Berminat Melabur Didalam Forex?
Syamsul 4 @ Menyediakan Bahan Bantuan Pemasaran Online Anda - Wed 22/Dec/2010 1:53am [Last Comment]
Ada sesiapa berminat melabur dalam forex dengan jaminan keuntungan 5-10% monthly boleh melabur min USD10K. Trade forex guna hupro international inc. platform, broker kat UK.

Terbuka kepada 4 investor pertama sahaja.

Investor kena buka akaun Maybank. Pas tu dengan invoice dia kena tt duit ke bank di Hong Kong guna segregated account. Boleh cari kat yahoo apa maknanya akaun ni.

Syarikat ni tak ambil deposit investor sebab kami hanya sebagai IB yang provide Information Service Provider and Consultancy. Profit hanya boleh boleh diwithdraw oleh investor sahaja.

Kami trade secara berpasukan dalam office. hanya 20% sahaja digunakan untuk trading untuk jaga capital investor supaya tak hangus. Team ni full time trading supervise by regional and senior business mgr.

Promise profit 5-10% sebulan je. Lebih dari tu kalau ada untuk next month punya trading risk.

Sapa2 yang berminat boleh kita buat table talk kat area Shah Alam/Klang. Pas tu kalau setuju, kena datang opis untuk diberi lebih keterangan sebelum buka segregated akaun.

* Kalau dapat 5% sebulan pun, setahun dah 60% profit.

* Buat apa nak pening2 buat trade kalau ilmu tak cukup. Hilang capital, kena top up lagi capital pas tu. Bagi je kat saya untuk buat trading. Janji tiap2 bulan investor request withdraw, profit masuk akaun Maybank dalam 3 working days.

Sila bagi nama, no tel, lokasi, dan emel, hantar ke usahasul@gmail.com

Niche: Forex Malaysia | Mencari Pelabur
Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
9 Dis 2014 (Selasa) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Sesi Demo GST-Compliance Software - Ofisxpert
9 Dis 2014 (Selasa) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Jasuka - Wed 22/Dec/2010 3:10am
    ..kekadang tertanya jugak kenapa IB yang ada kat M'sia tidak berminat dengan brokerage house yang ada di Tokyo, Hong Kong atau S'pore....kebanyakan yang ada dari Rusia, Cyprus, N.Zealand, Mauritius dan yang entah apa-apa lagi....
    dan satu lagi kenapa mesti nak tt kan deposit ke akaun IB berbanding dengan akaun broker....bukan kah deposit ke akaun broker lebih selamat dan terjamin.  
  2. Khairuy - Wed 22/Dec/2010 8:31am
    nk tau lebih lanjut. email:khairuy@gmail.com
    lokasi: Puchong
    Khairul  
  3. Shafie - Wed 22/Dec/2010 8:35am
    sy minat jgk. tapi was was.ade sape sape sini yg dh dpt profit  
  4. Azlan Ghani - Wed 22/Dec/2010 12:18pm
    saya dah jumpa dgn en shamsul.. Dan lihat sistem forex dia... Semua yg masuk tu dah balik modal.. Macam sya ni tak ada modal.. Tunggula sikit hari kalau ada modal saya akan joint.. Kat mana nak cari modal ni..  
  5. Syamsul 4 - Wed 22/Dec/2010 12:28pm
    Sila bagi emel dan no tel anda untuk keterangan lanjut  
  6. Ramlan - Wed 22/Dec/2010 7:31pm
    info please

