Bantuan Kewangan Melalui Pinjaman Bank Khas Untuk Pesara Pesara Dari Kakitangan Awam, Polis, Tentera Dan Balu Dari RM 5ribu Hingga RM 100ribu Tanpa Penjamin Tanpa Bayaran Pendahuluan.
Azmiman691 - Wed 11/Jul/2012 12:39pm [Last Comment]
Kepada bekas2 tentera atau polis atau balu atau Kakitangan Awam yang memerlukan bantuan kewangan.

SKIM BANTUAN KEWANGAN BANK KHAS UNTUK PESARA2 DARI K/TANGAN KERAJAAN, TENTERA, POLIS, DAN BALU DARI RM5 RIBU SEHINGGA RM 100,000 TANPA PENJAMIN TANPA BAYARAN UPFRONT!

[ Untuk Kakitangan Awam Yang masih Berkhidmat , Boleh Memohon Untuk Pinjaman Koperasi Lulus 5 hari - RM5000 hingga RM 200,000 - hubungi no yang tertera dibawah]

Syarat syarat dan kelayakan ;

• pesara2 dari sektor kerajaan, tentera, Polis dan balu
• pencen RM750 ke atas
• tempoh bayaran balik sehingga umur 70 tahun
• Tempoh pinjaman dari 3-15 tahun
• Pinjaman dari RM5,000-RM100,000
• Interest 5%
• Blacklist CCRIS CTOS boleh memohon

Boleh digunakan untuk ;
• Melangsaikan hutang kereta/rumah/credit card
• Membesarkan/memulakan perniagaan
• Mengerjakan umrah/melancung
• Membaiki/membesarkan rumah
• Dan lain lain

Bantuan akan di hulurkan sehingga berjaya, Insyaalah.

Harap dapat dipanjangkan kepada saudara mara atau sahabat handai yang mungkin memerlukan bantuan kewangan ini untuk menyelesaikan masalah kewangan mereka dengan cara yang selamat ini.

SEGERA ! Sebelum skim ini ditamatkan.

Hubungi : 0111 5685546 / 013 2392990 Ab Rahim

http://pinjaman-pesara.blogspot.com/

NOTA : Untuk semak kelayakan : sms / email kan nama,jumlah pencen bersih bulanan , tarikh lahir, lokasi ada blacklist ke tidak.

http://pinjaman-pesara.blogspot.com/

Pakcik Said Pesara dari Johor ; “Terima kasihlah nak bantu pakcik dapatkan bantuan kewangan ni dalam masa 1 bulan, pakcik dah selesaikan hutang hutang anak pakcik tu. Terima kasih nak ya.”

Kak G,Pesara dari Selayang ; “akak nak ucapkan terima kasih sebab tolong akak dapatkan bantuan ni. Nama akak pun dah clear dari CTOS dan blackist tu. Orang kutip hutang tu pun dah tak kacau akak lagi. Terima kasih banyak banyak.”

En Jalil Pesara dari Perak ; “Patutlah asyik kena rejek je bila mohon pinjaman bank, rupanya no mykad pakcik ada dalam list CTOS , pakcik tak pernah pun pinjam dari syarikat tu, No mykad sama tapi nama lain, tapi sekarang dah settle dah, dan dah dapat pun bantuan kewangan ni, terima kasih sangat tolong pakcik selesaikan masalah ni, tak perlu susah payah pakcik turun ke KL."

Makcik Faridah Balu dari Rembau : “ Makcik ni balu,nama dah blacklist sebab pinjaman beli kereta tak berbayar, masalah juga kepada penjamin. Makcik ni asyik kena tipu je, ni punmula mula takiut juga kena tipu,anak2 takde yang boleh uruskan, tapi alhamdulillh terima kasih banyak2 tolong makcik bersihkan nama blacklist makcik tu dan dapatkan duit bantuan ni.”

