Bantuan Pinjaman Kewangan Peribadi/Perniagaan Tanpa Faedah
Jaafar 10 @ Be A Smart Hp User - Sun 16/Oct/2011 2:34pm [Last Comment]
Bantuan Pinjaman Kewangan RM1000 dan RM10000, RM20000 dan keatas.
1. Berumur 18 tahun ke atas:

Bermaksud "Bukan di bawah umur".

2. Sumbangan Tabung Bantuan Hemodialisis PAKKP; RM 100 untuk Bantuan Pinjaman Kewangan PAKKP RM 1,000 atau RM 1,000 untuk Bantuan Pinjaman Kewangan PAKKP RM 10,000, dan:

Bermaksud "menyumbang atau menderma sebanyak atau sekurang-kurangnya 10% dari jumlah yang hendak dipinjam, serta"

3. Memperkenalkan 4 orang lain yang juga memerlukan Bantuan Pinjaman Kewangan PAKKP atau Membantu PAKKP mendapatkan sumbangan minima; RM 2,000 untuk Bantuan Pinjaman Kewangan PAKKP RM 1,000 atau RM 20,000 untuk Bantuan Pinjaman Kewangan PAKKP RM 10,000:

Bermaksud "Mendapatkan sumbangan atau derma untuk PAKKP sebanyak atau sekurang-kurangnya 2 kali ganda dari jumlah yang hendak dipinjam".

Nama Program: Bantuan Pinjaman Kewangan PAKKP
Jumlah Bantuan: RM 1,000.00 dan RM 10,000.00, Tanpa Faedah!

Tempoh Bayaran Balik: 40 Bulan; RM 1,000.00: RM 25.00 sebulan, RM 10,000.00: RM 250.00 sebulan.

Terma & Syarat:

1. Berumur 18 tahun ke atas,

2. Sumbangan Tabung Bantuan Hemodialisis PAKKP; RM 100 untuk Bantuan Pinjaman Kewangan PAKKP RM 1,000 atau RM 1,000 untuk Bantuan Pinjaman Kewangan PAKKP RM 10,000, dan

3. Memperkenalkan 4 orang lain yang juga memerlukan Bantuan Pinjaman Kewangan PAKKP.

Atau,

1. Berumur 18 tahun ke atas,

2. Sumbangan Tabung Bantuan Hemodialisis PAKKP; RM 100 untuk Bantuan Pinjaman Kewangan PAKKP RM 1,000 atau RM 1,000 untuk Bantuan Pinjaman Kewangan PAKKP RM 10,000, dan

3. Membantu PAKKP mendapatkan sumbangan minima; RM 2,000 untuk Bantuan Pinjaman Kewangan PAKKP RM 1,000 atau RM 20,000 untuk Bantuan Pinjaman Kewangan PAKKP RM 10,000

Bentuk Sumbangan:

1. Tunai

2. Cek, Bankers Cheque, Bank Draft, Money Order, Wang Pos atau lain-lain bentuk bayaran atas nama "PERTUBUHAN AMAL KITA KINTA PERAK"

Kelulusan:

7 hari dari tarikh Terma & Syarat dipenuhi dan diterima di pejabat PAKKP.

Untuk penerangan lebih lanjut:
Jaafar 017-6667703
Ros 012-9449738

Niche: Pinjaman Derma
Kursus Borong Produk China Tanpa Perlu Melangkah ke China
18 Sep 2014 (Khamis) di DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
24 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Mz Food - Sun 16/Oct/2011 2:46pm
    Salam..

    Sy ade tawaran kpd sesiapa yg memerlukan pinjaman 10k tanpa faedah dan tak perlu cari rakan lain..Bayaran balik ikut kemampuan(takde paksaan).

    Hanya seorang je lg sy perlukan..

