Search Majalah.com
Apad Android Tablet Pc Dengan Fungsi Henfon - RM499
Haikal Danial 2 - Sun 25/Sep/2011 2:58pm [Last Comment]
Semua produk kami kini mempunyai 1 tahun waranti!! Jadi, membeli dengan penuh yakin!!

DUAL CORE 800MHz VIA PROCESSOR

Penghantaran hari yang sama Menerima keesokan harinya(bandar2 utama di semenanjung sahaja)

PENGHANTARAN PERCUMA!

MAXIS DIGI CELCOM Broadband jalur lebar boleh digunakan!

Bateri Dinaik taraf kepada 3600Mah

RAM adalah 256

Terkini 7 inci IROBOT ePad
dilengkapi dengan Google Android OS 2.2, WiFi dan kamera Tablet UMPC MID PC

Sensitiviti Skrin Touch yang lebih baik
PERCUMA Android Transfer 2 Luar USB + 1 LAN BOX + 1 kabel data USB

Promosi TERBAIK

KAMI adalah antara pengedar tablet pc yang termurah di Malaysia dengan tempoh jaminan terpanjang (setahun) kerana apa yang kami menjual alat-alat berkualiti yang kami mempunyai 100% konfiden.TIADA KOS DALAM TEMPOH WARANTI (cuma bayar kos pos)



BUKAN PROCESSOR ROCKCHIP

CHINA PROCESSOR ROCKCHIP ARE VERSION yang jauh lebih perlahan DAN lebih murah

Apad kami adalah Apad 7 Inch sekarang. Via 800MHz dan berjalan Google Android OS 2.2

VIA versi jauh lebih baik daripada China ROCKCHIP yang. Warrenty masalah rendah dan menolak kadar.
Malah terdapat 1,76 Android. 1,84 Dan 1.9.90 Version dalam pasaran (menggunakan chipset ROCKCHIP murah), kualiti buruk dan skrin sentuh yang tidak lancar.
Oleh itu, membeli dari kami dan anda akan menyukainya. Kami menawarkan Produk yang berkualiti tinggi pada harga yang berpatutan.




Ulasan

1. Menggunakan chipset bebas audio, kualiti audio yang sangat baik, terutamanya melalui 3.5 mm jack. Walau bagaimanapun ambil perhatian bahawa patch pengeluaran pertama telah penceramah luar yang sangat tenang yang kini dapat diselesaikan dan dipasang dengan kuat dan jelas

CPU menggunakan chipset VIA WM8650. Ini adalah ARM9 hanya 65nm ditambah teras DSP kini dibuat di China. CPU beroperasi pada frekuensi 800 MHz Teras dua, dan menyokong perkakasan mempercepatkan main balik 720p dalam format yang berbeza.

Sesetengah orang akan bertanya: bagaimana kelajuan perkara-perkara ini?
Kita boleh memberitahu anda bahawa menggunakan ARM 9 dengan campuran kanan aplikasi dan platform menjadikannya setanding untuk kegunaan apa-apa pada PC, walaupun ARM9 dengan sendirinya tidak yang berkuasa. Hal ini juga boleh melakukan video 720p. Sama seperti dengan CPU multi-teras, RK2808 yang tidak hanya mana-mana pemproses teras tunggal.

3. Menggunakan chipset bebas audio, kualiti audio yang baik, terutamanya melalui 3.5 mm jack. Walau bagaimanapun ambil perhatian bahawa patch pengeluaran pertama telah penceramah yang sangat tenang luar yang kini dapat diselesaikan.

4. Menggunakan 800 7inch 480 paparan. Ramai pelanggan yang telah membeli peranti ini mengatakan bahawa ini adalah seorang pemain besar-format MP4, dan sangat berpuas hati dengan keputusan. Anda boleh pergi dalam talian melalui wifi, baca ebook, pergi pada mesej segera melalui QQ, play games, watch Youku (Youtube Cina bersamaan), Todou (lain-lain laman video sosial dengan ciri-ciri lain). Jika kita mengambil perkara ini untuk bekerja, kita akan mempunyai kandungan yang terlalu banyak!

5. Menggunakan skrin satu perintang.

6. Mempunyai built-in pecutan dan TransFlash (micro-SD) pengembangan ingatan sehingga 16 GB. Biasanya 2 GB harus mencukupi untuk kebanyakan pengguna. Pengembangan kad memori adalah sangat penting, sebagai aplikasi dipasang dan lain-lain keperluanku pada tongkat itu adalah melalui memori aplikasi card.Some memerlukan kad satu SD untuk menjalankan, kerana mereka menyimpan beberapa info ke dalam kad sd. Walaupun anda cannont memasang aplikasi ke dalam kad SD terus.

