Tanah 2ekar
Ikhwanamir91 - Fri 16/Feb/2018 6:36am [Last Comment]
ASSALAMUALAIKUM
BPK SAYA ADA TANAH 2EKAR DI LEKIR SITIAWAN PERAK
ADA IDEA TAK NAK BUAT APE DENGAN TANAH TU??
TANAH TEPI JALAN BESAR MANJUNG-SABAK BERNAM(JALAN LAMA)
TANAH ADE TANAM SAWIT.
ANY IDEA???KOMEN OR WS SY 010-8720649

Niche: Diskusi Bisnes
Video: Pinjaman Berlesen Kuala Lumpur

Top Pioneer Capital Sdn Bhd menawarkan pinjaman dengan kadar faedah 1.5% mengikut akta yang telah ditetapkan. Datanglah untuk mendapatkan khidmat nasihat secara percuma.
     
  1. Andy 42 - Tue 27/Feb/2018, 7:25pm
    Jual kan aje......  
  2. Accure 2 - Thu 1/Mar/2018, 3:25pm
    usahakan tanah, tanam sayur ke buah-buahan ke..lada ke...ternak kambing ke...sy prnh terbaca negara kita masih bergantung kpd hasil tanman dan ternakan untuk menampung permintaan domestik Siapa yg jadi usahawan agri mmg untung besar, tapi ramai x buat sebab, xnak kotor dan konon x bergaya dok ofis dlm aircond, gaji 2k, sy ade family member yg usahakan tanaman cili..monthly rolling at least 50k utk 1.5 ekar tanah. Kalau xnak.tuan pajakkan.  
  3. Nizam 62 - Fri 2/Mar/2018, 10:36pm
    Tanah kebun di Tampin. 2.7ek dah beraih dan berpagar. Nak jual 49k/ek. Dekat dgn jalan besar. Kereta sampai kebun.
    Berminat call 0169007078  
  4. Adilah Atif - Sat 17/Mar/2018, 6:15pm
    Lantik Project Management Consultant -PMC utk buat kajian pembangunan apa yg ssuai dn mncari pemaju. Atau Follow fb muhd aman. Belajar cara memajukan tanah dgan teknik crowdfunding. JANGAN JUAL!  
  5. Mw Rich M Sdn Bhd - Sun 18/Mar/2018, 1:10am
    Saya mencadangkan anda buat container cafe untuk menarik pelanggan di sekitar kawasan situ. Menu awak kena lah rare. Jika ada cadangan untuk buat cafe / homestay boleh hubungi saya 019-6661906.

    Kami pembekal kontena terpakai dan juga fabricator.  
  6. Nor 147 - Fri 23/Mar/2018, 12:39pm
    salam..sy memberi khidmat menulis bis proposal..klau anda buntu nk sediakan bis prooosal trmsuk projection sales and finance bis..bole wsp 011-16930576..sy bntu..tq..
    utk en ikhwan.. pajak or cri la partner utk wat agro bisnes..mcm ternak kambing lembu or tanaman yg tinggi hasil mcm cili ...apa2 saja..syg klau juai..  
  7. Badr 2 - Tue 27/Mar/2018, 3:30pm
    Tanah di Sg Lempong Selama 3 ekar + untuk dipajak dan 1 ekar utk dijual. Tanah tepi jalan besar. Yg berhajat boleh hubungi 012-5502050  
  8. Shane Liew - Tue 1/May/2018, 9:57pm
    Kalau minat menanam Sacha inchi yg membawa untung dlm masa yg tersingkat sila hubungi 0196979966  
  9. Amri 116 - Thu 21/Jun/2018, 11:55am
    salam... kami di sacha inchi (m) sdn bhd ingin menawarkan program usahawan tani kepada anda. satu program usahawan tani yg baru untuk menambah pendapatan anda. kacang sacha inchi yg kaya dgn omega 3,6,9 mendapat permintaan yg tinggi di seluruh dunia... hubungi kami di 0193807679 untuk keterangan lanjut..
    #sachainchi  
Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.