Search Majalah.com
Mencari Bisnes Kecil-Kecilan Yang Boleh Dilakukan Dari Rumah
Mami Max - Thu 30/Aug/2012 2:27pm [Last Comment]
saya mencari peluang bisnes yang boleh dbuat dari rumah,mmerlukan modal sdikit tapi mjanjikan pulangan,klau boleh nak bisnes yang kurang saingan,boleh email ke ; sheniamax@gmail.com atau komen dsini sahaja,tq.

Niche: Ingin Berniaga
Peluang Perniagaan Produk UPM - Terhad 20 Orang Sahaja
3pm, 19 Dis 2014 (Jumaat) di Putra Science Park, UPM
(Percuma untuk Ahli DPMM Putrajaya)

Kursus Praktikal Gst + Free Gst Online Registration + Free Demo Gst-Compliant Software
29 Dis 2014 (Isnin) di DPMM Putrajaya

Seminar Usahawan Komprehensif Siri 1
27 Dis 2014 (Sabtu) di Universiti Malaya
     
  1. Razaqa12 - Thu 30/Aug/2012 2:29pm
    bisnis udang kering dan ikan bilis boleh memberikan anda keuntungan yang lumayan. kami adalah pembekal dari tawau sabah. kalau berminat email kami razaqa12@gmail.com  
  2. Syah 7 - Thu 30/Aug/2012 2:39pm
    Salam dan Selamat Sejahtera

    http://sophieparisonlinemalaysia.blogspot.com/ (maklumat dan penerangan)

    Dengan hanya bermodalkan RM15 anda akan dapat package di bawah:

    A. Member sophieparis seumur hidup

    B. Rakan niaga Sophie Paris

    Terbuka untuk membuat secara 4time@full time, bagi student ipt atau yang bekerja kerajaan, swasta, kilang, salesman,salesgirl dan yang inginkan pendapatan sampingan, pemilik perniagaan fesyen@butik, peniaga booth, online, yang mempunyai networking biz dan lain-lain antaranya:
    1.kaedah jualan katalog, online dan Display (Consignment disediakan )
    2.Bonus sehingga 21%
    3. Peluang untuk melancong,cash award,laptop dan pelbagai lagi yang disediakan
    4.Peluang untuk membuka outlet ditempat sendiri
    5.Percuma sistem online

    terbuka kepada semua penduduk malaysia..KL,Selangor di alu-alukan

    untuk keterangan lanjut atau appointment sila hubungi:
    017-3937659 shah (person incharge)
    recruitmentsophieparis@yahoo.com (email)
    http://sophieparisonlinemalaysia.blogspot.com/ (pendaftaran online)  
  3. Koperasi Bina Usahawan Utara Bhd - Thu 30/Aug/2012 2:47pm
    salam

    bisnes emas dgn modal rm500. dpt 1 gram emas utk dijadikan modal

    wassalam..018-9475 996  
  4. Muhammad Kamil - Thu 30/Aug/2012 3:02pm
    Assalamualaikum.
    ..dapatkan panduan pembuatan coklat buatan tangan,kek coklat,cupcake dan biskut.100% HOMEMADE.
    untuk info lanjut sekira berminat boleh email ~ kamil_7061@yahoo.com
    @ boleh add fb:muhammad kamil.
    pm inbox ye.
    terima kasih  
  5. Ainaz Shoppe Enterprise - Thu 30/Aug/2012 3:10pm
    assalamualaikum tuan/puan


    berminat utk menjadi agen pemborong/dropship Ainaz Shoppe..
    buat pengetahuan tuan/puan, Ainaz Shoppe Enterprise (002133106-V) yang beroperasi di Balakong , Selangor merupakan Stokis Tshirt Muslimah untuk jenama :
    Muslimah4u
    Zariya
    Hilyah
    Eda / Jameela Collections
    Aqeela

    Dropship adalah satu konsep perniagaan yang mudah dan disarankan untuk mereka yang menceburi perniagaan internet kerana ia tidak memerlukan anda mengeluarkan modal dan menyimpan stok. Anda cuma perlu dapatkan gambar dan maklumat produk dari pembekal/dropshipper. Konsep dropship ni juga boleh dipanggil satu Teknik Jana Wang Tanpa Modal..


