Belajar Forex Secara Professional
Helmi Affandi @ Trade Forex Secara Professional - Sun 24/Oct/2010 11:46am [Last Comment]
sertai jaguh forex team untuk menjadi trader forex professional. siala layari www.jaguhforex4u.com untuk maklumat lanjut..

Niche: Forex Malaysia
Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus GST untuk Usahawan
17 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Jasuka - Mon 25/Oct/2010 12:57am
    ..dulu saya ingat saya laa pakar tapi tuhan dah tunjukkan...dalam forex tiada teknik terbaik, tiada sifu terbaik.......yang terbaik adalah PENGALAMAN. jangan sesekali kita menidakkan kuasa tuhan.
    tks.  
  2. Hairudin Bin Mustapa - Fri 29/Oct/2010 6:30pm
    Alhamdulillah.... Saya dah menyertai team jaguh forex. Memang Benar pengalaman adalah guru terbaik & memang benar tidak boleh menidakkan kuasa tuhan tetapi kalau berusaha insyaallah allah akan memberi balasan nya.. Dulu memang saya tak tahu arah mana pasaran nak pergi selepas belajar dengan Cikgu Kamal... Saya hanya mampu tersenyum.... Sekarang nak menentukan trend pasaran mggu depan amat mudah..... Support dari team jaguh FX pun memberangsangkan... semua mentor berdedikasi & membantu di kala kita memerlukan... Bukan saya nak up kan team jaguh fx dan cikgu kamal.... Tapi hakikat nya dah terbukti... Dulu nak cari Poppit pun terhegeh-hegeh.... Sekarang x lagi... Kebanyakan org yg menghadiri class ni bukan sahaja dari kalangan org yg x mahir di dalam dunia Forex.... Tetapi boleh dikatakan semua yang hadir mempunyai pengalaman tidak kurang daripada 3 tahun dlm dunia forex.... Semua pernah tersidai... Kini mula bangkit... Kelas ni banyak membina semangat & keyakinan....  
  3. Gambate - Fri 29/Oct/2010 7:19pm
    Seorang guru yang ikhlas didalam pengajaran beliau, tekun dan sabar didalam menyampaikan ilmu sebenar forex. sangat di sokong untuk mereka yang selalu sangat jadi 'mat top up' didalam perniagaan forex. terima kasih cikgu atas segala ilmu yang dicurahkan dan doakan kami berjaya menjadi sepertimu. - Gambate- tel:0195537623  
  4. Richlady - Fri 29/Oct/2010 7:30pm
    Sebelum ni saya trade main redah je, untung sabut timbul, untung batu tenggelam, memang takde arah. Kalau anda macam saya juga, pergilah berguru dan pilihlah guru yang betul. Kalau anda ingin belajar bermain badminton tapi anda pilih saya sebagai guru apa akan jadi? Pilihlah Misbun sidek! Saya mencadangkan anda berguru dengan Cikgu Kamal. Mlanjut di www.jaguhforex4u.com  
  5. Saf 3 - Tue 2/Nov/2010 12:58am
    Saya tengok orang main Forex ni macam mengharap yang leper datang melayang,bulat datang bergolek.Cari la biz yang boleh diwarisi wahai Melayu,jangan jadi kutu AL GORE. -Tun Mahathir Mohammad.  
  6. Jasuka - Wed 3/Nov/2010 12:24am
    salam.....saudara saf3
    saya ingin betulkan kenyataan tuan;dalam forex tidak ada istilah MENGHARAP dan KALAU.Jika ada perkataan tersebut dalam kamus hidup seorang trader maka dia TIDAK sesuai menjadi seorang trader.Satu lagi saya tidak faham apa kaitan Al Gore dengan forex.Untuk pengetahuan tuan forex adalah satu transaksi membeli dan menjual currencies pada masa serentak.Mereka yang terlibat dalam forex adalah exporters,hedgers,banking institutions dan speculators.Jadi saya tidak nampak kaitannya.
    Tks.  
  7. Raufjaffar - Wed 3/Nov/2010 12:43pm
    salam...saf3

    Saya juga ingin membetulkan keterangan saudara. Belajar dan kenali lah forex terlebih dahulu sebelum membuat tuduhan dari apa sahaja segi. Terima Kasih.  
