Berhati-Hati Penipuan Forex!
Naimmazlan - Mon 1/Jul/2013 12:15pm [Last Comment]
Sila pehatikan 2 website ini

Jgan mudah terpedaya!!

1. http://perkongsianforex.com/

2. http://www.perfectprofit2u.com/

Niche: Forex Malaysia | Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
9 Dis 2014 (Selasa) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Sesi Demo GST-Compliance Software - Ofisxpert
9 Dis 2014 (Selasa) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Shah Coshare - Mon 1/Jul/2013 3:15pm
    gambar yg sama tp nama yg berlainan..... hmmmmm.....  
  2. Naimmazlan - Mon 1/Jul/2013 3:37pm
    ya btul...harap jgn mudah tertipu...sebarkan  
  3. Azam 17 - Tue 2/Jul/2013 2:14am
    Yang ni orang lama yang kerjanya cari makan dengan cara menipu dengan forek la kononya...semua berwaspada.  
  4. Rokan Hill Gold Bullion - Tue 2/Jul/2013 10:33am
    ..bagi menggelakkan dari ditipu..jadilah orang yang cerdik...BELI dan SIMPAN GOLD.  
  5. Ami 11 - Tue 2/Jul/2013 12:17pm
    kepada semua warga majalah , jika benar kedua-dua laman web di atas adalah penipuan, dan sekiranya telah ada warga Majalah yg telahpun tertipu dengan laman web ini, sila paparkan di sini untuk makluman semua. Dan jika tidak ada yang tertipu lagi, tolong nafikan di sini. Terima kasih. Kerjasama dari rakan semua amat di hargai.  
  6. Naimmazlan - Tue 2/Jul/2013 1:12pm
    sy sokong @ami11 ...minta kerjasama semua...  
  7. Ambil Kau - Tue 2/Jul/2013 2:20pm
    ya btl ami 11..  
  8. Reminder2020 - Tue 2/Jul/2013 3:54pm
    APA APA SEMUA JENIS FOREX, VEMMA, LA GOLD LA,,, BISNES MCM NI JANGAN LAYAN, banyak lagi topik "REAL BUSINESS" dlm majalah ni boleh ambik peluang,,, THEN KALAU REAL BUSINESS sekalipun jgn la pulak MEMBUTA NAK BANK-IN bodoh-bodoh,,, buat la research dulu... kalau jenis mintak UPFRONT- baik letak tepi dulu  
  9. Masyita 3 - Tue 2/Jul/2013 4:00pm
    mcm mana tau kedua2 web nie menipu ya?ada sesiapa pernah jd mangsanya?kalau ada tlg share kat sini..nk elak mangsa tertipu..  
  10. Ejam 37 - Tue 2/Jul/2013 4:39pm
    salam,. tumpang iklan..

    Pelaburan Berpotensi tinggi

    Mencari pelabur untuk dana gold market
    Nilai Pelaburan : USD 7000
    kaunter Pilihan : Spot Emas USD
    Purata Pergerakan Harian : Minimum 100-300 point
    Nilai Setiap Point : USD 10 (RM 32)
    Sasaran Keuntungan Mingguan : 30 points (USD 300= RM 960)
    Sasaran Keuntungan Bulanan : RM 960 X 4 = RM 3,840
    Pilihan untuk pulangan mingguan atau bulanan
    Agreement disediakan
    Proposal akan ditunjuk di dalam email tetapi akan dibentangkan
    hanya untuk perjumpaan kepada yang betul-betul serious sahaja


    jika berminat sila email kepada kami untuk perbincangan lanjut.
    ejamprutonmegabiz@yahoo.com atau call/sms 01118763638  
  11. Nani Zainal Abidin - Tue 2/Jul/2013 6:25pm
    satu nama fizat,satu lagik nama zul... zulfizat