Niche: Pinjaman Peribadi
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Azizi Shah - Thu 28/Jun/2012 3:52pm
    salam...kepada semua kakitangan pekerja bergaji basic 1300 ke atas anda semua boleh dapatkan pinjaman peribadi daripada MBF,yg penting nama clear...jumlah pinjaman 3x gaji basic...kad kredit pon ble nk apply income 2k n above..promosi besar-besaran tok raya!!sesiapa berminat jadi agen kad kredit pon boleh..komisen dan bonus yang lumayan!!hubungi 013-7966932  
  2. Jaedin - Fri 29/Jun/2012 9:16am
    PINJAMAN PERIBADI i-KOPERASI
    Kelulusan 3 jam dapat duit 24 jam !!
    Submit pagi jika tiada masalah dapat duit petang HARI YANG SAMA !!
    Orang lain buat loan kena tunggu berminggu-minggu, anda 1-2 hari dah dapat duit.
    Khas untuk kakitangan awam dan badan berkanun terpilih
    Potongan melalui Biro Angkasa
    Info lanjut hubungi DIN (019-232 5848) atau emailkan payslip anda untuk pengiraan kelayakan (g_din79@yahoo.com)  
  3. Moneyaim - Fri 29/Jun/2012 11:47am
    mempunyai masalah wang segera? tidak masalah, kami ms enterprise, memberikan anda service yang baik dan cepat, proses masa hanya 1jam, jika berminat sila layari moneyaiment.blogspot.com untuk maklumat lanjut, sekian terima kasih  
  4. Mimicisca - Fri 29/Jun/2012 2:08pm
    BERITA TERGEMPARRRRR.........(hanya di bulan ramadhan sahaja)
    KHAS BUAT WARGA KL/SEL SAHAJA...
    BUAT PINJAMAN DPT FREE GIFT ISTIMEWA....seperti:-

    1-IPAD RM150K KE BWH

    2-BARANG KEMAS RM100K KE BWH

    3-BARANG ELEKTRIK RM50K KE BWH

    ... CEPAT2 REBUTLAH PELUANG INI....DPT BARANG SELEPAS KELULUSAN....

    HUBUNGI SEGERA:-0173688701
    ***ISTIMEWA INI HANYA UNTUK KOPERASI PETRONESA SHJ***  
  5. Abrahim My - Fri 29/Jun/2012 3:46pm
    HantaR maklumat 012 2750048  
  6. Linda Hamidi Harros - Fri 29/Jun/2012 6:45pm
    SAYA MENGURUSKAN :-
    PINJAMAN PERIBADI UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN SEHINGGA RM250K, PERKHIDMATAN KAMI 100% PERCUMA. TIADA UPFRONT!!! .. . (KEPADA SESIAPA YANG TINGGAL DI SEKITAR KL/SEL/N9 BOLEHLAH TERUS BERJUMPA PIHAK KAMI DENGAN MEMBAWA SEKEPING PAYSLIP TERKINI UNTUK SEMAKKAN KELAYAKKAN SEGERA)... BLACKLIST, CCRIS, CTOS LAYAK UNTUK MEMOHON... PERKHIDMATAN 100% PERCUMA!!!

    KEPADA YANG TELAH MELEBIHI 60% KELAYAKKAN JUGA BOLEH MEMOHON...!!! TAWARAN PENGIRAAN SEHINGGA 75% JUGA DISEDIAKAN (***tertakluk terma & syarat) CEPAT!!! REBUTLAH PELUANG INI SEMENTARA MASIH TERBUKA.PERKHIDMATAN 100% PERCUMA!!!

    SEBARANG PERTANYAAN SILA PM SMS KE NOMBOR
    012-8161058 ATAU BOLEH EMAILKAN KEPADA qaseh2710@ymail.com

    HARAP SEBARKAN KEPADA RAKAN-RAKAN ANDA MESEJ INI, SEDIKIT-SEBANYAK ANDA DAPAT MEMBANTU RAKAN2 ANDA YANG MEMERLUKAN DENGAN MENYEBARKAN MAKLUMAT INI...
    SEKIAN, TERIMA KASIH...  
  7. Zack 200 - Sat 30/Jun/2012 2:42am
    salam...pinjaman berlesen segera.....

    interest sgt rendah,...pembiyaan tinggi...

    bayaran bulanan yg flexible tanpa had masa.