    Sila emel: info.mzfood@gmail.com  
  2. Hosna 3 - Sun 16/Oct/2011 2:59pm
    detail nanawelaje@gmail.com  
  3. Rose 63 - Sun 16/Oct/2011 3:01pm
    nk tolong email kt roseenvee@yahoo.com  
  4. Rose 63 - Sun 16/Oct/2011 3:04pm
    mzfood, contact saye:0148045482 kalo pnjaman tu ade lgi thanks  
  5. Azmirul 2 - Sun 16/Oct/2011 3:15pm
    Mz food..
    tol ke ni??
    sy nak..
    lantran_00@yahoo.com  
  6. Mohamad Naraj Abdullah - Sun 16/Oct/2011 3:30pm
    saya minat contact 0122170057  
  7. Jeffry 5 - Sun 16/Oct/2011 3:39pm
    PAKKP tu apa dia?  
  8. Jaafar 10 - Sun 16/Oct/2011 3:44pm
    PAKKP - Pertubuhan Amal Kita Kinta Perak,
    ada dinyatakan diatas  
  9. Jaafar 10 - Sun 16/Oct/2011 4:21pm
    Saya dah email dan keterangan kenapa perlu bernaung dalam group saya  
  10. Ameinatan - Sun 16/Oct/2011 4:24pm
    en. jaafar, kene cari 4 org dulu baru boleh dapat pinjaman atau dapat pinjaman dulu then cari 4 org.. klau x berjaya cr 4 org @20k.. mcm mana?  
  11. Ameinatan - Sun 16/Oct/2011 4:28pm
    en. jaafar, email saya syaezana@gmail.com  
  12. Jaafar 10 - Sun 16/Oct/2011 5:29pm
    Sila letakkan email address anda disini atau SMS ke hp saya.

    Ameinatan: Saya dah email dan ketrangan knp perlu bernaung dlm group saya.  
  13. Fadzlina 2 - Sun 16/Oct/2011 5:38pm
    email detail ke: fadzlmf@gmail.com  
  14. Hani 57 - Sun 16/Oct/2011 5:49pm
    salam.,mzfood pls call 0193199929 if pinjaman 2 ada lagi. Tq  
  15. Kasmi - Sun 16/Oct/2011 6:15pm
    email kepada saya yer
    purnama1@yahoo.com  
  16. Jaafar 10 - Sun 16/Oct/2011 6:22pm
    Fazlina 2, ur email using Boxbe..need verify. Please confirm. If not, u can't read my message.TQ  
  17. Pd Boy - Sun 16/Oct/2011 6:58pm
    emailkkan kepada saya : pdboy007@gmail.com  
  18. Anis 25 - Sun 16/Oct/2011 7:00pm
    salam,

    saya berminat buat pinjaman utk menambahkan stocks dlm kedai baby saya..sila email maklumat :

    mn_awanis@yahoo.com  
  19. Joolyss - Sun 16/Oct/2011 7:18pm
    joolyss@gmail.com  
  20. Bukukakakiki - Sun 16/Oct/2011 7:46pm
    email detail pada saya
    azfar_ahmad@yahoo.com  
  21. Yatie Cha - Sun 16/Oct/2011 8:04pm
    sy berminat... email detail ke syazmira0401@yahoo.com  
  22. Charzee - Sun 16/Oct/2011 8:29pm
    saya berminat tolong email saya baby_charzy@yahoo.com  
  23. Jaafar 10 - Sun 16/Oct/2011 8:34pm
    Salam semua, setakat ini saya telah pun menghantar email pada comment no 20.
    Perlu sy maklumkan,
    sila periksa email pada inbox anda ataupun dlm spambox.
    Saya listkan subject email saya mengikut susunan.

    1. Pinjaman RM1000 dan RM10000 Tanpa Faedah.
    2. Loan Application Form
    3. Pinjaman RM1000 & RM10000

    Sila fahamkan isi kandungannya. Jika ada kemusykilan, sila hubungi saya di no seperti tertera didalam iklan. TQ  
  24. Halimspeeds - Sun 16/Oct/2011 8:53pm
    halimspeeds@gmail.com  
  25. Nur Husna - Sun 16/Oct/2011 8:53pm
    Ada sesiapa warga majalah yg pernah buat pinjaman ni tak...sila sahkan skim ini untuk sahabat2 kat sini ...terima kasih!  
  26. Jaafar 10 - Sun 16/Oct/2011 9:00pm
    Maaf Nur Husna kalau terasa,
    sila ambil tahu dahulu...dan siasat sendiri..
    Jangan minta tolong orang kalau nak cari kebenaran.

    Kalau nak tahu..bagi sajer email, didalam email ity akan membawa Nur Husna kepada foundernya sendiri...

