Budak Sekolah Pun Boleh Buat RM 500 Seminggu!
Rayyan 8 - Fri 2/Dec/2011 7:09am [Last Comment]
Sebelum itu saya nak beri amaran, ini bukannya
->Multi level Marketing (MLM)
->Skim Cepat Kaya
->Sistem Piramid
->atau sebagainya

ia amat mudah, anda pasti mampu mendapatkan paling kurang pun RM 150 dalam seminggu bersama kelab jutawan,
tunggu, jgn cepat melatah bila baca.jgn buat pandangan,sendiri tentang benda ini sebelum anda sendiri dah faham

click link di bawah untuk malumat lanjut
--->http://tinyurl.com/kjutawan

Niche: Buat Duit
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
12 Nov 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Rayyan 8 - Fri 2/Dec/2011 7:11am
    bisnes ini boleh disertai sesiapa sahaja, malah ada yg baru berumur 14 tahun boleh dpt RM450 dlm seminggu
    .usia bukan penghalang ya..  
  2. Rayyan 8 - Fri 2/Dec/2011 10:18am
    Saya jamin tentu ada kalangan kamu semua pernah kena tipu, jgn bimbang kerana ini bukannya program2 yg dr luar negara seperti yg banyak di Facebook yg majoritinya berasal dari Amerika. Kelab Jutawan mempunyai market lebih luas kerana tertumpu pd negara Malaysia dan menjanjikan keuntungan maksima!  
  3. Rayyan 8 - Fri 2/Dec/2011 10:23am
    Anda paling kurang cuba lihat-lihat blog di atas, insyaalah hati anda akan terbuka untuk sedar yg peluang ada di depan mata  
  4. Rayyan 8 - Fri 2/Dec/2011 10:53am
    Sekiranya masih tidak jelas selepas melayari blog diatas, sila hubungi saya en.Aruna 0137102454  
  5. Rayyan 8 - Sun 4/Dec/2011 6:58pm
    Saya paling kurang pun tuan/puan check dulu blog tersebut kerana tidak rugi meluangkan masa 5 minit jika ia berbaloi bagi mengubah nasib hidup anda..  
  6. Rayyan 8 - Mon 5/Dec/2011 1:14pm
    Jangan malu-malu untuk bertanya apa-apa soalan  
  7. Rayyan 8 - Mon 5/Dec/2011 1:26pm
    Saya pun pernah ditipu, dan saya tidak putus asa dan mengutuk program-program lain sehinggalah saya menemui Kelab Jutawan  
  8. Rayyan 8 - Mon 5/Dec/2011 3:05pm
    Beusahalah mengubah nasib hidup kita, ingat
    Tuhan tidak sesekali akn mengubah nasib sesuatu kaum melainkan mereka mengubah nasib mereka sendiri

    duit tidak akan datang free kepada anda, mesti ada tujuan apabila diberikan wang.  
  9. Anazuhud - Mon 5/Dec/2011 7:38pm
    aikk bro sembang sorang-sorang ke?  
  10. Mohd Fauzi Salman - Mon 5/Dec/2011 11:47pm
    a'ahla brader Rayyan 8 bual sorang2.hhehehehehe.jgn marah bro...(:  
  11. Rayyan 8 - Tue 6/Dec/2011 6:21am
    ini cuma usaha saya bagi hidupkan post ni, sebab saya hanya dibenarkan post ad setiap 30 hari, jadi daripada menganggu iklan orang lain dengan post iklan anda disitu, baik hidupkan ad anda sendiri.
    tapi saya x ambil hati pun.  
  12. Rayyan 8 - Tue 6/Dec/2011 11:14am
    Kami sekarang tengah carik agen , semua orang boleh, terutamanya lepasan SPM, Graduan

    xperlu kemahiran pun, boleh start right a way
    .takde penipuan sebab K. Jutawan bukan skim cepat kaya, skim piramid, dan lain-lain, ia lebih kepada konsep bantu membantu  
  13. Rayyan 8 - Tue 6/Dec/2011 11:16am
    Kalau en. fauzi dan anazuhud hendak tahu, kisah budak sekolah boleh dapat RM 500 seminggu ni bukan cerita tipu, boleh check blog saya sendiri di atas.  
  14. Rayyan 8 - Tue 6/Dec/2011 12:12pm
    Kalalah semua orang sedar kelebihan, kemungkinan boleh rosak website majalh ni sebab overload visitors, sebab Kelab Jutawan ni memang memberikan wang, tapi memang ade kerja.
    saya nak dapat duit pun ada tugasannya, bukannya diberi percuma, ade ke org nak bagi barang percuma dunia ni?. kalau ada beritahu saya,sebab setahu saya kalau ade orang bagi barang percuma pun mesti sebab suruh die ikut sesuatu ke, berharap die beli ke. btol x?  
  15. Kuihsiput - Tue 6/Dec/2011 3:20pm
    Da masuk da, adelar dapat RM 300~450 seminggu
    malas da check
    yg pelik duit tetap masuk walaupun lame x update
    ntahlah...  
  16. Rayyan 8 - Tue 6/Dec/2011 8:01pm
    Terima Kasih atas pemberitahuan tuan/puan. Buat pengetahuan anda, blog saya ada sediakan sola jawab bagi mereka yg hendak tahu lebih lanjut tentang Kelab Jutawan :
    http://students2success.blogspot.com/2011/12/soalan-orang-yang-berminat.html  
  17. Fyarts - Thu 8/Dec/2011 12:14pm
    jadilah agen dropship/wholesale kami,kami membekal t-shirt kanak-kanak spt Angry birds,simpson,hello kitty,smurfs,thomas dll

