Bisnes yg Sesuai di Labuan?
Suzan 2 - Fri 28/Oct/2011 11:58am [Last Comment]
Salam.. Saya nak kan pendapat apa bisnes yg sesuai di Labuan?

Niche: Diskusi Bisnes
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Awie4thorttle - Fri 28/Oct/2011 12:37pm
    ada..sila hubungi sy untuk maklumat lanjut

    019-2797084/017-2737084  
  2. Hairul Nizam 2 - Fri 28/Oct/2011 9:06pm
    kedai RM2 lah..pasti tiada di labuan.

    Nizam 016 2631453  
  3. Be Star - Sat 29/Oct/2011 3:35am
    suzan 2,, ur email?  
  4. Roaz - Sat 29/Oct/2011 10:36pm
    saya boleh share bagaimana saudari boleh membuka free concept store yg dibiayai oleh ecosway sepenuhnya..hubungi saya 0124964669  
  5. Gee 17 - Mon 31/Oct/2011 12:49am
    susan,berminat utk jual produk kesihatan kopi mahkota dewa.Kopi kesihatan membantu dari bermacam jenis penyakit.modal yg kecil pendapatan kecil/modal yg besar pendapatan pun besar.Untung lumayan dan tidak di nafikan ramai yg dah berjaya.Minat sila email saya ke-gee.goldcat@gmail.com  
  6. Cutiesfie - Mon 31/Oct/2011 1:23pm
    Berminat utk bisness bag..

    Boleh tengok catalog di FB Fiena Dien Style Collection

    Boleh beli secara borong...min 10 item...  
  7. Suzan 2 - Mon 31/Oct/2011 3:14pm
    Terima kasih atas pendapat di beri. Email sy ialah sue_1304@yahoo.com  
  8. Amy 10 - Mon 31/Oct/2011 10:17pm
    cik berminat utk buat bisness emas sadur

