tiram kuih tradisional & ingin menjadi pembeli atau pengedar, sila email ke ai060906@yahoo.com atau layari www.kuihtiram.blogspot.com, tq  
  10. Nur 4 - Tue 29/Jun/2010 3:52am
    salam, sesiapa pembekal kuih raya yg xkisah ditempah dalam kuantiti bnyk atau cikit... n kalau ditempah last2 minit le email saya...liyanah1909@gmail.com saya student nak jual di universiti n lau le sekitar shah alam atau petaling jaya atau paling sesuai melaka...tq.  
  11. Afiqah 2 - Mon 12/Jul/2010 6:32pm
    wati, jika berminat untuk jadi pengedar kek lapis sarawak, boleh email sy. afiqahsulaiman@ymail.com  
  12. Fiffy - Fri 16/Jul/2010 10:48am
    boleh bgii details kt e-mail ni
    izan@spm.shinpoly.co.jp  
  13. Emas 1980 - Sun 18/Jul/2010 4:05pm
    SAYA MENCARI PEMBORONG KUIH RAYA DAN KEREPEK..SILA EMAILKAN SAYA HARA BORONG DAN JENIS JENIS KUIH DAN KEREPEK DAN JUGAK SUGGEST RETAIL PRICE UNTUK KUIH DAN KEREPEK... TQ EMAIL KAN KEPADA emas_1980@yahoo.com.my  
  14. Ashnitra - Wed 21/Jul/2010 8:07am
    e-mail katalog dan harga di ashnitra@yahoo.com  
  15. Mohd Fairuz 3 - Thu 29/Jul/2010 11:33am
    Salam Wati,
    Sy berminat nak jual .. bole bg senarai kuih raya..email sy d mofabia@gmail.com
    TQ.  
  16. Asmiza - Thu 29/Jul/2010 2:38pm
    email katalog/gmbar kuih raya kat email sy

    rezky08@yahoo.com  
  17. Shida 6 - Thu 5/Aug/2010 4:39pm
    salam.... saya membuat kek buah kukus utkdijual. sesapa yg berminat untuk jadi dealer/agent blh hubungi saya..tq(emel:sufieda77@yahoo.com)  
  18. Farhanah - Tue 2/Nov/2010 2:00pm
    salam.. sy adalah pemborong kuih raya.. sesiapa yg berminat, boleh emel sy atau contact sy farhanahhh@gmail.com or 017-7907013... harge rm 15 dan kebawah jika quantiti 50 boxs dan keatas.. bermacam2 kuih raya..  
  19. Rohaizal 3 - Sat 16/Jul/2011 9:15am
    As Salam para usahawan,

    Saya mencari pembekal kek untuk Raya 2011 dengan harga yang murah .. pendek kata yg jual 3@4 untuk RM 10. Kuantiti dalam 1500 biji. Email rohaizal@gmail.com  
  20. Wien 2 - Fri 17/Feb/2012 10:44am
    siapa sini mau perut sexy & buang lemak!
    http://shapeyourbodysupplement.blogspot.com/  
  21. Hashimah 8 - Sat 28/Jul/2012 6:00am
    tumpang iklan jup,

    Pemborong atau perniaga di alu alukan untuk mmborong biskut kacang MAZOLLA garam bukit >>> SEDAP!!

    >>1 balang 50bj blh jual rm7-rm15/ satu kotak ada 36 balang dengan harga borong rm150 sekotak.



    memang menguntungkan,kuality terjamin,memng sedap!!!!!

    perniaga / pemborong dialukan,

    terhad!!
    area sungai petani,alorstar,p.pinang, 10 kotak keatas kos penghantaran tidak di kenakan.



    yg sirius boleh hubungi terus

    EN.AMIR / PN.HAS H.P : 0194431438/0194134338

    TEL : 04-4246418 / 04-4215168 Email : has@hbm.my  
  22. Hashimah 8 - Sat 28/Jul/2012 11:51am
    puan hashimah.