    saya setuju dgn reminder2020. baik buat realbiz, walaupun setakat jual barang tepi jalan, itu lagik bagus daripada buat keje2 keji sungguh menggoda betul gamba kete2 sport tu semua. lebih baik pegi belajar sendiri trade saham.  
  12. Azam 17 - Wed 3/Jul/2013 1:39am
    mamat ni memang biasa menipu,yang lepas pun guna web yang sama..nama lain tapi gambar sama,kalau tak percaya masuk lah...anda dicabar untuk invest dengan mamat ni...silakan siapa nak masuk...cubalah masuk dipersilakan...saya bagi anda 3 bulan saja itu pun kalau sempat dapat modal...  
  13. Ami 11 - Wed 3/Jul/2013 10:38am
    Buat Cik/Puan Mashita 3, ini adalah analisis saya, mungkin tepat atau mungkin kurang tepat. Keputusannya cik buat sendiri. Terdapat perbezaan antara laman web perfectprofit dan perkongsianforex. Setelah diteliti kedua-dua laman web tersebut, laman web perfectprofit adalah clone dari web perkongsianforex. Semua gambar testimoni dlm perkongsian forex terdapat water remark. Sedangkan di perfectprofit gambar2 testimoni ditampal dgn kota putih dan ditulis perfectprofit2u.com bagi menutupi gambar yg asal. Perfectprofit juga tidak melampirkan hasil trading terkini dan tidak juga mempamirkan penyata pembayaran yg telah dibuat. Jika kita search ke member area, ianya sebenarnya tidak berfungsi dan tidak dapat di akses dan banyak perkataan dan ayat dalamnya adalah clone. Saya tidak katakan perkongsianforex itu betul dan benar dalam menjalankan urusniaganya. Tapi yg saya boleh katakan di sini perfectprofit2u.com memang tidak boleh dipercayai. Jika nak tahu betul atau tidak labur dulu dalam jumlah paling minima 100 usd. Itupun kalau nak cuba. Mungkin dia akan bayar 2 atau 3 kali lepas tu good bye. Kalau nak tahu www.perkongsianforex.com tu betul atau tidak boleh cuba email saya semula selepas 6 bulan dari hari ini.
    email ....siss7967@yahoo.com  
  14. Azian 19 - Wed 3/Jul/2013 10:53am
    nak tau tipu ke tak klik dan baca thread di bawah nie..

    http://majalah.com/?classified:gandakan-duit-anda-200-dalam-masa-29-hari:8BK7H1GL7F  
  15. Ami 11 - Wed 3/Jul/2013 10:56am
    Untuk makluman .., beberapa contoh laman web seperti di bawah ini juga telah menduplikasi blog perkongsianforex http://tesdulula.blogspot.com/ dan satu lagi
    http://kongsitradermalaysia.weebly.com/ 2kaliganda.com / kongsitrader.com dan beberapa lagi laman web juga sudah ditutup setelah beberapa bulan dimuat naik. Oleh itu berhati-hati, jika tak berani jangan invest. Semua perniagaan forex ada risikonya. Berani dengan tak berani terpulang kepada anda.  
  16. Hafiz 632 - Wed 3/Jul/2013 12:56pm
    lebih baik trading sendiri,untung rugi diri sendiri tangung..
    law kekurangan ilmu forex leh copytrade dengan org yg pandai2 forex...
    jika ade sape2 yg berminat,sy leh bg signal...  
  17. Abil 4 - Wed 3/Jul/2013 4:21pm
    Setuju dgn Hafiz 632..trade at your own risk..untung rugi sendiri tanggung..  
  18. Awinad Hadi - Wed 3/Jul/2013 11:29pm
    salam,tompang lalu...betul kata hafiz,,,saya mmg gila forex...forex x pernah menipu,yg menipu ni kebanyak kan nya company2,and trader2 yg baru nk belajar forex.saya main forex dah lebih 6 tahun,baik kita trade sendiri,kita boleh pantau acct kita sendiri,so x de la takut kena tipu,,,tapi kena la pandai cari company yang kukuh jugak..sebab forex dlm malaysia utk idividu mmg x pernah di luluskan pun oleh bank negara,sebab dia orgkan dah ada pelaburan2 under goverment yg perlukan invester2,fikir sendiri ya.....  
  19. Zaki 46 - Thu 4/Jul/2013 12:04am
    thanks for info...
    sapa2 nak print banner or upah design untuk packaging dan apa saja call la saya ye...area putrajaya & selangor...harga freelance...tq jgn mara ye iklan jp ..hati2 jgn tertipu rakan2...ok... call 012-2689447 zaki  
  20. Sembangberisi - Thu 4/Jul/2013 12:31am
    awinad hadi....jika tidak tahu lebih baik diam....nampak sangat ceteknya pengetahuan awak dalam bidang ini...  
  21. Sembangberisi - Thu 4/Jul/2013 12:37am
    kepada tuan tanah...sepatutnya iklan seperti

    Berhati-Hati Penipuan Forex!
    Naimmazlan - Mon 1/Jul/2013, 12:15pm [Last Comment]
    Sila pehatikan 2 website ini

    Jgan xxxxx terpedaya!!