    kami juga bole tolong settlekan pinjaman dari tempat lain dan dapat lebih lagi duit d tangan.

    kami bukan ah long...kami betul2 mahu tolong.

    datang bawa kawan ramai2 sekali pun takpe, kami terima.

    fullsettlemnt yg sgt rendah. tak percaya call datang dan pinjam la ikut kemampuan...gaji balance 500 pun kami bole bg pinjam beribu2.

    ccris dan ctos juga kami terima bergantung pada terma dan syarat.


    jika nak buat loan bank tanpa potongan biro sekaali sy bole lakukan...jika tiada ccris dan ctos...


    call sy segera 0132632326


    gov, badan berkanun dan glc kerajaan sahaja.


    swasta dan pencen juga boleh memhon...call saje ok  
  8. West 2 - Sat 30/Jun/2012 9:39am
    Senang ke wt pinjaman....
    Sy dh cuba tp susah...
    Gaji sy rm2000..
    Area Melaka...
    Nk pinjam yg berlesen,interest tinggi...
    Sy bkn nk pinjam seribu dua tp 10 ribu...
    Kalo bleh bantu sy..
    Email sy qarni_naruto@yahoo.com  
  9. Aimanputra - Sun 1/Jul/2012 5:05pm
    Siapa kakitangan kerajaan yang telah mencapai potongan biro 60% atau lebih tetapi masih ada hasrat mohon loan boleh email slip gaji kpd saya aimanputra73@yahoo.com. Saya insyallah boleh bantu anda  
  10. Naemzaaba - Mon 2/Jul/2012 2:04pm
    Top 3 Pencarian Laman terbanyak dalam GOOGLE.
    Servis pinjaman pesara kerajaan yang terbaik masa kini. Hubungi Kami Segera

    http//:loanpesara2u.blogspot.com  
  11. Naemzaaba - Mon 2/Jul/2012 2:09pm
    TOP 3 pencarian laman di GOOGLE
    Servis pinjaman pesara terbaik masakini. Hubungi segera

    http://loanpesara2u.blogspot.com  
  12. Secmrirc - Mon 9/Jul/2012 1:34pm
    saya nak clearkan smua hutang2 kad kredit, rumah dan kereta. Saya blacklisted ctos dan ccris. Tlg email sam abieumie6879@gmail.com  
  13. Eu Wang Trading 42 - Tue 10/Jul/2012 2:40pm
    Perlukan wang dengan segera? Jangan risau.. kami dapat membantu anda mendapatkan bantuan kewangan dengan segera, mudah n cepat.. Sila hubungi untuk keterangan lebih lanjut atau terus ke pejabat kami.
    03-40253133/40253733  
  14. Dzsalm - Tue 10/Jul/2012 3:25pm
    berminat apakah syaratnya dan bagaimana... boleh emel saya ke dzsalm@yahoo.com  
  15. Masliana Bt Mohd Saem - Wed 11/Jul/2012 12:55pm
    saya boleh ker nak mohon baru buka bengkel kereta ni jadi kewangan tidak mencukupi boleh bantu ke  
  16. Masliana Bt Mohd Saem - Wed 11/Jul/2012 1:00pm
    kalau boleh sila email saya masliana85@yahoo.com ,dalam masa yg sama nak setale kan hutang credit card  
  17. Tukang Masak - Thu 12/Jul/2012 12:50pm
    salam maaf la kalu mengacau...ade x koop mane bole bg pinjaman yg dh over 60%...atau ovelap pun xpe..janji lulus..komisen kite kire kmudian..staf gov yg over dh ni...n x verify kt ofis

