Search Majalah.com
Bagaimana Import Barangan Dari China - Tanpa Perlu Pergi Kesana
Famy @ I Love Baby - Mon 1/Nov/2010 12:15pm [Last Comment]
saya berminat untuk import barangan bayi dari china. saya dengar harganya murah dan berkualiti. saya berminat dengan pakaian bayi dan kanak2..bagaimana caranya untuk import brangan dari china tanpa perlu pergi kesana?apa prosedur yang diperlukan?apa langkah yang perlu saya ambil?sila beri komen dan nasihat kepada sesiapa yang arif tentang perkara ini..terima kasih..
email: pham_fhem@yahoo.com

Niche: Produk Dari China | Import Dan Eksport | Pemborong Pakaian Bayi
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Sidhar - Mon 1/Nov/2010 12:26pm
    hi email saya dan berikan butir butiran barang yang diperluka. sidhar2010@gmail.com  
  2. Syam 8 - Mon 1/Nov/2010 1:11pm
    emel: norazlisyam@yahoo.com

    saya sedia membantu  
  3. Anis 25 - Mon 1/Nov/2010 1:46pm
    Hi Famy,

    call me..013-3000978..i ada ready stocks baju kanak2 yg diimport dr China..can share order with my supplier there if interested..  
  4. Impian Sama - Wed 3/Nov/2010 2:09am
    salam..

    Saya ada Baju bayi dan kanak-kanak yang bermutu tinggi.xperlu pergi ke china yg memerlukan kos penghantaran yg tinggi dan risiko(ditipu)

    layari web kami di--> http://impiansama.wordpress.com

    Atau hubungi kami untuk sebarang pertanyaan

    Aishah - 013 6060989
    Azmir - 019 3030302  
  5. Elham Fareshta - Wed 10/Nov/2010 4:55pm
    tq everyone.dah lame berminat bisnes produk kualiti china.pls email me any info,katalog....ect...
    fareshta2005@yahoo.com  
  6. Mai 7 - Thu 18/Nov/2010 8:49pm
    email harasmyz@gmail.com  
  7. Nonie 2 - Fri 19/Nov/2010 4:21pm
    pebekal2, saya juga berminat bole email ke nonie79@ymail.com  
  8. Rin 6 - Wed 24/Nov/2010 12:36pm
    sy pun berminat blh email sy. mindateguh@yahoo.com terima kasih semua  
  9. Eida 4 - Wed 24/Nov/2010 4:17pm
    sy pn nk tau juga..email sy k...nk survey dlu...tq..harap membantu

    franklinz_gurlz@yahoo.com.my  
  10. Gee 14 - Thu 25/Nov/2010 12:12pm
    saya pun berminat jg..sila emailkn pd saya autumn_140@yahoo.com.tq...  
  11. Awalludin - Thu 25/Nov/2010 4:47pm
    email kpd saya juga
    awall409@gmail.com
    Tq.....  
  12. Lisa Abdul - Mon 29/Nov/2010 11:04pm
    kami merupakan salah satu wholesaler produk from China. Produk yg kami pilih adalah dari kilang yg mdapat ISO dan trustpass dari seluruh global.

    Kami sedia mbekalkan pelbagai produk dari China dgn harga kilang.

    utk info dan pertanyaan serta katalog, sila email ke andco.sales@gmail.com  
  13. Eyong - Tue 30/Nov/2010 3:05pm
    Kami ada Kilang Pakaian di China. Kami boleh ikut design diberi daripada customer.

    Tempoh masa untuk siap sample kira-kira 10 hari; untuk siap order 20 hari lebih; shipment dari china ke malaysia 15-20 hari.

    Min. Order Quantiti: 200 - 300 helai untuk satu design. Quantiti tertentu dari stok material.

    Boleh cubalah berbanding harga dengan kami, dengan speks quantiti,design (gambar), material (cotton/silk/chiffon)?

