Berapa Ramai yang Berjaya Membuat Personal Loan & Lulus
Pakmat69 - Tue 17/May/2011 1:19pm [Last Comment]
Salam.

nak tanya skets...berapa ramai yang berjaya membuat personal loan.. melalui agen2 dalam ni.

yang ada masalah CCRIS , BLACKLIST dan CTOS...

sebab terlalu banyak agen yang bercerita tentang kehebatan boleh lulus..

so nak tanya warga majalah...siapa agen yang betol2 menolong warga majalah...

kita kongsi .....

i pon nak buat loan...tp habuk pon takde...cerita bergegar2...

Niche: Diskusi Bisnes | Pinjaman Peribadi
Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
9 Dis 2014 (Selasa) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Sesi Demo GST-Compliance Software - Ofisxpert
9 Dis 2014 (Selasa) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Aku Tension - Mon 23/May/2011 9:46pm
    @ Hami868 : ada try kol dia tak? sy mmg tak carik dia sebab konon dia dah kata paling cepat sebulan, paling lama 3 bln.... tu yg tggu aje...

    @ Shaziana : dah 2 bulan??? mak aiii lama gak tu, macam something wrong gak je dia ni. ko ada bayar pape ke? dia tak mintak pape kan? ish ni tak leh jadi.....  
  2. Muhamadramadzan - Mon 23/May/2011 10:01pm
    Aqiem 4>byk ke pijam, smpai 5 bank.aku pnye 3 bank jer...ade ape2 benda yang meragu kan tak..masa sign ada brape org dan sape lg yang ada masa tu...  
  3. Muhamadramadzan - Mon 23/May/2011 10:04pm
    Agiem 4>bape ko pinjam,byknyer sampai 5 bank. mase sign ari tu sape ade lg...brape org yang ade..  
  4. Hami868 - Tue 24/May/2011 9:27am
    @aku tension : dah kol tak angkat...msg sampai lebam2 jari tak jugak replay2.....hancur ase atiiiiiiii.........  
  5. Hami868 - Tue 24/May/2011 9:32am
    @agiem and the gang : guk luck...dah dapt loan nnt wat la makan ker....bawa berkat....  
  6. Nax Xa - Tue 24/May/2011 11:55am
    kecewa dgn agent yang tak bagitau terang2, sebab bila kita da sms/ call, baru cakap nak kena kompeni tempat kita kerja tu panel bank rakyat.. kalau da panel, senang la cerita, tak perlu la kita susah payah cari agent, baik walk in aje, tak perlu bayar komisen kat agent tuh.. nasihat kat agnet2, jangan lupa selitkan perkataan ' syarikat tempat anda bekerja mesti panel dgn bank rakyat @ mesti ada potongan ANGKASA'.. ingat tu!!!  
  7. Irahelmy - Tue 24/May/2011 3:27pm
    salam semua..

    mohon laluan..

    gov.servant yg nak wat loan leh hubungi saya..saye staff di MBSB..yg mane mintak upfront tu..kalo leh elakkan la..nak follow up pun nanti susah.. yg swasta tu,saye advice gi Easy RHB or cimb express..easy byk branches..sng..xyah agen..setelkn sendiri..

    email utk info lanjut :-

    ajim_forenzo@yahoo.com  
  8. Aqiem 4 - Tue 24/May/2011 3:47pm
    Muhamadramadzan >> sy pnjm 70k.. u pnjm bpe? sy nk wt biz.. ermm ragu2 tu ttp ada,, 2 org jer.. banker ngan boss chris tuu  
  9. Pakmat69 - Tue 24/May/2011 3:49pm
    kalau nama bersih...senang nak apply loan..

