Usahawan - Sesiapa Pernah Apply PUNB
Muhammadrizal9507 Gmail Com - Wed 27/Jun/2018 12:22pm
Assalamualaikum. ada sape2 pernah apply punb tak ? Nak tanya sikit lah. If saya baru saje daftar ssm dan baru saje buat account company boleh tak saya apply di bawak skim usahawan muda. Peluang untk dapat kan modal permulaan tu cerah tak ?

Niche: Diskusi Bisnes
     
  1. Wahmarketings Com - Sun 1/Jul/2018, 2:45am
    kalau tak salah PUNB akan pegang 70% company kita. biasanya PUNB ni utk mereka tambah modal beli mesin ke apa ke kalau mana yang meniaga baru nak up. sorry la.Punb Tak tolong  
  2. Claire 8 - Mon 2/Jul/2018, 4:35pm
    Hi Rizal, Rizal nak bercadang nak berniaga? Syarikat kami tengah mencari calon untuk perniagaan Pusat Membeli-Belah online (Tanpa Modal, Tanpa sebarang yuran sesawang, atau apa apa bayaran) - Anda boleh menghadiri orientasi kami untuk memahami bagaimana untuk meniaga secara online - Kemasukan orientasi adalah percuma. Sila whatsapp saya - 019-4902355.  
  3. Nurul Aisyah 7 - Sat 25/Aug/2018, 1:32pm
    Waalaikumussalam, saya penah sertai seminar PUNB di Shah Alam. Syarikat hendaklah beroperasi 6 bulan keatas untuk layak memohon. boleh Ke PUNB Shah Alam untuk maklumat lanjut.Seminar setiap isnin percuma.  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.