    Pn Fazliena
    013 2337693
    FB: Ainaz Shoppe Niq Fazliena
    Emel: ainazshoppe@gmail.com  
  6. Mas 78 - Thu 30/Aug/2012 5:16pm
    berminat nak jual tepung kek choc moist x...boleh email saya masrinareza@gmail.com
    modal x banyak... free delivery...  
  7. Brilliant Works - Thu 30/Aug/2012 5:23pm
    Sesiapa yg betul2 berminat nak buat kerja part time d rumah, boleh la SMS atau emailkan alamat korang ke 0165090381/ brilliant_works@yahoo.com
    Kami Akan kirimkan maklumat mengenainya ke alamat anda  
  8. Eni 2 - Thu 30/Aug/2012 6:52pm
    Salam puan saya ada butik menjual barangan wanita seperti jubah , tudung ,purse, beg tangan kasut dan banyak lagi kalu puan berminat menjadi dropship boleh hubungi saya di 0128482711 , tak perlu keluar modal hanya promosi je keuntungan 20%  
  9. Hani Norsheida - Thu 30/Aug/2012 8:53pm
    tumpang iklan : salam Eni2 saya berminat nak jadi dropship email ke honeysyamie@gmail.com  
  10. Faisal84 - Thu 30/Aug/2012 11:06pm
    Salam dan Selamat Sejahtera

    Dengan hanya bermodalkan RM70 anda akan dapat package di bawah:

    A. Member tupperware brand seumur hidup

    B. Rakan niaga tupperware Brand

    Terbuka untuk membuat secara 4time@full time, bagi student ipt atau yang bekerja kerajaan, swasta, kilang, salesman,salesgirl dan yang inginkan pendapatan sampingan:
    1.kaedah jualan katalog, online dan Display (Consignment disediakan )
    2.Bonus sehingga 25%
    3. Peluang untuk melancong,cash award,laptop dan pelbagai lagi yang disediakan
    4.Peluang untuk membuka outlet ditempat sendiri


    terbuka kepada semua penduduk malaysia..KL,Selangor di alu-alukan

    untuk keterangan lanjut atau appointment sila hubungi:
    019-9894241 Faisal (person incharge)
    faisaall@yahoo.com (email)  
  11. Sue 321 - Fri 31/Aug/2012 2:58am
    Salam mami max..sy sedang mencari partner yg same2 nak buat bisnes herbalife..sy nak menolong lebih ramai rakyat Malaysia jadi kurus dan sihat...

    Bisnes ni kita boleh buat part time, secara online atau offline dengan modal serendah RM98..

    Keuntungan setiap produk dari 25% hingga 50%...Setiap bulan kita boleh dapat dalam RM500 hingga RM1500...

    Sy akan ajar dan bantu sampai awk dapat buat keuntungan..

    CUma hubungi sy shja 013-9786392 dan kita bincang.. :)
    terima kasih  
  12. Siti 2012 - Fri 31/Aug/2012 3:58am
    SALAM....
    sy pembekal barangan kemas saduran emas....cik boleh :
    -boleh berniaga secara online.
    -modal yg rendah
    -pulangan berganda
    barangan kami memang berkualiti tinggi... gambar serta harga boleh la lihat di FB sy
    http://www.facebook.com/ct.hajar.948

    jika berminat,boleh hubungi saya

    SHRCOLLECTION12
    SITI:0173765543  
  13. Shamsuri 6 - Fri 31/Aug/2012 10:16am
    Join la zhulian...modal utk jadi ahli cuma rm68 jer...mcm2 produk dah ader bukan setakat brg emas jer skrg ni...jika berminat hubungi saya
    Sham-0122836343  
  14. Mami Max - Fri 31/Aug/2012 3:10pm
    trima kasih byk2 atas cadangan kwn2 smua,saya try tgk2 mana yg bkenan k,tq  
  15. Madu Tualang Tiga - Fri 31/Aug/2012 4:33pm
    ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT UNTUK MEMBELI ATAU MENJADI PENGEDAR/AGENT/STOKIS/PENJUAL MADU TUALANG TIGA (PRODUK MADU LEBAH HUTAN) KAMI MEMPUNYAI PELBAGAI SAIZ DAN PRODUK MADU TUALANG IAITU:

