18SX: Panduan Penggunaan Osim Uvibe Vibrator Sebagai Alat Bantuan Sex
Badrul Shah @ Rahsia Ternak Tilapia - Tue 8/Dec/2009 6:06am [Last Comment]
(Kepada pihak admin, jangan lupa buatkan satu tempat khas 18sx untuk org2 yg dah berumahtangga discuss, spt yg telah dicadangkan oleh ramai org. Please jgn delete topik ni tau. Penting utk rakyat Malaysia yg dah kahwin.)

Kepada yg belum kahwin atau bawah 18 thn, shioh-shioh gi main jauh2!!

Di Malaysia, utk mendapatkan alat2 bantuan sex amatlah susah. Tidak terdapat kedai yg menjual secara terbuka utk kita tengok alat-alat tersebut sblm beli.

Salah satu penyelesaiannya adalah dgn penggunaan alat-alat yg dijual atas tiket 'kesihatan' utk kegunaan sex.

Di US, vibrator yg paling power adalah Hitachi magic Wand
http://www.amazon.com/Vibratex-HV-250R-Hitachi-Magic-Massager/dp/B00005M1WE

di malaysia, vibrator yg paling power adalah OSIM uVibe
http://www.osim.com/MY/product/uvibe.aspx?category_id=59D329B1-085A-4BCE-A1DD-1BA3969706F2

Bagi saya Osim uVibe jauh lebih baik. Sebabnya:-

1) Ia menggunakan built-in rechargeable battery. Sangat power, bukan batteri AAA/AA kecil yg biasa digunakan dlm mana2 sex toys.

2) Ia tak menggunakan direct electrical current seperti Hitachi magic wand. Jadi i boleh gunakan di bathroom dan tak takut renjatan letrik jika terpecik air. Juga boleh digunakan di hotel (i suka hotel awana di genting) ketika adengan kejar-kejar dlm bilik (of course lah nude hehehe...) Jika i dapat tangkap wife i, i akan vibratekan dia, dan dia akan meronta2 macam nak lari hehe.

3) Setelah guna OSIM uVibe ni, pastikan you jgn basuh celup dalam air. sebaiknya lapkan dgn kain lembab, then gunakan antiseptic spt dettol, then lapkan kain lembab semula. Then simpan tempat yg kering dan bersih, ready to be used again for then next session. Mesti basuh terus tau, becoz you takkan tau bila the next session. Kalau wife dah beri signal kena cepat2 ambil for action. bayangkan kalau tak basuh lagi, you kena ambik masa 5-10 minit utk basuh dulu.... jangan bazirkan peluang keemasan nih... hehehe..

Kalau u basuh celup dlm air, atau bilas direct air paip, nescaya dlm masa 2-3 bulan, karat akan mula terbentuk didalam vibrator tu dan karat tu mula keluar. Tak lama lepas tu nescaya vibrator tu akan makin tak kuat, akhirnya terus jam dan rosak dlm masa 4-5 bulan.

I dah beli 3 kali. Yg first rosak tak pandai jaga, yg ke2 tercicir di Hotel Promenade (kota kinabalu) masa honeymoon last yr. dan skrg yg ke 3.

Harga dia biasanya RM218. Kadang2 ada offer jadi below RM200.

Cara2 penggunaan
=============
(macamlah u all tak tau camana nak guna hehehe...)

OSIM uVibe ni ada 2 speed. Biasa dan Laju. Mulakan dgn speed biasa dulu.

Perhatian!. Jgn terus tekankan direct ke kemaluan wife lama2 without pausing, sebab nescaya dia akan terus klimaks tak sampai 1 minit. Rugi lah you.

I akan vibratekan di celah2 peha (bukan kemaluan) dulu beberapa minit, then foreplay with breast, then selang seli dgn light stimulation. Bila kena camtu, dia akan anticapate bila nak terkena vibrate di anu, dan bila nak terkena suckle di breast, dan dia akan sangat2 ghairah menerima 2 aksi berbeza berselang-seli.

Satu lagi tukar2 speed dari slow, ke laju ke slow semula. bila kena macam ni, wife akan menggeliat2 dan mengerang2 atas katil sbb nak klimaks tak cukup stimulation, tapi rasa macam nak klimaks sgt dah. main2 la cam tu sampai dia dah tak tahan sgt baru la teruskan dgn bab seterusnya (ikut u lah nak buat apa hehe..)

