Cari Tukang Jahit Tudung Secara Pukal
Azura 14 @ Clickwear2u - Fri 11/Jun/2010 2:33pm [Last Comment]
Pada sesiapa yang boleh amik order jahit tudung secara pukal boleh email quotation dekat saya di clickatmall@gmail.com

Niche: Kontrak Swasta | Kedai Jahit
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Nurshamsili - Mon 14/Jun/2010 8:38am
    salam...
    saya berminat utk bekerjasama..
    e-mail me plzz..
    puteri_cancer83@yahoo.com  
  2. Azura 14 - Tue 15/Jun/2010 9:14am
    terima kasih kepada sesiapa yang reply ke email saya. saya akan contact untuk further arrangement.  
  3. Ahmad Rushdy B Mat Seman - Wed 16/Jun/2010 12:22pm
    saya berminat juga untuk memenuhi permintaan anda ..email saya ..armmady03@yahoo.com  
  4. Suri Sani 2 - Fri 18/Jun/2010 3:15am
    salam, jika masih mencari2 perkhidmatan jahitan, sila hubungi saya di surieficon@gmail.com/0163565844 (masai, Johor). Menerima jahitan dgn kuantiti/kos pukal  
  5. Roslina Binti Sabar Malisi - Thu 24/Jun/2010 1:33am
    salam. saya berkemahiran menjahit pelbagai jenis tudung n memiliki mesin interlock (konwa kw2156) khas untuk jahit tepi tudung/tshirt. silia hubungi saya untuk keterangan lanjut. roslina - klang, selangor. tel 0129178702. email roslinasm@yahoo.com  
  6. Siti Rohani 5 - Wed 30/Jun/2010 7:40pm
    salam..jika masih memerlukan boleh hubungi sy siti(0196348190-kuala kangsar perak)  
  7. Azyan - Thu 5/Aug/2010 7:33am
    salam.. sy mencari tukang jahit tudung secara borong.. blh hubungi saya di 017-2934056..  
  8. Sue 37 - Mon 4/Oct/2010 12:49pm
    sy sdg mencari tukang jahit tudung yang berkemahiran secara borong di area kuantan...hubungi & email detail ke asq_5807@yahoo.com
    TQ  
  9. Aimz - Tue 9/Nov/2010 3:41pm
    sy sdg mencari tukang jahit tudung yang berkemahiran secara borong di area kuantan...hubungi & email detail ke asq_5807@yahoo.com
    TQ

    Sue 37...sy berminat..boleh kite deal??
    tp utk makluman sy duk area pekan, menjahit sepenuh masa di kedai dn di rumah...call sy utk lebih lanjut : 017 9133013 @ 09 4222934 (zaim)  
  10. Ss Computer Serice Center - Sun 26/Dec/2010 4:46pm
    salam saya ada cara bagaimana nak mendapatkan tukang jahit tudung dan juga baju dengan kos borong yg murah area kajang dan kuala lumpur sila email kos anggaran saudara saudari cari ke sscomputer77@gmail.com  
  11. Ladyimran - Mon 3/Jan/2011 8:54pm
    Maaf nyer nk tumpang juga, saya pon memerlukan tukang jahit pukal yang jahitan berkualiti tinggi utk butik.

    Email saya di mrmrsimran [a] gmail [dot] com utk perbincangan lanjut  
  12. Fatin Asiah - Tue 11/Jan/2011 2:42am
    Salam semua,
    Saya bercadang untuk membuka butik sutera di seri kembangan.ingin mencari tailor untuk bekerja di butik.akan dibayar gaji dan komisen bg setiap tempahan jahitan.sekiranya berminat, sila hubungi sy di talian 012-2223070 atau email ke ummi_qais@yahoo.com.tq.  
  13. Cik Is - Wed 2/Mar/2011 8:23am
    salam,
    sy mencari sesiapa yg mengambil tempahan menjahit tudung, shawls, anak tudung secara borong.sila emailkan kepada sy details.
    terima kasih.
    trendzshawl@gmail.com  
  14. Iza 31 - Wed 9/Mar/2011 4:03pm
    salam.
    sy ingin mencari sesiapa yg mengambil tempahan menjahit tudung/shawl/inner secara borong. email :- kasih.annur@gmail.com

