Beli Kereta Baru, 2nd, Mewah & Import 0 Downpayment, Tanpa Slip Gaji, Tanpa Lesen atau Masalah Lain
Hidayat 9 - Tue 22/Feb/2011 12:01am [Last Comment]
bismillahirrahmanirrahim.....

salam

saya akan membantu anda yang mempunyai masalah untuk mendapatkan kereta seperti:
1.blacklist/ccris/ctos
2.tiada slip gaji atau gaji kurang
3.penyata bank tidak kukuh
4.tiada lesen
5.akpk

malahan anda juga akan dibantu untuk mendapatkan kereta baru atau mewah dengan 0 downpayment atau downpayment yang rendah

semua jenis kereta:
1.proton
2.produa
3.toyota
dan lain2...

hubungi saya dengan segera!
HIDAYAT 0193673670
ayyad_rhj@ymail.com

saya akan cuba membantu bg yang memerlukan bantuan seperti ini..
terima kasih..

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal | Disputed Topics
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Selina 3 - Tue 22/Feb/2011 1:23am
    sy cari myvi baru. umur 18. baru kerja. tiada penjamin. bole ke?
    0196778800  
  2. Furious Guy - Tue 22/Feb/2011 1:24am
    Bismillahirrahmanirrahim...

    Salam hidayat 9, sy dh email kt hidayat 9.. Harap dpt membantu.

    tq  
  3. Empayar - Tue 22/Feb/2011 1:32am
    Sy nak beli kereta tapi backlist
    tlg email
    senan_6@yahoo.com  
  4. Masitah 4 - Tue 22/Feb/2011 2:05am
    kalau xde dokumen mcm mana?? charge berapa??
    sila berikan detailss

    rumbiane@yahoo.com  
  5. Fairuz 8 - Tue 22/Feb/2011 8:12am
    Salam.... nk bli exora@avanza tpi nama blacklist..area jb...mcm mne? email detail kat sya.tq
    fairuzrehan77@yahoo.com  
  6. Cuteselalu - Tue 22/Feb/2011 10:45am
    assalamualaikum...saya dari jb nk tnya,kalau slip gaji saya x cukup untuk beli kereta,lesen belum ada,macamana ye?kalau nk beli luar pun xdpt coz downpayment bnyk..saya arae jb,sila call saya ida di 013-3899422... atau e-mail kat wafacuteselalu@gmail.com  
  7. Naszmen - Tue 22/Feb/2011 3:56pm
    Hidayat ni tinggal di area mana..kwn saya nak beli Viva 1.0 tapi kami baru masuk 3 bulan keje..masalah pada statement bank..gaji kami tak smp 1000 jd leh ker ubah pd slip gaji atau bank statement atau aper2 jln penyelesaian utk dia beli kereta tu...

    Hubungi dia : 0177872177 (Naz)  
  8. Zailan 2 - Tue 22/Feb/2011 9:46pm
    bagi yg nama dia blacklist boleh lepas guna nama dia sendiri tanpa perlu guna org lain.. contact sy mhdzail@yahoo.com.my  
  9. Imran 13 - Wed 23/Feb/2011 1:35pm
    hidayat 9, saya nk beli second hand..sonata around 25k.. tapi nama black list..boleh tolong..kerja & ade slip gaji... insanmujarab@gmail.com  
  10. Mohammad Fadil Saihani - Wed 23/Feb/2011 5:07pm
    Toyota Prado,thun 99 keatas (auto,Petrol)

