Search Majalah.com
Bajet Katering Kahwin Mahal? Saya Ada Cara yg Murah.
Harlina Yusop - Fri 11/Jun/2010 5:05pm [Last Comment]
Anda bermasalah dengan perbelanjaan Katering yang mahal untuk majlis perkahwinan anda.....
hubungi saya 013-2390736 untuk penjimatan sehingga 60% penyediaan makanan untuk tetamu anda.... Insyallah.. saya akan membantu anda.....

Niche: Pakej Perkahwinan | Tempahan Katering
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Adnan 4 - Tue 22/Jun/2010 7:30am
    saya ingin membuat pakej perkahwinan.... dan sekarang ingin cari panel setiap bahagian... so u boleh bagi berpa RM untuk seorang...  
  2. Harlina Yusop - Tue 22/Jun/2010 12:32pm
    En. Adnan, saya mempunyai beberapa Pakej menu makanan untuk majlis perkahwinan bermula dari harga serendah RM5.50 ..
    Jika Saudara berminat sila berikan add email saudara dan saya akan tunjukan harga bagi pakej menu yang telah saya berikan kepada ramai agen2 saya sebelum ini.. atau call saya direct untuk maklumat lanjut....  
  3. Shah 30 - Wed 30/Jun/2010 3:47am
    email quatition harga pada sy. sy sebagai wedding planner. mzevent@yahoo.com  
  4. Eiffel - Fri 16/Jul/2010 11:35am
    salam..ck/pn harlina...

    bole tak u anta pakej katering yg u ada d emel sy..pakej utk mjlis kahwin.sy nk buat d dewan tp sy rasa sy maseh perlukan kanopi...
    sy nk buat tempahan 500org  
  5. Harlina Yusop - Mon 19/Jul/2010 9:34am
    Salam Eiffel, bg email u .... or call me at this no 013-2390736...

    thanks  
  6. Huzaimah Hassan - Thu 29/Jul/2010 4:53pm
    Salam Pn Harlina, saya ada buat katering secara sambilan. saya ada dpt byk job tp x der tukang masak. salah satunya ialah job nak buat majlis berbuka puasa untuk student & VIP bg sebuah IPTA. Student 500> secara buffer & VIP 30> secara table serve. blh bg qttn & menu & adakah termasuk service @ cuma food sahaja.  
  7. Harlina Yusop - Fri 30/Jul/2010 4:04pm
    Pn. Huzaimah, bole bagi contact no atau email (senang saya nk email quotation pakej berbuka puasa) ....
    secara ringkas di sini ,.. untuk pengtahuan Pn.Huzaimah, syarikat saya ada membuat service katering, juga menerima tempahan untuk food sahaja dan dlm masa yang sama kami juga mengambil upah memasak , kebiasaan nyer kenduri2 kawin (bergantung pada menu, qty dan masa memasak - siang atau mlm). jika berminat sila hubungi saya direct 013-2390736, insyallah harga boleh dibincangkan ....  
  8. Zakaria Hj Latip - Sun 1/Aug/2010 1:04pm
    Salam

    Untuk merasai keenakan hidangan Ekslusif Nasi Beriyani bercitarasa terbaik,sila hubungi kami @ENDAU BERIYANI CATERERS,Insaallah.

    Cheff Zack Hj Latip
    Zakarialatiplatip@yahoo.com

    maaf,pn harlina ambil ruang iklan u sikit,insaallah mudahan2 perniagaan puan bertambah maju,itu doa saya, aminn.  
  9. Harlina Yusop - Mon 2/Aug/2010 1:43pm
    Terima kasih atas doa anda En.Zakaria... tak marah pun ambil ruang iklan saya ...setiap dari kita tu dah ditetapkan Allah rezekinya. ....insyallah mudah2an perniagaan kita sama2 maju... Aminn ... Alhamdulillah...

    Bagi yang tidak dapat menghubungi saya melalui phone sila hubungi saya melalui email
    briyanibest@gmail.com insyallah.. sedaya mungkin saya akan cuba untuk memenuhi keperluan anda dalam melaksanakan majlis anda.  
  10. Aida 12 - Mon 16/Aug/2010 4:28pm
    MAAF MENYELIT...

    KAMI MENYEDIAKAN KATERING OTAK-OTAK...

    MAKLUMAT LANJUT HUBUNGI SAYA DI 0172244227 (AIDA)

    TQ..HEHE  
  11. Feez 2 - Fri 3/Sep/2010 4:38pm
    Minta emailkan maklumat lanjut kepada saya westham_9@hotmail.com