Page 1   (Total 8 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2595)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Besi (195)
Bengkel Kereta (1474)
Bengkel Motosikal (241)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (481)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1066)
Bisnes Burger (535)
Bisnes Cermin Mata (153)
Bisnes Cuci Kereta (786)
Bisnes Cyber Cafe (438)
Bisnes Dobi (1330)
Bisnes Ebook (1021)
Bisnes Handphone (1216)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (546)
Bisnes Ice Blended (680)
Bisnes Jam Tangan (277)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (482)
Bisnes Komputer (1445)
Bisnes Kurier Dan Logistik (645)
Bisnes Minuman (1411)
Bisnes Pasar Malam (1903)
Bisnes Pelancongan (519)
Bisnes Perabot (819)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1051)
Bisnes Restoran (3200)
Bisnes Roti Dan Bakeri (689)
Bisnes Salun Rambut (346)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (368)
Bisnes Sms (154)
Bisnes Spa Dan Facial (627)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (438)
Bisnes Tradisional (804)
Bisnes Untuk Dijual (3194)
Bisnes Waffle Dan Jagung (369)
Bisnes Western Food (312)
Dewasa 18sx (1703)
Diskusi Bisnes (1905)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (694)
Expo Karnival Tapak Niaga (6180)
Forex Malaysia (1804)
Haiwan Peliharaan (441)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (696)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (977)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (316)
Ingin Berniaga (2767)
Insurans Dan Takaful (1662)
Insurans Roadtax Kereta (323)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1942)
Kedai Emas (439)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2464)
Kedai Hardware (410)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3652)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (331)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1749)
Kedai Sewa (1597)
Kereta Baru (1551)
Kereta Terpakai (4821)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4511)
Kerja Kemahiran (1871)
Kerja Kosong (11070)
Kerja Praktikal (1902)
Kerja Sales (2158)
Kerja Sambilan (6066)
Konsultan Perniagaan (426)
Kontrak Swasta (280)
Kontrak Tender Kerajaan (440)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (531)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (220)
Kontraktor Minyak Dan Gas (661)
Kontraktor Pasir (356)
Kontraktor Pembinaan (1964)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2724)
Kursus Kecantikan (669)
Kursus Makanan (649)
Kursus Motivasi (312)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1585)
Mencari Pelabur (3583)
Mesin Fotostat (343)
Mesin Freezer Dan Chiller (249)
Mesin Industri (486)
Mesin Jahit (361)
Mesin Proses Makanan (541)
Pakej Pelancongan (2537)
Pakej Perkahwinan (1169)
Pakej Perniagaan (845)
Pasar Basah (1409)
Pekerja Asing (1177)
Pelaburan Saham Unit Trust (907)
Pembantu Rumah Asing (1793)
Pembekal Barang Runcit (1546)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (471)
Pembekal Ikan Kering (372)
Pembekal Kelapa Dan Santan (616)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (427)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (410)
Pembekal Rempah Dan Perencah (572)
Pembekal Serunding (255)
Pembekal Telur (135)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1171)
Pemborong Batik Dan Sutera (345)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (839)
Pemborong Cadar Dan Tilam (422)
Pemborong Karpet (152)
Pemborong Kasut Dan Sandal (677)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (750)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1592)
Pemborong Pakaian Lelaki (1109)
Pemborong Pakaian Plus Size (139)
Pemborong Pakaian Wanita (4095)
Pemborong Telekung Dan Songkok (560)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3424)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2708)
Pembuat Papan Tanda Iklan (260)
Pembuat Plastik Kotak Botol (777)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (474)
Pendaftaran Syarikat (476)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (929)
Pengedar Bahan Pencuci (691)
Pengedar Buku Dan Majalah (566)
Pengedar Contact Lens (235)
Pengedar Perfume (1509)
Pengedar Permainan Kanak2 (580)
Pengedar Produk Kecantikan (2544)
Pengedar Produk Kesihatan (2917)
Pengurus Majlis (582)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (700)
Penternak Burung Puyuh (94)
Penternak Ikan (684)
Penternak Kambing (280)
Penternak Lembu (372)
Penternak Udang (188)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (688)
Peralatan Sukan (541)
Perisian Komputer (554)
Perkakas Dapur (591)
Perkakas Elektrik (415)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1470)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (504)
Pinjaman Kad Kredit (381)
Pinjaman Kereta (573)
Pinjaman Peribadi (10213)
Pinjaman Perniagaan (1786)
Produk Dari China (522)
Produk Sejuk Beku (1267)
Program Consignment (1959)
Program Dropship (6448)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1468)
Pusat Latihan (625)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (487)
Pusat Pendidikan Tinggi (508)
Pusat Rawatan (346)
Pusat Tadika Dan Taska (1253)
Pusat Tuisyen (1031)
Rancangan Perniagaan (571)
Rawatan Alternatif (285)
Rumah Sewa (4123)
Rumah Untuk Dijual (3612)
Servis Freelance (1055)
Servis Keselamatan (690)
Servis Pembersihan (781)
Servis Pengedaran Risalah (446)
Setiausaha Syarikat (589)
Sewa Bas Dan Van (543)
Sewa Kereta Teksi Limo (1731)
Sewa Lori (2455)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (238)
Studio Fotografi (866)
Studio Grafik Dan 3D (1038)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (697)
Studio Muzik (456)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (223)
Sukan Pancing (138)
Tanah Sewa (616)
Tanah Untuk Dijual (4661)
Tempahan Biskut Dan Tart (2111)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (641)
Tempahan Katering (2064)
Tempahan Kek Dan Coklat (2092)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (167)
Tempahan Kuih Muih (1692)
Tempahan Minuman Dan Dessert (450)
Tempahan Nasi Lemak (499)
Tempahan Roti (342)
Terminal Bayaran (180)
Ubahsuai Pejabat (627)
Ubahsuai Rumah (1638)
Urut Tradisional (759)
Usahawan Baja Pertanian (366)
Usahawan Benih Dan Nursery (385)
Usahawan Tani (1057)
Vending Machine (348)
Voucher Dan Tiket (240)
Web Design Malaysia (2253)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1282)