    Sila email kami ke pakaian@coremodus.com  
  14. Hairul 9 - Thu 2/Dec/2010 11:14pm
    salam emailkan
    kat hairul392@gmail.com  
  15. Sam 14 - Fri 3/Dec/2010 1:06am
    http://butiknorsyam.blogspot.com/

    saya ada pre order barang-barang dari china. boleh order kalau nak yaa  
  16. Aman Zam - Sat 4/Dec/2010 4:09am
    sesiapa yang berminat untuk berniaga barangan dari china,india dan pakistan sila hubungi saya 013765 3298 .beri pada saya contoh (jika ada) dan saya akan dapatkan barangan itu dari china.atau email pada saya maklumat dan pertanyaan .Anurislam@hotmail.com  
  17. On9tudung - Sat 4/Dec/2010 11:30pm
    hello dear. sy merupakan pembekal brgan dr china. korean dress, kids clothes dan necklace. item semua ready stock. since buat payment hari ini akan dipos esok hari mengikut hari bekerja. boleh view my blog jika berminat:

    korean dress:
    http://onlinekoreandress.blogspot.com/

    kids clothes & kids shoes:
    http://onlinekidscollection.blogspot.com/

    necklace:
    http://onlineaccessoriescollection.blogspot.com/  
  18. Shahrul 17 - Sun 12/Dec/2010 12:42am
    sya berminat utk mngimport barang dr china email sya di shah_nizam5093@yahoo.com  
  19. Azira 5 - Sat 18/Dec/2010 11:58pm
    saya berminat juga... tapi saya nak tau lah macam mana anda semua wat pre-order barang dari china?? melalui online atau pergi ke sana??? saya nak try bisness tp kurang arif mengenai perkara ni... harap dapat kongsi knowledge n email kan ke hafirastore@gmail.com  
  20. Metafora Touch - Sun 19/Dec/2010 12:28am
    Syarikat kami mengimport banyak barangan dari China dan kami juga mempuyai permit import dari China untuk semua barangan yang anda kehendaki..tak perlu beli borong...boleh beli dalam jumlah kecil seperti 5 - 10 untuk test market dulu. Sila nyatakan barangan yang dicari dan kami akan cuba mencari pembekal yang terbaik untuk anda. sila email jessnor9956@gmail.com. semua penghantaran adalah melalui courier service dan mempunyai tracking yang terbaik..anda akan dapat barang 5 hari dari tarikh delivery from China.  
  21. Maya 11 - Tue 28/Dec/2010 7:21pm
    mcmaner nak order brg terus dr china..(for baby product)..(pembelian borong)
    ade sesiapa sudi membantu..
    plz email me at mayanaliz@yahoo.com  
  22. Zaini 20 - Thu 30/Dec/2010 2:03pm
    salam semUa SahabaT... baGI yg BETUl2 BErMINAt untUK MengETAhUI lEbiH lANJut beRKENAan PerniAGAN import & BOrong bArangaN dARi negara chinA MAHUPUN indONEsIA DAN vietnaM.. LayArI LamaN wEB : kursusborong.com HADIrlah kursus yg berguna InI... tApAk NIaga JugA dISediAkan HAnyA UNTUk peSErTa KUrsUS... JANgan lepaskan PELUANG... SAYA HANYa beRKONGSI ilmu KERAnA SAYA tELAH MENYertainya...  
  23. Mar 8 - Mon 3/Jan/2011 8:42am
    saya ingin mencari gudang menjual produk from China area sg buluh, ada ke sesiapa yang tahu, tq
    email mariahtaib70@yahoo.com  
  24. S Allyna - Wed 5/Jan/2011 5:27pm
    Salam
    Ade tak kain Plain Lycra dari Cina yang harga rm5.00 untuk buat tudung...
    Kalau ader saya nak beli ....
    Email saya... s.allyna@yahoo.com  
  25. Haslina 6 - Wed 12/Jan/2011 7:41am
    saya berminat nk order barangan bayi, order terus dari china bagi pembelian borong.. harap dapat membantu.. haslinahazli@rocketmail.com
    tq  
  26. Dzul 11 - Wed 12/Jan/2011 5:50pm
    lisa abdul: email catalog & harga ke manjalong@gmail.com  
  27. Muhamad 13 - Mon 31/Jan/2011 2:29am
    hi..saya boleh uruskan mslh anda..sila email pd saya apa yg anda perlukan..ASAP.-muhamad1388@gmail.com.atau call 0105411388 - matt  
  28. Mizi 10 - Tue 8/Feb/2011 4:42pm
    salam..saya berminat utk mendapatkan brg2 sukan golf spt gloves,apparels & etc..sila email pada
    tharmizi.talib@gmail.com.  
  29. Azlin 23 - Thu 24/Mar/2011 9:11am
    berminat.. boleh email catalog.. thxs..
    babymafia_81@yahoo.com  
  30. G - Sun 3/Apr/2011 10:33am
    bleh x email pic n quotation brooch yg berkualiti dr china?