    binsudin68@yahoo.com.my  
  7. Intan Mysarah - Thu 23/Dec/2010 7:55am
    Azlan ; Bank atau Ah long... huhuhu  
  8. Saudagar Fx - Thu 23/Dec/2010 9:13am
    klau setakat 5-10% newbie pun bleh trade sendiri kat rumah klau pandai jaga MM. biasanya trader yg MC sbb nk 50-100% sbln. minta maaf klau tersilap tapi sekadar pandangan.  
  9. Azlan Ghani - Thu 23/Dec/2010 11:55am
    saya dah guna sistem ea magic semalam tapi dalam demo je... untung juga lebih kurang 800usd.. tapi demo jelah.. hari tak tahu lagi brapa boleh untung..  
  10. Alex Mat Xr - Thu 23/Dec/2010 12:25pm
    Ko cari la prospek off line, kat sini ramai trader yg cari prospek jugak. Aku dah terkena dah, kalau berminat pun duduk jauh atau saja nak test. Iklan kopipes ko buat aku gelak. Masa aku buat uklan tu aku ingat cari investor on line senang.
    Aku dah pun handle 1 live akaun, org invest 10Kusd skrg ni dah jadi 20Kusd. Minggu depan nak suruh dia withdraw 3kusd. 30% tuhhhhhhhh.  
  11. Shuk 5 - Fri 24/Dec/2010 10:24pm
    sy sokong saudagar fx..MM sngt penting..kalau modal besar pun..mm x jaga..ke laut juga  
  12. Mohd Jelani - Sat 25/Dec/2010 6:53pm
    Join RoyaltyFx now.
    Untung mingguan 1%-15%,
    Sebulan boleh untung 20%-30%.
    Apa nak pening kepala, setiap minggu duit masuk. Modal dari RM37 je. Semua dia orang uruskan, kita duduk diam je.
    Layari: http//www.royaltyfx.com/?id=jai1551  
  13. Shafie - Sat 25/Dec/2010 11:18pm
    minta keterangan lanjut. saga_man9@yahoo.com.my  
  14. Shafie - Sat 25/Dec/2010 11:20pm
    shamsul 4 minta keterangan lanjut  
  15. Budin - Sun 26/Dec/2010 4:38pm
    saya berminat tp x tau cara,
    blh bgtau?
    budin_5245@yahoo.com  
  16. Nor 20 - Mon 27/Dec/2010 4:05pm
    Kalau nak cuba buat duit diam2 cuba kat sini..
    www.royaltyfx.com/?id=noripah
    x byk sikit tetap dpt profit mingguan..  
  17. Jijoy - Tue 28/Dec/2010 11:41am
    lu olang xpyh masuk la..gua sudah kena..lebur ada la..ofis kat intan milenium Klang...  
  18. Wafiy89 - Tue 28/Dec/2010 1:39pm
    LAGI SATU broker2 semua nie banyak yg penipu(scam). tak ada lesen.
    Untuk withdraw money,kena guna Wite Transfer(TT) SAHAJA..Orang malaysia nak senang,,boleh guna maybank2u je masuk..sikit2 boleh la,,nt da bkepuk2 duit kat dlam akaun forex 2,,kena block..DUNIA nie penuh TIPU DAYA..Selamat berjaya  
  19. Abdul Rani Bin Abdul Aziz - Tue 28/Dec/2010 7:47pm
    saya pun mulanya tak percaya...tapi dh cuba dan monitor cuma kita jgn tamak...http://www.royaltyfx.com/join.php?id=ranimasskini  
  20. Embun - Wed 29/Dec/2010 3:21am
    aku menyaksikan kawan aku lebur beratus ribu dlm forex... xpasti apa yg xkena.. mcm ada yg control the program,, betul ke??
    kesian dia...  
  21. Jasuka - Wed 29/Dec/2010 11:47am
    ..thn 90an perkara ini pernah berlaku di mana syarikat yg mengaturkan program(jual beli); sebab itu apabila kita hendak membuat pelaburan kena pilih brokerage house yang kredibilitinya tidak boleh dipertikaikan.  
  22. Jass 2 - Wed 29/Dec/2010 4:33pm
    embun kawan u trade sndiri ke atau suh orang trade kan?  
  23. Jass 2 - Wed 29/Dec/2010 4:35pm
    jasuka..smiler dah jumpa u lom?  
  24. Jass 2 - Wed 29/Dec/2010 4:37pm
    jasuka sy nak tanya pendapat u ttg insta..u rasa kalau nak withdraw/deposit lagi bagus guna IB atau terus ke rusia company insta?mintak pandangan u ja ya  
  25. Jasuka - Wed 29/Dec/2010 5:45pm
    jass 2
    - berkenaan smiler sepatutnya kami berjumpa last monday di bangi jam 9pm tapi kerna beliau ada emergency jadi hajat tidak tertunai
    - tentang insta sukar untuk saya bagi pendapat kerna banyak maklumat yang tidak dapat diperolehi dari web site; berkenaan deposit sebaiknya berurusan terus dengan broker company  
  26. Azhar 28 - Thu 30/Dec/2010 4:22pm
    Salam, Jika mahu melabur dengan selamat gunakanlah Perkhidmatan PAMM-System Instaforex sebagai Investor.
    Keterangan lanjut sila layari: http://freedomofforex.blogspot.com  
  27. Royaltyfx - Sat 1/Jan/2011 1:16am
    bayar setiap minggu silit pon tak miss
    www.royaltyfx.com/join.php?id=budu2u  
  28. Abdul Rani Bin Abdul Aziz - Tue 4/Jan/2011 11:19pm
    modal seminima rm37 untuk 1 lot....cuba dulu dan tengok hasilnya setiap minggu,saya dah cuba tu yang berani promote...http://www.royaltyfx.com/join.php?id=ranimasskini  
  29. Shuk 5 - Fri 21/Jan/2011 8:22pm
    royaltyfx scam..betul ker?  
Page 1   (Total 29 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2831)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (226)
Bengkel Kereta (1510)
Bengkel Motosikal (253)
Bengkel Tayar (220)
Bisnes Air Mineral (373)
Bisnes Ais Krim (517)
Bisnes Aksesori Kereta (664)
Bisnes Broadband (1116)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1390)
Bisnes Ebook (1069)
Bisnes Handphone (1273)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (576)
Bisnes Ice Blended (712)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (184)
Bisnes Kitar Semula (508)
Bisnes Komputer (1507)
Bisnes Kurier Dan Logistik (693)
Bisnes Minuman (1490)
Bisnes Pasar Malam (2011)
Bisnes Pelancongan (555)
Bisnes Pengantin (703)
Bisnes Perabot (880)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1123)
Bisnes Restoran (3403)
Bisnes Roti Dan Bakeri (725)