    T.kasih  
  15. Kalsom Ismail - Wed 23/Mar/2011 12:23pm
    sy menerima tempahan menjahit tudung sila email:kal_bintang1980@yahoo.com  
  16. Yus 44 - Sat 28/May/2011 1:45am
    saya menerima tempahan jahit tudung ala ariani, shawl, scallop semua saiz.bakrum dan span.jahitan tepi boleh pilih curly atau double stich.
    upah dari rm5 keatas.ikut jumlah tempahan.sms 0125439676  
  17. Azalina - Wed 8/Jun/2011 10:27am
    salam,sy menerime tempahan tudung secara pukal..call 014-8396864 aza  
  18. Suee Collection - Fri 24/Jun/2011 11:42pm
    Assalam, saya sedia meneima tempahan secara pukal call 0123144787  
  19. Abdul Aziz 10 - Thu 21/Jul/2011 3:42pm
    email keterangan lanjut..

    abdaziz88@gmail.com  
  20. Anni Humaira - Tue 4/Oct/2011 3:06pm
    Salam. Saya menerima jahitan secara pukal, saya mempunyai pelbagai jenis mesin Dan mempunyai 12 orang perkerja yang berpengalaman menjahit semua jenis jahitan Insyaallah...sila hubungi saya di 0123488298  
  21. Meimei - Tue 4/Oct/2011 11:25pm
    cari mencari tukang jahit tudung syria,selendang,jahit manik d tudung,inner n inner neck..kalu jahitan cantik,harga berpatutan saye akn bg tender kepada yg berkenaan tuk tempoh yg lama..email saye di sales@crazewear.com  
  22. Tudung Noorijas - Mon 10/Oct/2011 9:10pm
    salam.sy ija. memberi perkhidmatan menjahit tudng. sedia menerima tempahan menjahit tudung sementara kuota pelanggan masih belum penuh.1st come 1st serve.kualiti pasti terjamin. harga brgantung pd jumlah tempahan.jika berminat.blh call 0126643814 ija  
  23. Sally 19 - Wed 30/Nov/2011 1:22pm
    salam, kepada smua jgn terpedaya dengan tukang jahit dari taman seroja bandar baru salak tinggi, selama 2 bulan sya menghantar tudung utk dijahit, tidak siap2, rupa2nya kain smua ntah ke mana, hp smua di off dan salah seorang ahli keluarga menyatakan tak tahu.

    t.kasih  
  24. Nina Suzanna Hj Selamat - Thu 15/Dec/2011 1:06pm
    Salam,saya ingin mancari tukang jahit tudung secara pukal di area Johor Bahru.Berminat sila call 072324777 atau email di- ninasuzanna_pss@hotmail.com  
  25. Nurul 458 - Fri 13/Jan/2012 6:08pm
    Assalamualaikum, sy Nurul dari Cheras... sy mencari tukang jahit tudung dlm kuantiti yg banyak... sila hubungi sy melalui email sy iaitu nurul.patassociates@yahoo.com  
  26. Intan0381 - Mon 16/Jan/2012 10:49am
    saya mencari tukang jahit tudung...yg penting berkuality...permulaan mungkin x byk,tp kalau response pelanggan bagus, order akan ditambah...sila email harga ke

    intan0381@yahoo.com  
  27. Maleen - Sun 29/Jan/2012 10:50am
    saya mencari tukang jahit pukal baju kurung, dress kanak, blouses, pants area johor bahru. sila email quotation pada to key.kain@yahoo.com atau SMS 0197908780  
  28. Ayu 178 - Mon 27/Feb/2012 5:10pm
    Salam, saya Ayu.saya juga mencari tukang jahit tudung di area Nilai,sepang n seremban...yg penting berkualiti dan harga berpatutan...permulaan mungkin x byk,tp kalau response pelanggan bagus, order akan ditambah...sila email harga kepada saya ayu@purecircle.com atau sms : 012-3923937  
  29. Anisah 6 - Tue 28/Feb/2012 1:56pm
    salam..sy nk cari tukang jahit area kuantan..sy juga spt ayu,pmulaan x byk n kalau response pelanggan bagus, order akan ditambah..sy nak cari tailor yg boleh jahit guna tapak gulung hem..nk jahit selendang..sila emel kpd sy di: anisah94@yahoo.com  
  30. Nina 57 - Sat 3/Mar/2012 8:37pm
    Salam...saya juga memerlukan tukang jahit secara pukal dikawasan JB /KL untuk pakaian moden seperti blaus,skirt,kaftan,seluar..sila hubungi saya di beauglam_kl@hotmail.com atau SMS di 0167170338  
  31. Syarifah 3 - Sun 4/Mar/2012 4:10pm
    Salam,