I biasanya teruskan guna vibrator tu, i akan masukkan beberapa jari, the tangan satu lagi vibrate. Sebabnya i suka dapat rasa contraction (orgasm) dlm vagina dia bila dia klimaks. Contraction tu tak sama spt normal sex session. Contraction tu sgt strong, berdenyut2 (u dpt rasakan dgn jari u) dan terketar-ketar & tak terkawal, dan berterusan lebih lama dari biasa.

Satu lagi, lepas kena sessi power vibration ni, masalahnya dia akan terus tak bermaya, sgt keletihan dan nak terus tidur. Tu la bab yg i tak suka. habis i ni camana hehehe....

Sebab tu la, i kena main2 dgn vibrator ni with her lama2 diselang selikan dgn permintaan2 utk kepuasan i pulak. time ni apa2 je boleh dapat hehe.. sebab i tau lepas dia klimaks nanti dia akan terus tertidur.

So selamat mencuba!!!

P/S. - kedai OSIM boleh didapati di banyak tpt, supermarket & hypermarket berdekatan anda hehe...

Niche: Dewasa 18sx
     
  1. Salmina - Wed 9/Dec/2009 7:59am
    Wah wah! No comment fr me. Saya ingin Kak Zam beri penjelasan adakah topik 18sx dibenarkan disini. Topik kali ni agak detail in my opinion. Menarik tetapi membimbangkan dalam masa yg sama, jika anak2 saya terbaca sama.  
  2. Rahman - Thu 10/Dec/2009 7:36am
    Ini baru tak lari tajuk! T.kasih I tak pernah terfikir trik ni. I penah order some sex toys fr overseas tapi sampai hari ni tak sampai2. I guess kena ban dek kastam? I tak berani tanya. Tapi RM218 agak mahal juga sbb this is made in malaysia. I akan check OSIM ni..  
  3. Pok Nik - Thu 10/Dec/2009 9:00am
    Masalah saya isteri semakin 'kering' dan susah nak bersama. Adakah tu tanda-tanda putus haid? Dia selalu kata sakit bila bersama... saya pun dah tak ada mood nak teruskan..  
  4. Carmelita - Thu 10/Dec/2009 4:27pm
    Saya sangka kan Forum di AKW khas untuk wanita bersopan saja tetapi huh .... saya tersentak. Agak nya Cik Zam pun sama juga!!  
  5. Fiona Abdullah - Thu 10/Dec/2009 7:07pm
    well.. refusing to discuss important topics like this making it taboo and remain so forever. Post marital problem is very common and it is one one the important reasons why so many couples failed to maintain their marriage.

    Like many people already suggested the solution is not to delete topics like this, it makes you try to avoid reality. The solution is to separate 18+ topics from other general U-level topics.  
  6. Dr Love - Fri 11/Dec/2009 9:34am
    Ada berpuluh2 topics here and just 2-3 18sx topics. You choose what you want to read. If you are afraid kids will read it... dont be ridiculous. There are millions explicit pornography website out there, and your kids just need 1 click to access them all.

    As long as the 18sx does not melanggar peraturan malaysia / antarabangsa (spt bestiality, child porn, drugs) then what is wrong with discussing about it? I think not only this discussion is helpful, it is surprising how creative some people in malaysia is.. esp org2 spt Badrul.

    However, if AKW start be used by hookers to find pelanggan here atau mana2 aktivity songsang, then I will be the first to protest!!