    dan saya tidak merasa penat, kebas jari untuk mewar2kan kehebatan basic of islam...iaitu No Riba dan TIDAK juga mendapat komisen darinya...kalau nak sedekah..alhamdulillah  
  27. Rul 8 - Sun 16/Oct/2011 9:12pm
    email saya kairul60@ymail.com  
  28. Azli8153 - Sun 16/Oct/2011 9:29pm
    emel saya
    azli_zan@yahoo.com  
  29. Nur Husna - Sun 16/Oct/2011 9:39pm
    En. Jaafar, tiada niat langsung saya nak persoalkan skim pinjaman ini..agak mustahil untuk siasat sendiri kecuali lah saya pergi ke Perak sendiri..masa agak terhad kerana terikat dgn komitmen kerja dan perniagaan..tidak ada salahnya kalau kita menggunakan medium networking untuk mendapatkan maklumat bukan...? Nak berniaga jangan lah rigid sangat..tiada siapa yg akan buruk sangka jika semuanya telus..terima kasih wassalam..  
  30. Adam 96 - Sun 16/Oct/2011 9:51pm
    Salam tuan rumah,

    boleh tolong tak buat tawaran secara telus jgn sampai org buruk sangka walau asalnya baik.

    ceritakan keruangan ini secara lengkap dan tak perlu email-email buang masa org dan masa awk. melainkan awak kasi borang je org terus isi bila dah paham.

    sy sendiri tak paham awk punya sistem pinjaman berfungsi camana. mcm MLM pun ada. last-last org kemudian tak dapat pinjam.

    takur ape nak cerita kat sini kalau program ni betul dan tak menyalahi undang2.

    cari sy adam 010-4300484 @ email tanyapakar@ymail.com @ www.blacklistbelikereta.webs.com

    nampaktak org telus berniaga semua ada serta gambar founder sekali.  
  31. Jaafar 10 - Sun 16/Oct/2011 9:54pm
    Tiada masalah bagi saya..cuma statement request awak akan menganjurkan suatu bentuk penipuan..saya boleh mintak kwan2 saya mengesahkan kebenaran iklan saya..kalau saya nak.


    Biarlah mereka mengesahkannya sendiri...kalau perlu kena check pendaftarannya, no pejabatnya...jangan tawakal sesajer...

    semua itu boleh didapati jika Nur Husna bekalkan email awak pada sy..hntar ke hp saya kalau xmau org tahu  
  32. Nzarshad - Sun 16/Oct/2011 10:07pm
    email nazriarshad@gmail.com  
  33. Jaafar 10 - Sun 16/Oct/2011 10:09pm
    En Adam 96, awak nak buat iklan ker? atau nak tahu?

    Kalau nak tahu..bg jer email pd handphone sy...atau letak kat dlm comment.

    Insyaallah, saya hantarkan kesimpulan butir2nya, link ke blognya, sapa foundernya, no teleponnya...nama & lokasi pejabatnya.

    Saya belum boleh nak letak semua details dlm ni...sebab? kita dah biasa dgn kapitalis..buat loan mesti ada interest.

    Even..kalau sedekah RM10 pun..kita akan tanya pada diri kita..apa aku dapat?

    Insya'allah, kalau En Adam 96 positif, sila kemukakan email, saya terus hantar link blog yg saya maksudkan.  
  34. Tarmizi Zarin - Sun 16/Oct/2011 10:24pm
    saya pun tak nk ketinggalan :
    email : mzie64@yahoo.com  
  35. Suearmanshah - Sun 16/Oct/2011 10:29pm
    Maknanya keluarkan dulu 10% daripd jumlah yg nak pinjam ke? Mcm upfront lah pulak? Atau loan lulus baru buat sumbangan? Sila jelas soalan yg ringkas ini dulu secara terus terang kat posting ni ya. Jadi semua org boleh tau  
  36. Faith - Sun 16/Oct/2011 10:32pm
    Tolong emailkan detail:

    faithajar@gmail.com
    , terima kasih  
  37. Suearmanshah - Sun 16/Oct/2011 10:33pm
    Apakah sumbangan ini boleh diambil kira sebagai jaminan bahawa loan akan diluluskan?  
  38. Sahidsuyut - Sun 16/Oct/2011 10:42pm
    maaf ni email saya sahidsuyut@yahoo,com  
  39. Mussawer - Sun 16/Oct/2011 10:45pm
    Hrp dapat email kpd musawir57@yahoo.com  
  40. Suearmanshah - Sun 16/Oct/2011 10:50pm
    kpd sahabat2 majalah, sila layari blogspot pertubuhan ini dan lihatlah komen2nya.maat cakap ianya tidak begitu memberansangkan..lebih kepada mengutip deposit drpd orang awam  
  41. Bkr7745 - Mon 17/Oct/2011 12:09am
    emailkan kat saya k4pkns@gmail.com  
  42. Zulkefli 5 - Mon 17/Oct/2011 1:20am
    salam..pls email kat saya kefli61@gmail.com  
  43. Amirtalib - Mon 17/Oct/2011 3:18am
    ya encik jaafar hantar syarat syarat apa apa yang berkaitan dgn loan ni.taknak cakap biar saya try try dulu kalau ok alhamdulilah emailkan pada saya amirmohdtalib@yahoo.com.my  
  44. Jid Cobra Yazid - Mon 17/Oct/2011 4:45am
    sy nak tahu lebih lanjut tntg pinjaman ni.....email...... yazid871212@yahoo.com ....  
  45. Azam 23 - Mon 17/Oct/2011 9:58am
    Boleh email kan juga pada saya...
    saya pun nak
    tangkisan@streamyx.com  
  46. Nora 60 - Mon 17/Oct/2011 11:30am
    emailkan detail pd saya nora79azuin@gmail.com  
  47. Yesterday Once More - Mon 17/Oct/2011 12:58pm
    sila emailkan pada saya
    Moga2 bantuan dapat membantu banyak pihak..
    yesterdaymemori@gmail.com
    terima kasih  
  48. Linkman - Mon 17/Oct/2011 2:02pm
    minta maaf en jaafar. ini skim piramid macam PEKESIM.

