Tawaran Sambung Belajar Sijil, Diploma dan Ijazah
Yushairy - Tue 2/Oct/2018 12:34pm
“SERIUS!!BERITA BAIK UTK YANG MASIH BELUM SAMBUNG BELAJAR, APA YG BAKAL KAMI DEDAHKAN INI AKAN BUAT ANDA TDK SABAR UNTUK PM KAMI LAJU2”

#PERHATIAN KEPADA LEPASAN SPM, SIJIL, STPM, ASASI, MATRIKULASI DAN DIPLOMA YANG MASIH BELUM SAMBUNG BELAJAR

Kami percaya mesti ramai lagi dekat luar sana masih belum sambung belajar

Masih ramai lagi yang tengah pening, tak tahu nak sambung belajar dekat mana, tak dapat offer dari mana2 kolej, kawan2 sekelas dah nak masuk sem 3 tapi kita masih survey2 tempat belajar yg sesuai

Masih ramai lagi yang tengah risau yuran belajar yang mahal dan takut lepas habis belajar tak dapat kerja

Kalau anda ada masalah ni, ALFA COLLEGE adalah pilihan yg paling tepat untuk anda

=====================
NAK TAHU KENAPA ??SEBAB
=====================

✅ Bakal graduan ALFA COLLEGE di intai dan dipinang sebelum habis belajar lagi

✅ 95% lepasan graduan ALFA COLLEGE dah mulakan kerjaya masing2

✅ Konsep belajar di ALFA COLLEGE adalah REAL WORLD PRACTICE - sebab bakal2 graduan dah di dedahkan dgn dunia pekerjaan sebenar masa tgh belajar lagi

✅ tenaga pengajar yang berpengalaman dalam pendidikan & dunia perkerjaan sebenar

✅ Personal coaching 1 to 1 dengan lecturer setiap minggu

✅ syllabus strong dan unik

✅ strategic location senang nak access dengan public transport (lrt, ktm & bus)

✅ hostel dan facilities yang lengkap

✅ Anda akan joint competition dengan professional level

✅ Part time/full time pembelajaran

✅ yang paling penting transcript dan sijil tamat belajar kita bukan hanya setakat boleh gantung kat dinding rumah je, tapi sangat laku keras sebab high demand untuk pekerjaan dan di iktiraf oleh MQA

================
TESTIMONI
================
+ CHARLES LIM
(Majored in Architecture & Class of 2003)
Job title : Director
Company : ZX Atelier Sdn. Bhd.

+ DAMON KOK
(Majored in Architecture & Class of 2003)
Job title : Director
Company : ZX Atelier Sdn Bhd

+EDMUND THAM
(Majored in Graphic Design & Class of 2003)
Job title : Professional Wedding Photographer
Company : eGallery

+JEFF LEE
(Majored in Interior Architecture & Class of 1999)
Top-Notch Interior Designer
Job title : Creative Director
Company : Turn Design Interior

+JESSE KU
(Majored in Interior Architecture & Class of 2002)
Outstanding Designer-Entrepreneur
Job Title : Director
Company : D’concepto Design

+ONG WANG HOONG
(Majored in Graphic Design & class 1998)
Top-Rated TVC Art Director
Job Title : TV Commercial Art Director
Company : Founder of 2fo Chopstick

+VICTOR LOH
(Majored in Interior Architecture & Class of 2004)
From Designer to Design firm Owner
Job title : Design Principal
Company : Avtor Designer; Moonstudio Interiors Sdn Bhd

+ZOE LEE
(Majored in Interior Architecture & Class of 2002)
Job title : Director
Company : D’Concepto Design
===============

(TERKINI) Berita baik untuk 99 calon yang terawal dan intake October 2018

✅ kami akan bg discount untuk tuition fees

✅ Pinjaman PTPTN bagi yang layak.

✅ Free Hostel 1 tahun

✅ Kepada pelajar dari Sabah dan Sarawak ticket penerbangan pergi dan balik akan ditanggung dan dijemput oleh bahagian pengambilan pelajar.

✅ Bantuan Baitulmal/zakat (utk muslim)

“Saya nak belajar dengan serius tanpa segan silu..”

=========
BERMINAT??
=========

Kalau macam tu SILA

CLICK LINK >> dan isi ye.
http://www.alfaeduprime.com/counselor/hairy
http://www.alfaeduprime.com/counselor/hairy
http://www.alfaeduprime.com/counselor/hairy

ATAU
Click link wassap kat bawah ni je ye 👇👇👇

CLICK LINK >>
http://www.wasap.my/60176234169/ALFACollege
http://www.wasap.my/60176234169/ALFACollege
http://www.wasap.my/60176234169/ALFACollege

Niche: Pusat Pendidikan Tinggi | Pusat Latihan
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.