Search Majalah.com
Berminat Nk Buat Kiosk Jualan Sendiri?
Wan Mohd Khairuddin Bin Wan Noor - Mon 16/Aug/2010 11:34pm [Last Comment]
Reka bentuk Kiosk jualan sama ada di dlm shopping mall atau sebaliknya perlu dititikberatkan dari segi konsep design yg bersesuaian dgn perniagaan yg ingin dijlnkan. Di sini saya ingin menawarkan servis design kepada sesiapa yg berminat dgn harga yg sgt berpatutan..

Cadangan rekabentuk yg terbaik dari saya, konsep dan bajet yg bersesuaian ikut pd kehendak anda. Jika berminat, sila hubungi saya melalui emel : khylerol.id@gmail.com atau SMS : 012-9848214

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga | Pembuat Rak Kiosk Gerai
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Merylyne - Sat 21/Aug/2010 2:21am
    info plz..melyn_83@yahoo.com  
  2. Kuyeen - Tue 24/Aug/2010 4:48pm
    salam en wan...
    klu saye bg contoh gambar kiosk bleh quote price x?
    [IMG]http://i27.photobucket.com/albums/c182/kuyeen/4119317804.jpg[/IMG]  
  3. Wan Mohd Khairuddin Bin Wan Noor - Wed 25/Aug/2010 9:57am
    w'slm bro... sy dh tgk kiosk tu, tp sy xboleh nk quote harga brdasarkn gmbr semata2. Ukuran kiosk dan juga material apa yg nk diguna memainkn peranan penting dlm menentukan harga sesuatu kiosk. Kalo en berminat nk buat design ikut bajet & cita rasa sendiri, boleh inform sy yer... tq  
  4. No Name 2 - Fri 27/Aug/2010 1:38pm
    en. wan..kalau sy nak minta en. wan designkan kiosk mobile utk biz ice blended, boleh ke? harap leh beri detail kat saya: mib.redr@gmail.com  
  5. Wan Mohd Khairuddin Bin Wan Noor - Tue 31/Aug/2010 8:10pm
    sy dh emelkan contoh2 design yg sy ada.. tq  
  6. Aloinbp - Sun 26/Sep/2010 8:47pm
    salam, boleh email sy nizanawi@yahoo.com design kiosk beserta harga.tq  
  7. Asrizal - Sun 10/Oct/2010 8:33pm
    salam , boleh emailkan kepada saya contoh pattern kiosk dan harga. tq

    asrizal2469@gmail.com  
  8. Sidi 2 - Tue 2/Nov/2010 1:42pm
    Assalammualaikum,boleh emailkan contoh kiosk dan harga ke email saya...rosidicd24@yahoo.com......area perak mcm mana?..saiz 8kaki x 8kaki.....dalam pasar raya....pruduk jualan jeruk dan kacang rebus....emailkan asap.  
  9. Halina 2 - Thu 4/Nov/2010 10:18am
    Salam, bole emailkan saya contoh kiosk utk jualan pizza? harga dan tempoh siap. keluasan mcm gerai burger.  
  10. Oneshah77 - Thu 11/Nov/2010 11:14am
    salam cek wan..saya nak buat kios mudah pasang untuk jual ais belender saiz dlm 3x6 atu 8 kaki.. ada tak desige yg sesui untuk saiz tu..kalu contoh boleh email kat saya tak dengan harga sekali..tq oneshah77@yahoo.com  
  11. Violet 3 - Thu 11/Nov/2010 10:28pm
    saudara wan diarea mana?
    bole email kat saya harga dan sample bg kiosk mobile saiz 6ft x 2ft? tq  
  12. Violet 3 - Fri 12/Nov/2010 1:41pm
    email saya lupa nak attach : carnation.violet@gmail.com
    tq  
  13. Adnin - Sun 21/Nov/2010 7:09pm
    email cth kiosk dan harga tq puncak_teraju@yahoo.com  
  14. Rahidah - Wed 24/Nov/2010 3:10pm
    salam, sy nk buat kiosk utk pelbagai produk kesihatan dan kecantikan... boleh tlg bg sample n price??? segera k!!

    manja8800@yahoo.com.my  
  15. Fendy 15 - Wed 24/Nov/2010 3:59pm
    Salam en.wan, saya nak buat biznes minuman soya. Kiosk jenis mudah alih n permenent, Saiz 6'x3'. Hrp dpt sent design2 en.wan n hrga d fendyboy09@gmail.com. T.Q  
  16. Siti Asma - Thu 25/Nov/2010 9:24pm
    salam en. wan,
    saya nk buat bisnes ice shaving dan berminat utk menggunakn khidmat en wan utk design kiosk saya.bole email saya ke sitiasma_mansor@yahoo.com
    hope to hear from u soon  
  17. Rosli Umar - Sat 27/Nov/2010 5:24am
    salam , boleh emailkan kepada saya contoh pattern kiosk dan harga. tq