    www.google.com.my/search?q=majalah.com+pekesim  
  49. Tekuniaga - Mon 17/Oct/2011 2:17pm
    duit aku dalam pekesim tu dah jadi apa pun tak tau////////..........semuanya nak bagi punah orang melayu..................  
  50. Zarin 6 - Mon 17/Oct/2011 7:30pm
    tolong email detail pada saya dzahrinas@yahoo.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 70 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2639)
Bengkel Basikal (71)
Bengkel Besi (206)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (244)
Bengkel Tayar (210)
Bisnes Air Mineral (361)
Bisnes Ais Krim (491)
Bisnes Aksesori Kereta (657)
Bisnes Broadband (1082)
Bisnes Burger (541)
Bisnes Cermin Mata (156)
Bisnes Cuci Kereta (790)
Bisnes Cyber Cafe (444)
Bisnes Dobi (1337)
Bisnes Ebook (1033)
Bisnes Handphone (1232)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (552)
Bisnes Ice Blended (689)
Bisnes Jam Tangan (282)
Bisnes Jeruk (162)
Bisnes Kitar Semula (487)
Bisnes Komputer (1460)
Bisnes Kurier Dan Logistik (653)
Bisnes Minuman (1427)
Bisnes Pasar Malam (1930)
Bisnes Pelancongan (530)
Bisnes Perabot (833)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1077)
Bisnes Restoran (3248)
Bisnes Roti Dan Bakeri (699)
Bisnes Salun Rambut (356)
Bisnes Sarang Burung (254)
Bisnes Satay (375)
Bisnes Sms (156)
Bisnes Spa Dan Facial (638)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (807)
Bisnes Untuk Dijual (3251)
Bisnes Waffle Dan Jagung (375)
Bisnes Western Food (317)
Dewasa 18sx (1729)
Diskusi Bisnes (1925)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (709)
Expo Karnival Tapak Niaga (6308)
Forex Malaysia (1826)
Haiwan Peliharaan (454)
Haji Dan Umrah (461)
Hiasan Dalaman (705)
Hiasan Taman (238)
Hotel Resort Homestay (986)
Iklan Tv Radio Media Massa (217)
Import Dan Eksport (322)
Ingin Berniaga (2790)
Insurans Dan Takaful (1682)
Insurans Roadtax Kereta (329)
Kedai Bunga (186)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1953)
Kedai Emas (442)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2491)
Kedai Hardware (420)
Kedai Ibu Dan Bayi (680)
Kedai Jahit (3714)
Kedai Kamera Dan Camcorder (339)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (332)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1790)
Kedai Sewa (1611)
Kereta Baru (1577)
Kereta Terpakai (4889)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4602)
Kerja Kemahiran (1907)
Kerja Kosong (11329)
Kerja Praktikal (1959)
Kerja Sales (2201)
Kerja Sambilan (6161)
Konsultan Perniagaan (441)
Kontrak Swasta (288)
Kontrak Tender Kerajaan (448)
Kontraktor Balak Dan Kayu (470)
Kontraktor Jurutera (548)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (222)
Kontraktor Minyak Dan Gas (672)
Kontraktor Pasir (374)
Kontraktor Pembinaan (2003)
Kontraktor Perlombongan (315)
Kursus Dan Seminar (2752)
Kursus Kecantikan (672)
Kursus Makanan (654)
Kursus Motivasi (316)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1600)
Mencari Pelabur (3618)
Mesin Fotostat (349)
Mesin Freezer Dan Chiller (258)
Mesin Industri (494)
Mesin Jahit (367)
Mesin Proses Makanan (549)
Pakej Pelancongan (2558)
Pakej Perkahwinan (1183)
Pakej Perniagaan (863)
Pasar Basah (1430)
Pekerja Asing (1199)
Pelaburan Saham Unit Trust (924)
Pembantu Rumah Asing (1816)
Pembekal Barang Runcit (1566)
Pembekal Beras (104)
Pembekal Buah-buahan (477)
Pembekal Ikan Kering (380)
Pembekal Kelapa Dan Santan (629)
Pembekal Kerepek (1082)
Pembekal Keropok (433)
