Search Majalah.com
Beberapa Tanah Sekitar Seremban dan Sepang untuk Dijual
Nur 199 @ Tanah Sekitar Seremban Untuk Dijual - Thu 29/Dec/2011 11:25am [Last Comment]
Kami ada beberapa bidang tanah untuk di jual antaranya tanah pertanian dan sebagainya yang terletak dalam kawasan membangun seperti di MANTAU yang bersebelahan SEREMBAN 2, BANDAR SENDAYAN dan HANYA 20 minit ke KLIA. Juga di SIKAMAT dan PANTAI. JIMAH PORT DICKSON (1 jam dari KLIA).

Jika berminat juga terdapat tanah pertanian/lot banglo di SALAK SEPANG.

Berminat sila sertakan alamat email untuk di hubungi.

Niche: Tanah Untuk Dijual
Peluang Perniagaan Produk UPM - Terhad 20 Orang Sahaja
3pm, 19 Dis 2014 (Jumaat) di Putra Science Park, UPM
(Percuma untuk Ahli DPMM Putrajaya)

Kursus Praktikal Gst + Free Gst Online Registration + Free Demo Gst-Compliant Software
29 Dis 2014 (Isnin) di DPMM Putrajaya

Seminar Usahawan Komprehensif Siri 1
27 Dis 2014 (Sabtu) di Universiti Malaya
     
  1. Pomiziresources - Fri 30/Dec/2011 11:40pm
    saya berminat tanah lot di salak sepang. boleh bagi detail tuan, tq  
  2. Suhaidy - Sat 31/Dec/2011 6:05pm
    salam, saya menawarkan khidmat tukar syarat dan ukur tanah.boleh hubungi 0196780795 suhaidy  
  3. Ieffa - Tue 3/Jan/2012 1:30pm
    berminat..untuk bina ladang ayam..

    ieffa@ridzgroup.com.my  
  4. Top3biz - Tue 3/Jan/2012 4:22pm
    Saya berminat untuk pertanian/penternakan. Sila email kepada saya top3biz@gmail.com  
  5. Nur 199 - Wed 4/Jan/2012 1:52pm
    Pomiziresources minta sertakan email address untuk saya forwardkan detail.


    Kepada semua, terdapat tanah :

    LENGGENG -
    tanah rizab melayu
    terdapat pokok getah
    seluas 4 ekar lebih
    terletak di kawasan kampung dan berdekatan jalan besar  
  6. Nur 199 - Wed 4/Jan/2012 2:11pm
    TANAH UNTUK PEMBANGUNAN/PERTANIAN

    1.Lokasi dikelilingi taman Mantau, Seremban 2,Rasah Kemayan, Bandar Seri Sendayan yang terletak di tepi Jalan besan Jalan Mantau.

    2. Hanya 20 minit ke KLIA, kemudahan awam yang mudah dan merupakan laluan shuttle dan limosin KLIA serta taxi dan bas.

    3. 10 minit dari bandar Seremban.

    4. 3 minit dari Seremban 2

    5. 30 minit ke Port Dickson.

    6. 5 minit ke Colombia Hospital. pusat kesihtan lain, sekolah dan sebagainya.

    7. Pencahayaan dan tiupan angin yang baik.

    8. Hanya 12 minit ke kg LBJ, POLITEKNIK, INSTITUT AMINUDDIN BAKI, AKEPT, BANDAR ENSTEK, KOTA SERI MAS DAN SEPANG.

    Berminat sila tinggalkan alamat email.  
  7. Yana 107 - Wed 4/Jan/2012 4:31pm
    salam.. sy berminat utk beli tanah di jimah port dickson.

    qashaborn4love_4410@yahoo.  
  8. Nur 199 - Fri 6/Jan/2012 9:18am
    TQ Yana, kerana respon, jimah SOLD, berhampiran JIMAH di SENDAYAN/MANTAU still ada