    1. http://perkongsianforex.com/

    2. http://www.perfectprofit2u.com/  
  22. Naimmazlan - Thu 4/Jul/2013 11:59am
    tq, senyum  
  23. Mohd Saifuddin Ismail - Fri 5/Jul/2013 10:53am
    hai, semua...
    saya trade sendiri la...
    untung suka. rugi senyap.
    biasala meniaga...
    tamak rugi terus...
    hu hu hu....  
  24. Ami 11 - Sat 6/Jul/2013 4:16pm
    Sampai hari ni saya masih menantikan di ruangan ini ada sesiapa yg pernah tertipu dan terkena bila invest dalam Perfectprofit2u dan Perkongsianforex.com dan tidak mendapat profit yg dijanjikan. Sila dedahkan di halaman ini untuk rujukan rakan2 lain. Tapi belum ada sesiapa tulis di sini lagi.  
  25. Kumanhensem - Sat 6/Jul/2013 11:24pm
    dalam majalah ni mmg banyak penipu...hati2 warga majalah...lebih2 lagi yg baru join dan baru kenal majalah.com  
  26. Mocta - Mon 8/Jul/2013 3:27am
    Majlis fatwa kebangsaan dgn rasminya telah menggezetkan bahawa jual beli matawang online adalah haram.Jadi usha la peluang lain yg begitu byk di mukabumi ni dari mengejar rezeki ragu dan subahah.Sejarah jg membuktikan belum ada lg individu muncul jutawan dgn trading forex melainkan IB FOREX dan pedagang ebook dan pelbagai sistem atau tool berkaitan dgn forex.  
  27. Muhamadradzi 2 - Wed 10/Jul/2013 12:39pm
    Kalau buka perkongsianforex.com...account has been suspended...wow...lebur lah pelabur...awas skim penipuan banyak sekarang  
  28. Naimmazlan - Wed 10/Jul/2013 1:29pm
    perbualan dlm email sy dgn perkongsian forex yg dh suspended tu..hehehe

    soalan sy hanya rekaan semata-mata
    ________________________________

    Terimakasih kerana terus berhubung.
    Sebenarnya saya ingin ketawa melihat laman web tersebut. Walaubagaimanapun, sekiranya saudara ingin melabur disana, cubalah dengan menggunakan modal yang kecil, saya doakan agar pintu hatinya terbuka untuk membayar balik dana saudara.
    Ini adalah email terakhir dari saya berkenaan perkara ini kerana ianya tiada kaitan dengan program yang saya jalankan. Sekiranya saudara ingin mengajukan sebarang soalan berkenaan laman web tersebut maka saya terpaksa abaikan kerana perkara ini sudah terlalu lama.
    p/s: Email Hotmail dan Live adalah dari laman yang sama, jika tidak percaya cuba saudara daftar di hotmail.com dan suadara boleh memilih samaada untuk memakai Live.com/outlook.com/hotmail.com.
    - sila klik link ini untuk pilihan sijil yang saudara mahu: http://www.google.com.my/search?newwindow=1&hl=en&biw=1517&bih=714&site=imghp&tbm=isch&sa=1&q=forex+certificate&oq=forex+certificate&gs_l=img.3..0i24.5165.6228.0.6499.6.6.0.0.0.0.94.399.6.6.0...0.0.0..1c.1.17.img.hVCRlHt7WZc
    Saudara hanya tinggal membuat sedikit editing untuk meletak nama.
    Sekian, segala makluman dan keperihatinan saudara amatlah saya hargai.tq

    From: naim@niat.com.my
    To: perkongsianforex@hotmail.com
    Date: Tue, 18 Jun 2013 22:20:09 +0800
    Subject: RE: pertanyaan