    email saya : amyzaara82@gmail.com  
  9. Noel - Wed 2/Nov/2011 7:33pm
    berminat untuk jual easy reload? sy blh tlg daftarkan. sms 014 5088274.
    email: ebotinggo@yahoo.com  
  10. Mohd Izhan - Wed 2/Nov/2011 11:18pm
    ssalamualaikum dan Salam Sejahtera,
    Kami sebuah syarikat gergasi yang didagangkan di HKSE menawarkan perniagaan global tanpa sempadan.
    Syarikat kami menawarkan "FREE STORE" kedai serbaneka hampir 900 buah di seluruh Malaysia dan 2000 buah di seluruh dunia. Kini, kami mengorak langkah setapak lagi dengan menawarkan "FREE STORE" organik pula untuk rakyat Malaysia, Singapura dan Brunei. Tawaran kedai Organik kami baru bermula pada bulan Mei 2011 dan dalam masa 3 bulan sudah hampir 13 buah sudah ditawarkan kepada usahawan2 di Malaysia dan Singapura.
    Plan perniagaan kami amatlah unik dan hanya satu2nya plan perniagaan sebegini di dunia.
    Syarikat menawarkan kedai serbaneka dan organik kepada usahawan-usahawan dengan hampir semua kos operasi ditanggung oleh syarikat
    PERCUMA - Kos renovasi
    PERCUMA - Sewa
    PERCUMA - Bil elektrik
    PERCUMA - Segala peralatan kedai seperti cctv, komputer, perabut dll.
    PERCUMA - Stok barangan
    PERCUMA - Bahan-bahan pengiklanan seperti papan iklan, katalog, bunting dan leaflet produk
    PERCUMA - Latihan dari masa ke semasa
    PERCUMA - Stationary
    Apa yang anda perlu bayar cuma;
    Bil air
    Bil telefon dan internet
    Gaji pekerja sekiranya anda ambil pekerja
    Komisyen dibayar secara purata dalam 10% dari jualan runcit kedai anda. Bukan setakat itu sahaja, anda juga akan dibayar bonus sehingga 15% dari belian runcit ahli dan juga bonus dari cawangan-cawangan yang mendaftar di bawah anda.
    "FREE STORE" kami sudah berada di Indonesia, Thailand, Australia, New Zealand, Jepun, Korea, Hong Kong, Amerika Syarikat dan United Kingdom. Akan datang di China, Columbia, Germany, Brazil, Turki dan banyak lagi.
    Bayangkan anda mempunyai cawangan2 kedai anda di negara-negara tersebut tanpa mengeluarkan modal sesen pun. Hebat bukan???
    Syarat-syarat :
    1. Mesti mendaftar sebagai “Business Owner” BO eCosway dengan bayaran pendaftaran RM100.
    2. Pemohon mesti wanita untuk menjadi store operator kedai eCosway / Pemohon untuk kedai Country Farm Organic terbuka untuk lelaki dan wanita
    3. Umur 22 - 55 Tahun
    4. Pendidikan minimum SPM.
    5. Tahu Asas Komputer untuk mengendalikan mesin wangtunai, mesin kad kredit dan supaya mudah untuk anda memantau profil dan jualan dalam rangkaian kedai anda (latihan akan diberi).
    6. Hendaklah melibatkan diri sepenuh masa jika anda dipilih untuk menguruskan kedai yang bernilai RM500k ini.
    7. Masa operasi kedai 12 jam sehari dan 7 hari seminggu. (Anda memerlukan pekerja untuk membantu anda)
    8. Boleh menyediakan sekuriti deposit sebanyak RM 10K. Deposit ini diperlukan ketika kunci kedai diserahkan kepada anda. Deposit RM 10K ni akan dipulangkan semula jika anda tidak mahu jaga kedai lagi (kerana bonus network dah banyak, so boleh duduk goyang kaki...)
    9. LULUS temuduga yang dikendalikan oleh eCosway.
    10. Menjalankan latihan kerja selama 10 hari di Wisma Cosway, KL.
    Bagaimana Nak Mohon “FREE STORE” ini...??
    1. Isi borang stokistship yang boleh di perolehi dari saya.
    2. Belajar tentang produk kerana itu akan ditanya dalam temuduga nanti. Produk training disediakan oleh kami di Pusat Latihan kami secara percuma.
    3. Aktifkan “Set Istimewa” dengan pembelian sekurang-kurangnya 100eV (RM550) dalam masa 30 hari selepas mendaftar. Anda juga diberi peluang selama 6 bulan untuk upgrade keahlian anda.
    Apa Faedah Yang Anda Dapat Sebagai Pengusaha Kedai eCosway / Kedai Country Farm Organic?
    Pendapatan 1
    Pendapatan dari Plan eCosway ini adalah komisyen hingga 15% untuk RM10k yang pertama dari jumlah jualan kedai anda. Komisyen RM5k untuk jualan kasar antara RM55k-RM60k dan 5% utk untuk baki seterusnya.
    Pendapatan 2
    Pendapatan dari network anda. Setiap orang yang mendaftar sebagai ahli VIP di bawah anda, setiap pembelian mereka di mana-mana rangkaian kedai Cosway dan juga kedai Country Farm Organic, anda berhak mendapat eV dan juga 'Direct Profit sehingga 15% dari pembelian mereka. Begitu juga dengan mereka yang memohon untuk menjadi store operator melalui anda, jika permohonan mereka berjaya, anda yang akan mendapat komisyen “Branch Override”, “Branch Performance Incentive” (BPI) dan “Extra Incentive” (EI) dari kedai mereka. Plan keuntungan eCosway memberi anda pendapatan yang tidak terhad.
