Search Majalah.com
Banyak Kereta Sambung Bayar Diperlukan - Puchong, Selangor
Adam 105 @ Kbpsb Resources - Mon 6/Feb/2012 12:47pm [Last Comment]
SALAM WARGA MAJALAH,

PENGALAMAN 20 TAHUN DALAM BIDANG JUALAN KERETA TERPAKAI. USED CAR SAYA PERLUKAN BANYAK KERETA SAMBUNG BAYAR SEMUA JENIS KENDERAAN. READY BUYER. KALAU BOLEH DIRECT OWNER BOLEH NEGO HARGA.

KERETA MESTI DALAM KEADAAN CANTIK.
TUNGGAKAN BANYAK SANGKUT PUN BOLEH.
MODEL DIKEHENDAKI PROTON, PERODUA, TOYOTA, NISSAN, MAZDA, KIA, HYUNDAI, NAZA, MERCEDES, BMW DAN LAIN-LAIN.

PERJANJIAN PELEPASAN TANGGUNGAN OWNER KERETA DAN COVER REPORT PDRM DISEDIAKAN. SEMUA DOKUMEN ADALAH SEMPURNA. KERETA ANDA HANYA DIJUAL SAMBUNG BAYAR KEPADA PEMBELI YANG LAYAK SAHAJA. JAMINAN TANPA KOMPROMI.

MAKLUMAT PROFAIL SILA LAYARI LAMAN WEB www.blacklistbelikereta.com

ALAMAT SHOWROOM: LOT 1, TAMAN INDUSTRI PUCHONG UTAMA, TAMAN MAJU JAYA PUCHONG, SELANGOR.
TEL: 010-4300484 (ADAM AHMAD)
MAIL : adamksb@ymail.com

KEPADA PEMILIK KENDERAAN YANG INGIN MELEPASKAN TANGGUNGAN KENDERAAN ANDA DENGAN SELAMAT DAN TERJAMIN SILA HUBUNGI SAYA UNTUK BERUNDING.

TAWARAN HARGA MENARIK MENANTI ANDA SECARA TUNAI SAHAJA.

Niche: Kereta Terpakai
Jemputan ke Majlis Iftar Bersama DPMM Putrajaya (RM38/Pax)
Jumaat, 1 Julai 2016 di The Space, Space U8 Shah Alam

Peluang Eksport Produk Anda Secara Percuma!
DPMM Putrajaya
     
  1. Narlee - Mon 6/Feb/2012 7:53pm
    Mercedes model c200 kompresor 1.8 Black Engine W 2 11 spec Japan tahun O3/08. Untuk sambung bayar..Kereta ade di KL tip top. Hubungi Boy 0173824447...  
  2. Hafez 10 - Tue 7/Feb/2012 10:22pm
    persona (M) sambung byr dikehendaki. d/p murah2.. Ada,sms sy di 0173021620.
    Ada ready client menanti.tq  
  3. Tekuniaga - Wed 8/Feb/2012 12:02am
    Saya mencari NazaRia atau MPV tahun 2000 keatas..sambung bayar atau cash...tengok harga dulu.kegunaan sendiri,,,,ada boleh email ke tekuniaga@gmail.com  
  4. Bbyroxy87 - Wed 8/Feb/2012 2:11am
    proton wira manual 1998...nk jual murah2 1.8 013 4059885  
  5. Arissa Syuhada - Wed 8/Feb/2012 7:44am
    wira auto injection, nak sambung bayar
    0178890444  
  6. Fid 3 - Wed 8/Feb/2012 5:03pm
    ada kancil 850 x??? bleh send kan pic dan harga ke (fid_2307@yahoo.com)  
  7. Amy83 2 - Thu 9/Feb/2012 3:55pm
    4x4 ada x  
  8. Eldi - Fri 10/Feb/2012 11:36pm
    Saya dr Sarawak tgh mencari Naza Citra atau MPV tahun 2000 keatas..SAMBUNG BAYAR atau cash(tengok harga dulu) untuk kegunaan saya sendiri...jika ada boleh email saya di alamat eldi_8595@yahoo.com.my...  
  9. Apit 24 - Sat 11/Feb/2012 3:00am
    sya nk cari nissan navara atau toyota hilux sambung bayar... email saya apit.mohd@gmail.com  
  10. Mohamad Azuwan - Sun 12/Feb/2012 9:26pm
    ad kancil lampu bulat x?..manual..bleh sent pic dan harga...mohamadazuwan@yahoo.com  
  11. Samsuri Bin Ishak - Mon 13/Feb/2012 12:11pm
    NISSAN C22 LUTON LORI PASAR MALAM TAHUN1995 RM22,800.00 CALL SAM 013-3640464 LOKASI KOTA KEMUNING SHAH ALAM SELANGOR  
  12. Hasz - Fri 17/Feb/2012 11:19am
    nak cari Toyota unser sambung bayar boleh email indai_biz@yahoo.com

