Search Majalah.com
Android 2.2 Tablet Pc Termurah di Malaysia RM299
Mohamad Haikal - Fri 23/Sep/2011 2:55pm [Last Comment]
Semua produk kami kini mempunyai 1 tahun waranti!! Jadi, membeli dengan penuh yakin!!

DUAL CORE 800MHz VIA PROCESSOR

Penghantaran hari yang sama Menerima keesokan harinya(bandar2 utama di semenanjung sahaja)

PENGHANTARAN PERCUMA!

MAXIS DIGI CELCOM Broadband jalur lebar boleh digunakan!

Bateri Dinaik taraf kepada 3600Mah

RAM adalah 256

Terkini 7 inci IROBOT ePad
dilengkapi dengan Google Android OS 2.2, WiFi dan kamera Tablet UMPC MID PC

Sensitiviti Skrin Touch yang lebih baik
PERCUMA Android Transfer 2 Luar USB + 1 LAN BOX + 1 kabel data USB

Promosi TERBAIK

KAMI adalah antara pengedar tablet pc yang termurah di Malaysia dengan tempoh jaminan terpanjang (setahun) kerana apa yang kami menjual alat-alat berkualiti yang kami mempunyai 100% konfiden.TIADA KOS DALAM TEMPOH WARANTI (cuma bayar kos pos)



BUKAN PROCESSOR ROCKCHIP

CHINA PROCESSOR ROCKCHIP ARE VERSION yang jauh lebih perlahan DAN lebih murah

Apad kami adalah Apad 7 Inch sekarang. Via 800MHz dan berjalan Google Android OS 2.2

VIA versi jauh lebih baik daripada China ROCKCHIP yang. Warrenty masalah rendah dan menolak kadar.
Malah terdapat 1,76 Android. 1,84 Dan 1.9.90 Version dalam pasaran (menggunakan chipset ROCKCHIP murah), kualiti buruk dan skrin sentuh yang tidak lancar.
Oleh itu, membeli dari kami dan anda akan menyukainya. Kami menawarkan Produk yang berkualiti tinggi pada harga yang berpatutan.




Ulasan

1. Menggunakan chipset bebas audio, kualiti audio yang sangat baik, terutamanya melalui 3.5 mm jack. Walau bagaimanapun ambil perhatian bahawa patch pengeluaran pertama telah penceramah luar yang sangat tenang yang kini dapat diselesaikan dan dipasang dengan kuat dan jelas

CPU menggunakan chipset VIA WM8650. Ini adalah ARM9 hanya 65nm ditambah teras DSP kini dibuat di China. CPU beroperasi pada frekuensi 800 MHz Teras dua, dan menyokong perkakasan mempercepatkan main balik 720p dalam format yang berbeza.

Sesetengah orang akan bertanya: bagaimana kelajuan perkara-perkara ini?
Kita boleh memberitahu anda bahawa menggunakan ARM 9 dengan campuran kanan aplikasi dan platform menjadikannya setanding untuk kegunaan apa-apa pada PC, walaupun ARM9 dengan sendirinya tidak yang berkuasa. Hal ini juga boleh melakukan video 720p. Sama seperti dengan CPU multi-teras, RK2808 yang tidak hanya mana-mana pemproses teras tunggal.

3. Menggunakan chipset bebas audio, kualiti audio yang baik, terutamanya melalui 3.5 mm jack. Walau bagaimanapun ambil perhatian bahawa patch pengeluaran pertama telah penceramah yang sangat tenang luar yang kini dapat diselesaikan.

4. Menggunakan 800 7inch 480 paparan. Ramai pelanggan yang telah membeli peranti ini mengatakan bahawa ini adalah seorang pemain besar-format MP4, dan sangat berpuas hati dengan keputusan. Anda boleh pergi dalam talian melalui wifi, baca ebook, pergi pada mesej segera melalui QQ, play games, watch Youku (Youtube Cina bersamaan), Todou (lain-lain laman video sosial dengan ciri-ciri lain). Jika kita mengambil perkara ini untuk bekerja, kita akan mempunyai kandungan yang terlalu banyak!