    layari http://tee-shirtshop.blogspot.com  
  18. Khalid 6 - Thu 15/Dec/2011 2:12pm
    berminat
    kjlj22@yahoo.com  
  19. Ali 41 - Mon 19/Dec/2011 9:30am
    berminat..
    sila email

    ali_jutawan@yahoo.com  
  20. Cahaya 12 - Sat 7/Jan/2012 1:41pm
    sila email ke cahaya_kasih7611@yahoo.com.my  
  21. Nuraisar - Fri 20/Jan/2012 10:33am
    ok juga...sila email pada saya...
    nuraisar@yahoo.com  
  22. Azlina 24 - Fri 27/Jan/2012 10:44pm
    email please : koosecre@yahoo.com  
  23. Lina 125 - Mon 30/Jan/2012 12:06pm
    mcm berminat...email kan pd saya : alin_zalina78@yahoo.com..  
  24. Ixora82 - Mon 30/Jan/2012 12:12pm
    saya berminat..please emel ke ixora1982@gmail.com
    tq!  
  25. Muhammad Aidil - Tue 24/Jul/2012 11:44pm
    Salam. Saya berminat! Email ke Zeruael609@gmail.com  
  26. Nurulnasyalinda - Mon 7/Jan/2013 3:27am
    nak start kena dulukan duit pendahuluan ke?? email saya @acha_skyfreezinic@yahoo.com  
  27. Anifah - Sat 28/Dec/2013 10:53am
    nak tahu..keje ape ni?  
Page 1   (Total 27 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2732)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (214)
Bengkel Kereta (1491)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (549)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (805)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1361)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1257)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (167)
Bisnes Kitar Semula (499)
Bisnes Komputer (1487)
Bisnes Kurier Dan Logistik (678)
Bisnes Minuman (1462)
Bisnes Pasar Malam (1969)
Bisnes Pelancongan (549)
Bisnes Pengantin (684)
Bisnes Perabot (854)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1107)
Bisnes Restoran (3332)
Bisnes Roti Dan Bakeri (708)
Bisnes Salun Rambut (364)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (381)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (662)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (819)
Bisnes Untuk Dijual (3323)
Bisnes Waffle Dan Jagung (383)
Bisnes Western Food (325)
Dewasa 18sx (1775)
Diskusi Bisnes (1962)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (721)
Expo Karnival Tapak Niaga (6487)
Forex Malaysia (1886)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (711)
Hiasan Taman (242)
Hotel Resort Homestay (1010)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (330)
Ingin Berniaga (2821)
Insurans Dan Takaful (1728)
Insurans Roadtax Kereta (339)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1984)
Kedai Emas (452)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2533)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3839)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (345)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1846)
Kedai Sewa (1637)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (5005)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4819)
Kerja Kemahiran (1955)
Kerja Kosong (11775)
Kerja Praktikal (2069)
Kerja Sales (2282)
Kerja Sambilan (6330)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (453)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (456)
Kontraktor Balak Dan Kayu (480)
Kontraktor Jurutera (566)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (392)
Kontraktor Pembinaan (2056)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2821)
Kursus Kecantikan (687)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (323)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1622)
Mencari Pelabur (3684)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (268)
Mesin Industri (514)
Mesin Jahit (375)
Mesin Proses Makanan (569)
Pakej Pelancongan (2612)
Pakej Perkahwinan (1203)
Pakej Perniagaan (892)
Pasar Basah (1460)
Pekerja Asing (1236)
Pelaburan Saham Unit Trust (945)
Pembantu Rumah Asing (1860)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (109)
Pembekal Buah-buahan (483)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (650)
Pembekal Kerepek (1100)
Pembekal Keropok (444)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (238)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (598)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1185)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (606)
Pemborong Bundle (866)
Pemborong Cadar Dan Tilam (455)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (696)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (110)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1657)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4218)
Pemborong Telekung Dan Songkok (566)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3525)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2789)
Pembuat Papan Tanda Iklan (278)
Pembuat Plastik Kotak Botol (799)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (483)
Pendaftaran Syarikat (494)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (953)
Pengedar Bahan Pencuci (719)
Pengedar Buku Dan Majalah (587)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1540)
Pengedar Permainan Kanak2 (600)
Pengedar Produk Kecantikan (2629)
Pengedar Produk Kesihatan (2999)
Pengurus Majlis (597)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (727)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (695)
Penternak Kambing (287)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (265)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (724)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (625)
Perkakas Elektrik (438)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1536)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (521)
Pinjaman Kad Kredit (389)
Pinjaman Kereta (608)
Pinjaman Peribadi (10612)
Pinjaman Perniagaan (1839)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1321)
Program Consignment (2015)
Program Dropship (6747)
Pusat Bahasa (358)
Pusat Jagaan Bayi (1546)
Pusat Latihan (650)
Pusat Memandu (124)
Pusat Mengaji Agama (524)
Pusat Pendidikan Tinggi (524)
Pusat Rawatan (366)
Pusat Tadika Dan Taska (1317)
Pusat Tuisyen (1068)
Rancangan Perniagaan (595)
Rawatan Alternatif (293)
Rumah Sewa (4291)
Rumah Untuk Dijual (3742)
Servis Freelance (1114)
Servis Keselamatan (720)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (459)
Setiausaha Syarikat (610)
Sewa Bas Dan Van (577)
Sewa Kereta Teksi Limo (1825)
Sewa Lori (2562)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (902)
Studio Grafik Dan 3D (1101)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (728)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (640)
Tanah Untuk Dijual (4850)
Tempahan Biskut Dan Tart (2154)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (668)
Tempahan Katering (2154)
Tempahan Kek Dan Coklat (2146)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1748)
Tempahan Minuman Dan Dessert (463)
Tempahan Nasi Lemak (522)
Tempahan Roti (360)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1687)
Urut Tradisional (793)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1095)
Vending Machine (372)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2310)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1353)