    Tq.  
  13. Mohd Azlan 15 - Tue 21/Feb/2012 9:38am
    saya mencari kereta sambung bayar deposit dalam 3k bulanan kurang dari 450 email kat saya azlan4783@gmail.com  
  14. Suhaila 23 - Thu 15/Mar/2012 12:49pm
    SAMBUNG BYR,
    TOYOTA CALDINA GT4 ( TURBO )
    SILVER
    RICON 2003
    LG 4 THN KT BANK
    AMBANK
    BULANAN RM 1850
    RIM 18
    5 BULAN SANGKUT KT BANK  
  15. Fik5876 - Mon 9/Apr/2012 2:45pm
    kalau ada exora atau alza utk smbung bayar,sms saya di 0197183183...tq..  
  16. Deen Aora - Sat 21/Apr/2012 2:03am
    Saya mencari kereta sambung bayar toyota hilux 2.4 auto, tahun 2007 ke atas, sila hubungi saya 0182110222.  
  17. Ash 10 - Sat 16/Jun/2012 12:25am
    Eldi : anda berminat lg ke dgn naza citra?sya nak jual kereta utk disambung bayar..sya dr Sarawak...klu berminat sila email sya (eskandar.aliff@yahoo.com) terima kasih..  
  18. Roslina Ramli 3 - Wed 6/Feb/2013 11:21am
    saya mencari proton exora (a) sila call saya 0197240848  
  19. Eddy 18 11 - Sun 22/Nov/2015 5:13pm
    Sya mencari adam ahmad..ada sesiapa tahu dimana beliau berada...ini bekenaan kereta smbg bayar..  
  20. Jack 114 - Tue 1/Dec/2015 4:23pm
    Eddy 18 11 saya pun tgh cari adam ni dah menipu no phone dia semua dah x aktif  
  21. Eddy 18 11 - Thu 7/Jan/2016 12:28pm
    Jack114 u sbb ape? U jual keta sama dia ke?  
  22. Jack 114 - Wed 20/Jan/2016 3:23pm
    Eddy 18 11
    i jual kereta sama dia tapi owner baru x bayar sampai 8 bulan. adam langsung x mau tanggungjawab dia terus lari sekarang sy kena bayar  
  23. Eddy 18 11 - Thu 21/Jan/2016 1:32pm
    Jack114
    U ada gmbar adam tu x..smelah mcm i punya kes..u sudah pergi kedai dia ke??  
  24. Jack 114 - Fri 22/Jan/2016 4:02pm
    Eddy 18 11
    Gambar dia takde la bro tapi dia ni dah tua la.. kedai dia sy x pegi sebab sy kat johor. kereta sy sudah hilang bank cari sampai sekarang tak jumpa.. sy baru lepas setel dengan bank 7 bulan tunggakan.. memang gila la  
  25. Eddy 18 11 - Fri 22/Jan/2016 10:25pm
    Yeke..surat agreement ngan adam tu ada x  
  26. Jack 114 - Tue 26/Jan/2016 5:10pm
    surat semua sy ada simpan lagi.. pernah try nak repot polis tapi x laku bro  
  27. Eddy 18 11 - Thu 28/Jan/2016 4:02pm
    Yeke..polis ckap mcm mne.??  
  28. Jack 114 - Thu 28/Jan/2016 4:08pm
    Polis cakap encik dah sign agreement jual beli yang mana kita rela untuk jual lagipun ni kes bagi sambung bayar memang polis x layan polis suruh setle sendiri  
  29. Eddy 18 11 - Thu 28/Jan/2016 4:09pm
    Yeke..polis ckap mcm mne.??
    Report gtau hilang bleh x huhu  
  30. Jack 114 - Thu 28/Jan/2016 4:56pm
    kalau cakap kreta kita hilang x boleh jugak la bro nanti polis cas kita buat repot palsu.. kalau cakap kita sambung bayar bank pulak saman kita.. sebab tu polis tu suruh setel sendiri.. tapi kalau ada kenalan polis yang bole kaw tim bole la try kot cakap kreta kena curi  
  31. Ida 1030 - Sat 30/Jan/2016 12:34pm
    Tumpang iklan saya nak jual perdana v6 2.0 auto warna silver cash8k.mencari buyer sambung bayar.kereta tak ada masalah gearbox.baru buat top overhaul, timing belt baru,absorber 4 baru.low mileage.serious buyer sila wtssap Ida 0192325852  
  32. Jack 114 - Thu 18/Feb/2016 4:38pm
    Eddy 18 11
    ada apa2 perkembangan ke  
  33. Eddy 18 11 - Wed 9/Mar/2016 9:47am
    Jack 114..bf alamat kedai adam tu  
  34. Jack 114 - Mon 14/Mar/2016 9:31am
    Eddy 18 11