Pembekal Kicap Dan Sos (218)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (236)
Pembekal Mee Dan Bihun (123)
Pembekal Minyak Masak (413)
Pembekal Rempah Dan Perencah (581)
Pembekal Serunding (258)
Pembekal Telur (138)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1180)
Pemborong Batik Dan Sutera (350)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (591)
Pemborong Bundle (847)
Pemborong Cadar Dan Tilam (429)
Pemborong Karpet (154)
Pemborong Kasut Dan Sandal (684)
Pemborong Lampin (289)
Pemborong Mutiara (107)
Pemborong Pakaian Bayi (760)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1617)
Pemborong Pakaian Lelaki (1113)
Pemborong Pakaian Plus Size (141)
Pemborong Pakaian Wanita (4135)
Pemborong Telekung Dan Songkok (562)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3469)
Pemborong Tuala (193)
Pemborong Tudung (2741)
Pembuat Papan Tanda Iklan (266)
Pembuat Plastik Kotak Botol (787)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (475)
Pendaftaran Syarikat (482)
Pendaftaran Trademark (33)
Pengedar Alat Tulis (940)
Pengedar Bahan Pencuci (701)
Pengedar Buku Dan Majalah (573)
Pengedar Contact Lens (237)
Pengedar Perfume (1519)
Pengedar Permainan Kanak2 (588)
Pengedar Produk Kecantikan (2584)
Pengedar Produk Kesihatan (2947)
Pengurus Majlis (586)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (708)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (687)
Penternak Kambing (284)
Penternak Lembu (380)
Penternak Udang (190)
Peralatan Makmal Dan Hospital (256)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (694)
Peralatan Sukan (542)
Perisian Komputer (562)
Perkakas Dapur (605)
Perkakas Elektrik (420)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1494)
Pinjaman AIM (164)
Pinjaman Hartanah (505)
Pinjaman Kad Kredit (384)
Pinjaman Kereta (587)
Pinjaman Peribadi (10364)
Pinjaman Perniagaan (1806)
Produk Dari China (529)
Produk Sejuk Beku (1284)
Program Consignment (1983)
Program Dropship (6565)
Pusat Bahasa (348)
Pusat Jagaan Bayi (1504)
Pusat Latihan (638)
Pusat Memandu (122)
Pusat Mengaji Agama (500)
Pusat Pendidikan Tinggi (514)
Pusat Rawatan (353)
Pusat Tadika Dan Taska (1268)
Pusat Tuisyen (1044)
Rancangan Perniagaan (583)
Rawatan Alternatif (288)
Rumah Sewa (4173)
Rumah Untuk Dijual (3657)
Servis Freelance (1079)
Servis Keselamatan (703)
Servis Pembersihan (799)
Servis Pengedaran Risalah (450)
Setiausaha Syarikat (597)
Sewa Bas Dan Van (555)
Sewa Kereta Teksi Limo (1771)
Sewa Lori (2505)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (241)
Studio Fotografi (881)
Studio Grafik Dan 3D (1058)
Studio Lukisan (124)
Studio Model Penyanyi Pelakon (706)
Studio Muzik (461)
Sukan Beladiri (115)
Sukan Berkumpulan (227)
Sukan Futsal (226)
Sukan Pancing (141)
Tanah Sewa (631)
Tanah Untuk Dijual (4738)
Tempahan Biskut Dan Tart (2118)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (652)
Tempahan Katering (2098)
Tempahan Kek Dan Coklat (2114)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (175)
Tempahan Kuih Muih (1719)
Tempahan Minuman Dan Dessert (455)
Tempahan Nasi Lemak (508)
Tempahan Roti (347)
Terminal Bayaran (183)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1664)
Urut Tradisional (765)
Usahawan Baja Pertanian (369)
Usahawan Benih Dan Nursery (388)
Usahawan Tani (1074)
Vending Machine (355)
Voucher Dan Tiket (241)
Web Design Malaysia (2279)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1319)