    Pendapatan 3
    Pendaftaran eCosway Ambank kad kredit serta kad debit. Setiap pendaftaran baru kad kredit/debit eCosway Ambank di kedai anda, anda layak mendapat RM50 untuk setiap satunya samada permohonan itu berjaya ataupun tidak. Dengan setiap penggunaan kad-kad tersebut, anda juga meraih eV dan CVP yang mereka jana.
    Khidmat Yang Kami Sediakan Untuk Anda..Sebagai BO kami..
    1. Contoh 'Presentation' dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris diberi percuma untuk anda supaya mudah anda menerangkan kepada prospek anda.
    2. Senarai kedai eCosway dan Country Farm Organik yang terdapat di negeri tempat tinggal anda. Oleh itu, senang untuk anda fokus di tempat lain yang berpotensi dan jaraknya 1-2 km radius dari kedai yang sedia ada.
    4. Kami juga sediakan CD untuk “Product Training” dan “Marketing Plan” supaya anda boleh memahami dengan lebih jelas dan memainkannya berulang kali. Setiap CD dijual dengan harga RM5 sahaja.
    5. Memberi contoh-contoh soalan yang sering ditanya kepada BO semasa temuduga. Nota/skrip produk untuk memudahkan anda hafal dan ingat produk-produk tersebut sebagai persedian untuk temuduga.
    6. Contoh-contoh risalah untuk anda edarkan supaya anda dapat memperkembangkan rangkaian BO dan ahli VIP anda.
    7. Kami akan membantu anda bersama-sama mencari 'downline' untuk anda, jika kami dapati anda betul-betul bersungguh-sungguh berusaha dan serius dalam perniagaan ini.
    8. Sediakan latihan produk dan plan pemasaran secara 'live' di pusat-pusat terpilih.
    9. Jika anda sudah bersedia untuk ditemuduga, kami akan adakan 'Mock Interview' terlebih dahulu dengan anda oleh pakar-pakar dari kumpulan kami atau trainer syarikat yang kami bayar untuk melatih anda supaya kami dapat memberi komen membina keatas anda. Kami inginkan anda benar-benar bersedia dan lulus temuduga yang dilakukan oleh kakitangan Syarikat Cosway nanti.
    10. Anda juga akan ditawarkan mengikuti rombongan ahli kumpulan kami ke negara-negara di mana eCosway sedang mengembangkan rangkaian kedainya seperti Singapura, Brunei, Indonesia, Thailand, Australia, Korea, Taiwan, Hong Kong dan Amerika Syarikat supaya anda dapat menjadi Mentor kepada rakyat negara tersebut dan menjadikan mereka BO di bawah 'network' anda.
    11. Perniagaan eCosway juga sedang berkembang ke negara-negara seperti Jepun, United Kingdom, Germany dan China dalam sedikit masa lagi. Cuba bayangkan, 'network' anda bukan sahaja setakat di Malaysia, tetapi juga di negera-negara seperti di atas kerana konsep “FREE STORE” yang sama juga akan ditawarkan ke negara-negara tersebut. Bila network anda menjadi besar dan bonus pendapatan pasif anda melebihi komisyen kedai, anda boleh letak jawatan dari menguruskan kedai dan RM10k itu akan dipulangkan semula kepada anda. Anda boleh goyang kaki dengan pendapatan pasif anda.
    12. Bimbingan dari masa ke semasa. Setiap bulan ahli kumpulan kami akan mengadakan 'Roadshow' ke seluruh Malaysia supaya dapat membimbing anda dan ahli baru yang anda perkenalkan.
    Saya juga mempunyai wakil2 yang boleh anda jumpa di tempat anda.
    Saya sudah menguruskan 'FREE STORE" disalah sebuah pasaraya Tesco dan sangat berpuashati dengan pendapatan yang saya dapat setakat ini.
    Akhirkata..."NOTHING TO LOSE...EVERYTHING TO GAIN"
    sekian terima kasih
    sebarang pertanyaan sila email saya: biznes65@yahoo.com.my
    plz call me 0107889903  
  11. Mirulafendi - Mon 7/Nov/2011 11:48pm
    salam....klu awak berminat,awak boleh email saya atau call my number.....saya buat biznes kek lapis sarawak....permintaan yang ramai d labuan...cuma kami tidak ada agent d sana...skrg kami beroperasi di putatan....pa pahal,email or call saa lah k...thankx....  
  12. Kerepek Sedapppp - Sun 20/Nov/2011 2:28am
    slm ,berminat menjual kerepek... sgt sedap dan hrga berpatutan blh jual rm1.50 utksaiz kecil dan stgh kilo rm10 dan 1kilo rm18..berminat blh kol sy 0109587109  
  13. Mrezoo - Wed 23/Nov/2011 12:51pm
    hi suzan2,