    sy berminat, kalau bayar separuh dulu blh x ?  
  23. Hashimah 8 - Sat 28/Jul/2012 11:54am
    sbnarnya boleh kak min>>>hubungi sy @ dtg terus ke rumh sy .,tq(mudah.my)  
  24. Qasmine 2 - Tue 29/Jan/2013 3:59pm
    salam semua
    saya pengeluar kuih marble short bread dalam kuantiti yang banyak. Sesiapa berminat nak jadi pemborong, agent, pengedar kuih ini..boleh email dkt saya qasmine81@yahoo.com @ call 012-450 9582. Terima kasih.  
  25. Mohd Nizam Bin Suyot - Fri 26/Apr/2013 12:43pm
    kami pemborong kerepek Jari Mas,ingin cuba kal saya di talian 0177342717 atau 0137982239,dapatkan harga borong dari kami dgn segera....  
  26. The Perfect Sensation - Tue 7/May/2013 10:39am
    Pengedar Biskut Raya Seluruh Malaysia Dicari!!!!!
    Dapatkan harga pengedar yg terbaik dari kami. Boleh berhubung terus di nombor yg tertera atau email.
    Biskut kami terdiri dari Gred A kerana:-
    -100% menggunakan Butter Tatura & Tepung Biskut

    Penghantaran Tempahan Percuma ke Seluruh Johor - Melaka - NS - Selangor dan Kuala Lumpur. (Tertakluk kpd terma & syarat).Berminat call 0123791011-Tina

    Rasai kelainan hanya dari kami...  
  27. Maria 119 - Fri 10/May/2013 11:58am
    sya berminat jika ada pembekal boleh beri harga murah berpatutan..
    .nurmaria25@yahoo.com  
  28. Etty Kakde - Mon 13/May/2013 3:26pm
    pemborong kuih raya sekitar utara (penang / kedah) sila emailkan harga borong & katalog ke zaityfasyuha@yahoo.com  
  29. Wan Suri - Mon 10/Jun/2013 9:36pm
    saya memebuat dan menjual homebaked cookies. Saya menjual secara runcit dan borong.

    wansuri.blogspot.com
    0133976814  
  30. Naz Hany - Sat 12/Apr/2014 10:51pm
    Assalam. sesiapa yg berminat untuk membeli biskut sarang semut dan biskut mazola secara borong bolehlah hubungi saya norzie_hany@yahoo.com.
    di jamin sedap dan sgt murah.  
  31. Rizal 35 - Sat 21/Jun/2014 8:04pm
    Assalam. Saya seorang pakar pemasar bisnes secara online. Saya mencari pembekal yang membekal kuih raya secara dropship. Emel saya untuk rundingan. Terima kasih.

    Cikgu Rizal : 012-6828796 (call/mesej/whatsapp).  
Page 1   (Total 31 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2504)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1451)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1039)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1311)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1195)
Bisnes Hari Raya (55)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (270)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1419)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1381)
Bisnes Pasar Malam (1868)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (786)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3109)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3102)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (297)
Dewasa 18sx (1669)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (682)
Expo Karnival Tapak Niaga (6016)
Forex Malaysia (1754)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (674)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (953)
Iklan Tv Radio Media Massa (210)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2728)
Insurans Dan Takaful (1635)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (436)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2424)
Kedai Hardware (502)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3553)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1566)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4731)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4329)
Kerja Kemahiran (1809)
Kerja Kosong (10612)
Kerja Praktikal (1798)
Kerja Sales (2086)
Kerja Sambilan (5904)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1921)
Kontraktor Perlombongan (304)
Kursus Dan Seminar (2672)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1558)
Mencari Pelabur (3515)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (476)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2493)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (820)
Pasar Basah (1382)
Pekerja Asing (1149)
Pelaburan Saham Unit Trust (890)
Pembantu Rumah Asing (1762)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (454)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (597)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (253)
Pembekal Telur (128)
Pemborong Aksesori Lelaki (159)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (583)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1572)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (552)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3370)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2662)
Pembuat Papan Tanda Iklan (248)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (562)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (674)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (532)
Perisian Komputer (533)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (402)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (490)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9927)
Pinjaman Perniagaan (1746)
Produk Dari China (509)
Produk Sejuk Beku (1246)
Program Consignment (1928)
Program Dropship (6297)
Pusat Bahasa (334)
Pusat Jagaan Bayi (1394)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (495)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1189)
Pusat Tuisyen (999)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4020)
Rumah Untuk Dijual (3528)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (674)
Servis Pembersihan (756)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (521)
Sewa Kereta Teksi Limo (1668)
Sewa Lori (2375)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (1000)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (674)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4542)
Tempahan Biskut Dan Tart (2083)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2004)
Tempahan Kek Dan Coklat (2071)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (174)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (733)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1023)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2208)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1239)