    Ada juga bukti trading..website en xde sijil trader..perfect profit2u
    ada sijil...gmbr org yg sama..tp namaya mohd fizat...yg ni zul plak..email
    en hotmail saja..dia live.com...sy tau dulu ada problem lr dia ttp website
    prosmartcfund...beginilah...sy nk hp no en..atau jmpa mana2..bleh sy cite
    pngalamn sy join tu sejak april





    Sent with AquaMail for Android

    http://www.aqua-mail.com




    On June 18, 2013 10:07:42 PM Zulkifli Zairuddin
    wrote:





    Maafkan saya, apa itu perfectprofit2u? Adakah saudara
    menemui laman web clone? Jika ya saya tidak akan terkejut sebab memang
    sudah banyak laman clone sejak dulu lagi.
    Pihak saya
    tidak akan bertanggungjawab atau melayani mana-mana pihak atau individu
    yang tertipu dengan laman clone ini. Saya akui laman web saya tidak sehebat
    laman clone, apa yang lebih penting adalah service yang saya
    berikan.
    Untuk bukti terbaik untuk saudara mudah
    saja, saudara boleh sertai mana-mana laman clone yang saudara temui dan
    cuba melabur disana dengan jumlah yang kecil. Saya jamin 100% memang tidak
    akan ada pulangan seperti yang
    dijanjikan.
    Sepengalaman saya daripada
    report-report dan info yang diberikan oleh beberapa kenalan saya, biasanya
    laman clone tidak memaparkan bukti trading, hanya sekadar memaparkan
    testimoni celup.
    Sekali lagi saya tekankan disini,
    pihak saya tiada kena-mengena dengan mana-mana laman web clone dan tidak
    akan bertanggungjawab dengan segala masalah yang dilami oleh
    mangsa.
    Keperihatinan saudara berkenaan perkara
    ini amatlah saya hargai.
    tq

    From: naim@niat.com.my
    To:
    perkongsianforex@hotmail.com
    Date: Tue, 18 Jun 2013 21:50:05
    +0800
    Subject: RE: pertanyaan



    Sbb sblm ni guna nama fizat..ni zul plak..mane satu? Lpas tu mane pergi
    pro smart fund...perfectprofit2u...ni scam ke?





    Sent with AquaMail for Android

    http://www.aqua-mail.com




    On June 18, 2013 9:32:51 PM Zulkifli Zairuddin
    wrote:





    Asalamualaikum dan terimakasih kerana menghubungi
    saya.
    Segala maklumat berkenaan perjalanan program ini
    telah di lampirkan di laman pengenalan program ini.Sekiranya
    saudara ada soalan lebih specific, maka saudara boleh ajukan kepada
    saya untuk penerangan yang lebih jelas.
    Selain
    itu, seperti yang sedia maklum bahawa program pool seperti progam ini
    sebenarnya tidak boleh wujud dinegara ini tanpa pengawasan pihak BNM, jadi
    segala komunikasi adalah terhad melalui email ini sahaja terutama untuk
    peserta baru.
    Maafkan saya sekiranya balasan email
    ini kurang memuaskan hati saudara, insyallah saya akan memberikan
    perkhidmatan yang terbaik untuk para
    peserta.
    Segala sokongan saudara amatlah saya
    hargai.tq
    From: naim@niat.com.my
    To:
    perkongsianforex@hotmail.com
    Subject: pertanyaan
    Date: Tue, 18 Jun
    2013 18:07:16 +0800