    1. MADU TUALANG 100%
    2. MADU TUALANG HABATUSAUDA
    3. MADU TUALANG TONGKAT ALI
    4. MADU TUALANG MANJA FATIMAH
    5. MADU TUALANG RESDUNG
    6. MADU TUALANG MINDA (IQ)
    7. MADU TUALANG BARAH (KANSER)
    8. MADU TUALANG ASTHMA
    9. MADU TUALANG DIABETES
    10. MADU GUNUNG
    11. PRODUK KECANTIKAN BERASASKAN MADU TUALANG

    MADU TUALANG DI ATAS DIPERAP DENGAN HERBA KECUALI NO. 1 DAN 10. MADU TUALANG INI DIAMBIL DI SERATA ASIA TENGGARA SEPERTI INDONESIA DLL.

    SILA PM INBOX SAYA UNTUK KETERANGAN LANJUT/SMS SAHAJA 017-2923303 (HADI). DI JAMIN ORIGINAL (ADA CERTIFICATE PENGESAHAN DARIPADA MAKMAL YANG TERLIBAT BAHAWA TIADA CAMPURAN AIR - 100% MADU). KEUNTUNGAN YANG TINGGI. DIRECT FROM OWNER. NEGOTIABLE. JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN SEKIRANYA TIDAK ORIGINAL. TQ

    FACEBOOK PROFILE: MADU TUALANG TIGA - https://www.facebook.com/madu.t.tiga?ref=tn_tnmn (PLEASE ADD ME AS UR FREN)
    FACEBOOK PAGE: MADU TUALANG TIGA ENTERPRISE - https://www.facebook.com/pages/Madu-Tualang-Tiga-Enterprise/128981073824208 (PLEASE LIKE OUR PAGE)
    FACEBOOK GROUP: MADU TUALANG TIGA - https://www.facebook.com/groups/madutualangtiga/ (JOIN OUR GROUP FOR DISCUSSION)  
  16. Izan 63 - Sat 1/Sep/2012 2:55pm
    salam,sy ada buat sandwish tok diletakan di ruang niaga cik dan cik blh jual ikut harga jualan cik,klo berminat blh email sy izansuzy@yahoo.com  
  17. Sherliza - Sat 1/Sep/2012 11:27pm
    Kami Adalah Pakar Chocolate Moist Cake dan mempunyai ratusan agent yang berjaya seluruh Malaysia. Adakah anda Berminat untuk membuat perniagaan chocolate moist cake kami? modal permulaan hanya RM125 sahaja. Peluang pendapatan RM500-RM4000 sebulan. Penghantaran terus ke rumah. Kek telah siap disediakan, dijamin 100% sedap!!!  
  18. Sherliza - Sat 1/Sep/2012 11:32pm
    sila hubungi kami di 018.252.2403/019.385.9973  
  19. Azra 6 - Sun 2/Sep/2012 11:06am
    Salam..Sy Pengedar "Jamu Susuk Dara" - produk kesihatan n kecantikan khusus utk masalah dalaman n luaran wanita dan juga lelaki. Produk terhangat sekarang n baru start Jan.2012! No. 1 search dlm google! Jadi Agen hanya bermodalkan RM100!! Add FB sy "azra.rich@facebook.com". TQ..;))  
  20. Salleh 37 - Sun 2/Sep/2012 12:32pm
    Layari www.usaha1.com/kluangman  
  21. Vanillaice87 - Sun 2/Sep/2012 9:36pm
    Salam..saya juga sedang mencari peluang bisnes yg bole dibuat dr rumah & yg memerlukan modal sedikit.bole email di noor.hafizah87@yahoo.com..terima kasih..  
  22. Mainurhana - Mon 3/Sep/2012 9:03am
    Taniah mami di hujani perbagai idea yang bernas di sini. saya pula menyarankan mami buat francais steamboat. lokasi senang je depan rumah. kalau berminat emailkan kepada saya ahmadfatry28@gmail.com  
  23. Hirman 6 - Mon 3/Sep/2012 4:48pm
    Kami sedang mencari rakan pengusaha yang berminat untuk menjadi operator 'Mobile Waterless Car Wash'. Skim perniagaan yang sangat menguntungkan. Modal permulaan yang sangat rendah. Tidak perlu permis perniagaan, cuma terima panggilan daripada pelanggan dan cuci kenderaan pelanggan di rumah pelanggan. Hanya satu botol waterless car wash dan 2 helai kain microfiber diperlukan.