    Jika berminat di lain2 tempat sekitar negeri sembilan sila maklum,

    Jika berminat juga ada 2 lot tanah di
    NILAI bersebelahan USIM dan tepi lebuhraya Seremban-KL
    sesuai untuk perumahan dan pertanian juga terdapat 2 bidang tanah
    seluas 45 ekar dan 23 ekar  
  9. Nur 199 - Fri 6/Jan/2012 9:25am
    PANTAI NEGERI SEMBILAN

    PANTAI -
    Tanah ini terletak di atas bukit
    Terdapat jalan masuk berturap
    Luas 2 ekar
    View alam semulajadi sangat cantik macam ala-ala cameron highland juga berhampiran sungai
    Terdapat hasil yang bermanfaat
    Boleh diusahakan untuk pertanian
    12 minit ke LENGGENG
    25 mint ke SEMENYIH
    35 minit ke KAJANG
    25 minit ke NILAI
    40 minit ke KLIA

    LENGGENG -
    tanah rizab melayu
    terdapat pokok getah
    seluas 4 ekar lebih
    terletak berhampiran kawasan kampung dan berdekatan jalan besar
    12 minit ke PANTAI (nama kawasan)
    15 mint ke SEMENYIH
    25 minit ke KAJANG
    15 minit ke NILAI
    30 minit ke KLIA
    10 minit ke lebuhraya LEKAS
    Ada jalan masuk berturap terus ke lokasi,
    terdapat getah,
    Keadaah tanah rata dan tidak rendah/curam,
    di kawasan kampung,
    Lokasi sangat cantik dan strategi,
    akses mudah.

    NILAI
    bersebelahan USIM dan tepi lebuhraya Seremban-KL
    sesuai untuk perumahan dan pertanian juga terdapat 2 bidang tanah
    seluas 45 ekar dan 23 ekar  
  10. Syahniz - Fri 6/Jan/2012 10:17am
    Sila emailkan saya tanah yang ada..kl boleh kasi cntact no skali.
    syahjoji@yahoo.com  
  11. Talib Mingu - Fri 6/Jan/2012 11:27pm
    Se ekar tanah pertanian kawasan nilai tak ada ke ?JIka ada call 0136075628.SEGERA.  
  12. Fara 11 - Sat 7/Jan/2012 2:28am
    sesapa berminat nak cari tanah area Nilai, Mantin, Lenggeng, boleh call i.. 019-3180502