    ni alamat kedai dia - UPTOWN AUTO TRADING LOT 23, PERSIARAN PUCHONG PERMAI, 47100 PUCHONG SELANGOR.

    alamat ni sy ambik daripada agreement serah kereta saya pada dia  
  35. Jack 114 - Thu 24/Mar/2016 5:06pm
    Bro Eddy
    ada apa2 crita ke  
  36. Jack 114 - Thu 2/Jun/2016 11:18am
    Eddy ada pegi kedai adam tu ke?  
  37. Eddy 18 11 - Sun 19/Jun/2016 6:41pm
    Ade lalu. Tp xingat kedai dia yg mne...mcm dh xder kedai dia  
  38. Jack 114 - Mon 20/Jun/2016 3:54pm
    dia dah cabut la tu ramai yang cari dia  
  39. Eddy 18 11 - Mon 20/Jun/2016 6:24pm
    Tu lah pasal...siot tol..nk kna report jgk nid  
  40. Eddy 18 11 - Wed 22/Jun/2016 11:44am
    Jack114..ko ada detail si adam tu x..  
  41. Jack 114 - Thu 23/Jun/2016 9:51am
    sorry eddy detail si adam tu xda la..  
  42. Jack 114 - Thu 30/Jun/2016 11:26am
    eddy rasanya adam tu kije kat fong chui used car kat puchong belakang medan selera.. cuba google map  
  43. Jack 114 - Thu 30/Jun/2016 11:28am
    cuba bukak website blacklistlayakmohon rasanya zul amdan tu dia  
Page 1   (Total 43 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Persatuan
Pakej Perniagaan
Konsultan Perniagaan