    kalau nama tak suci...susah....so thread ni untuk pada sesiapa yang penah berjaya membuat loan...walaupon ada masalah CCRIS....swasta  
  10. Nur Safirah - Tue 24/May/2011 4:10pm
    [Account Deleted by Owner]  
  11. Noor Hizam Bin Hashim - Tue 24/May/2011 4:34pm
    SALAM SMUER,SY PN NK TMPANG SEKAKI.BR2 NI SY DE MHON GAK UTK PESARA,AGEN SY NI ORG PERAK,DIA PN X MNTA UPFRONT PAS LULUS NTI BR DIA NK(5%).NI TGH PROSES RSAU GAK SBAB DUKMN SMUER DH POS KT DIA.KITA TGGU N LHAT  
  12. Aku Tension - Tue 24/May/2011 5:48pm
    @ hami868 & nur safirah : adoyaiii risau gak kalo macam ni, harap baik aje lah ending nyer... menunggu dan mengharap niiiiii, nak cari tempat lain ntah celah mana nak jumpa....  
  13. Muhamadramadzan - Wed 25/May/2011 9:29am
    Aqiem 4>byk gak ko pjam. aku pnyer 35k jer..klu bln2 byr rendah nak gak aku pjam lebih..ni bln2 pun tggi...cuak gak nak byr bulan2..kang tak pasal2 ctos lak..  
  14. Nur Safirah - Wed 25/May/2011 11:18am
    [Account Deleted by Owner]  
  15. Naskrieg - Wed 25/May/2011 12:13pm
    salam satu malaysia..
    sy ade try mntak tolong kwn sy.. die skang nie dlm proses nk lepaskan loan sy.. sy pnjam dlm rm50k..
    so kalau lepas sy akan update.. takde upfront.. bile lepas kite upah la ikut hati.. so kalau berjaya saya akan jadi ejen die.. kalau tak lepas tak jadi la ejen.. terima kasih  
  16. Nur Safirah - Wed 25/May/2011 1:10pm
    [Account Deleted by Owner]  
  17. Naskrieg - Wed 25/May/2011 1:36pm
    insyaallah..  
  18. Hami868 - Wed 25/May/2011 2:09pm
    @aku tension...still no update...
    @nursyafirah...aha sy pnh dpt msg...minta rm150...
    @naskrieg.....lau approve leh tolong sy gak ye...0122455874  
  19. Boy 13 - Wed 25/May/2011 2:42pm
    Muhamadramadzan, my appointment this friday. Ko plak cam mana?


    setakat ni, masih ok. sebab chris sentiasa akan call aku to update. So, dari situ aku percaya sedikit.  
  20. Zulkefle - Wed 25/May/2011 7:46pm
    Itu la strategi die org.Buat2 follow up/sms/inform utk masa2 tertentu (2 minggu-sebulan) then gone  
  21. Aku Tension - Wed 25/May/2011 9:47pm
    @ hami868 : sama gak la... mie drummer tak balas sms pun :(
    @naskrieg : jgn lupa share info yer email to aku_norakidah@yahoo.com.my.... tq  
  22. Zuralala - Wed 25/May/2011 10:26pm
    kejer swasta ada biro pun ssh gak nak buat pinjaman.....mgkin ader ctos criss & blacklist .....tlg bantu  
  23. Pakmat69 - Thu 26/May/2011 9:38am
    aku rasa...kalau untuk kes swasta memang tader harapan le....

    taper..kita tunggu dari kawan2 yang lain  
  24. Boy 13 - Thu 26/May/2011 12:27pm
    aqiem 4, nanti update ek perkembangan loan  
  25. Aqiem 4 - Thu 26/May/2011 6:29pm
    ermmm sy rasa pkerja swasta ni bukan sush nk wt loan, tp gaji x ckukp kuat. sekiranya gaji kita kuat n meyakinkan, xder mslh kot nk wat loan? satu lg status company yg tmpt kita keje pon memainkan peranan gak.. anda rasa?  
  26. Bongsu - Thu 26/May/2011 6:45pm
    salam, mtk maaf pada semua yg emel and ape2 jela..bz sket lately, ni baru leh update kt sini. ok..pasal loan, wat masa skang tgh freeze sbb batch yg tgh queue pun ade yg x setel utk sign, tp dah lulus. insya-allah...nti my fren update open smula, saya update kawan2...insya-allah..membantu sesama insan.  
  27. Aqiem 4 - Fri 27/May/2011 6:35pm
    ok guys...hong leong bank dah call sy ptg td..... so da xmusykil daa  
  28. Boy 13 - Fri 27/May/2011 9:27pm
    baru sign pagi tadi. Insya Allah saya akan cuba update perkembangan seterusnya ya.  
  29. Muhamadramadzan - Sat 28/May/2011 12:01am
    Aqiem 4 & Boy 13> sorry lambat updade.....sehari 2 ni aku tak msk opis...aku sign agrmnt hari isnin ni...dari apa yg korng update 2,aku rasa buat masa ni mcm ok la...cuma pasal duit upfrnt chris nak pulangkan blk...die suh aku byr sndiri kat banker..apa2 nnt aku update lg.  
  30. Aqiem 4 - Sat 28/May/2011 9:12am
    Muhamadramadzan >>> tu mybe bos die yg suh byr trus pd bnker...  
  31. Shaziana - Sun 29/May/2011 12:23am
    @Aku Tension ~ dia memang x mintak pape beb, tp bile sms skali je dia jwb, bile kol ssh sgt nk angkat...yg aku rsaukan bkn ape, dokumen aku tu...xnakla brsangka buruk, tp manela taw kan...  
  32. Muhamadramadzan - Sun 29/May/2011 9:30pm
    Aqiem 4>die byr ko pnuh tak..die byr aku tak cukup la.die byr 350 jer..die cite dgn aku mcm2.katenye kene ragut lah,pas tu tak ckup nak byr blk.die suh aku tambah dulu pas tu nnt die bg blk...  
  33. Boy 13 - Sun 29/May/2011 9:58pm
    hmmm...aku pun x full. dia cuma bayar 400. maybe sebab tu bos cina tu suruh kita bayar terus kat dia.