    Berminat ? Sila email ke support@ecoshine.com.my untuk maklumat lanjut.

    Info lanjut mengenai produk yang digunakan sila layari :

    www.ecoshine.com.my  
  24. Minaraza - Tue 4/Sep/2012 3:51am
    kami ada pembekal barangan seperti brooch, doorgift, perfume gred AAA etc.jikalau berminat boleh email ke romebirdchocolate@yahoo.com  
  25. Azhar Ibrahim 2 - Tue 4/Sep/2012 12:12pm
    saya berminat,sila email saya..tq  
  26. Asrul Nisam - Tue 4/Sep/2012 12:26pm
    cbe bisnes ni,hanya modal rm80..tukar simkad awak dan jana setiap kali rakan anda topap..cth;100(rakan anda)xrm50(topap sebulan)x0.60(komisyen setiap rm10 topap)=rm3000 sebulan!!kol sy;0126987679 nizam  
  27. Zakiah Talib - Wed 5/Sep/2012 2:54pm
    Saya pembekal POPIA NESTUM HORLICKS. Ramai yang sudah berjaya kerana perniagaan ini tanpa modal dan keuntungannya memuaskan. Penghantaran ke tempat anda adalah percuma selagi anda berada di sekitar Kuala Lumpur, Petaling Jaya, Shah Alam dan Klang. Kalau berminat hubungi saya 0193479824 (ZAKIAH)  
  28. Farr 2 - Thu 6/Sep/2012 11:09am
    Saya sedang mencari peluang untuk membuka bisnes sendiri. Emel kpd sy di farr163@gmail.com  
  29. Nurie Taadin - Sat 8/Sep/2012 6:58pm
    Bisnes yang memberi pulangan dari 20% - 40% sebulan. Hanya perlu masa 30 minit sahaja di rumah. Modal rendah sahaja!!! info lanjut sila sms 'Minat Biz' ke 0166090196. Saya akan beritahu caranya.  
  30. Abdul Aziz 5 - Sun 9/Sep/2012 7:54am
    salam saya pembekal otak2,sata dan sejuk beku,saya juga pembekal daun otak2 0196005674 tq  
  31. Khairul Hafizan Bin Jamaluddin - Sun 9/Sep/2012 8:36pm
    SAYA BEKALKAN AIR SOYA YANG MEMPUNYAI PELBAGAI PERISA SPT, JAGUNG,EPAL,STRWBERY,KOPI DAN BIASA. HARGA UNTUK SATU PAK 24BOTOL RM 24.00..HUBUNGI SAYA 0126286995 COD KL/SEL TQ.  
  32. Hanim 19 - Mon 17/Sep/2012 12:21pm
    Lau nak try bisnss yg menjamin keuntungan yg berganda.. hubungi saya 019 3408981 hanim... blh buat full time or part time... xpyh kedai2 ni... jdlah beauty consultant mary kay... col and saya ajar how to do this bsnsss....