    jjiehan_80@yahoo.com  
  31. Mustafa 5 - Fri 10/Jun/2011 8:26am
    salam,saya ada menjual secara borong pakaian branded kanak-kanak,serta beg angry bird,thomas&friends,jam tangan kanak-kanak.harga yang ditetapkan adalah harga borong.Pelbagai brand termasuk ralph lauren,Polo,GAP,baby zara,kesemua pakaian ini didatangkan dengan pelbagai saiz mengikut stok yang tinggal.Modal yang rendah iaitu Rm 5000 sahaja termasuk penghantaran.Bagi yang ingin memulakan perniagaan barangan baby dan kepada mereka yang telah berniaga dan ingin menambahkan kepelbagaian design khas utk hari raya yg akan menjelang xlama lagi...kepada yang betul-betul bminat sahaja...sila email ke who_dapinky@yahoo.com.atau hubungi 016-6663159  
  32. Afif 7 - Mon 22/Aug/2011 7:03pm
    sye beminat utk beli borong dri china...bleh email papa info atau catalog ...afif_037@live.com....tq  
  33. Bagloveme - Fri 30/Dec/2011 3:38pm
    siapa yg dah ade beli barang di china dan nak tumpang bawa blk ke malaysia..??email saya outlawfiro@gmail.com  
  34. Riyas 2 - Wed 18/Jan/2012 4:58am
    Salam saya berminat untuk membeli paper air freshener dichina..ade sapa-sapa boleh bantu? email : leo3_87@yahoo.com.my  
  35. Nor Hafiza Binti Mohd Nor - Tue 31/Jan/2012 2:20am
    sy berminat nk order brooch dr china.. ade sape2 kt sini yg boleh bg contact??
    sms sy 012-2859985  
  36. Ainizam Bin Rahman - Thu 23/Feb/2012 11:52am
    Pls email katalog n harga gen2jamz@yahoo.com  
  37. Marina 39 - Tue 3/Apr/2012 11:19pm
    salam saya pun nak jugak, tolong email katalog dan harga ye... tq... '_'