    hanya utk serius buyer saja. bg yg nak test2 tu, tak payah nak buang masa. harap maklum..  
  13. Bakerm - Wed 11/Jan/2012 9:57am
    salam..tolong emelkan detail tanah tu,atau cll sy d 013-6781212..mabakerm99@yahoo.com
    ada urgent buyer.tk.  
  14. Aryanti Binti Arifin - Wed 11/Jan/2012 1:44pm
    mencari tanah untuk di pajak selama 30 tahun. tanah seluas 35-40 ekar. sila hubungi saya segera 013-2813170  
  15. Nurul 456 - Thu 12/Jan/2012 1:03am
    boleh email details tanah yg ade area port dickson. nk tahu area,keluasan, price.tq
    nasyirashop@yahoo.co.uk  
  16. Mizi 27 - Thu 12/Jan/2012 3:21pm
    syarikat saya sedang mencari tanah sawit atau getah keluasan 100ekar keatas untuk dipajak area negeri sembilan atau negeri yg berdekatan dngan nya.boleh emailkan kpd saya sdcsolutions65@gmail.com atau hubungi saya 013-6774735 tarmizi  
  17. Solehah Adnan - Mon 16/Jan/2012 11:14pm
    tumpang iklan Tanah di pulau pinang untuk di jual lokasi cantik tepi pantai di isungai batu dan satu lagi di teluk kumbarhubungi saya 013-4541230  
  18. Hisham71 - Wed 18/Jan/2012 7:55pm
    Ada lagi ke tanah kat USIM 2 lot tu???.. peneing betul la.... ada yg kata dh jual. Kat sini plak tulis belum..... pls email to me...hisham_nfl@yahoo.com. I ada byk list tanah2 nak dijual.... nak besar kecil pun ada..... email me  
  19. Imran 29 - Fri 3/Feb/2012 1:18pm
    Nak cari tanah murah berdekatan Seremban 2. kalau ada email saya di capt.ahmadimran@gmail.com Terima kasih  
  20. Azhan 11 - Thu 9/Feb/2012 5:05pm
    Nak cari/beli tanah pertanian di sekitar Jalan Pantai, Negeri Sembilan yang harganya berpatutan dan sekiranya ada sila hubungi di talian 0123226511 (Encik Azhan)  
  21. Abudiman - Sun 12/Feb/2012 1:27pm
    nur199, sy bminat utk beli tanah di Pantai jika harga berpatutan. e-mel details ke vienn_1803 [at] yahoo.com .tq.  
  22. Nur 199 - Wed 22/Feb/2012 4:51pm
    en imran, en azhan dan en abudiman saya akan emailkan detail tanah tersebut, en azhan mohon berikan alamat email untuk di emailkan detail tanah,jika berminat boleh continue  
  23. Sufi 15 - Wed 14/Mar/2012 1:50pm
    nur199,
    saya ada buyer cari tanah di sekitar seremban , boleh email kan saya detail tanah PANTAI yg 2 ekar tu.
    email saya silentrader786[at]gmail.com  
  24. Msharish - Fri 25/May/2012 5:57pm
    Tanah landai yang sesuai untuk PEMBANGUNAN / PERUMAHAN. 5 ekar, berdekatan dengan Sepang (lebih kurang 10 minit dari tapak ke Sepang), freeholder. Maklumat lanjut sila hubungi En. Syukri Harish di talian 017-2551766  
  25. Msharish - Sat 26/May/2012 2:49pm
    Saya juga ada agriculture land di Jimah, Port Dickson. free holder. Hubungi 017-2551766 untuk maklumat lanjut atau email ke harish_ibanez92@yahoo.com  
  26. Rofa - Tue 5/Jun/2012 5:20am
    saya mencari tanah untuk dijual samada dalam bandar atau berhampiran bandar atau tepi pantai. sila emel kpd saya salinan atau gambar geran tanah dan harganya. ini emel saya : rofamomu@gmail.com  
  27. Azman 247 - Mon 2/Jul/2012 10:00am
    detail tanah di jalan pantai, ns...
    pcxstation81@yahoo.com  
  28. Zainuddin 24 - Sun 23/Sep/2012 11:43pm
    ada buyer yg tgh cari 40-45ekar tanah area Nilai..sapa ada??  
  29. Seri Puteri Norishah - Mon 29/Oct/2012 3:08pm
    Saya berminat nak beli tanah pertanian di sekitar sendayan, mantau dan mambau atau sekitarnya. Sila email tiarossas@yahoo.com  
  30. U87 - Fri 16/Nov/2012 10:04pm
    salam..kalau sesiapa ade tanah area ttj senawang 12 ekar blh hubungi kieya 012-3929406 segera..
    atau blh emailkan document ke email saye kieya_benu@yahoo.com  
  31. Smn Megah Enterprise - Tue 4/Dec/2012 1:54am
    nur 199 boleh email kan saya tanah di negeri sembilan untuk d jual dan untuk JV hanya untuk pembangunan sahaja.

    smnmegahenterprise@gmail.com  
  32. Muhd Fauzan - Thu 6/Dec/2012 10:09am
    Assalamualaikum..saya masih mencari tanah untuk tujuan penternakan sekitar negeri sembilan..minta nur199 emailkn saya info tanah2 yang untuku dijual..terima kasih