7. Dalaman komponen wifi, sokongan menyambung ke internet melalui wifi. Terdapat rancangan untuk bluetooth dan sokongan penyambungan 3G pada satu tarikh kelak.

8. Dibina dalam kapasiti bateri 3600mAh. Kelompok semasa mempunyai kira-kira sekitar 4,5-5,5 jam hayat bateri

9. Lingkaran luarnya plastik. Sokongan boleh dipesan sebagai sama ada putih, hitam, perak atau. Walaupun ada yang dibina di dalam kamera, resolusi agak rendah pada 1,3 megapixel diekstrapolasi, 0,3 megapixel sebenar. (Ini adalah dengan apad apa-apa di luar sana) jika seseorang memberitahu anda bahawa kamera yang baru dan 1.3 megapixel - yang tidak benar.

10. Download menyambung kepada lebih 35000 permohonan menggunakan pasaran android.


emel pctablet133@gmail.com
sms/telefon : 0179469126

Niche: Butik Handphone | Bisnes Tablet Pc
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
12 Nov 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Hasni Zainal - Sun 25/Sep/2011 3:05pm
    aiks..last week punya iklan kat majalah ni..u letak harga rm299..skrg dah naik rm499???....baru cadang nak beli....  
  2. Haikal Danial 2 - Sun 25/Sep/2011 3:31pm
    hasni,yg rm299 tanpa fungsi hp. masih harga rm299. RM499 dengan fungsi henfon  
  3. Hasni Zainal - Sun 25/Sep/2011 3:44pm
    ok..tq for the info...en. haikal kat mana? KL? kalau di KL..bole kita jumpa....bawa barang..then i pay cash...  
  4. Haikal Danial 2 - Sun 25/Sep/2011 3:46pm
    kuantan,pahang  
  5. Onesistem - Sun 25/Sep/2011 3:47pm
    ko ni memang kaki kencing lah haikal  
  6. Hasni Zainal - Sun 25/Sep/2011 3:48pm
    aisehmen.....onesistem....betul ke???  
  7. Haikal Danial 2 - Sun 25/Sep/2011 3:51pm
    set utk en zam,kota tinggi,johor dipos menggunakan poslaju.harap perjalanan selamat sampai ke destinasi. kepada yg menfitnah saya alhamdulillah. Allah Maha Mengetahui  
  8. Hasni Zainal - Sun 25/Sep/2011 3:58pm
    en. haikal...kebetulan saya akan UMP Kuantan dalam minggu depan atas urusan kerja, saya akan hubungi en haikal nanti..tq  
  9. Haikal Danial 2 - Sun 25/Sep/2011 4:03pm
    boleh en hasni,harap inform saya kembali sehari dua sblm dtg.takot kehabisan stok semasa tn dtg nanti.insyaallah  
  10. Muhammad Naqeeb Bin Mustafa - Sun 25/Sep/2011 4:07pm
    tumpang iklan bos...
    galaxy tab rm 800
    banyak unit
    call saye 0165183590  
  11. Onesistem - Sun 25/Sep/2011 4:11pm
    aku bukan kaki fitnah....tapi citer lah dengan jelas...ko dah ada banyak unit ..buatlah blog...sertakan profil lengkap identiti ko....camana urusan post- COD...selfcollet...ni asal boleh aje , buat posting ..nanti kalau barang tu problem , mana client nak claim warranty -......fikirlah sendiri....  
  12. Haikal Danial 2 - Sun 25/Sep/2011 4:22pm
    silakan en naqeeb,kita sesama melayu perlu bantu membantu utk memartabatkan budaya berniaga sesama muslim,mungkin tn tak sempat nk buka thread sendiri tadi  
  13. Onesistem - Sun 25/Sep/2011 4:26pm
    ni yang aku search nama haikal / haiqal - ( bukan bermaksud tentang haikal danial 2 ) ..patutnya pembaca dan pembeli di MC ni kena buat carian blacklist sendiri -
    sila baca ini - tengok urutan reply no.66
    http://www.majalah.com/?classified:agen-dan-dealer-untuk-pc-tablet-notebook-diperlukan:6XNKTC8YH5&PAGE=2#90  
  14. Haikal Danial 2 - Sun 25/Sep/2011 5:16pm
    produk kami didatangkan dengan jaminan setahun. sekiranya berminat untuk dapatkan tambahan jaminan produk untuk 2 tahun sila tambah RM30. pembeli cuma perlu bayar kos pos  
  15. Firzahusna - Mon 26/Sep/2011 10:04am
    salam nak tanya Android yg ada GPS ada tak? kalau ada sila email ke firzahusna@gmail.com  
  16. Tuah 6 - Mon 26/Sep/2011 10:41am
    saya nak cari pembekal yang boleh beri harga terbaik utk android froyo . yang boleh call

