Bagaimana nak Buka Franchise Uncle Bob!
Baem 2 - Wed 22/Dec/2010 8:09am [Last Comment]
sy ingin tahu bgaimana utk membuka francais uncle bob ?
t

Niche: Bisnes Restoran | Diskusi Bisnes | Pakej Perniagaan
Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus GST untuk Usahawan
17 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Iraz 2 - Wed 22/Dec/2010 8:24am
    boleh apply kat website dia  
  2. Linkman - Thu 23/Dec/2010 5:22am
    berapa agaknya nak amik franchise uncle bob ni...

    http://www.unclebob.com.my/partner.php  
  3. Mohd Izzad Bin Roslan - Tue 28/Dec/2010 7:18am
    Saya sarankan tuan semak dahulu status pendaftaran sesuatu perniagaan francais sebelum ingin menceburinya. Sebab kdg2 perniagaan akan declair ia francais tetapi tiada rekod di kementerian. Akhir sekali akan mendatangkan masalah kepada pihak tuan.

    Tuan boleh semak status pendaftaran syarikat tersebut melalui website :-

    www.kpdnkk.gov.my

    If more advice boleh hubungi kpdnkk bahagian francais atau Persatuan Francais Malaysia (MFA) www.mfa.org.my

    TQ  
  4. Mohd Hairul Nizam - Sat 29/Sep/2012 7:23pm
    salam..blh hbgi sya 0132192344...nizam..  
  5. Surayal Suraya Othman - Sun 21/Oct/2012 12:57pm
    Assalam..en.Nizam, sy berminat nk menceburi Ayam uncle bob ni mcm mane cara2nya?  
  6. Hasharudin - Thu 27/Dec/2012 1:28am
    mencari francais uncle bob..saya tinggal di area nibong tebal...hasharudin557@gmail.com  
  7. Aniscute90 - Sun 10/Feb/2013 1:38am
    sy nk tau dgn lbih detail,,tlg email sy anis90_meow@yahoo.com  
  8. Muhaimin89 - Tue 26/Feb/2013 10:29am
    saya ingin tahu detail mengenai perniagaan uncle bob.. Mohon untuk email kpd saya imaizumi_89@yahoo.com  
  9. Zainudin Mohd Zahari - Fri 1/Mar/2013 9:22am
    Saya ingin tahu detail mengenai perniagaan uncle bob. Mohon untuk email kpd saya zmz149@yahoo.com  
  10. Ch3k - Fri 8/Mar/2013 2:41pm
    Saya berminat untuk menceburi perniagaan Uncle Bob. Mohon email details kepada saya.
    abdullahfathi@rocketmail.com  
  11. Rizal 356 - Wed 13/Mar/2013 9:34am
    salam..sye berminat unk menceburi perniagaan uncle bob nie..tlg email kat civic5180@yahoo.com.my  
  12. M Fauzi 2 - Wed 13/Mar/2013 2:46pm
    Salam...saya juga ingin tahu lanjut berkaitan Francais Uncle Bob..berapa modal dan lain2 syarat yang perlu...mohon e-mail ke ....ibnuarifzah@yahoo.com  
  13. Ruslan 11 - Thu 14/Mar/2013 5:19pm
    Assalamualaikum..Saya berminat untuk menceburi perniagaan Uncle Bob. Mohon email details kepada saya.
    ruslanramly@gmail.com  
  14. Nik 149 - Fri 15/Mar/2013 1:32pm
    Saya berminat untuk menceburi perniagaan Uncle Bob. Mohon email details kepada saya.
    hm_nik@hotmail.com  
  15. Ammar 36 - Tue 19/Mar/2013 2:34pm
    Saya berminat untuk menceburi perniagaan Uncle Bob. Mohon email details kepada saya. akmalammar@ymail.com  
  16. Eman 10 - Mon 8/Apr/2013 12:17pm
    Salam...saya juga ingin tahu lanjut berkaitan Francais Uncle Bob..berapa modal dan lain2 syarat yang perlu...mohon e-mail ke .... eman9206@gmail.com  
  17. Syamjutawan - Mon 15/Apr/2013 3:13am
    salam. saya juga berminat. bole emelkan detail pasal bisnes ni tak? emel : syamjutawan69@gmail.com  
  18. Fizas123 - Mon 15/Apr/2013 9:31pm
    salam, b;eh pm sy detail nak bukak uncle bob ni? brpa modal yg diperlukan? emel sy fezalique@yahoo.com  
  19. Darul Juju - Mon 15/Apr/2013 11:51pm
    sape2 minat dengan bisnes nh boleh contact saya 014-6455487..  
  20. Syamjutawan - Fri 19/Apr/2013 7:29pm
    Baem 2 - dh emel pd saya ke belum...senyap je. ada tak sapa2 di sini yg sudh dpt emel drp Baem 2. kalu ada, tolog share dgn saya...syamjutawan69@gmail.com  
  21. Norhafis Mohamed Zakaria - Sun 2/Jun/2013 5:08pm
    Salam...saya juga ingin tahu lanjut berkaitan Francais Uncle Bob..berapa modal dan lain2 syarat yang perlu...saya tinggal di pulau pinang...mohon e-mail ke ....apezz_35@yahoo.com  
  22. Ray 28 - Thu 6/Jun/2013 12:13am
    saya minat dgn bisnes ini, sila contact saya, 0167357027 ray or email at clj0_0@hotmail.com