5. Menggunakan skrin satu perintang.

6. Mempunyai built-in pecutan dan TransFlash (micro-SD) pengembangan ingatan sehingga 16 GB. Biasanya 2 GB harus mencukupi untuk kebanyakan pengguna. Pengembangan kad memori adalah sangat penting, sebagai aplikasi dipasang dan lain-lain keperluanku pada tongkat itu adalah melalui memori aplikasi card.Some memerlukan kad satu SD untuk menjalankan, kerana mereka menyimpan beberapa info ke dalam kad sd. Walaupun anda cannont memasang aplikasi ke dalam kad SD terus.

7. Dalaman komponen wifi, sokongan menyambung ke internet melalui wifi. Terdapat rancangan untuk bluetooth dan sokongan penyambungan 3G pada satu tarikh kelak.

8. Dibina dalam kapasiti bateri 3600mAh. Kelompok semasa mempunyai kira-kira sekitar 4,5-5,5 jam hayat bateri

9. Lingkaran luarnya plastik. Sokongan boleh dipesan sebagai sama ada putih, hitam, perak atau. Walaupun ada yang dibina di dalam kamera, resolusi agak rendah pada 1,3 megapixel diekstrapolasi, 0,3 megapixel sebenar. (Ini adalah dengan apad apa-apa di luar sana) jika seseorang memberitahu anda bahawa kamera yang baru dan 1.3 megapixel - yang tidak benar.

10. Download menyambung kepada lebih 35000 permohonan menggunakan pasaran android.


emel pctablet133@gmail.com
sms/telefon : 0179469126

Niche: Butik Handphone | Bisnes Tablet Pc
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Hasni Zainal - Fri 23/Sep/2011 3:57pm
    emelkan sy fotonya
    emel : hzacps@gmail.com
    en. mohammad dari mana?  
  2. Harith 7 - Fri 23/Sep/2011 5:45pm
    email sy gambar juga..ada laman web/fb x?...

    bbprintsolution@yahoo.com  
  3. Muslim 3 - Fri 23/Sep/2011 5:46pm
    tolong emailkan picture ke email saya
    maybank.lelong@yahoo.com  
  4. Amir 55 - Fri 23/Sep/2011 8:27pm
    ya ! saya pun nak tahu lebih lagi dan nak tgk rupanya sekali. email ke pasarmalam.kedaikopi@gmail.com  
  5. Hbbybie - Fri 23/Sep/2011 8:38pm
    ipad saya jual ram 512.. 330rm made in germany... barang ori..  
  6. Zul 118 - Fri 23/Sep/2011 9:11pm
    email picture ke zul_7762@yahoo.com  
  7. Saiful 106 - Fri 23/Sep/2011 9:16pm
    EMEL SY INFO DAN PIC

    saifulhamdan@hotmail.com  
  8. Joe 10 - Fri 23/Sep/2011 11:07pm
    email ke joe_qlate@yahoo.com cod blh ker  
  9. Azuan 23 - Fri 23/Sep/2011 11:16pm
    tlg email pic kat  
  10. Azuan 23 - Fri 23/Sep/2011 11:20pm
    email kat one_392@yahoo.com.my  
  11. Norizan Binti Wariman - Fri 23/Sep/2011 11:32pm
    email pada saya gambar ye
    aqinaazshah@yahoo.com.my  
  12. Syera Hasim - Fri 23/Sep/2011 11:38pm
    ok saya pn nak tgok tlong emailkn kpd saya amg_aming@yahoo.com tq  
  13. Bahri - Fri 23/Sep/2011 11:58pm
    emel juga bro picture..tq  
  14. Rafi 8 - Sat 24/Sep/2011 12:02am
    email saya vivantisresources@yahoo.com  
  15. Muhd 5 - Sat 24/Sep/2011 9:30am
    email pic kat selmewah@yahoo.com  
  16. Mohd Irsyad Zamani - Sat 24/Sep/2011 1:24pm
    hantar pic pd sy, abizamani@yahoo.com  
  17. Iena78 - Sun 25/Sep/2011 6:54am
    boleh email gambar?mrh2707@yahoo.com  
  18. Emirbatik - Sun 25/Sep/2011 1:05pm
    email jgk emirbatik@gmail.com  
  19. Izwordcorp - Mon 26/Sep/2011 5:03pm
    email ke bisnesowncorp@gmail.com
    thanks.,  
  20. Fadhili - Thu 24/Nov/2011 8:45am
    motorola xoom 3g,wifi,32gb