    017-4234732  
  18. Eriq Capoera - Thu 12/Jul/2012 1:55pm
    apa e-mail en azmiman691?  
  19. Azzray - Mon 16/Jul/2012 5:58am
    sy memerlukan rm5000 email sy azzrayhaikal007@yahoo.com  
  20. Azmi 200 - Mon 16/Jul/2012 1:32pm
    saya pun sama dg secmriirc. mahu settle semua hutang. tlg email sy fariszemi@gmail.com  
  21. Masliana Bt Mohd Saem - Tue 17/Jul/2012 10:52am
    apsal call x dapat dah 2 hari betul ke tak ni?  
  22. Masliana Bt Mohd Saem - Wed 18/Jul/2012 11:44am
    penipu duit org rm300 u dah ambik utk proses, lepas tu tipu kata nanti nak pos borang, skrg call semua phone tutup, 1 sen pun aku tak halal kan... kalau x ada duit pinjam lah,, jgn nak makan duit orang macam tu. koperasi malaysia berhad konon, ada 3 cawangan pulak, melaka,johor, dan perlis, cek fb u, u ni org perak.. norzalin bte mohd salleh no akaun 112081044054 maybank.. PENIPU BESAR, IKLAN TUKAR NAMA2 BENDA YG SAMA  
  23. Masliana Bt Mohd Saem - Mon 23/Jul/2012 12:43pm
    tipuuuuuuuuuuuu  
  24. Masliana Bt Mohd Saem - Mon 23/Jul/2012 12:48pm
    mintak rm300 pulang balik dalam masa 2 bulan, pastu matikan phone bila dah dapat duit... ko buat lah bulan puasa ni... cash tuhan bagi ko tak caya tgk lah... ni no akaun dan nama si penipu norazlin bt mohamad salleh... 112081044054 maybank  
  25. Abrahim My - Mon 23/Jul/2012 3:21pm
    Assalam cik Maslina, saya pemilik iklan diatas dan nama dan no tel saya adalah seperti yang tertera diatas, saya tidak pernah berurusan dengan cik dan tak pernah meminta wang pendahuluan daripada sesiapa apalgi menerima rm 300 dari cik.

    Saya tidak mengenali dan tiada kaitan dengan orang yang bernama norazlin bt mohammad salleh.

    Seperti yang saya maklumkan pd cik dalam telefon sebentar tadi,Kami membantu pesara2 mendapatkan pinjaman dari bank dgn cara yang sah dan tidak menguruskan permohonan untuk pekerja swasta. Sila perbetulkan kenyataan cik diatas agar tidak mengelirukan dan tidak berlaku salah faham pada pembaca.

    T kasih  
  26. 1000dinar - Wed 25/Jul/2012 1:44am
    plz sent me all details as soon as possible ...n i interested 2 be ur agent...allinonecentre@gmail.com ,,tq assalam....  
  27. Abrahim My - Thu 26/Jul/2012 12:45pm
    Cik Maslina, Jgn suka suka buat tuduhan melulu sebegitu ya. saya tk pernah berurusan dgn kamu, kami tak pernah mengambil upfront dari sesiapapun. saya ulang ya TIDAK PERNAH !!! , kami membantu pesara2 mendapatkan pinjaman bank dgn cara yang sah.Kamu bukan pesara nak pinjam buka bengkel, kami tak layan la. No siapa yang kamu tel, nombor HP saya tak pernah bertukar, kekal sama seperti diatas.

    Jika kamu dah buat bayaran pendahuluan pada org lain dan rasa ditipu pergi lah buat report polis, maklumat lengkap dah ada ditangan kamu, nama ,no talipon no akaun bank pun dah ada. tunggu apa lagi , jangan libat kan orang lain atas kebodohan kamu tu ya.

    Majalah .com pun dah beri amaran , kamu tak faham lagi ke? baca sekali lagi..