    Nak tahu bisnes ni dgn detail bleh? Ada hp no…sy nk
    call..tq  
  29. Naimmazlan - Wed 10/Jul/2013 1:39pm
    ayat sopan dan baik jer...tp hampeh jugak...hehe  
  30. Cermat - Sat 13/Jul/2013 2:09pm
    siapa pernah berurusan dengan laman web ni www.wiiccantsblockbuzz.com.mungkin boleh syer apa apa maklumat.  
  31. Sali 3 - Mon 22/Jul/2013 10:08pm
    betul ke perfectprofit2u ni..0148589457  
  32. Jamal 82 - Sat 27/Jul/2013 12:00pm
    Berhati2la bila anda mambil kputusan tuk mjd forex trader..tlalu bnyk pnipuan..para trader kne bijak mcari pluang n tempat yg betul...pmilihan broker jg amat penting..rase2 nama broker tu pelik baik jauhkan..lagi satu mna2 broker yg mnawarkan bnus tlalu bnyk baik baca dgn teliti dlu terma n syaratnya..sbb msti ad udang dsebalik batu..hehehe..igt xd jln mudah tuk mjd forex trader...kne busaha n blajar bt analisis sndri..stkat nie alhmdllillah sy bada d tempat yg btul n dptla mrase dt forex biarpon sket..klu sesiapa nk bljr forex dari A-Z bolehla masuk link nie..

    http://bit.ly/V1LIcK

    group sapport yg terbaik sy jumpa setakat nie..  
  33. Qairul 3 - Tue 6/Aug/2013 9:20am
    Salam,

    Terlebih dahulu saya ucapkan Salam Aidilfitri buat semua warga MC.

    Saya rasa saya salah seorang mangsa dr Perkongsianforex, wlupun jumlah pelaburan saya cuma USD500 dan USD100 tp ia merupakan duit hasil titik peluh saya dan duit ibu saya, tujuan masuk forex sbb nak tambah income n bantu family, saya join pada Julai2013 dan spt yg Zul janjikan agihan akan diterima pada 28 Julai, tp malangnya smpi sekarang saya pya agihan n keuntungan masih tiada apa2. Byk email dan aduan saya kepada Zul tidak pernah dia balas smpi sekarang, mula2 saya rasa maybe dia bz, tp selepas email yg ke 5 masih tiada balasan, maka saya sudah hilang kepercayaan dan ragu2 serta rasa tertipu...tergamak dia buat begini, lama saya mencari laman aduan begini tp baru pagi ini saya terjumpa.

    Saya mohon jasa baik kepada semua yg pernah berurusan dgn Perkongsianforex ini, apakah jalan terbaik utk kita selesaikan?

    Pagi ini sya cuba buka website perkongsianforex tp terkejut bila lihat account suspended!!! Mcmana utk kita menjejaki zul ini agar dia dpt kembalikan wang pelaburan ini?

    Jika ada sesiapa yg pernah berhubung dgn zul, sila kongsikan no hp dia pada semua mangsa2 penipuan beliau.

    Mohon sangat2....  
  34. Lawrence Rich - Sat 10/Aug/2013 11:56pm
    layari laman web ini www.brokerforex.com
    saya rasa blog drpd indonesia ni sangat ikhlas utk memberi information tentang broker2 yg illegal ataupun yg legal dan berdaftar di Comodity Future Trading Commision.

    saya pun newbie jg...
    kalo ada barang terbaikk punya, please email k..:-P
    lawrancemaidek@yahoo.com
    Kota Kinabalu Sabah.  
  35. Jamal 82 - Sun 11/Aug/2013 11:44am
    Qairul 3 : sukar utk djejaki..melainkan tuan tekad tuk mcari smpi klubang cacing..bg sy lbih baik tuan jadikan pengajaran..buka buku baru..jika tuan inginkan pendedahan dgn lbih mdalan ttg forex sy syorkan masuk link dkt bawah nie..bnyak pendedahan yg die berikan ttg teknik2 penipuan..cara trade yg betul dgn money managment yg btol..cubala trai baca preview die..sy slh sorg dr 2000 lbih ahli secret group dlm tu..saling btukar2 pendapat n idea ttg trading forex..nie link die,percaya @ tak tuan sndri yg putuskan..rata2 komen yg dberikan adalah komen ikhlas dr mmber group..

    http://bit.ly/V1LIcK  
  36. Profdaus - Mon 19/Aug/2013 1:53am
    Qairul 3
    setakat hari ini page perkongsianforex ni masih boleh dibuka.
    saya tak pernah trade dgn mereka lgi.tp masih mencari bukti.
    http://perkongsianforex.com/Utama.html  
  37. Qairul 3 - Mon 19/Aug/2013 11:38pm
    Salam, terbau yg saya dpt email dr seseorang adalah:
    http://proinvestprogram.com/utama.html

    bila buka jer website tersebut, saya terkejut kerana laman web ini adalah hampir sama dgn perkongsianforex yg saya kena tipu sebelum ini...orgnya masih sama cuma nama saja berbeza, klu di PF guna nama Zul, tp di Proinvest namanya ditukar kepada Fizat atau Mohd Hafizat.