    Terima kasih  
  12. Niey - Fri 24/Sep/2010 4:34pm
    salam...nak tnya bape bajet dewan untuk 1500 jmputan...tpi untuk tahun depan.
    bertempat di perak..terima kasih.  
  13. Mrkubang - Tue 16/Nov/2010 10:36pm
    ada x sapa2 ada pakej menarik katering kt area penang????  
  14. Noorbaizura Arifin - Mon 20/Dec/2010 9:51am
    salam ,pn harlina saya ada menyediakan perkhidmatan tambahan yang saya rasa belum ada lagi yang buat .kalau ada alhamdulillah .saya rasa perkhidmatan saya ini boleh dimasukkan ke dalam servis pn.sabagai option kepada pelanggan .kalau berminat untuk maklumat lanjut bolehlah ke laman web saya .
    www.pausedap.my
    atau sebarang pertanyaan bolehlah email kepada saya
    1nita089@gmail.com
    terima kasih.  
  15. Amirudin Mohamad Shah Ams - Wed 26/Jan/2011 9:21pm
    salam... email kan pakej 5.50 tu di amirrudin5333@gmail.com  
  16. Ebby Rin - Wed 9/Feb/2011 4:12pm
    salam, area mana nie??emailkan pakej rm5.50 tu jugak..
    aku_rieyn@yahoo.com  
  17. Hairi 49 - Mon 14/Feb/2011 12:46pm
    Cik Harlina, minta e-mel pakej katering berserta alamat & laman web ya, tk. (Hairi) red.artwork@gmail.com  
  18. Emma 27 - Mon 21/Feb/2011 5:02pm
    blh x email kn sbt hrga utk pakej katering,jmptn xramai dlm 400 org je.klu blh nk ade hidangan pgntin skali,trma ksh  
  19. Harlina Yusop - Wed 23/Feb/2011 4:22pm
    salam semua... sesiapa yang berminat untuk mendapatkan pakej dari saya harap hubungi saya melalui tel 013-2390736 terlebih dahulu, ... maaf saya tidak dpt email kan pakej2 saya di sini.... untuk pengetahuan semua saya mempunyai berbagai pakej dari majlis yang kecil hingga lah kepada majlis besar seperti perkahwinan yang lengkap dengan perkhidmatan kanopi, makan beradap pa system dan lain2 lagi.. Alhamdulillah,.. setakat ini dapat berikan bantuan kepada bakal2 pengantin yang mempunyai budget perkahwinan yang agak terhad... cuma berikan sedikit info tentang keperluan didalam majlis anda dan sedaya mungkin saya akan berikan perkhidmatan yang bersesuaian dengan kemampuan anda...
    untuk emma27, hairi 49, Ebby Rin, Amiruddin harap dapat hubungi saya yer ... sedikit info berkenaan majlis anda saya perlukan sebelum saya email kepada anda.... salam terima kasih  
  20. Norashikin 7 - Mon 9/May/2011 5:04pm
    as salam puan,

    saya tengah nk cari catering utk majlis pertunangan adik saya.

    Anggaran tetamu cuma 80-100 org shj.

    Kami nak adakan makan2 ringkas sempena minum petang, boleh x puan sertakan menu utk makanan & minuman yg bersesuaian?

    Kalau boleh bukan nasi.
    Tolong emailkan kpd saya di

    harithkdsi@yahoo.com

    harap dapat membantu, terima kasih  
  21. Najah 3 - Tue 7/Jun/2011 10:03am
    salam..pn.harlina..sy nk wat mjlis nikah n kahwin di area bentong, pahang..sy memang nk budget utk majlis tersebut.bleh tak tolong emelkn kt saya list utk pakej yang ekonomi utk majlis di dewan kecil n perlukan kanopi utk tetamu luar dewan-anggaran 1000 org..  
  22. Mila 10 - Fri 10/Feb/2012 5:52pm
    salam.tolong emelkan pakej yang RM5.50 tu boleh?
    untuk kenduri kahwin.anggaran 500 pax.
    TQ