    Emel : nhcm_nani@yahoo.com.my  
  33. Syazuan 2 - Sat 22/Sep/2012 8:40am
    berminat jual jersi kol 0193451833...  
  34. Iqbal 19 - Wed 26/Sep/2012 4:52am
    kerja dari rumah, jana pendapatan sampingan dgn HERBALIFE.
    latihan disediakan
    berminat boleh hubungi saya 013-2767237
    tq  
  35. Awin Pardi - Wed 28/Nov/2012 4:56pm
    ingin menjadi agen dropship shawl halfmoon sakura, emel sy :
    awin_6182@yahoo.com.my  
  36. Azizi 94 - Mon 4/Feb/2013 4:38pm
    Saya minat bisnes part time dari rumah yang tak perlukan modal yang tinggi (Dalam RM200) dan BUKAN MLM. Kalau ada sila emelkan pada saya : oneazizi7886@gmail.com
    Terima Kasih.  
  37. Elle129 - Tue 30/Apr/2013 9:49pm
    Rm400 2000biji kasil rumpai laut AAA SAIZ BESAR
    BOLE BUAT JENAMA SENDIRI
    0176680064  
  38. Anisah 20 - Wed 1/May/2013 12:06am
    saya adalah pemborong barangan import dari china, thailand dan vietnam. email : anisahz@ymail.com t.kasih  
  39. Faizul 35 - Fri 7/Jun/2013 12:40pm
    bisnes nie conpom!! pemanis gantikan gula. keperluan harian & tiada saingan. hanya 1 titik utk secawan kopi/teh. mampu mengelakkan dr penyakit kronik yg disebabkan gula. potensi jana pendapatan besar sgt2 coz dicari2 org. layari :http://www.MillenniumSweetener.com/MY35203801SEL  
  40. Izzat4334 - Thu 20/Jun/2013 9:59am
    Saya berminat nak buat bisnes part time di rumah yg modal dalam lingkungan rm250-jika ada boleh emailkan kepada saya ihayyul@yahoo.com tq  
  41. Muhd Farhan 3 - Sat 29/Mar/2014 10:45am
    As salam...kepada guru-guru koperasi sekolah sekitar kawasan banting..sy ingin letak kerepek tam-tam yg dh siap dibungkus di koperasi sekolah sekitar banting..jualan tam-tam dikoperasi amat menguntungkan dan cepat dijual..jika berminat blh hubungi sy..013-4382035(Farhan)  
  42. Syukrie Ghazali - Sat 19/Apr/2014 7:54pm
    sesiapa yg ingin mencari peluang perniagaan..pm me..(md.syukrie@gmail.com)  
  43. Xragin - Tue 22/Apr/2014 2:20pm
    Hi,

    If I told you that you could make get paid 100% Commission Instantly
    Over and Over Again, you might say I was crazy.

    Some people think we’re downright nuts to give away
    100% Instant Commissions, but that hasn’t stopped us yet!

    Advertise Any Business Op, Product or Service for F-R-E-E!
    Join now for Zero Cost!

    Here’s just some of what you get:

    - Complete System, Easy 1-2-3 Steps
    - You get paid ALL the Commission Instantly
    - Breakthrough Follow-Me Traffic System
    Check it out:
    http://tasks4job.com/?refer=218143  
  44. Wan Muhammad Faris Bin Wan Zulkifli - Mon 12/May/2014 1:37pm
    Salam.. saya menjual kek lapis sarawak.. perbagai jenis.. rm25 setiap satu.. ambil lebih dari 10.. harga bole di runding.. email wanfaris93@gmail.com atau contact 01114385778  
  45. Nor Hidayah Zulkefli - Wed 14/May/2014 7:05pm
    Kepada sesiapa yg berminat untuk menambah sumber pendapatan secara separuh masa atau sepenuh masa,sebulan boleh dapat rm2k-rm3k...sila pm utk maklumat lanjut@ norhidayahzulkefli@gmail.com  
  46. Masfyyh - Thu 15/May/2014 9:17am
    Salam, sesiapa ingin mencari side income. agen diperlukan untuk product yang tengah meletup kat pasaran ''radiance signature'' modal serendah rm1k. berminat hubungi 019-3595108  
  47. Mohd Fairuz 24 - Mon 11/Aug/2014 5:28pm
    Hai.. Saya sedang mencari dropship untuk pakaian dan kasut.. Kalau ada tolong PM ke 0169091405 / fairuzmalik@gmail.com  
  48. Apixtyah - Wed 13/Aug/2014 10:23pm
    Salam. . Kepada sesiapa yang ingin mencari pendapatan hanya dari rumah dan modal serendah RM40 anda bakal mendapat pulangan ribuan ringgit dalam sebulan. . Dijaman 100% jujur. . Kerja di lakukan hanya mengikut masa anda rajin maka bertambahlah income anda. . Ber minat emelkan Shafiq_ruslin@yahoo.com atau boleh whatsapp/sms/call 0179152902. .  
  49. Amer 59 - Sun 26/Oct/2014 8:13pm
    Saya nak tawarkan bisnes produk harian.
    .
    Peluang dapat 4 jenis income.
    .
    Info lanjut : http://rahsiarmmasyuk.blogspot.com  
  50. Balqis 98 - Mon 10/Nov/2014 10:19am
    Sy pembekal minyak urutan spa pelbagai jenis. Sesiapa atau pengusaha spa yg berminat blh call/whatapps 0135096544  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 51 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2883)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (231)
Bengkel Kereta (1521)
Bengkel Motosikal (256)
Bengkel Tayar (224)
Bisnes Air Mineral (378)
Bisnes Ais Krim (529)
Bisnes Aksesori Kereta (667)
Bisnes Broadband (1127)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (163)
Bisnes Cuci Kereta (828)
Bisnes Cyber Cafe (455)
Bisnes Dobi (1403)
Bisnes Ebook (1079)
Bisnes Handphone (1287)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (582)
Bisnes Ice Blended (718)
Bisnes Jam Tangan (296)
Bisnes Jeruk (184)
Bisnes Kitar Semula (515)
Bisnes Komputer (1517)
Bisnes Kurier Dan Logistik (704)
Bisnes Minuman (1505)
Bisnes Pasar Malam (2030)
Bisnes Pelancongan (566)
Bisnes Pengantin (716)
Bisnes Perabot (895)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1137)
Bisnes Restoran (3454)
Bisnes Roti Dan Bakeri (730)
Bisnes Salun Rambut (376)
Bisnes Sarang Burung (258)
Bisnes Satay (392)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (695)
Bisnes Steamboat (202)
Bisnes Stesen Minyak (136)
Bisnes Tablet Pc (444)
Bisnes Tradisional (850)
Bisnes Untuk Dijual (3474)
Bisnes Waffle Dan Jagung (392)
Bisnes Western Food (336)
Dewasa 18sx (1819)
Diskusi Bisnes (2012)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (756)
Expo Karnival Tapak Niaga (6732)
Forex Malaysia (1979)
Haiwan Peliharaan (481)
Haji Dan Umrah (475)
Hiasan Dalaman (730)
Hiasan Taman (249)
Hotel Resort Homestay (1055)
Iklan Tv Radio Media Massa (233)
Import Dan Eksport (337)
Ingin Berniaga (2866)
Insurans Dan Takaful (1792)
Insurans Roadtax Kereta (352)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (2016)
Kedai Emas (469)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2575)
Kedai Hardware (447)
Kedai Ibu Dan Bayi (702)
Kedai Jahit (4038)
Kedai Kamera Dan Camcorder (353)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1940)
Kedai Sewa (1675)
Kereta Baru (1676)
Kereta Terpakai (5105)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5155)
Kerja Kemahiran (2060)
Kerja Kosong (12515)
Kerja Praktikal (2266)
Kerja Sales (2387)
Kerja Sambilan (6559)
Konsultan Peguam (168)
Konsultan Perniagaan (469)
Kontrak Swasta (308)
Kontrak Tender Kerajaan (470)
Kontraktor Balak Dan Kayu (490)
Kontraktor Jurutera (580)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (234)