    "NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address"  
Page 1   (Total 27 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2323)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1368)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (193)
Bisnes Air Mineral (341)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (629)
Bisnes Broadband (971)
Bisnes Burger (508)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (722)
Bisnes Cyber Cafe (414)
Bisnes Dobi (1259)
Bisnes Ebook (961)
Bisnes Handphone (1137)
Bisnes Hotel Dan Resort (489)
Bisnes Ice Blended (637)
Bisnes Jam Tangan (253)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1384)
Bisnes Kurier Dan Logistik (590)
Bisnes Minuman (1302)
Bisnes Pasar Malam (1727)
Bisnes Pelancongan (463)
Bisnes Perabot (741)
Bisnes Prepaid Dan Reload (967)
Bisnes Restoran (2920)
Bisnes Roti Dan Bakeri (640)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2877)
Bisnes Waffle Dan Jagung (347)
Bisnes Western Food (268)
Dewasa 18sx (1602)
Diskusi Bisnes (1797)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5449)
Forex Malaysia (1611)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (635)
Hiasan Taman (221)
Hotel Resort Homestay (900)
Iklan Tv Radio Media Massa (191)
Import Dan Eksport (290)
Ingin Berniaga (2639)
Insurans Dan Takaful (1529)
Insurans Roadtax Kereta (302)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1850)
Kedai Emas (406)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2321)
Kedai Hardware (452)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3318)
Kedai Kamera Dan Camcorder (313)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (315)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1578)
Kedai Sewa (1502)
Kereta Baru (1385)
Kereta Terpakai (4439)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3868)
Kerja Kemahiran (1645)
Kerja Kosong (9565)
Kerja Praktikal (1571)
Kerja Sales (1847)
Kerja Sambilan (5383)
Konsultan Perniagaan (388)
Kontrak Swasta (245)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (434)
Kontraktor Jurutera (488)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (599)
Kontraktor Pasir (298)
Kontraktor Pembinaan (1800)
Kontraktor Perlombongan (283)
Kursus Dan Seminar (2560)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (617)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1488)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (47)
Mencari Pelabur (3342)
Mesin Fotostat (316)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (441)
Mesin Jahit (326)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2360)
Pakej Perkahwinan (1130)
Pakej Perniagaan (780)
Pasar Basah (1277)
Pekerja Asing (1065)
Pelaburan Saham Unit Trust (839)
Pembantu Rumah Asing (1616)
Pembekal Barang Runcit (1478)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (417)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (555)
Pembekal Kerepek (960)
Pembekal Keropok (396)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (378)
Pembekal Rempah Dan Perencah (519)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1107)
Pemborong Batik Dan Sutera (329)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (378)
Pemborong Karpet (131)
Pemborong Kasut Dan Sandal (627)
Pemborong Lampin (276)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (711)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1460)
Pemborong Pakaian Lelaki (1027)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3828)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3201)
Pemborong Tuala (179)
Pemborong Tudung (2526)
Pembuat Papan Tanda Iklan (212)
Pembuat Plastik Kotak Botol (731)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (429)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (890)
Pengedar Bahan Pencuci (644)
Pengedar Buku Dan Majalah (540)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1442)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2407)
Pengedar Produk Kesihatan (2770)
Pengurus Majlis (555)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (644)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (256)
Penternak Lembu (336)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (236)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (506)
Perisian Komputer (487)
Perkakas Dapur (542)
Perkakas Elektrik (361)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1373)
Pinjaman AIM (146)
Pinjaman Hartanah (466)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (509)
Pinjaman Peribadi (9304)
Pinjaman Perniagaan (1628)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1170)
Program Consignment (1785)
Program Dropship (5845)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1243)
Pusat Latihan (556)
Pusat Memandu (112)
Pusat Mengaji Agama (401)
Pusat Pendidikan Tinggi (471)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1085)
Pusat Tuisyen (935)
Rancangan Perniagaan (532)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3762)
Rumah Untuk Dijual (3342)
Servis Freelance (927)
Servis Keselamatan (618)
Servis Pembersihan (710)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (541)
Sewa Bas Dan Van (476)
Sewa Kereta Teksi Limo (1508)
Sewa Lori (2200)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (211)
Studio Fotografi (799)
Studio Grafik Dan 3D (876)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (628)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (207)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4253)
Tempahan Biskut Dan Tart (1751)
Tempahan Hamper (167)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (600)
Tempahan Katering (1889)
Tempahan Kek Dan Coklat (1928)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (150)
Tempahan Kuih Muih (1560)
Tempahan Minuman Dan Dessert (395)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (315)
Terminal Bayaran (166)
Ubahsuai Pejabat (581)
Ubahsuai Rumah (1506)
Urut Tradisional (709)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (353)
Usahawan Tani (953)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (217)
Web Design Malaysia (2098)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1131)