    email saya vinil_recon@yahoo.com  
  33. Sathia 7 - Thu 7/Mar/2013 12:57pm
    Saya mencari tanah pertanian (Non-Bumi) kurang dr 2 ekar di persekitaran Seremban/Rembau. Jika ada, sila emel kpd saya harga, lokasi & gambar kws/geran. Terima kasih.  
  34. Adi8585 - Wed 21/Aug/2013 2:42pm
    Saya berminat dengan tanah di PANTAI. Tolong email saya adi8585@yahoo.com  
  35. Fuzzy - Sat 31/Aug/2013 7:46pm
    Saya berminat sekitar negeri sembilan.Email saya mineapfelsaft@gmail.com thanks  
  36. Iqbal 36 - Tue 24/Sep/2013 11:21pm
    siapa ada tanah sekitar seremban, lenggeng .... lokasi menarik. 2 ekar atau lebih ... email sy : mhlta01@gmail.com
    sila nyatakan status dan harga  
  37. Hasyim 3 - Sun 20/Oct/2013 7:54pm
    saya mencari area seremban 30-40 acre.. sila email hasyim803@yahoo.com  
  38. Ayu 306 - Fri 25/Oct/2013 1:18am
    tanah area kuala kangsar perak untuk dipajak/sewa
    keluasan 200ekar
    tanah sawit usia 10 tahun berperingkat
    jika berminat hubungi 0132275490 / 0192408367
    izzw979@ymail.com
    gurlpowerpuff@rocketmail.com  
  39. Hamzah Bin Harun - Wed 30/Oct/2013 3:24am
    Nur 199
    masih aktif?
    Jika ya,
    Saya mencari tanah di Mukim Setul, Lenggeng or Labu. Keluasan dalam 2 ke 4 ekar.
    Kalau ada, mintak e-mail ke hamzahharun16@gmail.com  
  40. Wafi 20 - Tue 31/Dec/2013 2:10am
    tanah area n9

    1.Rembau

    tanah sawit umur pokok da 4-5tahun. 3.25ekar. bumi lot
    Harga : RM 65K / ekar

    2. Rembau

    tanah kosong tepi jalan 3.28 ekar. bumi lot.sesuai buat rumah. 10minit dr pekan rembau.
    harga : RM 220K

    3. Rembau

    tanah tepi jalan 1.25 ekar. da siap pagar.de sebahagian tanah da tanam pokok kelapa usia dlm 4tahun (dlm 30 pokok). sesuai buat rumah.bumi lot.
    harga : RM 150K

    4. Lenggeng N9.

    Tanah tanaman sawit. 75ekar non bumi lot. sawit da berumur 1-6tahun.tanam berperingkat.
    harga : RM 160K / Ekar

    email : impian26@gmail.com  
  41. Man Owner Tanah - Mon 26/May/2014 10:34am
    TANAH PERTANIAN kuala pilah (n.9)

    Other info:Bumi Lot RM 158000 
    Property Type: Agricultural 
    Size: 1.37 Acres 
    Title type: Freehold 
    tanah pertanian untuk dijual berkeluasan (3 ekar 1 rood 21.0000 Pole.)
    harga dibuka rm158,000, boleh dirunding jika berminat
    boleh dihubungi di no 0162078808 / 0123465664 .(Rahman)  
  42. Azman 220 - Fri 12/Sep/2014 1:07am
    Salam, saya mencari tanah2 seperti berikut :

    1) Seremban 2
    -2-3 ekar
    -Freehold non bumi
    -urgent ready cash buyer
    -pertanian ATAU pembangunan lebih baik
    -project dah dapat approval

    2) Sepang
    - 16-18 ekar
    -Freehold non bumi
    -pertanian/pembangunan

    3) Sepang
    - 100 ekar
    -Freehold non bumi
    -pembangunan/pertanian

    4) Port Dickson
    - 17-18 ekar
    - Freehold non bumi
    - bangunan/pertanian
    - project resort

    5) Langat
    - 7-8 ekar
    - freehold/leasehold
    - pedalaman (jauh dari orang awam)
    - project ready