    However, i agree with the 18sx classification.  
  7. Rajab - Fri 11/Dec/2009 6:04pm
    Terima kasih.Uncle dah biasa seludup dari thailand alat kelamin utk kegunaan isteri.Uncle lambat lagi pencen lagi tapi kencing manis teruk sejak 20-an lagi,memang keturunan keluarga.Tampa alat alat ni tak mungkin uncle dapat bersama isteri sebab uncle dah tak boleh melakukannya lagi disebabkan penyakit ni.Kemcing manis uncel biasa cecah lebih 15-20,kadang-kadang tak dapat bacaan sebab terlalu tinggi.Tapi al-hamdulillah injet insulin dapat kawal. Tak tahu pulak ada alat kelamin dijual di malaysia.Untuk cucian,isteri biasa pakai tuala lembab bayi,yang berubat pembunuh kuman yang dijual di kedai-kedai supermarket.Lebih mudah dari guna sabun dettol.  
  8. Badrul Shah - Sun 13/Dec/2009 4:14pm
    Thanks uncle Rajab for the tips. I tak teringat baby wipes. Jauh lebih mudah dari cara I cuci the vibrator skrg ni. Tak silap I baby wipes yg antiseptic pun ada... nanti i gi tengok kat carrefour.  
  9. Nabila 5 - Thu 24/Dec/2009 5:29pm
    saya lebih suka kalau husband gentel dengan jari lagi best....  
  10. Pirdaus - Fri 25/Dec/2009 2:16pm
    fuyooh! Ini menyebabkan i nak cepat kawin ni....  
  11. Abdul Halim Bin Ali - Mon 11/Jan/2010 1:26am
    elok juga ader alat2 macam nih....tapi khusus untuk dah kawin jer yer.kuih..kuih..vibrate tak tahan...hp yang vivrate kuat pun boleh guna apa....save cost!!!!!  
  12. Badrul Shah - Sat 16/Jan/2010 11:01am
    Halim, Jika u pernah guna osim vibrator ni, punyalah power. Biasanya wife i akan basah kuyup sampai tembus ke tilam (walaupun I dah alas dgn towel).

    Kalau u pakai handphone, i rasa tak cukup kuat, satu lagi, habis le handphone tu basah kuyup nanti, cepat rosak.  
  13. Abdul Halim Bin Ali - Tue 19/Jan/2010 11:48pm
    memang menarik jugak...sambil vibrate mana tahan......bleh tekencing  
  14. Abdul Halim Bin Ali - Tue 19/Jan/2010 11:51pm
    nabila 5 - gentel pun ok gak tue....tapi kena vibrate jugak......  
  15. Asmara - Fri 22/Jan/2010 4:10pm
    asmara tak tau pon apa benda tuuh.huhuhu  
  16. Fanatic 79 - Thu 28/Jan/2010 8:37pm
    sesuatu yg ilmiah untuk dikongsi bersama. secare peribadi, article sebegini amat diperlukan apa tah lagi...tak semua yg arif untuk mengunakan bende alah ni. good job. keep it up. btw, saudara badrul bukan CEO ossim kan? ;-)  
  17. Salmina - Thu 28/Jan/2010 9:48pm
    Badrul Shah, Salmina ni..

    Sy dah emailkan link ni kat husband beberapa minggu lepas, tapi dia buat donno je. Tak reply pun. Sy check folder sent memang dah betul2 sent (tak ada dlm outbox dah). Sy ingatkan dia nak buat surprise birthday last week. Tapi smpai sekrg tak ada apa2 pun. Camana nak buat eek. Satu lagi masa nak beli tu malu ke tak malu pd adik2 yg jual tu. camana nak buat? Kalau sy pegi beli sendiri, sy nak bagi reason apa kat jurujual tu?  
  18. Abdul Halim Bin Ali - Sun 31/Jan/2010 7:30pm
    salmina - ler..kata lerr nak guna sendiri...dah kawin nak malu apa..lagi lerr dapat info tambahan dr budak yang jual tue...mana ler tau ader 'function' tambahan...tapi penerangan dr saudara badrul di atas (main topic) pun dah cukup jelas jugak kan......  
  19. Dr Love - Sun 31/Jan/2010 9:34pm
    uummm.. i tried the massage chair in several osim shops in KL, and tried to peek inside the shop for this Osim Uvibe thingy, but could'nt find it / not in display. Badrul, are u sure it is sold in Malaysia? Maybe singapore/JB only?  
  20. Zahir - Mon 1/Feb/2010 10:08am
    Wah,...!!! hebat si Badrul ni. Macam penasihat dalam cerita 3 abdul. Sori ye bad. Saya selalu baca jer topik,... fuhhh daasyat pengamatan penceritaannya. Saya rasa kalau bro bad ni buat novel,... fullamak mesti akan 'bestseller' nih. Bila difikirkan kembali betul juga apa yg beliau katakan ( guna vibrator ). Sex tu satu keperluan. Tak kiralah berapa umor pasangan tersebut. Ia satu faktor utk kebahagian rumahtangga.
    Nak carilah satu,... mcmna lah nak cakap kat budak2 yg jual tu,....  
  21. Wan 2 - Mon 1/Feb/2010 12:59pm
    saya pun berminat gak nak beli..tp seganla nak tanya kt salesman/girl kt osim tu..camner ek?  
  22. Badrul Shah - Mon 1/Feb/2010 2:05pm
    @ Zahir - Memang hasrat nak buat novel tu ada... tajuknya...