    Shizuka_8484@yahoo.com  
  23. Zulazri Adlan - Fri 10/Feb/2012 11:43pm
    salam puan harlina..saya berminat nak mebekalkan sos cili dengan harga yang berpatutan pada puan untuk memasak..berminat hubungi saya di no 013-4672330 atau email ez_jpsb@yahoo.com  
  24. Zaharatul - Wed 15/Feb/2012 12:09pm
    Pn.harlina,boleh emaikn pakej yg rm5.50 tu x?utk majlis kahwin dlm anggaran 500-600pax..tq  
  25. Diela 9 - Wed 7/Mar/2012 12:04pm
    salam....
    pn.harlina leh email harga 5.50 untuk 800pax..
    thanx  
  26. Faizal209 - Thu 14/Jun/2012 3:27am
    faizal209@yahoo.com.my
    mencari pakej katering  
  27. Wani Fauzi - Tue 4/Sep/2012 8:14pm
    Salam Pn Harlina, minta email pd saya pakej semua pakej bwh rm10 utk 500-600pax. nurhazwani22@yahoo.com  
  28. Suzee 2 - Sat 20/Apr/2013 10:24am
    salam.maaf saya perlukan pertolangan saya akn bernikah pada hujung tahun 2013.saya memerlukan katering n kumpulan kendarat yg ber baloi..saya da cari di semua kwasan rumahan say tetapi zamn skarng da axde budak2 yg nk wat kerja kendart kan..ermm saya di jb n majlis akn diadakn di dewan jemputan dalm 1200orng,,,,harap sesiapa bole membantu saya ,,email saya suzee_90@yahoo.com  
  29. Tuah 10 - Wed 16/Apr/2014 4:42pm
    Upah masak nasi briyani batu pahat.
    berminat hubungi saya 012-7502504  
Page 1   (Total 29 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2337)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1371)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (194)
Bisnes Air Mineral (343)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (630)
Bisnes Broadband (981)
Bisnes Burger (509)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (724)
Bisnes Cyber Cafe (415)
Bisnes Dobi (1262)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1148)
Bisnes Hotel Dan Resort (490)
Bisnes Ice Blended (638)
Bisnes Jam Tangan (257)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1386)
Bisnes Kurier Dan Logistik (592)
Bisnes Minuman (1307)
Bisnes Pasar Malam (1734)
Bisnes Pelancongan (464)
Bisnes Perabot (745)
Bisnes Prepaid Dan Reload (970)
Bisnes Restoran (2929)
Bisnes Roti Dan Bakeri (641)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2884)
Bisnes Waffle Dan Jagung (349)
Bisnes Western Food (271)
Dewasa 18sx (1611)
Diskusi Bisnes (1799)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5477)
Forex Malaysia (1617)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (636)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (904)
Iklan Tv Radio Media Massa (192)
Import Dan Eksport (291)
Ingin Berniaga (2645)
Insurans Dan Takaful (1538)
Insurans Roadtax Kereta (304)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1856)
Kedai Emas (408)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2324)
Kedai Hardware (455)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3336)
Kedai Kamera Dan Camcorder (314)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (317)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1586)
Kedai Sewa (1507)
Kereta Baru (1397)
Kereta Terpakai (4460)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3889)
Kerja Kemahiran (1651)
Kerja Kosong (9630)
Kerja Praktikal (1583)
Kerja Sales (1863)
Kerja Sambilan (5407)
Konsultan Perniagaan (389)
Kontrak Swasta (247)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (436)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (603)
Kontraktor Pasir (300)
Kontraktor Pembinaan (1806)
Kontraktor Perlombongan (285)
Kursus Dan Seminar (2565)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (618)
Kursus Motivasi (287)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1490)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (48)
Mencari Pelabur (3356)
Mesin Fotostat (317)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (442)
Mesin Jahit (328)
Mesin Proses Makanan (521)
Pakej Pelancongan (2365)
Pakej Perkahwinan (1131)
Pakej Perniagaan (781)
Pasar Basah (1281)
Pekerja Asing (1070)
Pelaburan Saham Unit Trust (844)
Pembantu Rumah Asing (1625)
Pembekal Barang Runcit (1479)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (418)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (556)
Pembekal Kerepek (961)
Pembekal Keropok (399)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (382)
Pembekal Rempah Dan Perencah (521)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (117)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1108)
Pemborong Batik Dan Sutera (330)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (381)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (628)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (714)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1468)
Pemborong Pakaian Lelaki (1031)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3841)
Pemborong Telekung Dan Songkok (517)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3209)
Pemborong Tuala (180)
Pemborong Tudung (2538)
Pembuat Papan Tanda Iklan (214)
Pembuat Plastik Kotak Botol (732)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (431)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (893)
Pengedar Bahan Pencuci (649)
Pengedar Buku Dan Majalah (541)
Pengedar Contact Lens (226)
Pengedar Perfume (1443)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2420)
Pengedar Produk Kesihatan (2776)
Pengurus Majlis (557)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (648)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (259)
Penternak Lembu (337)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (237)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (508)
Perisian Komputer (489)
Perkakas Dapur (544)
Perkakas Elektrik (364)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1375)
Pinjaman AIM (148)
Pinjaman Hartanah (468)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (510)
Pinjaman Peribadi (9325)
Pinjaman Perniagaan (1631)
Produk Dari China (470)
Produk Sejuk Beku (1176)
Program Consignment (1793)
Program Dropship (5868)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1255)
Pusat Latihan (560)
Pusat Memandu (113)
Pusat Mengaji Agama (405)
Pusat Pendidikan Tinggi (475)
Pusat Rawatan (310)
Pusat Tadika Dan Taska (1092)
Pusat Tuisyen (939)
Rancangan Perniagaan (536)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3786)
Rumah Untuk Dijual (3354)
Servis Freelance (935)
Servis Keselamatan (623)
Servis Pembersihan (714)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (544)
Sewa Bas Dan Van (478)
Sewa Kereta Teksi Limo (1515)
Sewa Lori (2209)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (51)
Studio Filem Dan Videografi (212)
Studio Fotografi (802)
Studio Grafik Dan 3D (880)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (631)
Studio Muzik (400)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (209)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (569)
Tanah Untuk Dijual (4266)
Tempahan Biskut Dan Tart (1760)
Tempahan Hamper (168)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (601)
Tempahan Katering (1894)
Tempahan Kek Dan Coklat (1941)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (151)
Tempahan Kuih Muih (1564)
Tempahan Minuman Dan Dessert (401)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (317)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (584)
Ubahsuai Rumah (1517)
Urut Tradisional (710)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (355)
Usahawan Tani (955)
Vending Machine (310)
Voucher Dan Tiket (219)
Web Design Malaysia (2105)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1138)