    Kalau ada emailkan pada sy segera ya di skyjuice1989@gmail.com
    ATAU
    whatsapp ke 0173009707  
  43. Firdaus Hamizi 2 - Fri 17/Oct/2014 7:34pm
    Saya mencari tanah berdekatan dengan institut aminuddin baki(iab) .
    Anggaran 1/2 atau 1 ekar.
    Kalau ada bole email kepada saya. firdaushamizi@gmail.com  
Page 1   (Total 43 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2884)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (231)
Bengkel Kereta (1521)
Bengkel Motosikal (256)
Bengkel Tayar (224)
Bisnes Air Mineral (378)
Bisnes Ais Krim (529)
Bisnes Aksesori Kereta (667)
Bisnes Broadband (1127)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (163)
Bisnes Cuci Kereta (829)
Bisnes Cyber Cafe (455)
Bisnes Dobi (1403)
Bisnes Ebook (1079)
Bisnes Handphone (1288)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (583)
Bisnes Ice Blended (718)
Bisnes Jam Tangan (297)
Bisnes Jeruk (184)
Bisnes Kitar Semula (515)
Bisnes Komputer (1517)
Bisnes Kurier Dan Logistik (705)
Bisnes Minuman (1506)
Bisnes Pasar Malam (2030)
Bisnes Pelancongan (566)
Bisnes Pengantin (716)
Bisnes Perabot (896)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1137)
Bisnes Restoran (3458)
Bisnes Roti Dan Bakeri (730)
Bisnes Salun Rambut (377)
Bisnes Sarang Burung (258)
Bisnes Satay (392)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (695)
Bisnes Steamboat (202)
Bisnes Stesen Minyak (136)
Bisnes Tablet Pc (444)
Bisnes Tradisional (850)
Bisnes Untuk Dijual (3478)
Bisnes Waffle Dan Jagung (392)
Bisnes Western Food (337)
Dewasa 18sx (1819)
Diskusi Bisnes (2012)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (759)
Expo Karnival Tapak Niaga (6737)
Forex Malaysia (1981)
Haiwan Peliharaan (481)
Haji Dan Umrah (475)
Hiasan Dalaman (730)
Hiasan Taman (249)
Hotel Resort Homestay (1055)
Iklan Tv Radio Media Massa (233)
Import Dan Eksport (337)
Ingin Berniaga (2866)
Insurans Dan Takaful (1793)
Insurans Roadtax Kereta (352)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (2017)
Kedai Emas (469)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2575)
Kedai Hardware (447)
Kedai Ibu Dan Bayi (702)
Kedai Jahit (4039)
Kedai Kamera Dan Camcorder (353)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1941)
Kedai Sewa (1677)
Kereta Baru (1678)
Kereta Terpakai (5106)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5156)
Kerja Kemahiran (2061)
Kerja Kosong (12524)
Kerja Praktikal (2269)
Kerja Sales (2387)
Kerja Sambilan (6561)
Konsultan Peguam (168)
Konsultan Perniagaan (469)
Kontrak Swasta (308)
Kontrak Tender Kerajaan (470)
Kontraktor Balak Dan Kayu (490)
Kontraktor Jurutera (580)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (234)
Kontraktor Minyak Dan Gas (704)
Kontraktor Pasir (422)
Kontraktor Pembinaan (2120)
Kontraktor Perlombongan (332)
Kursus Dan Seminar (2918)
Kursus Kecantikan (707)
Kursus Makanan (681)
Kursus Motivasi (329)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1650)
Mencari Pelabur (3781)
Mesin Fotostat (360)
Mesin Freezer Dan Chiller (280)
Mesin Industri (530)
Mesin Jahit (394)
Mesin Proses Makanan (584)
Pakej Pelancongan (2677)
Pakej Perkahwinan (1228)
Pakej Perniagaan (919)
Pasar Basah (1505)
Pekerja Asing (1295)
Pelaburan Saham Unit Trust (984)
Pembantu Rumah Asing (1925)
Pembekal Barang Runcit (1605)
Pembekal Beras (121)
Pembekal Buah-buahan (503)
Pembekal Ikan Kering (393)
Pembekal Kelapa Dan Santan (666)
Pembekal Kerepek (1134)
Pembekal Keropok (467)