    bisnes nak dekat jb  
  23. Darul Juju - Wed 26/Jun/2013 3:01pm
    area semenanjung di alu-alukan untuk pakej ayam gunting.. sila call 014-6455487.. pakej untuk ramadhan terhad..  
  24. Azrin 75 - Thu 4/Jul/2013 12:59am
    en. Darul Juju..Saya berminat untuk menceburi perniagaan Uncle Bob. Mohon email details kepada saya. irazrincheazmi@gmail.com  
  25. Darul Juju - Sat 6/Jul/2013 1:38pm
    set perniagaan aym gunting untuk ramadhan hanya tinggal 2 set.. sila hubungi saya 014-6455487 dengan segera..  
  26. Zulhanafiy - Thu 11/Jul/2013 9:06am
    salam..saya pun amat berminat dgn perniagaan ayam Uncle Bob ni..contact diorg x jawab..ada sesiapa blh tlg?sy serious to start business ni lepas raya..thanks in advanced..zulhanafiy@yahoo.com  
  27. Nabila 8 - Tue 17/Sep/2013 11:38pm
    sy berminat. email nabilamohamed15@gmail.com  
  28. Syafinaz 11 - Sat 21/Sep/2013 3:44am
    Boleh bg details x tntg prniagaan uncle bob..sy brminat dgn prniagaan ni..email sy di fsyafinaz1718@yahoo.com..thx  
  29. Keri Ibanez - Thu 3/Oct/2013 4:54am
    sy berminat. email fikry313@gmail.com  
  30. Naz Rasa - Fri 25/Oct/2013 11:27am
    Salam. Jika ade sesape berminat nak bukak francais ayam gunting mcm uncle bob tapi di bawah jenama RASA Fried Chicken, boleh hubungi saya di nombor 0176048006/013-7410446.

    Pakej francais dengan harga yang lebih murah dan kompetitif.