    Jika sesiapa ada maklumat lanjut ttg manusia ini, sila kongsikan kepada mangsa2 penipuan spt saya dan yg lain2....bagaimana caranya utk menangkap manusia ini dan bawa ke muka pengadilan?  
  38. R J 7 - Fri 30/Aug/2013 11:55pm
    salam semua....

    saya ingin berkongsi pengalaman di tipu oleh perkongsian forex....sekiranya awal2 lagi saya tahu tentang majalah ini, mungkin saya tidak tertipu...tapi nasi sudah jadi bubur...perlaburan yang dijanjikan untuk bulan OGOS semuanya hanya rekaan semata2....wang pelaburan mencecah hampir RM15K saya lesap begitu sahaja. Hampir2 membuatkan saya jadi tidak keruan. bila fikirkan semula, sebenarnya itu adalah ujian dari ALLAH S.W.T untuk hambanya yang kurang erti memahami erti syukur akan nikmatnya....biar la ALLAH yang balas akan segala perbuatan mereka....amin....  
  39. Qairul 3 - Sun 1/Sep/2013 2:25pm
    RJ7, rasanya kita xleh duduk diam saja, apa kata kita sepakat buat aduan kpd SMM dan laporan polis supaya penipu ini dpt ditangkap dan dihadap ke muka pengadilan. Klu kita berdiam n pasrah, penipu ini akan terus mencari mangsa2 yg lain...dia bukan saja guna website PF td ada 2-3 lg website dgn modus operandi yg sama, cuma nama jer berbeza wlupun pic yg sama. Kita kena tegas n berusaha sehingga tertangkapnya penipu ini.  
  40. Akaz 2 - Sun 1/Sep/2013 3:55pm
    Saya merupakan mangsa seterusnya di Perkongsian Forex yg kerugian USD500.
    Malangnya Majalah ini diketahui setelah pembayaran dibuat.
    Mohon jasa baik mereka yg arif utk menolong membongkar dan menahan pelakunya serta dpt menyelamatkan mangsa seterusnya.
    Saya percaya website yg hampir sama juga menyeleweng dan berniat menipu.
    Bukti pembayaran di Perfect money serta akaun masih disimpan jika diperlukan.
    Sila kongsi di sini jika ada lg mangsa2 seterusnya utk kebaikan sesama kita.  
  41. Za 13 - Wed 4/Sep/2013 12:19pm
    saya hampir terkena...tapi lepas teringatkan majalah.com saya cuba check mengenai invsmt tu...org yg promote web ni WWW.PROINVESTPROGRAM.COM juga org yang sama....Fizat atau Mohd Hafizat....syukur la tak sempat invest lagi....  
  42. Ms Meoww - Wed 2/Oct/2013 11:08am
    spesis ni hidup nya x akan aman...doa org2 teraniaya ni makbul...smpi dia mati dia x kan tenteram....smpi lubang cacing org akn cari spesis mcm ni...  
  43. Syahril 5 - Wed 2/Oct/2013 3:56pm
    sbb hidup xberkat dia akan terus hidup dgn menipu. akhirnya ke NERAKA. Dia menempah Jalan Ke Neraka. Itu sgt PASTI. Kalau dia BerTAUBAT dia perlu cari semua orang utk kembalikan duit. Pikir2kan..  
  44. Monetizemail - Tue 22/Oct/2013 3:11am
    whois dr http://who.is/whois/perfectprofit2u.com

    Registration Service Provided By: HIGH HOSTING ENTERPRISES, INC

    Domain Name: PERFECTPROFIT2U.COM

    Registration Date: 01-Jun-2013
    Expiration Date: 01-Jun-2014

    Status:LOCKED
    Note: This Domain Name is currently Locked.
    This feature is provided to protect against fraudulent acquisition of the domain name,
    as in this status the domain name cannot be transferred or modified.