    rosliumar@gmail.com  
  18. Zul 65 - Mon 29/Nov/2010 2:20am
    salam
    boleh emelkan contoh2 kiosk yg en ada beserta harga/ukuran dan material sekali.
    koopskim2u@gmail.com  
  19. Razak 7 - Tue 30/Nov/2010 8:27am
    salam....en wan!! en wan pernah tgk x gerai burger otai? saya berminat utk design ala2 gerai jenis camtu lah, bajet saya dlm dlm 3k, rase2nyer cukup x bajet tu? ape2 hal, en wan leh reply kat email saya ab20480@yahoo.com atau ke no saya di 012-2356748.....  
  20. Syahirah 2 - Mon 13/Dec/2010 9:51am
    en wan

    saya memerlukan kiosk dalam shopping mall bersize 8"x8"..... tolong emel kan kepada saya pattern cth dan harga secepat mgkin yer...  
  21. Asri 8 - Thu 3/Mar/2011 11:41am
    Salam,
    Bleh tak sy nk mintak conth design dan price utk outdoor kiosk (depan shopping mall) saiz lebih kurang 9-10 kaki x 7-8kaki. Klau bleh yang siap dgn roller shutter atau seumpamanya.
    e mel sri.asnat@yahoo.com  
  22. Wan 73 - Tue 15/Mar/2011 7:47am
    Boleh email contoh2 design yang tuan ada pada wannurazka@gmail.com  
  23. Nadzmee - Thu 12/May/2011 4:28pm
    bole emelkn sy hrga dan gambar kios yg ada? sy mencari kios mudah alih dan bole buka dan dipasang semula.. sy berminat hendak beli.. bole emelkan ke nadzmee@yahoo.com  
  24. Siema - Mon 6/Jun/2011 11:14pm
    blh emailkn pic dan hage kios beger yg ade?klu blh nk kios yg brttp.sbb sini salu ujan.nti tempias.tq~  
  25. Rizal 179 - Wed 21/Dec/2011 10:49am
    Salam,
    Bleh tak sy nk mintak conth design dan price utk outdoor kiosk (depan shopping mall) saiz lebih kurang 9-10 kaki x 7-8kaki. Klau bleh yang siap dgn roller shutter atau seumpamanya.
    e-mail saya : rizalyusof@yahoo.com.my  
  26. Miren - Wed 18/Jan/2012 7:43pm
    sy nk mintak contoh design dan price utk outdoor kiosk,utk biz waffle,jagung mcm2 lg. email sy miyen_383@yahoo.com  
  27. Syawal - Fri 27/Jan/2012 4:50pm
    tolong email sy kiosk waffle dan harganya serta kos penghantaran ke pulau pinang
    syawalabulhaq88@gmail.com  
  28. Iedazz80 2 - Mon 6/Feb/2012 12:05pm
    Salam boleh emailkan contoh design yang sesuai untuk biz keropok lekor di mall (indoor kiosk) beserta harga...anggaran size lebih kurang 4kaki x 5 kaki

    email pd saya : nfit88@gmail.com  
  29. Pcd3145 - Wed 8/Feb/2012 1:09am
    pasar malam stall panjang 5 kaki x tinggi 2 1/2 kaki, lebar dalam 2 kaki kot.
    email contoh design jhj4035@gmail.com  
  30. Puzan - Thu 23/Feb/2012 2:11am
    http://de-kiosk.blogspot.com

    berminat utk buat kiosk blh hubungi kami

    012-9902262 (En.lan)
    lokasi : bangi  
  31. Halusimaya - Sun 1/Apr/2012 6:23pm
    sy nak kiosk untuk pakaiaan dan kraf...boleh email....gambar reka bentuk, dan kos semua sekali......