    Saya mencari tukang jahit yg boleh jahit pakaian muslimah secara pukal & jahitan yg sgt kemas & berkualiti. Sila hubungi email saya symas80@yahoo.com  
  32. Syarifah 3 - Sun 4/Mar/2012 8:18pm
    Kereta Proton Wira SE 1.5 (Manual) Tahun 2004 untuk dijual dgn harga RM 23K.... Amat berbaloi untuk dimiliki. Proton Wira SE berwarna merah ini berada dalam keadaan yang baik dengan perbatuan @ jarak perjalanan yang rendah. Setiap minggu dicuci di car wash sejak kereta ini mula dibeli. Tidak pernah terlibat dlm mana2 kemalangan. berminat, sila email: symas80@yahoo.com  
  33. Anni Humaira - Tue 1/May/2012 5:10pm
    Salam semua, kami menerima tempahan jahit tudung pelbagai design secara pukal. sila layari upahjahitpukal.com untuk keterangan lanjut..  
  34. Aisyah 88 - Sat 5/May/2012 3:47pm
    Saya mencari tukang jahit berpengalaman menjahit semua jenis pakaian dan tudung. tempat tinggal di sediakan. gaji boleh runding. Lokasi area bachok. berminat boleh hubungi saya di talian 0139-9823223 atau email ke nur_aishah04@yahoo.com  
  35. Ummi 19 - Mon 14/May/2012 12:11am
    salam..saya mncari tempat utk menempah jahit tudung di area seremban.sila email di lady.morgana03@yahoo.com  
  36. Lan 103 - Sat 19/May/2012 8:41pm
    saya cukup kecewa dengan tukang jahit yg post kan dalam forum nie...secara am nyer tukang jahit niee tak hormati pelanggan..pada hal kita yg bayar sepatutunya tukang jahit nie minta maaf secara menelefon bukan sms atau langsung tak jawab panggilan..tukang jahit langsung tak profesional dan tak buat apo yg di janji kan....janji mesti di tepati jika mahu berjaya...  
  37. Fazliena - Wed 23/May/2012 5:55pm
    Peringatan untuk yg ingin menempah tudung,sila berhati-hati dgn sorg hamba Allah ni..saya sangat2 terkilan n sedih terasa dianiaya..dah la mik masa lama nak jahit tudung.pastu habis kain saya rosak.yang musykil kain rosak tak ditunjuk plak..yang tak rosak pon tak dipulang jugak..bila di tanya,cakap rosak..adulaa...ade jugak org camni yg suke menipu n aniaya org.dah la kain mahal..smoga Allah membalas balasan setimpal...  
  38. Wanie 85 - Thu 24/May/2012 2:39am
    salam,,saya wani mengambil tempahan menjahit manik pada tudung n baju secara pukal..berminat sila email saya wanieconot_91@yahoo.com  
  39. Amira Nurhayani - Thu 21/Jun/2012 9:04am
    assalamualaikum.. saya nak cari tukang jahit telekung.. ada tak sesiapa yang pandai jahit telekung area johor bahru ni??  
  40. Siti Zuria 2 - Mon 25/Jun/2012 1:59am
    Saya sedia menerima tempahan jahitan tudung secara pukal di rumah .
    Sila hubungi 0135928434
    EMAIL siti.zuria@ymail.com  
  41. Zila 75 - Thu 28/Jun/2012 10:54pm
    Salam..saya sdg mcari tukang jahit utk mjahit tudung..jahitan hendaklah kemas dan berkualiti...
    Sila emailkan ; nzl_82@yahoo.com  
  42. Anni Humaira - Sat 30/Jun/2012 1:00pm
    Salam kami menerima jahit tudung pelbagai design secara pukal sila layari upahjahitpukal.com untuk keterangan lanjut..  
  43. Fieza 43 - Fri 6/Jul/2012 12:13am
    salam ada tak tukang jahit tudung secara pukal kat sabah? fieza_piepie@yahoo.com  
  44. Shanem - Fri 20/Jul/2012 10:41am
    saya mencari tukang jahit tudung secara pukal (area ipoh) dengan jahitan yang kemas dan harga berpatutan. sila hubungi 0177298308 -shanem  
  45. Shera 11 - Mon 30/Jul/2012 10:50pm
    As Salam..
    Saya mencari tukang jahit tudung area kuala lumpur atau gombak dengan upah yg berpatutan...Jahitan yang kemas...Sila email sy
    axaiera_01@yahoo.com
    atau sms sy 013-2416646  
  46. Nurulhasmiza - Mon 30/Jul/2012 11:26pm
    salam...saya sedang mencari tukang jahit tudung secara pukal serta jahitan manik di tudung sekitar gombak dan keramat...Jahitan yang kemas yer...sila emailkan ke nurul.hasmiza@yahoo.com  
  47. Mohd Hazrin Bin Ahmad - Tue 31/Jul/2012 3:18pm
    Assalamualaikum, sy sedang mencari tukang jahit tudung di kawasan Pontian , Johor atau di sekitar Negeri Johor. Kuantiti lebih kurang 3000 helai sebulan. Mempunya mesin hemming, curly, sulam...Email sy hazrinmohd@yahoo.com  
  48. Norziana 2 - Thu 9/Aug/2012 12:19am
    Sy mencari tukang jahit area ampang, selangor..kl pon ok..sila email sy quotation utk pelbagai jenis tudung seri_gee@yahoo.com  
  49. Izz Collection - Fri 10/Aug/2012 4:24pm
    Saya mencari perkhidmatan jahit tudung. email izz11collection@gmail.com atau 013-6589787  
  50. Rina 125 - Sun 2/Sep/2012 1:16am
    Saya Rina dr sabah bersedia menerima tempahan menjahit tudung dan baju wanita tradisional/moden serta menerima tempahan menjahit manik dan sulaman reben secara pukal.
    Berminat emel saya di impiandinda@yahoo.com  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 106 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2500)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1449)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1035)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (765)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1310)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1194)