    Name Servers:
    ns1.yucatechost.com
    ns2.yucatechost.com
    ns3.yucatechost.com
    ns4.yucatechost.com


    Registrant Contact Details:
    N/A
    Mohd Hafizat Hamdan (Email Masking Image@live.com)
    A-23-10 Royal Kapas Condo
    Kuala Lumpur
    Wilayah Persekutuan,56482
    MY
    Tel. +60.010234512

    Administrative Contact Details:
    N/A
    Mohd Hafizat Hamdan (Email Masking Image@live.com)
    A-23-10 Royal Kapas Condo
    Kuala Lumpur
    Wilayah Persekutuan,56482
    MY
    Tel. +60.010234512

    Technical Contact Details:
    N/A
    Mohd Hafizat Hamdan (Email Masking Image@live.com)
    A-23-10 Royal Kapas Condo
    Kuala Lumpur
    Wilayah Persekutuan,56482
    MY
    Tel. +60.010234512

    Billing Contact Details:
    N/A
    Mohd Hafizat Hamdan (Email Masking Image@live.com)
    A-23-10 Royal Kapas Condo
    Kuala Lumpur
    Wilayah Persekutuan,56482
    MY
    Tel. +60.010234512

    Information Updated: Mon, 21 Oct 2013 19:08:50 UTC  
  45. Monetizemail - Tue 22/Oct/2013 4:30am
    http://www.bnm.gov.my/microsites/fraudalert/04_help.htm  
  46. Mohd Radzi Bin Othman - Wed 30/Oct/2013 11:29am
    Saya baru dapat email terbaru tentang perkongsianforex ni.Penghantar ajak saya joint.tapi setelah baca komen rakan MC lain, tak jadi la nak joint.Memang seronok kalau duit kita beranak pinak..tapi kalau lebur tuhan je la tawu siksanya hati..nak2 yang pinjam dengan orang..pergh memang naya la...  
  47. Zikri 6 - Fri 22/Nov/2013 9:08pm
    bagi saya vemma tu macam nk tipu la..
    nama banyak sangat..
    my vemma enterprise
    vemma malaysia sdn berhad
    vemma nitrition sdn bhd
    vemmatrition sdn berhad
    vemma network sdn bhd..
    apa ni?  
  48. Nur Asni - Fri 6/Dec/2013 3:02pm
    nasib baik sy tak join.
    saya pun hampir2 terkena.
    nasib baik terjumpa topic ni
    alhamdulillah...  
  49. Mohd Zuhairi 4 - Fri 27/Dec/2013 9:14am
    salam semua...jadi kiu sistem forek ni byk tipu. jdi yng mna btul2 x tipu..bb sya nak join...  
  50. Wanamo - Tue 31/Dec/2013 1:27pm
    Qairul 3,