    sayterlit_ink87@yahoo.com  
  32. Suffian Tsourie Bin Zakaria - Mon 11/Jun/2012 9:09pm
    emialkan sy gambar kiosk yg tuan dah buat.sy berminat nak buat tempahan.emailkan sy suffiantsourie@yahoo.com  
  33. Wan 140 - Fri 3/Aug/2012 10:56am
    emailkan kpd saya kiosk mudah lipat & kiosk kekal yang en pernah buat untuk perniagaan ice blended.
    cahayaicepowder@gmail.com  
  34. Rohani 18 - Wed 15/Aug/2012 12:11pm
    tolong email design dan harga,sy nak buat stall coconut shake...
    scorea_world@yahoo.com  
  35. Abdul Majid 4 - Tue 19/Feb/2013 11:26pm
    saya bercadang nk buat kiosk waffle..bole calculate anggran kos?  
  36. Wan Mohd Khairuddin Bin Wan Noor - Wed 13/Mar/2013 10:26am
    salam... untuk makluman, sy sudah berhenti dari bisnes ini.. maaf jika ada kesulitan dari pihak anda semua... salam...  
  37. Siti 779 - Wed 20/Mar/2013 7:20pm
    salam..boleh email design dan harga kpd saya
    tq
    asitijamaliah@yahoo.com  
  38. Norsalmiah - Mon 13/May/2013 4:16pm
    salam. saya mohon emailkan beberapa design yang lepas dan harga kepada saya. saya mahu membuat kiosk buku 10' x 10'.  
Page 1   (Total 38 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2318)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1368)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (192)
Bisnes Air Mineral (341)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (629)
Bisnes Broadband (970)
Bisnes Burger (507)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (721)
Bisnes Cyber Cafe (413)
Bisnes Dobi (1259)
Bisnes Ebook (961)
Bisnes Handphone (1135)
Bisnes Hotel Dan Resort (489)
Bisnes Ice Blended (636)
Bisnes Jam Tangan (252)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (435)
Bisnes Komputer (1383)
Bisnes Kurier Dan Logistik (589)
Bisnes Minuman (1302)
Bisnes Pasar Malam (1726)
Bisnes Pelancongan (463)
Bisnes Perabot (741)
Bisnes Prepaid Dan Reload (966)
Bisnes Restoran (2920)
Bisnes Roti Dan Bakeri (640)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (423)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2876)
Bisnes Waffle Dan Jagung (347)
Bisnes Western Food (268)
Dewasa 18sx (1598)
Diskusi Bisnes (1797)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (630)
Expo Karnival Tapak Niaga (5442)
Forex Malaysia (1610)
Haiwan Peliharaan (385)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (635)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (898)
Iklan Tv Radio Media Massa (191)
Import Dan Eksport (290)
Ingin Berniaga (2638)
Insurans Dan Takaful (1528)
Insurans Roadtax Kereta (302)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1850)
Kedai Emas (405)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2321)
Kedai Hardware (452)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3317)
Kedai Kamera Dan Camcorder (313)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (315)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1577)
Kedai Sewa (1502)
Kereta Baru (1383)
Kereta Terpakai (4435)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3867)
Kerja Kemahiran (1644)
Kerja Kosong (9552)
Kerja Praktikal (1567)
Kerja Sales (1845)
Kerja Sambilan (5376)
Konsultan Perniagaan (387)
Kontrak Swasta (245)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (434)
Kontraktor Jurutera (488)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (598)
Kontraktor Pasir (298)
Kontraktor Pembinaan (1799)
Kontraktor Perlombongan (283)
Kursus Dan Seminar (2559)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (616)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1483)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (47)
Mencari Pelabur (3339)
Mesin Fotostat (314)
Mesin Freezer Dan Chiller (228)
Mesin Industri (441)
Mesin Jahit (324)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2359)
Pakej Perkahwinan (1130)
Pakej Perniagaan (780)
Pasar Basah (1277)
Pekerja Asing (1065)
Pelaburan Saham Unit Trust (839)
Pembantu Rumah Asing (1615)
Pembekal Barang Runcit (1478)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (416)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (555)
Pembekal Kerepek (958)
Pembekal Keropok (396)
Pembekal Kicap Dan Sos (199)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (377)
Pembekal Rempah Dan Perencah (519)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1107)
Pemborong Batik Dan Sutera (329)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (803)
Pemborong Cadar Dan Tilam (378)
Pemborong Karpet (131)
Pemborong Kasut Dan Sandal (627)
Pemborong Lampin (276)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (711)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1460)
Pemborong Pakaian Lelaki (1025)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3826)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3200)
Pemborong Tuala (179)
Pemborong Tudung (2525)
Pembuat Papan Tanda Iklan (210)
Pembuat Plastik Kotak Botol (730)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (449)
Pendaftaran Syarikat (429)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (889)
Pengedar Bahan Pencuci (643)
Pengedar Buku Dan Majalah (540)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1440)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2407)
Pengedar Produk Kesihatan (2770)
Pengurus Majlis (554)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (643)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (256)
Penternak Lembu (336)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (236)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (506)
Perisian Komputer (487)
Perkakas Dapur (541)
Perkakas Elektrik (361)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1371)
Pinjaman AIM (146)
Pinjaman Hartanah (466)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (509)
Pinjaman Peribadi (9288)
Pinjaman Perniagaan (1625)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1169)
Program Consignment (1784)
Program Dropship (5840)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1238)
Pusat Latihan (556)
Pusat Memandu (111)
Pusat Mengaji Agama (400)
Pusat Pendidikan Tinggi (471)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1085)
Pusat Tuisyen (935)
Rancangan Perniagaan (533)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3758)
Rumah Untuk Dijual (3340)
Servis Freelance (927)
Servis Keselamatan (617)
Servis Pembersihan (709)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (541)
Sewa Bas Dan Van (475)
Sewa Kereta Teksi Limo (1507)
Sewa Lori (2198)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (211)
Studio Fotografi (799)
Studio Grafik Dan 3D (875)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (627)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (207)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4250)
Tempahan Biskut Dan Tart (1747)
Tempahan Hamper (167)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (598)
Tempahan Katering (1889)
Tempahan Kek Dan Coklat (1928)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (150)
Tempahan Kuih Muih (1560)
Tempahan Minuman Dan Dessert (395)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (315)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (581)
Ubahsuai Rumah (1506)
Urut Tradisional (709)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (353)
Usahawan Tani (953)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (217)
Web Design Malaysia (2097)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1129)