Bazar Rakyat Putra Permai. Alahai
Baby2kidz - Wed 23/Nov/2011 11:48am [Last Comment]
Salam...

Nak tny pendapat rakan2 majalah.com mengenai Bazar rakyat putra permai. Kenapa ia mcm terbiar? xleh dimajukan lagi ke

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
3 Dec 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Linkman - Thu 24/Nov/2011 10:58am
    baru bukak ke...

    tu la dilemmanya... bila baru bukak & tapak byk free... takde org pulak nak datang beli... & risiko tutup pun ada... tapi bila dah fofuler... nak beli tapak ... mahal la pulak..  
  2. Rosedelarose 2 - Thu 24/Nov/2011 3:23pm
    http://www.facebook.com/nitebazaar

    Ni dekat FB mungkin anda akan dapat sedikit info mengenai Bazaar Rakyat PKPS. Nak meniaga kat sana ka?

    http://www.facebook.com/nitebazaar

    Dia orang ada usaha untuk mempromosikan tempat tu dalam bulan Disember nanti.  
  3. Haziq 97 - Thu 24/Nov/2011 4:06pm
    Ader peniage berusaha nak majukan... tp cam ader sekatan plak...oleh segelintir peniaga yg x mahu tempat tu di majukan. Mase ni boleh ambil peluang nige tp mase ni juga ader segelintir yg melaung2 suruh majukan tempat tapi meke sendiri tutup kedai. camne tu???  
  4. Rosedelarose 2 - Fri 25/Nov/2011 2:15am
    hihihi...sebenarnya tk terbiarpun... dia orang ada potong rumput, pasang lampu yang padam, beli air dr org lain walaupun air dh kena potong.

    Kalau nak meniaga boleh niaga. Husband kita meniaga ka sana ok je.. Ramai org juga. Jumpa Persatuan Peniaga kat sana.

    Memang ada masalah sikit dengan bekas pengurusan terdahulu - kini kira transition la..

    Yang tak mahu meniaga tu diaorang hanya meniaga KUNCI PERAM - macam LABU PERAM. Nanti kalau pengurusan baru masuk diaorang akan TUNJUK KUNCI yang da bertukar jadi EMAS dan gadaikan pada pengurusan baru.

    Senang je kan. Tak payah keluar modal, nak memasak, atau menunggu pelanggan. PERAM kunci boleh dapat duit. Kalau nak masuk skim tu boleh lawat di sini boleh jumpa PENGANJUR skim KUNCI PERAM tu..

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=118508174929208&set=a.102995206480505.7546.100003100770204&type=1&theater

    Try lah jangan tak try SKIM PERAM kunci - satu skim baru..  
  5. Dzie 2 - Fri 25/Nov/2011 3:20am
    Bazaar rakyat putra permai inyaallah akan maju...dgn semangat peniaga2 yg btl2 nak niaga... x mustahil satu hari ia akan menjadi 1 tempat tumpuan org ramai...  
  6. Rose 62 - Fri 25/Nov/2011 3:28am
    Tumpang ya..

    Dekat Bazaar Rakyat kami ada cawangan.

    Setiap Saat - bayi dilahirkan kedunia. Ibu yang melahirkan perlu penjagaan 'Post Natal' - seperti urutan, bertungku, berbengkung dan sebagainya.

    Ketika itu ibu-ibu ini akan tercari-cari siapalah JURU URUT berdekatan yang boleh dipanggil kerumah untuk memberi perkhidmatan ini? Kenapa tidak ANDA? Dan upahnya sangat lumayan sekarang.

    Jika anda mengurut seorang katakan urut+tungku+
    berbengkung = RM80 (min) dalamasa 2jam kerja. Kalau 3 orang sehari anda dapat RM80 X 3=RM240.00.Tidak perlu kelulusan!

    Kemahiran mengURUT boleh dipelajari. Anda boleh belajar dari saya PUAN ROSE di:

    DE' LA ROSE - Wellness, Beauty & Training Center
    Taman Puncak Jalil, Bandar Putra Permai.
    Seri Kembangan , Selangor

    Sila hubungi sekarang :

    016-214 24 21 Cik Feeza-Pengurus Center
    012-395 41 47 Puan Rose

    p.s. Lain-lain kursus Kecantikan & SPA juga diadakan  
  7. Ab Rahim Bin Ab Rahman - Fri 25/Nov/2011 9:42am
    Datanglah kat baza ni.. sape dah biasa datang...pasti x lepaskan peluang nak sewa gerai kat cni..cos meke dah nampak tempat berpontial bakal menjanakan ekonomi meke...mai ramai2 meriahkan suasana baza nie  
  8. Shah Rezza - Fri 25/Nov/2011 10:51am
    salam semua putra permai ni kat area mana yer.  
  9. Haziq 97 - Fri 25/Nov/2011 11:17am
    Bersebelahan pasar borong Selangor dan berjiran dengan Giant> berdekatan dengan Jusco Taman Equin Seri Kembangan. Glamour tempat ni ...  
  10. Jurubekam - Fri 25/Nov/2011 6:42pm
    Di Bazaar Rakyat PKPS ni macam-macam ada orang berniaga. Pakaian -tudung, Busana Muslimah, Kasut, Pemainan Kanak-kanak dan juga Medan Selera dan Pentas Karoeke.