    Sudahkah anda menerima apa-apa bayaran daripada program perkongsianforex tersebut? Sy juga ada menerima email mempromosikn program ini.  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 105 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2828)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (225)
Bengkel Kereta (1509)
Bengkel Motosikal (253)
Bengkel Tayar (220)
Bisnes Air Mineral (372)
Bisnes Ais Krim (517)
Bisnes Aksesori Kereta (664)
Bisnes Broadband (1117)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1389)
Bisnes Ebook (1068)
Bisnes Handphone (1273)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (576)
Bisnes Ice Blended (712)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (183)
Bisnes Kitar Semula (508)
Bisnes Komputer (1504)
Bisnes Kurier Dan Logistik (693)
Bisnes Minuman (1488)
Bisnes Pasar Malam (2010)
Bisnes Pelancongan (556)
Bisnes Pengantin (703)
Bisnes Perabot (879)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1124)
Bisnes Restoran (3401)
Bisnes Roti Dan Bakeri (724)
Bisnes Salun Rambut (374)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (388)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (682)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (840)
Bisnes Untuk Dijual (3431)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (333)
Dewasa 18sx (1802)
Diskusi Bisnes (1993)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6650)
Forex Malaysia (1946)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (470)
Hiasan Dalaman (726)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1036)
Iklan Tv Radio Media Massa (229)
Import Dan Eksport (335)
Ingin Berniaga (2839)
Insurans Dan Takaful (1768)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1996)
Kedai Emas (459)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2555)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3967)
Kedai Kamera Dan Camcorder (351)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1907)
Kedai Sewa (1659)
Kereta Baru (1651)
Kereta Terpakai (5067)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5010)
Kerja Kemahiran (2028)
Kerja Kosong (12199)
Kerja Praktikal (2195)
Kerja Sales (2342)
Kerja Sambilan (6472)
Konsultan Peguam (161)
Konsultan Perniagaan (466)
Kontrak Swasta (303)
Kontrak Tender Kerajaan (467)
Kontraktor Balak Dan Kayu (486)
Kontraktor Jurutera (578)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (228)
Kontraktor Minyak Dan Gas (698)
Kontraktor Pasir (412)
Kontraktor Pembinaan (2100)
Kontraktor Perlombongan (326)
Kursus Dan Seminar (2875)
Kursus Kecantikan (697)
Kursus Makanan (672)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1633)
Mencari Pelabur (3742)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (389)
Mesin Proses Makanan (583)
Pakej Pelancongan (2648)
Pakej Perkahwinan (1220)
Pakej Perniagaan (906)
Pasar Basah (1488)
Pekerja Asing (1271)
Pelaburan Saham Unit Trust (970)
Pembantu Rumah Asing (1900)
Pembekal Barang Runcit (1594)
Pembekal Beras (117)
Pembekal Buah-buahan (493)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (660)
Pembekal Kerepek (1119)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (246)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (419)
Pembekal Rempah Dan Perencah (622)
Pembekal Serunding (260)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1201)
Pemborong Batik Dan Sutera (355)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (877)
Pemborong Cadar Dan Tilam (466)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (712)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (781)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1693)
Pemborong Pakaian Lelaki (1142)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4301)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3579)
Pemborong Tuala (206)
Pemborong Tudung (2833)
Pembuat Papan Tanda Iklan (288)
Pembuat Plastik Kotak Botol (805)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (488)
Pendaftaran Syarikat (510)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (961)
Pengedar Bahan Pencuci (730)
Pengedar Buku Dan Majalah (607)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1566)
Pengedar Permainan Kanak2 (613)
Pengedar Produk Kecantikan (2659)
Pengedar Produk Kesihatan (3053)
Pengurus Majlis (605)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (743)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (699)
Penternak Kambing (296)
Penternak Lembu (398)
Penternak Udang (200)
Peralatan Makmal Dan Hospital (270)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (740)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (578)
Perkakas Dapur (634)
Perkakas Elektrik (453)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1551)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (398)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10898)
Pinjaman Perniagaan (1866)
Produk Dari China (550)
Produk Sejuk Beku (1362)
Program Consignment (2046)
Program Dropship (6906)
Pusat Bahasa (366)
Pusat Jagaan Bayi (1609)
Pusat Latihan (661)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (537)
Pusat Pendidikan Tinggi (534)
Pusat Rawatan (375)
Pusat Tadika Dan Taska (1371)
Pusat Tuisyen (1098)
Rancangan Perniagaan (569)
Rawatan Alternatif (300)
Rumah Sewa (4382)
Rumah Untuk Dijual (3820)
Servis Freelance (1137)
Servis Keselamatan (737)
Servis Pembersihan (853)
Servis Pengedaran Risalah (475)
Setiausaha Syarikat (601)
Sewa Bas Dan Van (587)
Sewa Kereta Teksi Limo (1874)
Sewa Lori (2625)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (259)
Studio Fotografi (917)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (134)
Studio Model Penyanyi Pelakon (765)
Studio Muzik (490)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (238)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (658)
Tanah Untuk Dijual (4956)
Tempahan Biskut Dan Tart (2174)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2196)
Tempahan Kek Dan Coklat (2179)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (181)
Tempahan Kuih Muih (1772)
Tempahan Minuman Dan Dessert (474)
Tempahan Nasi Lemak (533)
Tempahan Roti (379)
Terminal Bayaran (194)
Ubahsuai Pejabat (657)
Ubahsuai Rumah (1725)
Urut Tradisional (820)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (411)
Usahawan Tani (1107)
Vending Machine (392)
Voucher Dan Tiket (252)
Web Design Malaysia (2337)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1399)