    aku cuma harap pinjaman yang aku buat tu diluluskan. Banyak benda aku nak tutup ni. baru kurang sakit kepala aku  
  34. Muhamadramadzan - Mon 30/May/2011 3:42am
    Boy 13>aku rasa chris tu nak tipu duit kite la..ckp bukan main lagi merayu mintak tlg kite..aku tggu smpai ptg ni..klu die tak bg gak baki duit aku tu..aku nak bgtau boss cine tu...aku nak tgk riaksi cine tu..aku dah mule ragu2 nih...  
  35. Boy 13 - Mon 30/May/2011 10:17am
    ok. ko patut call si chris tu. Gertak dia sikit. Aku pun rasa yang sama.  
  36. Aqiem 4 - Mon 30/May/2011 4:38pm
    Muhamadramadzan & Boy 13>>> yup terus coll bos cina tu... die mmg pelik ckit... memanjang xder duit kononyer nk pnjm2... call opis die terus...  
  37. Hami868 - Mon 30/May/2011 5:18pm
    @aku tension...per citer...dah dpt ker loan dr mie?pls update......  
  38. Boy 13 - Mon 30/May/2011 6:20pm
    aqiem 4, kalau ko dah lulus pinjaman bagi tau ek. :)

    kita share2 pengalaman.  
  39. Aku Tension - Mon 30/May/2011 9:49pm
    @ Hami868 & Shaziana & Safirah : hahaha belum dpt jejak lagi si mie tu, kalo dah dapat jgn risau akan ku update kat sini punyer.... :), korang pun kalo ada tempat lain share la yer....  
  40. Muhamadramadzan - Tue 31/May/2011 9:10am
    aqiem 4 & boy 13>aahh...chris tu mtk tmpoh lg smpai ari ni..die kate mmber die tak bg duit lg..semalam aku dah sign agrmnt..aku tgk boss cine tu mcm leh pecaya..tp chris ni mcm nak songlap duit kite lak...takpe2..ptg ni aku nak g jmpe bos cine tu sbb ada 1 lg document aku tak antar...nnt aku cite dgn die..lg 1 chris tu suh kite tipu bos cine tu pasal bayaran yg kite byr kat die...die mcm buat duit blakang boss die la...nnt aku cite dgn cine tu...aku nak tgk ape jd...kite ni dah la susah.die nak susahkan kite lg lak....  
  41. Aqiem 4 - Tue 31/May/2011 3:15pm
    Boy 13 >>> insyallah...t sy akan inform k

    Muhamadramadzan>>> yess.. cte kan terus kt bos cine tu... biar die rase! sbb kn die t rmai org xpercaya pasal bnda2 ni!  
  42. Azmanshila - Wed 1/Jun/2011 2:08pm
    salam, mencelah skit...
    Berhati-hati dgn org bernama :

    Noredahwati Binti Nordin (gemuk n buncit)
    No Acc :162218398232(Maybank)
    Lokasi : Pengkalan,Ipoh,Perak (dipercayai operasi hingga ke KL)
    Modus Operandi : Offer loan maks RM200,000.00, upfront RM500 hingga RM1500 (mengikut jumlah loan)
    Kereta : WKQ2802 (Wira Coklat)
    Kes telah dilaporkan kepada pihak Polis.