Bisnes Hari Raya (51)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (662)
Bisnes Jam Tangan (269)
Bisnes Jeruk (155)
Bisnes Kitar Semula (478)
Bisnes Komputer (1418)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1378)
Bisnes Pasar Malam (1867)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (784)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3107)
Bisnes Roti Dan Bakeri (670)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (191)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3098)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (295)
Dewasa 18sx (1667)
Diskusi Bisnes (1864)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (677)
Expo Karnival Tapak Niaga (6012)
Forex Malaysia (1753)
Haiwan Peliharaan (423)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (672)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (950)
Iklan Tv Radio Media Massa (208)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2727)
Insurans Dan Takaful (1633)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1912)
Kedai Emas (435)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2422)
Kedai Hardware (500)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3550)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1690)
Kedai Sewa (1563)
Kereta Baru (1516)
Kereta Terpakai (4729)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4323)
Kerja Kemahiran (1808)
Kerja Kosong (10591)
Kerja Praktikal (1794)
Kerja Sales (2084)
Kerja Sambilan (5895)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (215)
Kontraktor Minyak Dan Gas (650)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1920)
Kontraktor Perlombongan (303)
Kursus Dan Seminar (2669)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1557)
Mencari Pelabur (3512)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (474)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2490)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (816)
Pasar Basah (1381)
Pekerja Asing (1148)
Pelaburan Saham Unit Trust (889)
Pembantu Rumah Asing (1758)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (453)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (595)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (402)
Pembekal Rempah Dan Perencah (553)
Pembekal Serunding (252)
Pembekal Telur (127)
Pemborong Aksesori Lelaki (158)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (582)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (412)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (661)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (742)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1570)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4018)
Pemborong Telekung Dan Songkok (551)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3368)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2661)
Pembuat Papan Tanda Iklan (247)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (561)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (561)
Pengedar Produk Kecantikan (2511)
Pengedar Produk Kesihatan (2889)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (673)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (250)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (669)
Peralatan Sukan (529)
Perisian Komputer (531)
Perkakas Dapur (581)
Perkakas Elektrik (400)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1453)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (488)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9907)
Pinjaman Perniagaan (1742)
Produk Dari China (507)
Produk Sejuk Beku (1245)
Program Consignment (1927)
Program Dropship (6289)
Pusat Bahasa (333)
Pusat Jagaan Bayi (1390)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (116)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (494)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1183)
Pusat Tuisyen (994)
Rancangan Perniagaan (562)
Rawatan Alternatif (273)
Rumah Sewa (4014)
Rumah Untuk Dijual (3524)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (671)
Servis Pembersihan (755)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (572)
Sewa Bas Dan Van (519)
Sewa Kereta Teksi Limo (1665)
Sewa Lori (2369)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (996)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (673)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (219)
Sukan Pancing (135)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4541)
Tempahan Biskut Dan Tart (2082)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2001)
Tempahan Kek Dan Coklat (2070)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (173)
Ubahsuai Pejabat (612)
Ubahsuai Rumah (1604)
Urut Tradisional (732)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (377)
Usahawan Tani (1021)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2205)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1237)