    smlm baru borak2 dgn member yg pernah kesana.

    Die cerita, budak opis di sana tempat die pernah attach suka sgt dapat roti gardeneer. berbungkus2 di bawak kesana. masa tu butterscotch belum keluar lagi, mungkin diorg lebih suka. sbb dengar khabarnya kat sana byk bakeri sendiri.

    tp sekarang tak tau la kut2 gardeneer dah bukak kat sana. just kongsi pendapat..... u bleh check k

    lagi satu diorg minat dgn kek pisang. so y not u survey dulu disana. kalau betul, saya bleh supply kek pisang & maybe kita boleh masukkan jugak coklat moist kek.

    jika minat bleh call
    izwan/nurul
    0193262425
    http://queqenterprise.blogspot.com/p/produk-makanan.html  
  14. Siti 242 - Wed 7/Dec/2011 9:20pm
    boleh cuba buka www.salki.net. macam2 peluang yang anda boleh jual jika jadi agen.0138012376  
  15. Danny 6 - Tue 13/Dec/2011 4:53pm
    nak cuba biz topup? boleh tengok sini www.etopup2u.com/?ref=2039 .

    kelebihan biz ini :

    -Jimat kos tanpa perlu beli di kedai
    -Boleh jual kepada rakan-rakan, jiran dll
    -Murah - jika beli di kedai kena caj adala.. Nak less sory
    -Boleh dapat komisen jualan, beli di kedai ada tak?
    -Percuma akaun ahli, web referral, dapat bayar bil online
    -Mudah & ringkas - Cuma guna sms @ online, tak perlu gores-gores lagi
    -Flexible - 24 jam / 7 hari boleh order topup, asal ada hp @ online
    -Tak perlu cari nak jual dgn sapa...family, rakan, jiran kan ada..
    -Percuma panduan untuk mula jual topup.. Mudah je!
    -Tak ada tension-tension jual topup. 0.01% tekanan & beban
    -Ajak rakan join dpt minima RM 10 -30 utk 1 orang.. Jika 10? 100?
    -Paling best daftar Cuma RM30 ja...

    hubungi saya di talian 013lapan87empat621 @ 01tujuh807dua6kosong0 .tqiu  
  16. Riey - Tue 6/Mar/2012 11:19pm
    JAWATAN KOSONG PART TIME RM2500.00

    PERUNDING PELAJAR/EDUCATION ADVISOR KOLEJ UNITI-KOLEJ UNIVERSITI TEKNOLOGI ISLAM
    MALAYSIA

    10 kekosongan setiap negeri - sila sms nama,alamat anda utk pendaftaran ke 019-6437996

    kepada yg sedang mencari kerja
    kepada yg nak buat part time
    kepada yg dah bekerja
    kepada guru kaunseling
    kepada guru guru
    kepada lepasan spm,stpm,graduate
    kepada yg mengganggur
    kepada sesiapa yg berminat,termasuk sabah,sarawak
    kepada Muslim,nonmuslim,.......

    kerja ys senang...dan mudah sesiapa pun boleh buat,kami perlukan anda x perlu
    berkelulusan asal pandai berinteraksi dipersilakan, buktikannya anda boleh...