    Terima kasih  
  31. En Ariff - Wed 4/Dec/2013 4:11pm
    pakej BERNIAGA AYAM GORENG JEPUN kini under promotion,,hanya rm2000.dapat dapur pro,training,kiosk mudah alih,uniform,peralatan canggih,terhad 5 set shja.call/sms arif 0193205281
    promosi dlm bulan 12.2013 saHAJA.  
  32. Kazuma - Mon 3/Feb/2014 10:19pm
    salam. boleh emel details ke kazumakiryu2120@gmail.com. tqvm  
  33. Krool 2 - Thu 6/Feb/2014 2:28pm
    Assalamualaikum...saya berminat untuk uka franchise uncle bob dan sedang mencari maklumat berkenaan procedures..email saya di luriahkanuar@yahoo.com..terima kasih..  
  34. Muhamad Helmi Bin Md Lazim - Thu 13/Feb/2014 11:33pm
    Assalamualaikum... saya helmi.. saya berminat untuk berniaga franchise uncle bob.. boleh terangkan cara n maklumat terperinci... boleh email saya helmiayu1986@gmail.com  
  35. Abdul Rahman 41 - Tue 25/Feb/2014 11:38pm
    Boleh bg details x tntg prniagaan uncle bob..sy brminat dgn prniagaan ni..boleh email saya smartbroo@gmail.com  
  36. Erni 10 - Wed 26/Feb/2014 12:11pm
    bolh bagi detail.saya berminat yerrniey@yahoo.com  
  37. Yana 347 - Tue 25/Mar/2014 4:05pm
    Assalamualaikum...saya berminat untuk buka franchise uncle bob dan sedang mencari maklumat berkenaan procedures..email saya di liyanakassim_89@yahoo.com..terima kasih..  
  38. Firdaus 568 - Sun 30/Mar/2014 11:48pm
    Salam...saya juga ingin tahu lanjut berkaitan Francais Uncle Bob..berapa modal dan lain2 syarat yang perlu...saya tinggal di johor..mohon e-mail ke .... aus_bom@yahoo.com  
  39. Zallie - Tue 1/Apr/2014 4:01pm
    assalamualaikum..saya berminat memulakan perniagaan ayam goreng uncle bob.blh bagi maklumat terperinci? saya area perak,sungkai. tolong email: zallie2018@gmail.com  
  40. Donatzinz - Thu 3/Apr/2014 1:22am
    Salam..saya berminat untuk membuka perniagaan ayam goreng uncle bob,area kuala lumpur...sesiapa yang yang boleh bagi info n nombor kontek tolong email pada saya donatzinz@gmail.com  
  41. Faizbong - Wed 9/Apr/2014 11:55pm
    Salam..saya berminat untuk membuka perniagaan ayam goreng uncle bob,area shah alam...sesiapa yang yang boleh bagi info n nombor tel tolong email pada saya aaq7791@gmail.com  
  42. Nora 446 - Sun 13/Apr/2014 3:49pm
    Salam. Saya berminat dgn franchise uncle bob ni. Tlg email saya cara nak buka perniagaan ni - noradinah@yahoo.com  
  43. Asmie 2 - Mon 14/Apr/2014 1:08am
    salam...saya berminat untuk menceburi bidang perniagaan franchise uncle bob ni...mohon beri tahu berapa modal...dan bagai mana untuk mendapat kn bahan2 dan barang2 keperluan...untuk perniagaan ini...saya berada di kluang johor..sy juga tidak kisah jika bukan jenama dari uncle bob..hny ingin mencuba dlm perniagaan ini...mohon email detail kepada sy..tq.
    email : guitar.strings85@gmail.com  
  44. Amirulazwan 3 - Tue 22/Apr/2014 9:31pm
    Saya berminat untuk menceburi perniagaan Uncle Bob. Mohon email details kepada saya myrulazwan_mess@yahoo.com.. kepada siapa2 yg boleh membantu..tq  
  45. Azie 339 - Sun 27/Apr/2014 9:15pm
    saya berminat sngat utk mnceburi bidang perniagaan uncle bob ,, boley saya tahu dmna utk mndptkn perkhidmatan uncle bob .. dn brape modal nya ye .. tlg hubungi sy di email gurlgreen94@gmail.com ..  
  46. Ahmad Faiz Roslan - Wed 30/Apr/2014 12:15am
    Salam...saya juga ingin tahu lanjut berkaitan Francais Uncle Bob..berapa modal dan lain2 syarat yang perlu...saya tinggal di kelantan..mohon e-mail ke .... acuwei_143@yahoo.com  
  47. Siti Rohaida - Wed 30/Apr/2014 11:55am
    salam, saya ingin tahu modal dan lain2 syarat tuk meniaga uncle bob francais ...saya ingin meniaga di kulim kedah, sila email saya di amieyda87@gmail.com  
  48. Nor Amani Said - Sun 18/May/2014 8:44am
    Email details mawaramani@yahoo.com  
  49. Faiz Baharudi - Tue 20/May/2014 4:08pm
    salam. sesiapa ingin buka francise Angry Chicken / Little Taiwan boleh contact saya.
    emailkan no dan nama tuan/puan di faizbaharudi@gmail.com.
    boleh tengok di fb kami facebook.com/AngryChickenMY
    terima kasih. saya akan followup anda dengan lebih detail.  
  50. Che Halimatun - Fri 23/May/2014 11:40am
    salam....saya berminat utk mnceburi
    pniagaan Uncle Bob Fried Chicken,,,boleh saya tahu dmna utk mndptkn perkhidmatan uncle bob .. dn brape modal nya ye .. tlg hubungi sy di email halimatun_i@yahoo.com
    saya tinggal di area pulau indah klang.  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 53 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2585)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Kereta (1471)
Bengkel Motosikal (238)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (477)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1067)
Bisnes Burger (532)
Bisnes Cermin Mata (153)
Bisnes Cuci Kereta (785)
Bisnes Cyber Cafe (436)
Bisnes Dobi (1330)
Bisnes Ebook (1019)
Bisnes Handphone (1214)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (546)
Bisnes Ice Blended (680)
Bisnes Jam Tangan (274)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1440)
Bisnes Kurier Dan Logistik (645)
Bisnes Minuman (1405)
Bisnes Pasar Malam (1902)
Bisnes Pelancongan (514)
Bisnes Perabot (813)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1050)
Bisnes Restoran (3192)
Bisnes Roti Dan Bakeri (687)
Bisnes Salun Rambut (344)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (365)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (627)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (438)