    sila email kepada saya secepat yang mungkin
    santainiaga@gmail.com
    0176856544 tuah  
  17. Nizam 36 - Sat 22/Oct/2011 1:28am
    salam. en haikal. kenal saya? maaf ye en haikal, brg yang kononnya en haikal pos tidak diterima langsung oleh saya. sblm ni sy tanya kod/ no siri pos yang en hantar pun x beri. inikah yang en kata jujur? bila dah x smpi, saya minta duit pun en xnak pulangkan. sesungguhnya tuhan itu maha mengetahui.  
  18. Pn S - Wed 2/Nov/2011 4:24pm
    en nizam boleh sye tau die gne bank ape...name tengku nora ke  
  19. Jangan Tipu - Tue 27/Dec/2011 4:07pm
    ley sy tau pe citer dgn thread enck haikal yg budiman di http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=281116 ?? sy xfaham knp enck perlu mnipu ye??? ingt sy bodo ke?? ko gune email pctablet133@gmail.com sama mcm kt iklan yg ni.. http://www.majalah.com/?classified%3Acelcom-uox-sim-pek-siap-daftar-kredit-rm10-percuma%3A7F3HHBLGVL

    SEMOGA ALLAH MELAKNATI KAMU.. ingat ye..walaupun ko tipu rm40 je..tp seposen pn aku xkan halalkn!!!  
  20. Ikbal92 - Wed 18/Jan/2012 11:58pm
    ko songlap duit aku rm240... aku naik sane cari ko.. shialll  
  21. Rejal - Wed 1/Feb/2012 5:04am
    walaweiii...  
  22. Abg Samzy - Sat 24/Nov/2012 9:45pm
    pukimak ko penipu  
Page 1   (Total 22 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2749)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (218)
Bengkel Kereta (1494)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (215)
Bisnes Air Mineral (369)
Bisnes Ais Krim (503)
Bisnes Aksesori Kereta (655)
Bisnes Broadband (1105)
Bisnes Burger (549)
Bisnes Cermin Mata (160)
Bisnes Cuci Kereta (810)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1366)
Bisnes Ebook (1049)
Bisnes Handphone (1262)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (561)
Bisnes Ice Blended (696)
Bisnes Jam Tangan (288)
Bisnes Jeruk (172)
Bisnes Kitar Semula (500)
Bisnes Komputer (1491)
Bisnes Kurier Dan Logistik (682)
Bisnes Minuman (1467)
Bisnes Pasar Malam (1973)
Bisnes Pelancongan (550)
Bisnes Pengantin (687)
Bisnes Perabot (862)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1112)
Bisnes Restoran (3344)
Bisnes Roti Dan Bakeri (710)
Bisnes Salun Rambut (365)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (382)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (665)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (824)
Bisnes Untuk Dijual (3344)
Bisnes Waffle Dan Jagung (385)
Bisnes Western Food (326)
Dewasa 18sx (1780)
Diskusi Bisnes (1966)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (723)
Expo Karnival Tapak Niaga (6524)
Forex Malaysia (1892)
Haiwan Peliharaan (471)
Haji Dan Umrah (467)
Hiasan Dalaman (714)
Hiasan Taman (243)
Hotel Resort Homestay (1015)
Iklan Tv Radio Media Massa (225)
Import Dan Eksport (333)
Ingin Berniaga (2826)
Insurans Dan Takaful (1734)
Insurans Roadtax Kereta (343)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1991)
Kedai Emas (454)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2538)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3870)
Kedai Kamera Dan Camcorder (343)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (348)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1856)
Kedai Sewa (1640)
Kereta Baru (1620)
Kereta Terpakai (5016)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4856)
Kerja Kemahiran (1966)
Kerja Kosong (11856)
Kerja Praktikal (2096)
Kerja Sales (2296)
Kerja Sambilan (6356)
Konsultan Peguam (152)
Konsultan Perniagaan (458)
Kontrak Swasta (294)
Kontrak Tender Kerajaan (459)
Kontraktor Balak Dan Kayu (483)
Kontraktor Jurutera (568)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (683)
Kontraktor Pasir (399)
Kontraktor Pembinaan (2069)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2829)
Kursus Kecantikan (692)
Kursus Makanan (665)