    fdl_980@yah00.com.my  
  11. Nurul 96 - Wed 23/Feb/2011 7:49pm
    boleh bantu saya. email sy nurulafiszah@yahoo.com  
  12. Ejat 263 - Wed 23/Feb/2011 9:47pm
    salam..sy da kne blacklist n nk cari ape2 model proton thn '00-'07..tlg email proses/doc yg diperlukan..tq.. ejat80h@yahoo.com  
  13. Mamamia 5 - Thu 24/Feb/2011 2:25pm
    Salam. Sy mencari MPV ESTIMA sambung bayar atau @ 2nd nyer thn 2005 - 2010 atau NISSAN SERENA 2nd
    ( latest design ) @ sambung bayar. Harap dapat hubungi saya di talian 017 - 282 6904  
  14. Nor Haslina - Fri 25/Feb/2011 9:02pm
    assalamualaikum...saya nak cari kereta secondhand proton@kancil tahun 2000 kebawah pun takpe...kalau boleh yg monthlynya rm200++ aje...nama dah blacklist..boleh bantu saya?sila emailkan kepada saya di nasfira3@yahoo.com.my  
  15. Smebiz4u - Sat 26/Feb/2011 10:23pm
    Ejat 263 & Nor Haslina : Sekiranya nama anda dah blacklist tapi nak beli kereta 2nd hand..saya sedia bantu anda...syaratnya mudah: sahaja mesti ada downpayment RM2500..kos transfer nama + insurance + road tax.. Proses loan 2 - 3 hari bekerja sahaja. Datang dulu ke showroom kami di Klang batu 1 Jalan Kapar untuk lihat kereta yang dicari..hubungi harun 010-5488272 @ 019-2020576 tq  
  16. Hidayat 9 - Sun 27/Feb/2011 12:08am
    ya..hubungi smebiz4u..jgn tggu lg
    hubungi beliau skrg
    TERIMA KASIH SMEBIZ4U!  
  17. Ina 36 - Sun 27/Feb/2011 3:32am
    kos transfer nama+insurance+road tax bkn murah jer ke?kata 0 downpayment tp kena kuar duit gak..kalau cam2 sama je la ngn tmpt lain...  
  18. Hidayat 9 - Mon 28/Feb/2011 8:21pm
    dengan rasminya saya pemilik iklan ini MEMBATALKAN PERKHIDMATAN NO 1 DAN 5 IAITU BLACKLIST DAN AKPK..saya tidak lagi membantu golongan ini kerana pada ketika ini terlalu ramai scammer didalam majalah.com..JADI bagi mengelakkan SAYA DITUDUH SEBAGAI SCAMMER saya membatalkan perkhidmatan ini serta merta...bagi golongan ini saya minta maaf,bukan tidak mahu membantu tapi ada segelintir diantara anda yang tidak mahu dibantu....

    sebab nila setitik rosak susu sebenlanga..begitu juga dengan saya

    terima kasih  
  19. Mohd Azrol - Tue 1/Mar/2011 12:21pm
    Salam En. Hidayat,

    Saya ingin membeli nissan Frontier 2.5 manual yg tahun 2004 atau 2005 yg dalam keadaan baik (tiada rosak).

    Cuma ingin bertanya dan adakah boleh saya beli 4x4 tersebut dengan apa yg saya ada kini

    1. saya kakitangan kerajaan
    2. potongan gaji hampir 46%
    3. pendapatan >2k
    4. Mempunyai kedai runcit yg sudah beroperasi hampir 6 bln
    5. Belum ada akaun semasa atas nama syarikat, cuma ada resit2 membekal barang kepada restoran.
    6. Jualan harian kedai antara 800-1000 sehari.

    Bolehkan saya buat loan beli nissan frontier? Budget bulanan RM650 kebawah?

    qaid_ahmadinejad@yahoo.com  
  20. Joe 50 - Thu 3/Mar/2011 7:50pm
    bismillahirrahmanirrahim.....

    Nak buat pertanyaan, Baru mula bekerja kastam 2bln yg lepas, sblm tu keje swasta... ade degree... dokumen ada... tp saya nak kete ats nama kwan... dokumen and lesen sy yg punya, bole uruskan?
    kawan saya tiada lesen..
    nak myvi se....:
    tolong email butir2 ke : reaper0810@yahoo.com  
  21. Asiken - Fri 4/Mar/2011 6:07am
    Saya nak beli kereta VIVA tapi gaji kurang dan kalau blh x nak yg ada bayaran down payment..blh tlg email butira2 nya...terima kasih