    baru dlm kotak! murah.

    kindly sms 0124494998 faly

    cod cheras,ampang KL  
  21. Muhaimin 5 - Fri 9/Dec/2011 4:27pm
    saya jual tablet pc dari china, harga rm300..4gb memory, dapat free gift case..berminat??hubungi muhaimin 0193727419 atau emel ke muhaimin_selawi@yahoo.com  
  22. Ikbal92 - Thu 19/Jan/2012 12:03am
    ko sebat duit aku rm240 .. shiall lahh.. aku cari ko kat sini.. aku g skolah SULTAN ABDULLAH  
  23. Rafi Adi Bin Saharie - Wed 2/May/2012 8:46am
    EMAIL GAMBAR  
  24. Tuan Penasihat - Sat 15/Sep/2012 4:33pm
    Iklan Para 6.

    "Pengembangan kad memori adalah sangat penting, sebagai aplikasi dipasang dan lain-lain keperluanku pada tongkat itu adalah melalui memori aplikasi card..."

    Haha tongkat!!! Mcm2... Kalau pembeli tak ragu2 tak tau nak kata.  
Page 1   (Total 24 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2312)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1367)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (192)
Bisnes Air Mineral (341)
Bisnes Ais Krim (438)
Bisnes Aksesori Kereta (629)
Bisnes Broadband (970)
Bisnes Burger (507)
Bisnes Cermin Mata (143)
Bisnes Cuci Kereta (721)
Bisnes Cyber Cafe (411)
Bisnes Dobi (1259)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1131)
Bisnes Hotel Dan Resort (489)
Bisnes Ice Blended (636)
Bisnes Jam Tangan (252)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (433)
Bisnes Komputer (1380)
Bisnes Kurier Dan Logistik (588)
Bisnes Minuman (1300)
Bisnes Pasar Malam (1721)
Bisnes Pelancongan (462)
Bisnes Perabot (738)
Bisnes Prepaid Dan Reload (962)
Bisnes Restoran (2918)
Bisnes Roti Dan Bakeri (638)
Bisnes Salun Rambut (319)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (584)
Bisnes Steamboat (181)
Bisnes Tablet Pc (421)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2869)
Bisnes Waffle Dan Jagung (346)
Bisnes Western Food (267)
Dewasa 18sx (1590)
Diskusi Bisnes (1796)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (630)
Expo Karnival Tapak Niaga (5430)
Forex Malaysia (1605)
Haiwan Peliharaan (385)
Haji Dan Umrah (423)
Hiasan Dalaman (632)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (896)
Iklan Tv Radio Media Massa (191)
Import Dan Eksport (290)
Ingin Berniaga (2637)
Insurans Dan Takaful (1526)
Insurans Roadtax Kereta (301)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1847)
Kedai Emas (405)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2317)
Kedai Hardware (447)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3312)
Kedai Kamera Dan Camcorder (312)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (315)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1575)
Kedai Sewa (1500)
Kereta Baru (1378)
Kereta Terpakai (4419)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3850)
Kerja Kemahiran (1639)
Kerja Kosong (9508)
Kerja Praktikal (1557)
Kerja Sales (1842)
Kerja Sambilan (5363)
Konsultan Perniagaan (387)
Kontrak Swasta (244)
Kontrak Tender Kerajaan (417)
Kontraktor Balak Dan Kayu (433)
Kontraktor Jurutera (488)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (598)
Kontraktor Pasir (294)
Kontraktor Pembinaan (1796)
Kontraktor Perlombongan (283)
Kursus Dan Seminar (2553)
Kursus Kecantikan (642)
Kursus Makanan (615)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1483)
Mencari Pasangan Lelaki (29)
Mencari Pasangan Wanita (46)
Mencari Pelabur (3334)
Mesin Fotostat (314)
Mesin Freezer Dan Chiller (228)
Mesin Industri (440)
Mesin Jahit (322)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2354)
Pakej Perkahwinan (1128)
Pakej Perniagaan (778)
Pasar Basah (1274)
Pekerja Asing (1062)
Pelaburan Saham Unit Trust (838)
