Search Majalah.com
Bedak Syria Wholesale
Shikin 99 - Wed 23/Jan/2013 8:56am
Bedak syria ini 3 dalam 1: moisturizer, foundation n alas bedak…sangat jimat! (sesuai untuk sesiapa yang apply moisturizer & foundation dekat muka sebelum apply compact powder, tak perlu nak beli banyak-banyak lagi dah)

 http://www.facebook.com/BedakSyriaWholesale.
BERMINAT PM,SMS,WHATSAPP 0194156432

-Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya, Sesiapa sahaja sesuai pakai (sesuai untuk semua jenis kulit muka)

-Kemas dan sekata membuatkan anda indah (rasa macam tak ada something yang melekat dekat muka bagi yang tidak suka apply compact powder dekat muka)

-Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda (untuk yang berkulit cerah, tak perlu risau sebab compact powder ni tak bagi apa-apa kesan seperti kulit akan nampak lebih gelap atau something)

-Mengecutkan jerawat (sesuai untuk jenis kulit muka yang mempunyai jerawat, kalau sebelum ni korang risau nak guna compact powder yang mana sebab kulit muka berjerawat & takut bertambah teruk, sekarang tak perlu risau lagi sebab bedak ini boleh mengecutkan jerawat korang)

-Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik (certain compact powder akan membuatkan kulit muka korang berminyak bila berpeluh tapi tidak untuk bedak syria malah nampak lagi berseri)

-Tahan selama lebih 8 jam (sampai malam boleh bertahan, tak perlu nak apply berkali-kali dalam masa satu hari)

-Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit (certain compact powder melekat dekat tudung laa, kain laa, tak pasal

-pasal tudung yang dah bergosok cantik kena bedak tapi tidak untuk bedak syria, bedak syria akan terus meresap ke muka)

-Suci dan Halal, boleh dibawa solat (haaaa ini penting, kalau keluar ke mana-mana senang, kalau nak solat mesti nak kena bersihkan bedak dengan betul tapi untuk bedak syria tak perlu lagi, boleh ambil wuduk macam biasa dan kalau bedak tu masih lagi terkesan dekat muka.. jangan risau sebab bedak ini boleh dibawa solat)

-Sesuai untuk semua aktiviti, santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap (kalau aktiviti bersukan ke ape ke kan, nak pulak kalau tergesa-gesa nak pergi ke kelas sebab lambat punya pasal)

-Satu bedak compact boleh tahan sampai 6 bulan ( ikut penggunaan masing-masing)

-Mengandungi VIT E yg sangat baik untuk mengekalkan keremajaan wajah.

Niche: Pengedar Produk Kecantikan
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Wahida Raffar - Sun 24/Feb/2013 6:25pm
    email harga 12pcs  
  2. Suzanna 6 - Tue 26/Feb/2013 3:12am
    Bole email harga borong ke najjahoir@gmail.com..tq  
  3. Hafizul79 - Wed 3/Apr/2013 5:03pm
    ASSALAM..
    TUMPANG IKLAN YER TUAN TANAH..
    UNTUK AREA KL BOLEH DAPATKAN BEDAK ARAB Dn SYIRIA BY HAND DR SAYA...DINA 010-2026727  
Page 1   (Total 3 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2324)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1368)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (193)
Bisnes Air Mineral (341)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (629)
Bisnes Broadband (973)
Bisnes Burger (508)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (722)
Bisnes Cyber Cafe (414)
Bisnes Dobi (1259)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1140)
Bisnes Hotel Dan Resort (489)
Bisnes Ice Blended (637)
Bisnes Jam Tangan (255)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1384)
Bisnes Kurier Dan Logistik (590)
Bisnes Minuman (1303)
Bisnes Pasar Malam (1727)
Bisnes Pelancongan (463)
Bisnes Perabot (742)
Bisnes Prepaid Dan Reload (968)
Bisnes Restoran (2921)
Bisnes Roti Dan Bakeri (640)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2878)
Bisnes Waffle Dan Jagung (347)
Bisnes Western Food (268)
Dewasa 18sx (1603)
Diskusi Bisnes (1798)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5455)
Forex Malaysia (1611)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (635)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (900)
Iklan Tv Radio Media Massa (191)
Import Dan Eksport (290)
Ingin Berniaga (2640)
Insurans Dan Takaful (1532)
Insurans Roadtax Kereta (302)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1851)
Kedai Emas (406)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2321)
Kedai Hardware (452)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3320)
Kedai Kamera Dan Camcorder (313)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (315)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1579)
Kedai Sewa (1502)
Kereta Baru (1385)
Kereta Terpakai (4441)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3874)
Kerja Kemahiran (1646)
Kerja Kosong (9575)
Kerja Praktikal (1575)
Kerja Sales (1850)
Kerja Sambilan (5392)
Konsultan Perniagaan (388)
Kontrak Swasta (245)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (435)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (600)
Kontraktor Pasir (298)
Kontraktor Pembinaan (1802)
Kontraktor Perlombongan (284)
Kursus Dan Seminar (2560)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (617)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1488)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (47)
Mencari Pelabur (3344)
Mesin Fotostat (316)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (441)
Mesin Jahit (326)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2360)
Pakej Perkahwinan (1130)
Pakej Perniagaan (780)
Pasar Basah (1277)
Pekerja Asing (1065)
Pelaburan Saham Unit Trust (839)
Pembantu Rumah Asing (1616)
Pembekal Barang Runcit (1478)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (417)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (555)
Pembekal Kerepek (960)
Pembekal Keropok (396)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (380)
Pembekal Rempah Dan Perencah (519)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1107)
Pemborong Batik Dan Sutera (329)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (379)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (627)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (712)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1461)
Pemborong Pakaian Lelaki (1027)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3830)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3202)
Pemborong Tuala (179)
Pemborong Tudung (2527)
Pembuat Papan Tanda Iklan (213)
Pembuat Plastik Kotak Botol (731)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (429)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (890)
Pengedar Bahan Pencuci (644)
Pengedar Buku Dan Majalah (540)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1442)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2408)
Pengedar Produk Kesihatan (2770)
Pengurus Majlis (555)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (646)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (257)
Penternak Lembu (336)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (236)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (507)
Perisian Komputer (488)
Perkakas Dapur (542)
Perkakas Elektrik (362)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1373)
Pinjaman AIM (146)
Pinjaman Hartanah (466)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (509)
Pinjaman Peribadi (9306)
Pinjaman Perniagaan (1629)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1170)
Program Consignment (1786)
Program Dropship (5849)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1244)
Pusat Latihan (556)
Pusat Memandu (112)
Pusat Mengaji Agama (402)
Pusat Pendidikan Tinggi (471)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1085)
Pusat Tuisyen (935)
Rancangan Perniagaan (532)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3765)
Rumah Untuk Dijual (3343)
Servis Freelance (928)
Servis Keselamatan (619)
Servis Pembersihan (711)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (541)
Sewa Bas Dan Van (476)
Sewa Kereta Teksi Limo (1509)
Sewa Lori (2201)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (211)
Studio Fotografi (799)
Studio Grafik Dan 3D (877)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (628)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (208)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4254)
Tempahan Biskut Dan Tart (1753)
Tempahan Hamper (167)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (600)
Tempahan Katering (1890)
Tempahan Kek Dan Coklat (1929)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (150)
Tempahan Kuih Muih (1560)
Tempahan Minuman Dan Dessert (396)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (316)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (582)
Ubahsuai Rumah (1509)
Urut Tradisional (709)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (353)
Usahawan Tani (953)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (217)
Web Design Malaysia (2098)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1131)