    email:areyu_chomey@yahoo.com  
  22. Kalsum - Mon 7/Mar/2011 10:52pm
    assalamualaikum...saya bekerja swasta nk beli kereta SAGA baru ( AT) tampa down payment..sebelum ni pernah cuba buat loan tapi x lulus...harap boleh bantu saya... terima kasih  
  23. Salina 15 - Mon 11/Apr/2011 12:22pm
    As,salam
    minta bantuan, saya nak beli kereta baru
    0196223450 @ email salinahariri@yahoo.com. TQ  
  24. Nasrien - Tue 12/Apr/2011 3:11pm
    as'salam...minta bantuan sy nk beli keta tp nama sy b/list...kalu boleh nak yg "0" d/payment..saper2 leh tolong sy...sila email sy dellannaqeysya@yahoo.com  
  25. Natasha Erina - Thu 14/Apr/2011 5:15pm
    salam, sy crik kereta bru @ second.. masala sy penyata bank tidak kukuh kerana gaji cash, bulanan sy mampu rm400 ke bawah. klau bole deposit di nego kerana sy mampu 1k sahaja. batuan anda amat di hargai. bole cll sy di 0126680671 email ntsh.bonz@yahoo.com  
  26. Faid Cetent - Thu 28/Apr/2011 4:33pm
    saya nk beli kereta myvi SE.. bru keje sebulan, xde penjamin.. cmne nak wat? email faidmohdfarid@gmail.com  
  27. Salina 15 - Mon 2/May/2011 12:06am
    mcm mana nk berurusan en Hidayat 9, call pn xjwb? kalu dh bg duit menghilang mcm tu jer...  
  28. Eshad - Mon 9/May/2011 3:43pm
    salam,saya sudah bekerja dlm bidang kurier...sudah 6 bulan saya bekerja.sudah berkahwin dan mempunyai anak seorang.isteri juga kerja...saya nk beli myvi (A) baru dengan downpayment yg rendah dalam RM2K ke bwh jika boleh,0 downpayment.boleh beritahu prosedurnya?kalau boleh contact email saya,shad36@gmail.com atau contact number 0123377425.  
  29. Norhayati Kasiman 2 - Thu 12/May/2011 2:36pm
    Salam,en Hidayat. sy minat nak tukar kerete,skrg ni getz, sy minat vios. Loan ada lagi dlm 35k.Boleh bantu bagi pendapat..? email sy. norhayatikasiman@gmail.com t.kasih  
  30. Mie 57 - Sun 15/May/2011 2:58pm
    kalau xde dokumen mcm mana?? charge berapa??
    sila berikan detailss..
    miezanoz@ymail.com  
  31. Rosman 7 - Sat 28/May/2011 10:12pm
    bro lu bile nak bayar wa punye duit balik kereta x dapat skrg ni senyap ...cal x angkat..janji nak bayar....ko nak kena kan org lg ke ...duit org bro ...ko kena pro bro.....  
  32. Muhamad Kamarul - Mon 6/Jun/2011 3:44pm
    saya nk cari kereta bulan2 bawah 4ratus...tapi loan gaji x lulus...sape2 bleh bantu tlng email muhamadkamarul@yahoo.com  
  33. Ayoi123 - Sat 18/Jun/2011 7:40pm
    salam hidayat..saya nak beli gen 2 tapi gaji xckup wat loan..mcm mn cara ye??  
  34. Adika 2 - Thu 18/Aug/2011 9:30am
    assalamualikum..saya wan.. ingin bertnya...saya baru bekerja,tiada lesen dan bolehkah saya membelui kereta dgn 0 down payment???jika boleh sila beri tahu kpd sye...  
  35. Jalal 3 - Thu 29/Sep/2011 12:43am
    saya nak
    jalaludin_Saifullah@yahoo.com
    urgent  
  36. Landz - Sat 1/Oct/2011 1:49am
    jgn lg berurusan dgn HIDAYAT7, HIDAYAT8, HIDAYAT9..dh byk dia tipu duit org..!!

    ni no phone dia: 019-3673670

    ni no akaun maybank dia: 158097747029 RAHMAT HIDAYAT  
  37. Rosnani Bte Abd Wahab - Mon 16/Jan/2012 12:18pm
    saya blacklist nak beli kereta tlong email apa yg patut saya lakukan???  
  38. Labulabi - Fri 23/Mar/2012 3:42am
    Salam,pendapatan saya sebulan RM1150,tapi tiada slip gaji,boleh buat x? kalau kete second mcam waja tu boleh ke? email sya sent_to_mie@yahoo.com  
  39. Muhammad Firdaus 14 - Thu 12/Apr/2012 5:02pm
    salam,

    berminat nak beli kereta saga flx exec auto metallic..keje swasta..gaji rm2500+-..masalahnye sy mlas nak buat lesen,xde masa nak pg buat lesen,,,jd sy nak cube apply beli kreta tanpa lesen dan 0 downpayment,kalau bole skim graduate,,,,sapa2 boleh tolog sila email

    shinichi_musefan@yahoo.com atau hubungi sy 0142968721 daus  
  40. Amad 8 - Sat 14/Apr/2012 2:53pm
    sy pelajar.. nk beli kereta atas nama sy ttp byaran bulanan oleh parent.. masalah tiada slip gaji permohonan loan bank utk beli 2nd hand myvi.. apa jalan penyelesaian nya? sila email amad_adha@yahoo.com  
  41. Juliana 55 - Fri 27/Apr/2012 5:35pm
    salam, saya mencari vios 2nd dlam thun 2006 ke 2008, if cn saya nak yang lower or 0 dwnpayment..
    (012-2179550)  
  42. Amiruliman - Sat 28/Apr/2012 1:47pm
    Saya student lagi.. Jadi tak ada slip gaji. boleh beri sy info lanjut tak..?