    Assalammualaikum tuan/puan /Salam hormat minta maaf krn mengganggu..saudara,ri
    yg dirahmati ALLAH sajer nak sampaikan sedikit info sblm result spm kluar 22
    march ni....saya tawarkan peluang keemasan ni kot maner tau ada guru2 sekolah
    disini or kwn2 atau sesiapa sajer yg nk buat part time... blh tlg war2kan ya la
    ni mcm2 prgram cari duit ntah aper2...tau2 duit dah lesap so becareful , itu
    peluang msg2 ya tapi ni pun peluang
    terbaik juga fikir2kan.......

    jika kita suka guna I.T.lagi senang......so amalan yg baik untuk marketing zaman
    ni ...so sekarang saya adalah perunding pelajar kpd KOLEJ UNIVERSITI TEKNOLOGI
    ISLAM....tugasan saya registerkan stdent2 yg lepasan spm yg layak yg kat msia ni
    ada 500,000 org yg sentiasa mencari peluang untuk belajar di IPTS...baki 180.000
    untuk IPTA.....MAKNANYA market ipts adalah tinggi smpai 400k....so inilah target
    kami di UNITI

    Kenapa saya tawarkan? dgn izin Allah dgn masa yg ada ini marilah kita sama2
    menyampaikan yg terbaik untuk anak2 bangsa,kita x mampu nak beri ceramah
    dll,hidup ni terlalu singkat utk mengejar kemewahan...tapi mewah tanpa ilmu
    tiada maknanya maka itu sinilah kita sama2 infaqkan sedikit masa supaya mereka
    nanti menjadi insan mukmin sempurna dunia akhirat,disamping itu jika mereka
    berjaya saham itulah yg kekal dan berterusan utk kita sana nanti

    web kami: www.kolejuniti.com

    Oleh itu saya menawarkan sebanyak rm500/ seorang pelajar yang u beri kat
    saya...hanya nama,alamat sahaja,spm 3kredit minima ,jika dpt maklumat tu saya
    akan proses mereka....yg lain2 saya uruskan......u tunggu saja duit dlm 2
    week...utk yg berminat nak buat DIPLOMA PENDIDIKAN PRASEKOLAH krn dip ni market
    dia besar n stdnt perempuan suka lagi subjek semua dlm BM

    kami ada asrama lengkap tepi pantai port dickson, bukannya kolej rumah kedai
    ya.....

    semua dah ada yg ptg kelulusan kerajaan spt MQA,jabatan pengajian tinggi,supaya
    mereka blh joint awam n swasta...lps graduate...no problem

    student
    kami belajar utk program diploma selama 3 thn kekal di asrama sampai
    habis belajar, x perlu cari tempat tinggal luar, semua dah ada dok study
    sahaja,kos semua ditanggung ptptn

    student hanya belajar,belajar dan belajar......

    SELAIN ITU KOLEG KEDUA UNITI- terletak di KOTA BHARU KELANTAN KOLEJ JAIPUTRA
    UNITI

    KOLEJ KETIGA - SERDANG SELANGOR

    KOLEJ KEEMPAT UNITI - KPG BARU UNITI TOWER- sedang dlm pembinaan

    KOLEJ KEENAM - KOTA KINABALU

    KOLEJ BERSEKUTU- NMIT NUSAJAYA ISKANDAR -DIPLOMA IN MARINE TECHNOLOGI
    -PRAKTIKAL 6 BLN DI over sea- Belanda

    ANTARA PROGRAM KAMI DI UNITI:
    Program UNITI - Diploma Pengajian Islam (DPI)
    Program UNITI - Diploma Pendidikan Pra Sekolah-paling laris
    Program UNITI - Diploma Pengurusan Perniagaan
    Program
    UNITI - Diploma Sains Komputer
    Program UNITI - Diploma In Electronic Communication Engineering
    Program UNITI - Diploma In Computer Network (DCN)
    Program UNITI - Diploma
    Perakaunan
    PDA starts with 2 type of design courses :
    Diploma In Product Design
    Diploma In Graphic Design
    Program UPM :Diploma Kejuruteraan Teknologi Multimedia (DKTM)
    Program-Program UiTM :
    -Diploma In Accountancy,
    - (DIA)Diploma In Business Studies (DBS),
    - Pra Perdagangan