    Ada juga Perkhidmatan Reflekslogi, Urut Tradisional dan Bekam.

    Anda boleh ber URUT satu badan secara urutan teradisional dengan saya. Atau ber BEKAM HIJAMAH mengikut As-Sunnah Nabi dengan saya di "D'ANJUNG SELATAN" di tingkat atas Bazaar ini yang santai, berangin dan nyaman.

    Kalau nak ber URUT atau ber BEKAM sila telefon saya :

    No Tel: 0163556355 /0173556355
    Panggil saya : PAK JANGGUT

    Terima kasih  
  11. Teratai 2 - Wed 30/Nov/2011 6:21pm
    eeehh kalau glamour tempat tu nak g sewalah. Agak2nya satu ari nanti tempat tu terkenal di seluruh Msia  
  12. Penasihat 3 - Wed 30/Nov/2011 11:23pm
    Dah lebih 5 tahun bazaar ni beroperasi. Dulu tempat ni mcm tempat jin bertendang tapi sekarang ada nampak seri sikit di sebabkan ada pembangunan pesat sekeliling.tapi masih sunyi. jualanpun sekadar boleh cari makan. Kebanyakkannya pengunjung regular tp semakin bertambah walaupun perlahan. masih banyak lot2 yang kosong. Kalau pengurusan dpt kurangkan sikit sewa dalam 15%, peniaga akan bertambah. Pengurusan juga kena selalu buat promosi dan xtvt utk org luar selain karaoke yang ada  
  13. Dzie 2 - Thu 1/Dec/2011 12:01pm
    So...kalau rasa malas nak gi shopping KL...Berkunjunglah ke Bazaar Putra Permai
    di Lot G62/64 ada menjual pelbagai jenis tudung,shawl (design terkini),baju kurung,baju melayu dan aksesori wanita...Di lot2 yg lain juga ada pelbagai barangan yg mungkin menjadi pilihan anda...,Jika anda berminat untuk membuat Facial Muka dgn harga serendah Rm20.00 dgn mengunakan product Halal serta berkualiti sila hubungi Puan Rozie di 016-6314144.  
  14. Teratai 2 - Fri 2/Dec/2011 12:11pm
    Dah g ronda2 baza.. dulu dan sekarang mmg nampak perbezaan...kalau dulu orang kata tempat jins bertendang lah ni dengar citer manusia jd jins nak mengucar kacirkan penige kat cni... betul ke????  
  15. Ab Rahim Bin Ab Rahman - Fri 2/Dec/2011 12:43pm
    Insyaallah. Para pengunjung baza ..x ader yg perlu di khuatiri apabila g baza..peniga sume ramah mesra....kalau x caya tengoklah pot kami sentiasa meriah..pekena kopi Pn Azian...kaaawww g2  
  16. Serimeroyan - Wed 25/Sep/2013 2:10am
    Update mengenai Bazaar Rakyat PKPS: Dengaqnya bazaar ni dah meletup sekarangni. Tak mcm dulu lagi..SEKARANG dah amat meriah dah..masa saya singgah dan ziarah kengkawan didepan kareoke rasa seronok sangat.

    KEDAI MAKAN dah banyak buka. Ada pulak dia orang buka kedai KIOSK makanan mengadap GIANT - CAFE' BAZZARIA, jual Sup Gearbox Kambing (seperti dalam banner yang bersepah-sepah depan kedai).