    nak beli kereta second. Dan nak tanya, kalau nak apply loan, boleh ke..?

    email sy please. amiruliman91@hotmail.com  
  43. Ayu 214 - Fri 25/May/2012 10:58pm
    saya berminat nk beli kereta viva atau myvi tp x de lesen dn blacklist....bole bantu saya...ayu_ivy@yahoo.com  
  44. Melly 6 - Sat 26/May/2012 10:07pm
    salam sy brmnt nk bli krte viva,,,boleh bg detail hrge bulnan tk kalu boleh dalam rm300 kebawah sebln,,,n kalu bleh nk down payment RM0 Plezz email me
    iz_luvida@yahoo.com  
  45. Muhaimin 7 - Fri 8/Jun/2012 7:31am
    salam..
    sy berminat untuk mencari myvy SE ataupun saga FL..
    jika boleh sy mencari bulanan di bawah rm500 dengan pembelian 0 down payment.. tlg email kn crows.zero93@yahoo.com  
  46. Syah 92 - Sat 16/Jun/2012 8:34pm
    salam,saya berminat beli kerete alza atau avanza basic je,tapi ada AKPK bolek ke nak buat loan...kerja swasta gaji 2800  
  47. Masyitah 7 - Wed 27/Jun/2012 9:49am
    saya berminat nk beli kereta 2nd tp xde slip gaji cz gaji by hand (by cek) hope u can help me  
  48. Hafizuddin 11 - Tue 10/Jul/2012 4:33pm
    saya ingin beli kereta toyota baru tapi xda slip gaji (kerja sendiri)

    boleh bagi detail

    hafizuddin.ar@gmail.com  
  49. Syafika 5 - Sat 14/Jul/2012 10:04pm
    saya nk beli kereta tp xde slip gaji...gaji by hand je... email miszieka92@yahoo.com

    hope dpt bntu.  
  50. Masri 7 - Sat 28/Jul/2012 1:40am
    Salam..

    saya ingin membeli mercedes e240 atau c200 harga bawah rm70k.

    Tlg email saya apa yang perlu saya buat.

    Terima kasih.  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 75 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2501)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1450)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1035)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1310)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1194)
Bisnes Hari Raya (51)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (269)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (480)
Bisnes Komputer (1418)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1378)
Bisnes Pasar Malam (1867)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (784)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3108)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3098)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (295)
Dewasa 18sx (1668)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (679)
Expo Karnival Tapak Niaga (6014)
Forex Malaysia (1753)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (672)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (951)
Iklan Tv Radio Media Massa (209)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2727)
Insurans Dan Takaful (1634)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (435)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2422)
Kedai Hardware (500)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3552)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1564)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4729)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4323)
Kerja Kemahiran (1808)
Kerja Kosong (10594)
Kerja Praktikal (1794)
Kerja Sales (2083)
Kerja Sambilan (5898)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1920)
Kontraktor Perlombongan (303)
Kursus Dan Seminar (2670)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1557)
Mencari Pelabur (3512)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (475)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2490)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (816)
Pasar Basah (1381)
Pekerja Asing (1148)
Pelaburan Saham Unit Trust (889)
Pembantu Rumah Asing (1759)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (453)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (596)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (252)
Pembekal Telur (127)
Pemborong Aksesori Lelaki (158)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (582)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1571)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (551)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3369)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2661)
Pembuat Papan Tanda Iklan (247)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (561)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (673)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (531)
Perisian Komputer (532)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (401)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (488)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9910)
Pinjaman Perniagaan (1743)
Produk Dari China (508)
Produk Sejuk Beku (1245)
Program Consignment (1927)
Program Dropship (6292)
Pusat Bahasa (333)
Pusat Jagaan Bayi (1391)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (116)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (494)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1184)
Pusat Tuisyen (997)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4015)
Rumah Untuk Dijual (3527)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (672)
Servis Pembersihan (755)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (519)
Sewa Kereta Teksi Limo (1667)
Sewa Lori (2374)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (998)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (673)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4541)
Tempahan Biskut Dan Tart (2082)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2003)
Tempahan Kek Dan Coklat (2070)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (173)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (732)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1022)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2207)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1237)