Pembantu Rumah Asing (1609)
Pembekal Barang Runcit (1478)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (415)
Pembekal Ikan Kering (347)
Pembekal Kelapa Dan Santan (554)
Pembekal Kerepek (957)
Pembekal Keropok (396)
Pembekal Kicap Dan Sos (199)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (207)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (377)
Pembekal Rempah Dan Perencah (517)
Pembekal Serunding (225)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1106)
Pemborong Batik Dan Sutera (329)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (551)
Pemborong Bundle (800)
Pemborong Cadar Dan Tilam (377)
Pemborong Karpet (130)
Pemborong Kasut Dan Sandal (627)
Pemborong Lampin (276)
Pemborong Mutiara (103)
Pemborong Pakaian Bayi (711)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1457)
Pemborong Pakaian Lelaki (1025)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3825)
Pemborong Telekung Dan Songkok (515)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3199)
Pemborong Tuala (178)
Pemborong Tudung (2518)
Pembuat Papan Tanda Iklan (210)
Pembuat Plastik Kotak Botol (728)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (449)
Pendaftaran Syarikat (428)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (887)
Pengedar Bahan Pencuci (638)
Pengedar Buku Dan Majalah (540)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1440)
Pengedar Permainan Kanak2 (540)
Pengedar Produk Kecantikan (2403)
Pengedar Produk Kesihatan (2769)
Pengurus Majlis (554)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (642)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (636)
Penternak Kambing (256)
Penternak Lembu (336)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (235)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (506)
Perisian Komputer (486)
Perkakas Dapur (539)
Perkakas Elektrik (361)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1372)
Pinjaman AIM (146)
Pinjaman Hartanah (466)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (507)
Pinjaman Peribadi (9275)
Pinjaman Perniagaan (1619)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1167)
Program Consignment (1777)
Program Dropship (5827)
Pusat Bahasa (307)
Pusat Jagaan Bayi (1230)
Pusat Latihan (555)
Pusat Memandu (111)
Pusat Mengaji Agama (400)
Pusat Pendidikan Tinggi (471)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1084)
Pusat Tuisyen (934)
Rancangan Perniagaan (533)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3753)
Rumah Untuk Dijual (3334)
Servis Freelance (924)
Servis Keselamatan (617)
Servis Pembersihan (709)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (539)
Sewa Bas Dan Van (472)
Sewa Kereta Teksi Limo (1501)
Sewa Lori (2189)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (210)
Studio Fotografi (797)
Studio Grafik Dan 3D (874)
Studio Lukisan (111)
Studio Model Penyanyi Pelakon (626)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (207)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4242)
Tempahan Biskut Dan Tart (1738)
Tempahan Hamper (167)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (598)
Tempahan Katering (1887)
Tempahan Kek Dan Coklat (1925)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (150)
Tempahan Kuih Muih (1559)
Tempahan Minuman Dan Dessert (395)
Tempahan Nasi Lemak (461)
Tempahan Roti (314)
Terminal Bayaran (164)
Ubahsuai Pejabat (581)
Ubahsuai Rumah (1504)
Urut Tradisional (706)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (353)
Usahawan Tani (952)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (217)
Web Design Malaysia (2093)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1127)