Pembekal Kicap Dan Sos (230)
Pembekal Kurma Dan Kismis (292)
Pembekal Madu (248)
Pembekal Mee Dan Bihun (130)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (628)
Pembekal Serunding (261)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1207)
Pemborong Batik Dan Sutera (358)
Pemborong Beg Galas (105)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (895)
Pemborong Cadar Dan Tilam (469)
Pemborong Karpet (167)
Pemborong Kasut Dan Sandal (724)
Pemborong Lampin (310)
Pemborong Mutiara (114)
Pemborong Pakaian Bayi (787)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1707)
Pemborong Pakaian Lelaki (1146)
Pemborong Pakaian Plus Size (148)
Pemborong Pakaian Wanita (4346)
Pemborong Telekung Dan Songkok (576)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3608)
Pemborong Tuala (208)
Pemborong Tudung (2863)
Pembuat Papan Tanda Iklan (292)
Pembuat Plastik Kotak Botol (815)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (492)
Pendaftaran Syarikat (518)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (971)
Pengedar Bahan Pencuci (737)
Pengedar Buku Dan Majalah (615)
Pengedar Contact Lens (250)
Pengedar Perfume (1585)
Pengedar Permainan Kanak2 (622)
Pengedar Produk Kecantikan (2676)
Pengedar Produk Kesihatan (3083)
Pengurus Majlis (613)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (753)
Penternak Burung Puyuh (98)
Penternak Ikan (701)
Penternak Kambing (300)
Penternak Lembu (400)
Penternak Udang (203)
Peralatan Makmal Dan Hospital (270)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (753)
Peralatan Sukan (560)
Perisian Komputer (592)
Perkakas Dapur (640)
Perkakas Elektrik (457)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1557)
Pinjaman AIM (170)
Pinjaman Hartanah (532)
Pinjaman Kad Kredit (405)
Pinjaman Kereta (642)
Pinjaman Peribadi (11092)
Pinjaman Perniagaan (1889)
Produk Dari China (555)
Produk Sejuk Beku (1379)
Program Consignment (2065)
Program Dropship (7043)
Pusat Bahasa (373)
Pusat Jagaan Bayi (1658)
Pusat Latihan (674)
Pusat Memandu (129)
Pusat Mengaji Agama (553)
Pusat Pendidikan Tinggi (546)
Pusat Rawatan (380)
Pusat Tadika Dan Taska (1434)
Pusat Tuisyen (1137)
Rancangan Perniagaan (573)
Rumah Sewa (4445)
Rumah Untuk Dijual (3888)
Servis Freelance (1154)
Servis Keselamatan (743)
Servis Pembersihan (875)
Servis Pengedaran Risalah (484)
Setiausaha Syarikat (613)
Sewa Bas Dan Van (597)
Sewa Jentera (58)
Sewa Kereta Teksi Limo (1898)
Sewa Lori (2657)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (60)
Studio Filem Dan Videografi (267)
Studio Fotografi (929)
Studio Grafik Dan 3D (1165)
Studio Lukisan (140)
Studio Model Penyanyi Pelakon (783)
Studio Muzik (496)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (239)
Sukan Futsal (232)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (669)
Tanah Untuk Dijual (5028)
Tempahan Biskut Dan Tart (2180)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (680)
Tempahan Katering (2229)
Tempahan Kek Dan Coklat (2197)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (183)
Tempahan Kuih Muih (1778)
Tempahan Minuman Dan Dessert (488)
Tempahan Nasi Lemak (539)
Tempahan Roti (392)
Terminal Bayaran (198)
Ubahsuai Pejabat (669)
Ubahsuai Rumah (1747)
Urut Tradisional (842)
Usahawan Baja Pertanian (379)
Usahawan Benih Dan Nursery (418)
Usahawan Tani (1120)
Vending Machine (403)
Voucher Dan Tiket (255)
Web Design Malaysia (2355)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1437)