    Sekian, Terima Kasih  
  43. Boy 13 - Thu 2/Jun/2011 5:06pm
    muhamadramadzan...apa citer? duit ko dah dapat balik?  
  44. Boy 13 - Mon 6/Jun/2011 11:58am
    ermm...xde perkembangan apa pun?  
  45. Wan 30 - Mon 6/Jun/2011 11:08pm
    salam dan selamat sejahtera....

    saya ada wat servis personal loan....saya mengaku mmg terdapat segelintir agen yg janji manis dan ader yg ambik upfront dari customer...
    saya berpesan kpd customer2 x kisah dari sektor mana sekalipun, klu ada upfront...jgn byr sesen pun sbb mmg konpom diorg x leh wat loan utk korang....
    kepada sesapa nk tanya berkenaan loan boleh email saya personaloan2011@gmail.com atau call saya 0174859139...x kisah nk wat loan ngan saya ker x....atau nk tanya pendapat pun boleh...xdak masalah....

    saya wat servis loan utk kakitgn kerajaan yg blacklist @ ctos @ ccris
    keje kerajaan tetap kerja 1 bulan boleh apply...
    kontrak kerajaan kena 6 bln ke atas
    blacklist ngan bank rakyat, boleh overlap ngan b.rakyat balik
    3 hari boleh dpt cash dlm tgn...
    semua pembiayaan dari bank bukan koperasi.
    swasta yg ada panel ngan bank rakyat leh apply...
    swasta yg xder panel pun leh apply tp dgn syarat nama cantik, pernah ada loan dgn mana2 bank sebelum nih....  
  46. Pakmat69 - Wed 8/Jun/2011 11:43am
    Salam...apa cerita pada Aqiem4 dan lain2 yang tgh tunggu loan...ada perkembangan...tolong share ngan kawan2 lain...

    tq  
  47. Muhamadramadzan - Wed 8/Jun/2011 4:50pm
    salam..sorry lambat update..aku blk kg 2 3 hari ni..
    boy 13> aku lum dapat duit dari chris tu lg..bnyak alasan lak die bg.tp aku tgh push die..loan korang mcm mana..aku msh menunggu lagi..tp aku ada dapat msg dari cimb islamic yg bgtau permohonan aku dalam proses..korng pnyer mcm mane??dah dapat duit ker.  
  48. Wan 30 - Wed 8/Jun/2011 10:49pm
    saya ada wat loan tp utk kakitangan kerajaan saja...kontrak sebulan pun boleh buat...xder upfront..submit bank rakyat....call wan