    So dah berubah benar Bazaar Rakyat PKPS nih..Cek sokong sungguh hangpa datang ..  
Page 1   (Total 16 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2818)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (225)
Bengkel Kereta (1504)
Bengkel Motosikal (252)
Bengkel Tayar (219)
Bisnes Air Mineral (372)
Bisnes Ais Krim (515)
Bisnes Aksesori Kereta (663)
Bisnes Broadband (1113)
Bisnes Burger (550)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1386)
Bisnes Ebook (1066)
Bisnes Handphone (1272)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (573)
Bisnes Ice Blended (711)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (182)
Bisnes Kitar Semula (507)
Bisnes Komputer (1503)
Bisnes Kurier Dan Logistik (692)
Bisnes Minuman (1487)
Bisnes Pasar Malam (2004)
Bisnes Pelancongan (554)
Bisnes Pengantin (699)
Bisnes Perabot (875)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1124)
Bisnes Restoran (3387)
Bisnes Roti Dan Bakeri (723)
Bisnes Salun Rambut (372)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (385)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (678)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (839)
Bisnes Untuk Dijual (3414)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (331)
Dewasa 18sx (1799)
Diskusi Bisnes (1985)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6623)
Forex Malaysia (1941)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (469)
Hiasan Dalaman (726)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1028)
Iklan Tv Radio Media Massa (228)
Import Dan Eksport (335)
Ingin Berniaga (2837)
Insurans Dan Takaful (1766)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1996)
Kedai Emas (458)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2551)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3956)
Kedai Kamera Dan Camcorder (349)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1899)
Kedai Sewa (1652)
Kereta Baru (1642)
Kereta Terpakai (5053)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4973)
Kerja Kemahiran (2017)
Kerja Kosong (12136)
Kerja Praktikal (2180)
Kerja Sales (2332)
Kerja Sambilan (6456)
Konsultan Peguam (159)
Konsultan Perniagaan (465)
Kontrak Swasta (301)
Kontrak Tender Kerajaan (465)
Kontraktor Balak Dan Kayu (485)
Kontraktor Jurutera (576)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (228)
Kontraktor Minyak Dan Gas (695)
Kontraktor Pasir (411)
Kontraktor Pembinaan (2094)
Kontraktor Perlombongan (324)
Kursus Dan Seminar (2865)
Kursus Kecantikan (696)
Kursus Makanan (672)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1628)
Mencari Pelabur (3731)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (389)
Mesin Proses Makanan (582)
Pakej Pelancongan (2647)
Pakej Perkahwinan (1217)
Pakej Perniagaan (904)
Pasar Basah (1485)
Pekerja Asing (1268)
Pelaburan Saham Unit Trust (967)
Pembantu Rumah Asing (1897)
Pembekal Barang Runcit (1591)
Pembekal Beras (117)
Pembekal Buah-buahan (492)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (659)
Pembekal Kerepek (1118)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (246)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (618)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1200)
Pemborong Batik Dan Sutera (354)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (877)
Pemborong Cadar Dan Tilam (464)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (710)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (779)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1690)
Pemborong Pakaian Lelaki (1141)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4294)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3576)
Pemborong Tuala (204)
Pemborong Tudung (2829)
Pembuat Papan Tanda Iklan (287)
Pembuat Plastik Kotak Botol (804)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (487)
Pendaftaran Syarikat (508)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (959)
Pengedar Bahan Pencuci (729)
Pengedar Buku Dan Majalah (603)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1565)
Pengedar Permainan Kanak2 (612)
Pengedar Produk Kecantikan (2653)
Pengedar Produk Kesihatan (3047)
Pengurus Majlis (602)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (742)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (698)
Penternak Kambing (295)
Penternak Lembu (397)
Penternak Udang (198)
Peralatan Makmal Dan Hospital (269)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (739)
Peralatan Sukan (551)
Perisian Komputer (578)
Perkakas Dapur (630)
Perkakas Elektrik (450)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1547)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (397)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10863)
Pinjaman Perniagaan (1861)
Produk Dari China (548)
Produk Sejuk Beku (1354)
Program Consignment (2041)
Program Dropship (6888)
Pusat Bahasa (366)
Pusat Jagaan Bayi (1601)
Pusat Latihan (660)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (536)
Pusat Pendidikan Tinggi (532)
Pusat Rawatan (373)
Pusat Tadika Dan Taska (1365)
Pusat Tuisyen (1091)
Rancangan Perniagaan (567)
Rawatan Alternatif (299)
Rumah Sewa (4374)
Rumah Untuk Dijual (3805)
Servis Freelance (1136)
Servis Keselamatan (733)
Servis Pembersihan (852)
Servis Pengedaran Risalah (471)
Setiausaha Syarikat (601)
Sewa Bas Dan Van (587)
Sewa Kereta Teksi Limo (1861)
Sewa Lori (2614)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (258)
Studio Fotografi (916)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (134)
Studio Model Penyanyi Pelakon (759)
Studio Muzik (487)
Sukan Beladiri (118)
Sukan Berkumpulan (237)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (656)
Tanah Untuk Dijual (4946)
Tempahan Biskut Dan Tart (2172)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2191)
Tempahan Kek Dan Coklat (2175)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (180)
Tempahan Kuih Muih (1768)
Tempahan Minuman Dan Dessert (470)
Tempahan Nasi Lemak (532)
Tempahan Roti (378)
Terminal Bayaran (194)
Ubahsuai Pejabat (655)
Ubahsuai Rumah (1719)
Urut Tradisional (819)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (408)
Usahawan Tani (1106)
Vending Machine (388)
Voucher Dan Tiket (252)
Web Design Malaysia (2332)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1393)