    "Kehidupan seorang Chief Executive yg Terlampau" te..he..he..

    Tapi bila wife i tahu... dia tarik telinga i ... adeh.. adeh... deh. tobat yang... tobat... i tak cerita kat sesiapa dah... tobat... sebab tu lah i tak cerita pape dah sekarang... :-)

    @ Dr love.. ada jual kat Malaysia. I dah beli 3 kali. Kadang2 tak display kat depan2. Dia display kat bhgn dalam kedai je.

    @ Salmina & Wan 2 - apa takut pulak, Jangan le terus masuk kedai Osim terus tanya I nak beli Osim uVibe... terkezut le salesboy tu nanti. Masuk pelan2, duduk2 dulu atas kerusi massage tu konon2 nak test, then slow2 masuk ke dalam sikit2, u akan nampak.. ambik, try on suis dia, then try le kat lengan ke kat belakang badan ke... hmmm bagus jugak, then baru lah beli. Takyah bagi alasan apa2 pun kat salesasman tu. Dia tahu u ni memang ikhlas membeli... hehe.

    @ Fanatic 79 - Psssttt jgn bagitau sape2 yg I ni CEO Osim tau... ssshhhh... ;-)  
  23. Norihan Binti Othman - Sat 6/Feb/2010 4:49pm
    utk masaalah POK NIK,
    hubungi kak segera utk selesaikan masaalah...
    xmahal pun dan dijamin kepuasan utk suami isteri..........
    nak kembalikan isteri sebagaimana sebelu menopouse pun boleh...
    RUGI XCUBA CARA YANG AKAN KAK BTAU NI...
    boleh emel: raihanberkat@yahoo.com
    sub: masaalah dalaman/apakatawanita  
  24. Minor - Wed 17/Feb/2010 9:05pm
    mahal la benda tu.. aku rasa ade vibrator jual kat malaysia ni.. cuma seller jual online.. dia tak jual kat kedai..
    aku sampai sekarang ni guna ogawa punya.. itu pun dapat masa promosi kredit kad.. dapat la bantal kecik yg ade vibrator kat dlm tu.. mula2 tak tau nk buat apa bantal tu.. lepas dh kawen baru dapat idea nakal tu.. dah 3 tahun masih elok lagi.. guna batt AA sebiji.. tapi kalau korang nk cari takde dah benda ni aku rasa..
    sekarang ni aku nk cari vibrator yg jual online tu.. nk cari lain dari yg lain.. nk beli senyap2.. kasi surprise aku punya wife...  
  25. Abdul Halim Bin Ali - Wed 3/Mar/2010 3:38am
    ader yang murah....tapi bahaya..risau masuk tak keluar dah..hehehehe...tapi biasa le yang mahal lebih kualiti dan 'effect'nya dahsyat kot kan....  
  26. Shida - Fri 5/Mar/2010 6:19am
    cuba layari link ni mungkin ada yg sesuai kot