    0174859139  
  49. Aqiem 4 - Thu 9/Jun/2011 11:38am
    Boy13 Muhamadramadzan>>> maybank and hong leong reject.. pg td dpt msg dari CIMB islmaic, tgah dlm proses... iskk ntahlaaa....mcm permohonan biasa je ni...xnmpk pon special utk org yg ccris... ntah2 sume kot kene reject..huhuhu..  
  50. Pakmat69 - Thu 9/Jun/2011 12:57pm
    rasanya untuk swasta ni...yang ada masalah CCRIS & CTOS...takde harapan nak buat loan...punahhhh  
< Prev | Page 2 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 270 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2828)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (225)
Bengkel Kereta (1509)
Bengkel Motosikal (253)
Bengkel Tayar (220)
Bisnes Air Mineral (372)
Bisnes Ais Krim (517)
Bisnes Aksesori Kereta (664)
Bisnes Broadband (1117)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1389)
Bisnes Ebook (1068)
Bisnes Handphone (1273)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (576)
Bisnes Ice Blended (712)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (183)
Bisnes Kitar Semula (508)
Bisnes Komputer (1504)
Bisnes Kurier Dan Logistik (693)
Bisnes Minuman (1488)
Bisnes Pasar Malam (2010)
Bisnes Pelancongan (556)
Bisnes Pengantin (703)
Bisnes Perabot (879)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1124)
Bisnes Restoran (3401)
Bisnes Roti Dan Bakeri (724)
Bisnes Salun Rambut (374)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (388)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (682)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (840)
Bisnes Untuk Dijual (3431)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (333)
Dewasa 18sx (1802)
Diskusi Bisnes (1993)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6650)
Forex Malaysia (1946)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (470)
Hiasan Dalaman (726)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1036)
Iklan Tv Radio Media Massa (229)
Import Dan Eksport (335)
Ingin Berniaga (2839)
Insurans Dan Takaful (1768)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1996)
Kedai Emas (459)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2555)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3967)
Kedai Kamera Dan Camcorder (351)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1907)
Kedai Sewa (1659)
Kereta Baru (1651)
Kereta Terpakai (5067)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5010)
Kerja Kemahiran (2028)
Kerja Kosong (12199)
Kerja Praktikal (2195)
Kerja Sales (2342)
Kerja Sambilan (6472)
Konsultan Peguam (161)
Konsultan Perniagaan (466)
Kontrak Swasta (303)
Kontrak Tender Kerajaan (467)
Kontraktor Balak Dan Kayu (486)
Kontraktor Jurutera (578)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (228)
Kontraktor Minyak Dan Gas (698)
Kontraktor Pasir (412)
Kontraktor Pembinaan (2100)
Kontraktor Perlombongan (326)
Kursus Dan Seminar (2875)
Kursus Kecantikan (697)
Kursus Makanan (672)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1633)
Mencari Pelabur (3742)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (389)
Mesin Proses Makanan (583)
Pakej Pelancongan (2648)
Pakej Perkahwinan (1220)
Pakej Perniagaan (906)
Pasar Basah (1488)
Pekerja Asing (1271)
Pelaburan Saham Unit Trust (970)
Pembantu Rumah Asing (1900)
Pembekal Barang Runcit (1594)
Pembekal Beras (117)
Pembekal Buah-buahan (493)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (660)
Pembekal Kerepek (1119)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (246)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (419)
Pembekal Rempah Dan Perencah (622)
Pembekal Serunding (260)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1201)
Pemborong Batik Dan Sutera (355)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (877)
Pemborong Cadar Dan Tilam (466)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (712)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (781)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1693)
Pemborong Pakaian Lelaki (1142)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4301)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3579)
Pemborong Tuala (206)
Pemborong Tudung (2833)
Pembuat Papan Tanda Iklan (288)
Pembuat Plastik Kotak Botol (805)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (488)
Pendaftaran Syarikat (510)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (961)
Pengedar Bahan Pencuci (730)
Pengedar Buku Dan Majalah (607)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1566)
Pengedar Permainan Kanak2 (613)
Pengedar Produk Kecantikan (2659)
Pengedar Produk Kesihatan (3053)
Pengurus Majlis (605)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (743)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (699)
Penternak Kambing (296)
Penternak Lembu (398)
Penternak Udang (200)
Peralatan Makmal Dan Hospital (270)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (740)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (578)
Perkakas Dapur (634)
Perkakas Elektrik (453)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1551)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (398)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10898)
Pinjaman Perniagaan (1866)
Produk Dari China (550)
Produk Sejuk Beku (1362)
Program Consignment (2046)
Program Dropship (6906)
Pusat Bahasa (366)
Pusat Jagaan Bayi (1609)
Pusat Latihan (661)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (537)
Pusat Pendidikan Tinggi (534)
Pusat Rawatan (375)
Pusat Tadika Dan Taska (1371)
Pusat Tuisyen (1098)
Rancangan Perniagaan (569)
Rawatan Alternatif (300)
Rumah Sewa (4382)
Rumah Untuk Dijual (3820)
Servis Freelance (1137)
Servis Keselamatan (737)
Servis Pembersihan (853)
Servis Pengedaran Risalah (475)
Setiausaha Syarikat (601)
Sewa Bas Dan Van (587)
Sewa Kereta Teksi Limo (1874)
Sewa Lori (2625)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (259)
Studio Fotografi (917)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (134)
Studio Model Penyanyi Pelakon (765)
Studio Muzik (490)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (238)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (658)
Tanah Untuk Dijual (4956)
Tempahan Biskut Dan Tart (2174)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2196)
Tempahan Kek Dan Coklat (2179)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (181)
Tempahan Kuih Muih (1772)
Tempahan Minuman Dan Dessert (474)
Tempahan Nasi Lemak (533)
Tempahan Roti (379)
Terminal Bayaran (194)
Ubahsuai Pejabat (657)
Ubahsuai Rumah (1725)
Urut Tradisional (820)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (411)
Usahawan Tani (1107)
Vending Machine (392)
Voucher Dan Tiket (252)
Web Design Malaysia (2337)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1399)