    Website
    http://pda-uniti.blogspot.com
    http://www.uniti.edu.my/
    http://www.uniti.edu.my/pda
    http://issuu.com/zampergaminelli

    yg berminat blh sms saya shukri 0196437996...nak belajar boleh...nak cari duit
    pun boleh.......KALAU 10 ORG RM5000...saper nak bagi...goyang kak jer sms nama ,
    alamat jer kat saya,yg lain2 saya uruskan....blh tgk web kat atas, smua link
    ada....0196437996

    Kolej Uniti ada pengambilan pada setiap bulan hingga December.....peluang yg
    terbaik nak cari duit,anggaplah ini sebagai duit sampingan tuan-tuan,mungkin
    kita ada kerja lain sambil2 tu war2kan pada kwn2,anak2 sedara,rakan di
    ofis,sahabat kita di surau,masjid, bisik2 pada muda mudi yg part time kat
    7E,..mc d,giant,tesco,kfc..dll...cuba tanyakan rapa mereka dpt sebulan berapa
    sgtlah dgn kos sara hidup masa kini,berapa lama boleh bertahan...mmg sedap dpt
    duit...tapi kerja bagai nak rak,mcm2 persaingan ada kdg2 tension ,ditindas
    mereka,penat dsbnya itukah kerjaya masa depan?utk anak2 muda yg
    kuat,kreatif,bersemangat....bukan di situ tmpatnya kalau setakat part time
    ok...kebanyakan yg saya jumpa, tanya mereka mmg nak sambung belajar ,maknanya
    dlm kita jln2 sambil makan2 pun blh cari duit kan?..market kat mereka ni pun dah
    cukup kalau kita rajin...bayangkan dlm 10 org yg kita jumpa...5 org setuju....5
    x 500 = RM2,500.00 milik anda, cuma nama dan alamat saja sms kat
    0196437996....yg lain lain saya uruskan sampai mereka register....
    Jgn takut... g search kolejuniti...dah lama dah wujud...biasanya saya tanya
    camni..
    cth:
    .lps beri salam...dik leh tanya skit x...
    ...boleh bang...
    ...bla...bla..bla...ni dik saya dr kolej uniti...kolej universiti teknologi
    islam malaysia...adik minat x nak buat diploma...
    ....ye ker..mmm...
    ...ok salah satu program kami, diploma pendidikan prasekolah,...yg ni pilihan
    ramai perempua,cuma nak 3kredit spm,usia x kisah,dan program semua dlm
    BM...maknanya diploma mmg dlm tangan...kalau rajin sikit buat mcm budak2
    cina,diorg study hard buatkan ptptn jadi biasiswa...x perlu bayar..semua dlm tgn
    pelajar asal mau study sajer,...kemudahan mcm mcm ada...utk diploma ni bagus sbb
    job merata2 nak,nak buat taska pun blh kerajaan ada bagi dana rm10,000 utk
    starting....nak masuk job awam pun xder masalah sbb ada MQA diiktiraf kerajaan
    ;;...ok bang camner nak register...
    ...ada hp x...tlg sms,nama,alamat adik ,nanti kami uruskan surat tawaran
    ...mcm tu lah skit2....