Agen Hartanah (4006)
Bengkel Basikal (97)
Bengkel Besi (400)
Bengkel Kereta (1941)
Bengkel Motosikal (311)
Bengkel Tayar (274)
Bisnes Air Mineral (499)
Bisnes Ais Krim (772)
Bisnes Aksesori Kereta (753)
Bisnes Broadband (1319)
Bisnes Burger (730)
Bisnes Cermin Mata (188)
Bisnes Cuci Kereta (1059)
Bisnes Cyber Cafe (531)
Bisnes Dobi (1871)
Bisnes Ebook (1296)
Bisnes Handphone (1554)
Bisnes Hari Raya (168)
Bisnes Hotel & Resort (759)
Bisnes Ice Blended (842)
Bisnes Jam Tangan (387)
Bisnes Jeruk (249)
Bisnes Kitar Semula (668)
Bisnes Komputer (1929)
Bisnes Kurier & Logistik (969)
Bisnes Minuman (2180)
Bisnes Pasar Malam (2568)
Bisnes Pelancongan (776)
Bisnes Pengantin (1028)
Bisnes Perabot (1274)
Bisnes Prepaid & Reload (1291)
Bisnes Restoran (5143)
Bisnes Roti & Bakeri (905)
Bisnes Salun Rambut (519)
Bisnes Sarang Burung (277)
Bisnes Satay (538)
Bisnes Sms (181)
Bisnes Spa & Facial (954)
Bisnes Steamboat (229)
Bisnes Stesen Minyak (175)
Bisnes Tablet Pc (479)
Bisnes Tradisional (1032)
Bisnes Untuk Dijual (4764)
Bisnes Waffle & Jagung (522)
Bisnes Western Food (512)
Dewasa 18sx (2370)
Diskusi Bisnes (2305)
Diskusi Tuntutan & Tribunal (926)
Expo Karnival Tapak Niaga (9484)
Forex Malaysia (2856)
Haiwan Peliharaan (656)
Haji & Umrah (604)
Hiasan Dalaman (937)
Hiasan Taman (353)
Hotel Resort Homestay (1405)
Iklan Terbuka (6870)
Iklan Tv Radio Media Massa (309)
Import & Eksport (441)
Ingin Berniaga (3227)
Insurans & Takaful (2245)
Insurans Roadtax Kereta (508)
Kedai Bunga (214)
Kedai Cenderahati & Kraf (2340)
Kedai Emas (571)
Kedai Fotostat & Cetakan (3118)
Kedai Hardware (649)
Kedai Ibu & Bayi (904)
Kedai Jahit (5730)
Kedai Kamera & Camcorder (420)
Kedai Runcit & Serbaneka (452)
Kedai Separuh & Ruang Niaga (2442)
Kedai Sewa (2227)
Kedai Vendor (605)
Kereta Baru (2181)
Kereta Terpakai (6413)
Kerja Diploma & Ijazah (9037)
Kerja Kemahiran (3334)
Kerja Kosong (20770)
Kerja Praktikal (4613)
Kerja Sales (3673)
Kerja Sambilan (9486)
Konsultan Peguam (317)
Konsultan Perniagaan (652)
Kontrak Swasta (432)
Kontrak Tender Kerajaan (552)
Kontraktor Balak & Kayu (609)
Kontraktor Jurutera (752)
Kontraktor Marin & Kapal Laut (301)
Kontraktor Minyak & Gas (839)
Kontraktor Pasir (711)
Kontraktor Pembinaan (2886)
Kontraktor Perlombongan (396)
Kursus & Seminar (3780)
Kursus Kecantikan (827)
Kursus Makanan (850)
Kursus Motivasi (417)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1972)
Mencari Pelabur (4920)
Mesin Fotostat (444)
Mesin Freezer & Chiller (354)
Mesin Industri (646)
Mesin Jahit (523)
Mesin Proses Makanan (688)
Mesin Terminal Bayaran (292)
Pakej Pelancongan (3391)
Pakej Perkahwinan (1419)
Pakej Perniagaan (1338)
Pasar Basah (2113)
Pekerja Asing (1844)
Pelaburan Saham Unit Trust (1231)
Pembantu Rumah Asing (2879)
Pembekal Barang Runcit (2019)
Pembekal Beras (233)
Pembekal Buah-buahan (721)
Pembekal Ikan Kering (503)
Pembekal Kelapa & Santan (884)
Pembekal Kerepek (1534)
Pembekal Keropok (621)
Pembekal Kicap & Sos (290)
Pembekal Kurma & Kismis (353)
Pembekal Madu (378)
Pembekal Mee & Bihun (181)
Pembekal Minyak Masak (456)