    cantik.menawan2012@gmail.com  
  38. Maksu 7 - Wed 2/May/2012 2:56pm
    salam.. sy berminat nak beli alquran digital model M10 dgn harga borong. sape ada stok tlg sms sy 0147267514 Azie.  
  39. Diana 116 - Wed 16/May/2012 12:17pm
    Salam, anda ada masalah untuk mengimport barang dari China? Jangan kecewa sbb kini masalah tersebut dapat diatasi dgn cara yg sungguh bersistematik, sila pm saya untuk mendapatkan info yang berguna dalam mengimport barang dari China diana_sabrina@yahoo.com  
  40. Supian 2 - Sun 29/Jul/2012 3:21pm
    Hi everybody... saya retailer dari JB..
    sekarang nak cuba jual baju kids n baby ... sesiape ade wholesale BEST PRICE... email saya ke ima_wanny@yahoo.com.my
    byk website yang bagi harga keuntungan dari 40-70 peratus sahaja sekiranya nak jual balik.. sekiranya ade yang boleh bagi lebih sila la email.. serius retailer.. TQ all  
  41. Norhayati 28 - Mon 1/Oct/2012 11:31am
    ADA SESIAPA YANG BOLEH TOLONG SAYA..SAYA BERMINAT UNTUK MENIAGA BAJU BABY BRANDED DAN BIASA DARI CHINA TANPA PERLU SAYA KE SANA.TOLONG EMAIL PADA SAYA KATALOG DAN HARGA BORONG YANG MURAH.nor_um@yahoo.com  
  42. Vikneswaren - Tue 9/Oct/2012 10:24pm
    pada sesiapa yg berminat join venture business wall fountain, sila hubungi saya di 0196600506.
    layari http://uniquewallfountain.blogspot.com  
  43. Cutebabycollection - Fri 9/Nov/2012 10:55am
    ADA SESIAPA YANG BOLEH TOLONG SAYA..SAYA BERMINAT UNTUK MENIAGA BAJU BABY BRANDED DAN BIASA DARI CHINA TANPA PERLU SAYA KE SANA.TOLONG EMAIL PADA SAYA KATALOG DAN HARGA BORONG YANG MURAH.cutebabycollection79@yahoo.com  
  44. Amera22 - Tue 4/Dec/2012 5:02pm
    Salam..tolong pm sy skli ye..ada sape2 tau tak macam mna untuk mmbeli baju dewasa dengan katalog dan harga yg murah..mera_hafiya@yahoo.com  
  45. Zan 16 - Wed 27/Feb/2013 1:09pm
    Salam, saya juga ingin mengetahui bagaimana caranya untuk memborong barang dari China dengan tanpa perlu pergi ke sana. Sila PM saya untuk berkongsi maklumat: zantech_forever@yahoo.com.
    Terima Kasih Banyak2  
  46. Adamwel - Thu 28/Feb/2013 3:45pm
    Hi sy beminat utk membeli barangan bayi dan kanak kanak dari korea atau china secara online tanpa perlu ke sana. Sila Pm sy. Terima kasih.. (lil_precious1@yahoo.com)  
  47. Subatra Shahar Yahoo Com - Thu 14/Mar/2013 5:30pm
    saya berminat dalam pembelian secara borong barangan bayi dan kanak2 terus dari china, korea atau indon.. boleh email dia subatra_shahar@yahoo.com  
  48. Hairul Saidi - Mon 29/Apr/2013 1:13pm
    klau barangan rokok elektronik ada pembekalnya tak...syapn nk brong dri china cma tk tau cranya...please otai2 yg iklas nk bntu tlong brikan jlan pda kmi yg bru bljar....codereddesigner@gmail.com  
  49. Murni 80 - Mon 2/Dec/2013 1:52pm
    sy berminat nk dropship barangan baby jika ada yg nk bg peluang email sy sun_gurlz@yahoo.com  
  50. Little Zahraa Store - Fri 14/Feb/2014 9:10am
    saya pun berminat nak beli barang dari china
    boleh whatapps saya 01126874861 atau
    shidaariffin@gmail.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 51 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2504)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1451)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1039)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1311)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1195)
Bisnes Hari Raya (55)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (270)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1419)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1381)
Bisnes Pasar Malam (1868)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (786)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3109)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3102)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (297)
Dewasa 18sx (1669)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (682)
Expo Karnival Tapak Niaga (6016)
Forex Malaysia (1754)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (674)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (953)
Iklan Tv Radio Media Massa (210)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2728)
Insurans Dan Takaful (1635)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (436)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2424)
Kedai Hardware (502)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3553)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1566)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4731)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4329)
Kerja Kemahiran (1809)
Kerja Kosong (10612)
Kerja Praktikal (1798)
Kerja Sales (2086)
Kerja Sambilan (5904)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1921)
Kontraktor Perlombongan (304)
Kursus Dan Seminar (2672)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1558)
Mencari Pelabur (3515)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (476)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2493)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (820)
Pasar Basah (1382)
Pekerja Asing (1149)
Pelaburan Saham Unit Trust (890)
Pembantu Rumah Asing (1762)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (454)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (597)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (253)
Pembekal Telur (128)
Pemborong Aksesori Lelaki (159)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (583)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1572)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (552)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3370)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2662)
Pembuat Papan Tanda Iklan (248)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (562)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (674)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (532)
Perisian Komputer (533)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (402)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (490)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9927)
Pinjaman Perniagaan (1746)
Produk Dari China (509)
Produk Sejuk Beku (1246)
Program Consignment (1928)
Program Dropship (6297)
Pusat Bahasa (334)
Pusat Jagaan Bayi (1394)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (495)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1189)
Pusat Tuisyen (999)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4020)
Rumah Untuk Dijual (3528)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (674)
Servis Pembersihan (756)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (521)
Sewa Kereta Teksi Limo (1668)
Sewa Lori (2375)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (1000)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (674)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4542)
Tempahan Biskut Dan Tart (2083)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2004)
Tempahan Kek Dan Coklat (2071)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (174)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (733)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1023)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2208)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1239)