Bisnes Salun Rambut (374)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (388)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (682)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (842)
Bisnes Untuk Dijual (3436)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (333)
Dewasa 18sx (1803)
Diskusi Bisnes (1993)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6652)
Forex Malaysia (1949)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (470)
Hiasan Dalaman (727)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1038)
Iklan Tv Radio Media Massa (229)
Import Dan Eksport (337)
Ingin Berniaga (2840)
Insurans Dan Takaful (1769)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1998)
Kedai Emas (459)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2555)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3973)
Kedai Kamera Dan Camcorder (351)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1909)
Kedai Sewa (1661)
Kereta Baru (1651)
Kereta Terpakai (5067)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5011)
Kerja Kemahiran (2030)
Kerja Kosong (12210)
Kerja Praktikal (2198)
Kerja Sales (2346)
Kerja Sambilan (6483)
Konsultan Peguam (162)
Konsultan Perniagaan (466)
Kontrak Swasta (303)
Kontrak Tender Kerajaan (467)
Kontraktor Balak Dan Kayu (486)
Kontraktor Jurutera (578)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (228)
Kontraktor Minyak Dan Gas (698)
Kontraktor Pasir (413)
Kontraktor Pembinaan (2101)
Kontraktor Perlombongan (326)
Kursus Dan Seminar (2877)
Kursus Kecantikan (697)
Kursus Makanan (673)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1635)
Mencari Pelabur (3745)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (391)
Mesin Proses Makanan (583)
Pakej Pelancongan (2649)
Pakej Perkahwinan (1221)
Pakej Perniagaan (906)
Pasar Basah (1488)
Pekerja Asing (1273)
Pelaburan Saham Unit Trust (972)
Pembantu Rumah Asing (1902)
Pembekal Barang Runcit (1594)
Pembekal Beras (117)
Pembekal Buah-buahan (493)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (660)
Pembekal Kerepek (1119)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (246)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (419)
Pembekal Rempah Dan Perencah (622)
Pembekal Serunding (260)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1201)
Pemborong Batik Dan Sutera (356)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (879)
Pemborong Cadar Dan Tilam (466)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (712)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (781)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1694)
Pemborong Pakaian Lelaki (1142)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4301)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3579)
Pemborong Tuala (206)
Pemborong Tudung (2831)
Pembuat Papan Tanda Iklan (289)
Pembuat Plastik Kotak Botol (807)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (488)
Pendaftaran Syarikat (510)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (962)
Pengedar Bahan Pencuci (730)
Pengedar Buku Dan Majalah (607)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1566)
Pengedar Permainan Kanak2 (615)
Pengedar Produk Kecantikan (2659)
Pengedar Produk Kesihatan (3054)
Pengurus Majlis (605)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (744)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (699)
Penternak Kambing (296)
Penternak Lembu (398)
Penternak Udang (200)
Peralatan Makmal Dan Hospital (271)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (740)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (578)
Perkakas Dapur (634)
Perkakas Elektrik (453)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1551)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (398)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10907)
Pinjaman Perniagaan (1866)
Produk Dari China (550)
Produk Sejuk Beku (1362)
Program Consignment (2046)
Program Dropship (6916)
Pusat Bahasa (367)
Pusat Jagaan Bayi (1609)
Pusat Latihan (661)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (538)
Pusat Pendidikan Tinggi (536)
Pusat Rawatan (375)
Pusat Tadika Dan Taska (1372)
Pusat Tuisyen (1099)
Rancangan Perniagaan (569)
Rawatan Alternatif (301)
Rumah Sewa (4387)
Rumah Untuk Dijual (3820)
Servis Freelance (1137)
Servis Keselamatan (737)
Servis Pembersihan (853)
Servis Pengedaran Risalah (476)
Setiausaha Syarikat (604)
Sewa Bas Dan Van (588)
Sewa Kereta Teksi Limo (1877)
Sewa Lori (2627)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (260)
Studio Fotografi (917)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (136)
Studio Model Penyanyi Pelakon (767)
Studio Muzik (490)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (238)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (660)
Tanah Untuk Dijual (4962)
Tempahan Biskut Dan Tart (2174)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2199)
Tempahan Kek Dan Coklat (2180)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (181)
Tempahan Kuih Muih (1773)
Tempahan Minuman Dan Dessert (477)
Tempahan Nasi Lemak (533)
Tempahan Roti (379)
Terminal Bayaran (194)
Ubahsuai Pejabat (657)
Ubahsuai Rumah (1725)
Urut Tradisional (820)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (412)
Usahawan Tani (1107)
Vending Machine (392)
Voucher Dan Tiket (253)
Web Design Malaysia (2337)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1401)