    http://seks2u.com/product_info.php?ref=150&products_id=86&affiliate_banner_id=1  
  27. Keriel - Fri 18/Jun/2010 9:35am
    Beli je benda tu kat Haduah4U.com..murah. Order je dan dia pos melalui poslaju. Byr melalui maybank2u atau msuk je duit dlm akaun dia.Saya dh beli 3 brg dan ianya memuaskan hati isteri  
  28. Azhar Othman - Mon 9/Aug/2010 3:37pm
    nabila pakai lidah lagi bestkan..cnfrm terangkat u..  
  29. Sue 26 - Sun 12/Sep/2010 4:01pm
    get natural bigger anad fuller breast in just 2 weeks!! try Thanyaporn of Thailand..100% herbs from Pueraria Mirifica..more info pls visit www.edmarr.blogspot.com  
  30. Aziz 12 - Sat 30/Oct/2010 12:28am
    mahal la. Boleh beli kt saya serendah RM10 je. Nak katalog leh email ke alatandewasa@gmail.com
    http://www.majalah.com/?classified:alatan-mainan-dewasa:68KNYMS3DK  
  31. Zoelosment - Thu 11/Nov/2010 12:57pm
    pakai lidah lagi best..
    ade yg murah la dah..
    bak sini.. send kat email ni..
    pacat69@yahoo.com  
  32. Zam 10 - Fri 1/Jul/2011 11:56pm
    hi nak tanya sekarang uvibe dah tak ada...keluaran terbaru adalah uDolly..adakah saiz alat ini sama...bolehkah digunakan untuk itu...sebab saiz uDolly lebih besar dari saiz uvibe..tq  
  33. Arab 2 - Thu 14/Jul/2011 10:39pm
    ap nme bnde alah 2 nnty nk ckp at osim  
  34. Mira 190 - Sun 31/Mar/2013 8:27am
    All product for woman can get with email mirasyamira5@gmail.com  
Page 1   (Total 34 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2728)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (214)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (248)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (650)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (547)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1254)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (165)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (678)
Bisnes Minuman (1461)
Bisnes Pasar Malam (1968)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (682)
Bisnes Perabot (853)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1107)
Bisnes Restoran (3325)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (364)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (380)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (660)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (818)
Bisnes Untuk Dijual (3316)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1770)
Diskusi Bisnes (1960)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (719)
Expo Karnival Tapak Niaga (6462)
Forex Malaysia (1878)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (710)
Hiasan Taman (241)
Hotel Resort Homestay (1007)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2819)
Insurans Dan Takaful (1726)
Insurans Roadtax Kereta (338)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1981)
Kedai Emas (452)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2530)
Kedai Hardware (436)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3831)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1843)
Kedai Sewa (1633)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (4993)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4804)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11738)
Kerja Praktikal (2057)
Kerja Sales (2273)
Kerja Sambilan (6314)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (455)
Kontraktor Balak Dan Kayu (479)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (391)
Kontraktor Pembinaan (2054)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2815)
Kursus Kecantikan (686)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1622)
Mencari Pelabur (3680)
Mesin Fotostat (352)
Mesin Freezer Dan Chiller (267)
Mesin Industri (511)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (567)
Pakej Pelancongan (2608)
Pakej Perkahwinan (1201)
Pakej Perniagaan (892)
Pasar Basah (1458)
Pekerja Asing (1231)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1852)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (648)
Pembekal Kerepek (1098)
Pembekal Keropok (444)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (238)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (595)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (605)
Pemborong Bundle (864)
Pemborong Cadar Dan Tilam (453)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (773)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1655)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4206)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3519)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2787)
Pembuat Papan Tanda Iklan (277)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (494)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (952)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (586)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1537)
Pengedar Permainan Kanak2 (598)
Pengedar Produk Kecantikan (2627)
Pengedar Produk Kesihatan (2996)
Pengurus Majlis (596)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (727)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (695)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (264)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (720)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (570)
Perkakas Dapur (624)
Perkakas Elektrik (436)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1532)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (519)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (607)
Pinjaman Peribadi (10589)
Pinjaman Perniagaan (1836)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1317)
Program Consignment (2011)
Program Dropship (6735)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1541)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (522)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (365)
Pusat Tadika Dan Taska (1312)
Pusat Tuisyen (1067)
Rancangan Perniagaan (594)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4283)
Rumah Untuk Dijual (3732)
Servis Freelance (1110)
Servis Keselamatan (720)
Servis Pembersihan (825)
Servis Pengedaran Risalah (459)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1817)
Sewa Lori (2558)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1096)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (639)
Tanah Untuk Dijual (4842)
Tempahan Biskut Dan Tart (2153)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (667)
Tempahan Katering (2144)
Tempahan Kek Dan Coklat (2149)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1745)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (522)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1685)
Urut Tradisional (793)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1092)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2307)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1351)