Bisnes Tradisional (802)
Bisnes Untuk Dijual (3186)
Bisnes Waffle Dan Jagung (369)
Bisnes Western Food (311)
Dewasa 18sx (1698)
Diskusi Bisnes (1902)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (693)
Expo Karnival Tapak Niaga (6152)
Forex Malaysia (1799)
Haiwan Peliharaan (438)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (694)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (976)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (314)
Ingin Berniaga (2765)
Insurans Dan Takaful (1660)
Insurans Roadtax Kereta (321)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1937)
Kedai Emas (438)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2462)
Kedai Hardware (511)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3638)
Kedai Kamera Dan Camcorder (335)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (330)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1741)
Kedai Sewa (1589)
Kereta Baru (1549)
Kereta Terpakai (4808)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4496)
Kerja Kemahiran (1867)
Kerja Kosong (11016)
Kerja Praktikal (1899)
Kerja Sales (2142)
Kerja Sambilan (6049)
Konsultan Perniagaan (425)
Kontrak Swasta (279)
Kontrak Tender Kerajaan (440)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (531)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (218)
Kontraktor Minyak Dan Gas (661)
Kontraktor Pasir (355)
Kontraktor Pembinaan (1967)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2718)
Kursus Kecantikan (667)
Kursus Makanan (649)
Kursus Motivasi (310)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1582)
Mencari Pelabur (3575)
Mesin Fotostat (343)
Mesin Freezer Dan Chiller (248)
Mesin Industri (485)
Mesin Jahit (359)
Mesin Proses Makanan (540)
Pakej Pelancongan (2532)
Pakej Perkahwinan (1170)
Pakej Perniagaan (843)
Pasar Basah (1406)
Pekerja Asing (1175)
Pelaburan Saham Unit Trust (903)
Pembantu Rumah Asing (1790)
Pembekal Barang Runcit (1544)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (471)
Pembekal Ikan Kering (371)
Pembekal Kelapa Dan Santan (613)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (427)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (408)
Pembekal Rempah Dan Perencah (569)
Pembekal Serunding (254)
Pembekal Telur (134)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1170)
Pemborong Batik Dan Sutera (345)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (838)
Pemborong Cadar Dan Tilam (421)
Pemborong Karpet (151)
Pemborong Kasut Dan Sandal (673)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (750)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1591)
Pemborong Pakaian Lelaki (1104)
Pemborong Pakaian Plus Size (136)
Pemborong Pakaian Wanita (4082)
Pemborong Telekung Dan Songkok (557)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3421)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2704)
Pembuat Papan Tanda Iklan (258)
Pembuat Plastik Kotak Botol (777)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (472)
Pendaftaran Syarikat (474)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (926)
Pengedar Bahan Pencuci (690)
Pengedar Buku Dan Majalah (565)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1507)
Pengedar Permainan Kanak2 (578)
Pengedar Produk Kecantikan (2540)
Pengedar Produk Kesihatan (2916)
Pengurus Majlis (581)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (698)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (683)
Penternak Kambing (279)
Penternak Lembu (369)
Penternak Udang (187)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (685)
Peralatan Sukan (539)
Perisian Komputer (552)
Perkakas Dapur (592)
Perkakas Elektrik (415)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1468)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (504)
Pinjaman Kad Kredit (381)
Pinjaman Kereta (572)
Pinjaman Peribadi (10180)
Pinjaman Perniagaan (1782)
Produk Dari China (519)
Produk Sejuk Beku (1263)
Program Consignment (1956)
Program Dropship (6429)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1462)
Pusat Latihan (624)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (486)
Pusat Pendidikan Tinggi (507)
Pusat Rawatan (345)
Pusat Tadika Dan Taska (1245)
Pusat Tuisyen (1023)
Rancangan Perniagaan (568)
Rawatan Alternatif (283)
Rumah Sewa (4113)
Rumah Untuk Dijual (3601)
Servis Freelance (1050)
Servis Keselamatan (689)
Servis Pembersihan (778)
Servis Pengedaran Risalah (445)
Setiausaha Syarikat (587)
Sewa Bas Dan Van (540)
Sewa Kereta Teksi Limo (1724)
Sewa Lori (2442)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (237)
Studio Fotografi (865)
Studio Grafik Dan 3D (1033)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (694)
Studio Muzik (454)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (222)
Sukan Pancing (138)
Tanah Sewa (615)
Tanah Untuk Dijual (4648)
Tempahan Biskut Dan Tart (2110)
Tempahan Hamper (184)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (639)
Tempahan Katering (2061)
Tempahan Kek Dan Coklat (2089)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (165)
Tempahan Kuih Muih (1690)
Tempahan Minuman Dan Dessert (445)
Tempahan Nasi Lemak (499)
Tempahan Roti (341)
Terminal Bayaran (180)
Ubahsuai Pejabat (625)
Ubahsuai Rumah (1634)
Urut Tradisional (755)
Usahawan Baja Pertanian (364)
Usahawan Benih Dan Nursery (385)
Usahawan Tani (1054)
Vending Machine (346)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2250)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1276)