Kontraktor Minyak Dan Gas (704)
Kontraktor Pasir (421)
Kontraktor Pembinaan (2120)
Kontraktor Perlombongan (332)
Kursus Dan Seminar (2917)
Kursus Kecantikan (707)
Kursus Makanan (681)
Kursus Motivasi (329)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1649)
Mencari Pelabur (3778)
Mesin Fotostat (360)
Mesin Freezer Dan Chiller (280)
Mesin Industri (528)
Mesin Jahit (394)
Mesin Proses Makanan (584)
Pakej Pelancongan (2676)
Pakej Perkahwinan (1228)
Pakej Perniagaan (918)
Pasar Basah (1505)
Pekerja Asing (1294)
Pelaburan Saham Unit Trust (984)
Pembantu Rumah Asing (1924)
Pembekal Barang Runcit (1605)
Pembekal Beras (121)
Pembekal Buah-buahan (503)
Pembekal Ikan Kering (393)
Pembekal Kelapa Dan Santan (665)
Pembekal Kerepek (1133)
Pembekal Keropok (466)
Pembekal Kicap Dan Sos (230)
Pembekal Kurma Dan Kismis (292)
Pembekal Madu (248)
Pembekal Mee Dan Bihun (130)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (628)
Pembekal Serunding (261)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1207)
Pemborong Batik Dan Sutera (358)
Pemborong Beg Galas (105)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (895)
Pemborong Cadar Dan Tilam (469)
Pemborong Karpet (167)
Pemborong Kasut Dan Sandal (723)
Pemborong Lampin (310)
Pemborong Mutiara (114)
Pemborong Pakaian Bayi (786)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1706)
Pemborong Pakaian Lelaki (1146)
Pemborong Pakaian Plus Size (148)
Pemborong Pakaian Wanita (4344)
Pemborong Telekung Dan Songkok (576)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3608)
Pemborong Tuala (208)
Pemborong Tudung (2863)
Pembuat Papan Tanda Iklan (292)
Pembuat Plastik Kotak Botol (815)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (492)
Pendaftaran Syarikat (518)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (971)
Pengedar Bahan Pencuci (737)
Pengedar Buku Dan Majalah (615)
Pengedar Contact Lens (250)
Pengedar Perfume (1585)
Pengedar Permainan Kanak2 (622)
Pengedar Produk Kecantikan (2676)
Pengedar Produk Kesihatan (3082)
Pengurus Majlis (612)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (753)
Penternak Burung Puyuh (98)
Penternak Ikan (701)
Penternak Kambing (300)
Penternak Lembu (400)
Penternak Udang (203)
Peralatan Makmal Dan Hospital (270)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (753)
Peralatan Sukan (559)
Perisian Komputer (592)
Perkakas Dapur (640)
Perkakas Elektrik (457)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1557)
Pinjaman AIM (170)
Pinjaman Hartanah (533)
Pinjaman Kad Kredit (406)
Pinjaman Kereta (641)
Pinjaman Peribadi (11114)
Pinjaman Perniagaan (1889)
Produk Dari China (555)
Produk Sejuk Beku (1379)
Program Consignment (2064)
Program Dropship (7035)
Pusat Bahasa (373)
Pusat Jagaan Bayi (1657)
Pusat Latihan (673)
Pusat Memandu (129)
Pusat Mengaji Agama (553)
Pusat Pendidikan Tinggi (546)
Pusat Rawatan (380)
Pusat Tadika Dan Taska (1433)
Pusat Tuisyen (1137)
Rancangan Perniagaan (573)
Rumah Sewa (4443)
Rumah Untuk Dijual (3884)
Servis Freelance (1154)
Servis Keselamatan (743)
Servis Pembersihan (873)
Servis Pengedaran Risalah (484)
Setiausaha Syarikat (613)
Sewa Bas Dan Van (597)
Sewa Jentera (58)
Sewa Kereta Teksi Limo (1898)
Sewa Lori (2657)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (60)
Studio Filem Dan Videografi (267)
Studio Fotografi (929)
Studio Grafik Dan 3D (1165)
Studio Lukisan (140)
Studio Model Penyanyi Pelakon (783)
Studio Muzik (496)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (239)
Sukan Futsal (232)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (668)
Tanah Untuk Dijual (5023)
Tempahan Biskut Dan Tart (2179)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (680)
Tempahan Katering (2227)
Tempahan Kek Dan Coklat (2197)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (183)
Tempahan Kuih Muih (1778)
Tempahan Minuman Dan Dessert (488)
Tempahan Nasi Lemak (539)
Tempahan Roti (392)
Terminal Bayaran (199)
Ubahsuai Pejabat (667)
Ubahsuai Rumah (1745)
Urut Tradisional (841)
Usahawan Baja Pertanian (379)
Usahawan Benih Dan Nursery (417)
Usahawan Tani (1120)
Vending Machine (403)
Voucher Dan Tiket (255)
Web Design Malaysia (2357)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1434)