Kursus Motivasi (324)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1624)
Mencari Pelabur (3694)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (273)
Mesin Industri (518)
Mesin Jahit (377)
Mesin Proses Makanan (573)
Pakej Pelancongan (2617)
Pakej Perkahwinan (1207)
Pakej Perniagaan (895)
Pasar Basah (1464)
Pekerja Asing (1241)
Pelaburan Saham Unit Trust (950)
Pembantu Rumah Asing (1870)
Pembekal Barang Runcit (1586)
Pembekal Beras (110)
Pembekal Buah-buahan (484)
Pembekal Ikan Kering (386)
Pembekal Kelapa Dan Santan (652)
Pembekal Kerepek (1102)
Pembekal Keropok (448)
Pembekal Kicap Dan Sos (225)
Pembekal Kurma Dan Kismis (290)
Pembekal Madu (241)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (604)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1187)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (609)
Pemborong Bundle (871)
Pemborong Cadar Dan Tilam (455)
Pemborong Karpet (163)
Pemborong Kasut Dan Sandal (700)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (111)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1665)
Pemborong Pakaian Lelaki (1132)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4241)
Pemborong Telekung Dan Songkok (567)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3531)
Pemborong Tuala (201)
Pemborong Tudung (2803)
Pembuat Papan Tanda Iklan (279)
Pembuat Plastik Kotak Botol (800)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (483)
Pendaftaran Syarikat (497)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (955)
Pengedar Bahan Pencuci (719)
Pengedar Buku Dan Majalah (590)
Pengedar Contact Lens (244)
Pengedar Perfume (1545)
Pengedar Permainan Kanak2 (603)
Pengedar Produk Kecantikan (2635)
Pengedar Produk Kesihatan (3011)
Pengurus Majlis (598)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (731)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (697)
Penternak Kambing (289)
Penternak Lembu (392)
Penternak Udang (195)
Peralatan Makmal Dan Hospital (265)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (728)
Peralatan Sukan (555)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (625)
Perkakas Elektrik (439)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1539)
Pinjaman AIM (169)
Pinjaman Hartanah (522)
Pinjaman Kad Kredit (390)
Pinjaman Kereta (613)
Pinjaman Peribadi (10644)
Pinjaman Perniagaan (1846)
Produk Dari China (544)
Produk Sejuk Beku (1330)
Program Consignment (2024)
Program Dropship (6776)
Pusat Bahasa (361)
Pusat Jagaan Bayi (1555)
Pusat Latihan (653)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (527)
Pusat Pendidikan Tinggi (524)
Pusat Rawatan (368)
Pusat Tadika Dan Taska (1328)
Pusat Tuisyen (1072)
Rancangan Perniagaan (599)
Rawatan Alternatif (293)
Rumah Sewa (4317)
Rumah Untuk Dijual (3757)
Servis Freelance (1120)
Servis Keselamatan (727)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (463)
Setiausaha Syarikat (611)
Sewa Bas Dan Van (579)
Sewa Kereta Teksi Limo (1835)
Sewa Lori (2572)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (249)
Studio Fotografi (908)
Studio Grafik Dan 3D (1111)
Studio Lukisan (130)
Studio Model Penyanyi Pelakon (738)
Studio Muzik (482)
Sukan Beladiri (117)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (643)
Tanah Untuk Dijual (4880)
Tempahan Biskut Dan Tart (2157)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (669)
Tempahan Katering (2168)
Tempahan Kek Dan Coklat (2152)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1760)
Tempahan Minuman Dan Dessert (465)
Tempahan Nasi Lemak (527)
Tempahan Roti (365)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (642)
Ubahsuai Rumah (1696)
Urut Tradisional (801)
Usahawan Baja Pertanian (374)
Usahawan Benih Dan Nursery (404)
Usahawan Tani (1099)
Vending Machine (373)
Voucher Dan Tiket (249)
Web Design Malaysia (2318)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1360)