    jika nak browser,poskad nak letak kat masjid,nak edarkan blh cll saya ya,nanti
    saya poskan kealamat anda
    shukri 0196437996 EA KOLEJ UNITI..................... rieymau09@yahoo.com..., riey2000@yahoo.com...  
Page 1   (Total 16 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2324)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1368)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (193)
Bisnes Air Mineral (341)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (629)
Bisnes Broadband (973)
Bisnes Burger (508)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (722)
Bisnes Cyber Cafe (414)
Bisnes Dobi (1259)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1140)
Bisnes Hotel Dan Resort (489)
Bisnes Ice Blended (637)
Bisnes Jam Tangan (255)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1384)
Bisnes Kurier Dan Logistik (590)
Bisnes Minuman (1303)
Bisnes Pasar Malam (1727)
Bisnes Pelancongan (463)
Bisnes Perabot (742)
Bisnes Prepaid Dan Reload (968)
Bisnes Restoran (2921)
Bisnes Roti Dan Bakeri (640)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2878)
Bisnes Waffle Dan Jagung (347)
Bisnes Western Food (268)
Dewasa 18sx (1603)
Diskusi Bisnes (1798)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5455)
Forex Malaysia (1611)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (635)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (900)
Iklan Tv Radio Media Massa (191)
Import Dan Eksport (290)
Ingin Berniaga (2640)
Insurans Dan Takaful (1532)
Insurans Roadtax Kereta (302)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1851)
Kedai Emas (406)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2321)
Kedai Hardware (452)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3320)
Kedai Kamera Dan Camcorder (313)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (315)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1579)
Kedai Sewa (1502)
Kereta Baru (1385)
Kereta Terpakai (4441)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3874)
Kerja Kemahiran (1646)
Kerja Kosong (9575)
Kerja Praktikal (1575)
Kerja Sales (1850)
Kerja Sambilan (5392)
Konsultan Perniagaan (388)
Kontrak Swasta (245)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (435)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (600)
Kontraktor Pasir (298)
Kontraktor Pembinaan (1802)
Kontraktor Perlombongan (284)
Kursus Dan Seminar (2560)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (617)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1488)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (47)
Mencari Pelabur (3344)
Mesin Fotostat (316)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (441)
Mesin Jahit (326)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2360)
Pakej Perkahwinan (1130)
Pakej Perniagaan (780)
Pasar Basah (1277)
Pekerja Asing (1065)
Pelaburan Saham Unit Trust (839)
Pembantu Rumah Asing (1616)
Pembekal Barang Runcit (1478)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (417)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (555)
Pembekal Kerepek (960)
Pembekal Keropok (396)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (380)
Pembekal Rempah Dan Perencah (519)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1107)
Pemborong Batik Dan Sutera (329)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (379)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (627)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (712)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1461)
Pemborong Pakaian Lelaki (1027)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3830)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3202)
Pemborong Tuala (179)
Pemborong Tudung (2527)
Pembuat Papan Tanda Iklan (213)
Pembuat Plastik Kotak Botol (731)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (429)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (890)
Pengedar Bahan Pencuci (644)
Pengedar Buku Dan Majalah (540)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1442)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2408)
Pengedar Produk Kesihatan (2770)
Pengurus Majlis (555)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (646)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (257)
Penternak Lembu (336)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (236)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (507)
Perisian Komputer (488)
Perkakas Dapur (542)
Perkakas Elektrik (362)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1373)
Pinjaman AIM (146)
Pinjaman Hartanah (466)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (509)
Pinjaman Peribadi (9306)
Pinjaman Perniagaan (1629)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1170)
Program Consignment (1786)
Program Dropship (5849)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1244)
Pusat Latihan (556)
Pusat Memandu (112)
Pusat Mengaji Agama (402)
Pusat Pendidikan Tinggi (471)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1085)
Pusat Tuisyen (935)
Rancangan Perniagaan (532)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3765)
Rumah Untuk Dijual (3343)
Servis Freelance (928)
Servis Keselamatan (619)
Servis Pembersihan (711)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (541)
Sewa Bas Dan Van (476)
Sewa Kereta Teksi Limo (1509)
Sewa Lori (2201)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (211)
Studio Fotografi (799)
Studio Grafik Dan 3D (877)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (628)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (208)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4254)
Tempahan Biskut Dan Tart (1753)
Tempahan Hamper (167)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (600)
Tempahan Katering (1890)
Tempahan Kek Dan Coklat (1929)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (150)
Tempahan Kuih Muih (1560)
Tempahan Minuman Dan Dessert (396)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (316)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (582)
Ubahsuai Rumah (1509)
Urut Tradisional (709)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (353)
Usahawan Tani (953)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (217)
Web Design Malaysia (2098)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1131)