Pembekal Rempah & Perencah (898)
Pembekal Serunding (336)
Pembekal Telur (227)
Pemborong Aksesori Lelaki (190)
Pemborong Aksesori Wanita (1339)
Pemborong Batik & Sutera (448)
Pemborong Beg Galas (147)
Pemborong Beg Tangan (723)
Pemborong Bundle (1115)
Pemborong Cadar & Tilam (578)
Pemborong Karpet (265)
Pemborong Kasut & Sandal (907)
Pemborong Lampin (426)
Pemborong Mutiara (124)
Pemborong Pakaian Bayi (904)
Pemborong Pakaian Kanak2 (2043)
Pemborong Pakaian Lelaki (1354)
Pemborong Pakaian Plus Size (187)
Pemborong Pakaian Wanita (5404)
Pemborong Telekung & Songkok (682)
Pemborong Tshirt & Uniform (4207)
Pemborong Tuala (242)
Pemborong Tudung (3529)
Pembuat Papan Tanda Iklan (422)
Pembuat Plastik Kotak Botol (1089)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (595)
Pendaftaran Syarikat (772)
Pendaftaran Trademark (67)
Pengedar Alat Tulis (1071)
Pengedar Bahan Pencuci (922)
Pengedar Buku & Majalah (763)
Pengedar Contact Lens (314)
Pengedar Perfume (1846)
Pengedar Permainan Kanak2 (751)
Pengedar Produk Kecantikan (3447)
Pengedar Produk Kesihatan (3881)
Pengurus Majlis (786)
Penternak Arnab (73)
Penternak Ayam (1027)
Penternak Burung Puyuh (153)
Penternak Ikan (854)
Penternak Kambing (412)
Penternak Lembu (502)
Penternak Udang (301)
Peralatan Makmal & Hospital (350)
Peralatan Pejabat & Sekolah (988)
Peralatan Sukan (698)
Perisian Komputer (816)
Perkakas Dapur (789)
Perkakas Elektrik (599)
Perkakas Rm2 & Gajet (1853)
Pinjaman AIM (211)
Pinjaman Hartanah (686)
Pinjaman Kad Kredit (512)
Pinjaman Kereta (813)
Pinjaman Peribadi (14963)
Pinjaman Perniagaan (2404)
Produk Dari China (652)
Produk Sejuk Beku (1902)
Program Consignment (2502)
Program Dropship (9801)
Pusat Bahasa (532)
Pusat Jagaan Bayi (2790)
Pusat Latihan (926)
Pusat Memandu (175)
Pusat Mengaji Agama (926)
Pusat Pendidikan Tinggi (725)
Pusat Rawatan (528)
Pusat Tadika & Taska (2301)
Pusat Tuisyen (1874)
Rancangan Perniagaan (713)
Rawatan Alternatif (425)
Rumah Sewa (5895)
Rumah Untuk Dijual (5209)
Servis Freelance (1737)
Servis Keselamatan (996)
Servis Pembersihan (1398)
Servis Pengedaran Risalah (636)
Setiausaha Syarikat (859)
Sewa Bas & Van (842)
Sewa Jentera (100)
Sewa Kereta Teksi Limo (2720)
Sewa Lori (3655)
Sewa Pesawat & Helikopter (71)
Studio Filem & Videografi (399)
Studio Fotografi (1209)
Studio Grafik & 3D (1826)
Studio Lukisan (176)
Studio Model Penyanyi Pelakon (1175)
Studio Muzik (694)
Sukan Beladiri (152)
Sukan Berkumpulan (334)
Sukan Futsal (256)
Sukan Pancing (190)
Tanah Sewa (935)
Tanah Untuk Dijual (6817)
Tempahan Biskut & Tart (2897)
Tempahan Hamper (232)
Tempahan Kanopi & Meja Kerusi (878)
Tempahan Katering (2998)
Tempahan Kek & Coklat (2621)
Tempahan Korban & Aqiqah (250)
Tempahan Kuih Muih (2297)
Tempahan Minuman & Dessert (663)
Tempahan Nasi Lemak (737)
Tempahan Roti (656)
Ubahsuai Pejabat (904)
Ubahsuai Rumah (2376)
Urut Tradisional (1366)
Usahawan Baja Pertanian (460)
Usahawan Benih & Nursery (599)
Usahawan Tani (1497)
Vending Machine (683)
Voucher & Tiket (339)
Web Design Malaysia (3014)
Web Media Sosial (843)
Wiring Aircond Plumbing Repair (2435)