Syazwani Sharan - Injek Pemutih Kulit Tanpa Kelulusan KKM
Miza Hilmi - Fri 20/Jan/2017 10:55am
Mohon KKM ambik no akaun Syazwani Sharan untuk rujukan kerana menjual vitamin C pemutih kulit dan menjalankan perniagaan injek pemutih tanpa kelulusan KKM dan merbahayakan pengguna..

Syazwani Sharan
No 39 Jalan Lang D/2,
Taman Desa Lang Indah,
Ipoh, Perak.
014901 5082
No ic: 920530-08-5534

MAYBANK: 158220774428(SYAZWANI BINTI SHARAN)

CIMB:7055702959(SYAZWANI BINTI SHARAN)

BANK ISLAM: 08013023745433 (SYAZWANI BT SHARAN)

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
Lawati Youtube Channel Krew Majalah.com. Fokus saluran video ini adalah untuk memaparkan idea-idea perniagaan jangka panjang yang boleh anda mulakan!

Terbaru 22 Mac 2018: Perbezaan Video iPhone 8 Plus - Menggunakan Gimbal (Penstabil Imej) dan Tanpa Gimbal untuk Channel Youtube.
     
  1. Mael1234 - Fri 20/Jan/2017, 12:02pm
    Report KKM bukan dlm ni..ada saluran khasnya kalo betul2 nk buat report..  
  2. Suhaimialisya - Fri 20/Jan/2017, 12:06pm
    Ni la yg xtahan klau org perempuan.asal produk nk jd putih je,trus nk beli.xyahla diamalkn sgt produk mcm gini.effect 10 thun akn dtg xthu lg tu.
    Dikocok kocok,dikocok kocok..
    Heheheh.jgn marah aaa..  
  3. Azmir 39 - Mon 23/Jan/2017, 4:54pm
    Pergi buat aduan di Facebook KKM https://www.facebook.com/kementeriankesihatanmalaysia/  
  4. Uqbah 8 - Tue 9/Jan/2018, 1:02pm
    LOWEST QUOTATION TO HELP IMPROVING YOUR LIFE !!!

    SPECIAL FOR MY CLIENT ONLY !!!

    “A Hospital Bed Is A Parked Taxi With The Meter Running”

    “If You Think That Safety is Expensive, Try an Accident”


    Dengan kos perubatan yang makin meningkat.. Kenapa tak biarkan syarikat insurans yang bayarkan bill hospital kita?


    Duit anda terlalu berharga untuk dihabiskan dengan bayar dekat hospital macam tu je...

    Kenapa Credit Card Best?Ini bukan Credit Card Biasa !


    Ini satu-satunya MEDICAL CARD yang menang Award ''The Most Outstanding Takaful Product'' 4 Tahun Berturut-turut !!!
    (PERLINDUNGAN MENYELURUH LIFE, MEDICAL, CRITICAL ILLNESS & PERSONAL ACCIDENT)


    Card ni mmg boleh swipe, tapi, dekat hospital lah untuk bayar bil, tak perlu melalui proses manual isi borang yg leceh and kene tunggu berjam-jam !


    Ada card ni, kita boleh SWIPE & GO !

    Siap ada priority lane, dilayan seperti VIP !


    PALING PENTING.. Anda tak perlu keluar duit anda beribu-ribu ringgit bila anda sakit kemudian hari (terutamanya bila anda dah tua)..

    “Good Luck Doesn’t Last Forever, But Good Insurance Does”.
    Semuanya Biarkan Syarikat Insurans Yang Tanggung !!!

    DR. UQBAH IQBAL
    AIA Top Life Planner


    Untuk maklumat lebih lanjut, boleh terus wasap/hubungi saya
    0196916990 ( DR. UQBAH )
    0196916990 ( DR. UQBAH )
    0196916990 ( DR. UQBAH )


    ===================================
    AIA PUBLIC TAKAFUL - FAMILY MEDICAL CARD
    ===================================
    ? VIP Medical Card - Istimewa. 1 Polisi untuk seluruh keluarga
    ? Perlindungan sehingga 1.5JUTA setahun
    ? Tiada ko takaful - Full Coverage
    ? Tiada had limit seumur hidup
    ? Tiada perkongsian - Perlindungan tahunan tidak berkongsi
    ? 'JUST SWIPE' - tidak perlu beratur untuk kemasukan wad
    ? Customer service 24 jam (call centre)
    ? Lebih 90 panel hospital swasta seluruh Malaysia
    ? Guaranty renewal
    ? Perlindungan sehingga 100 tahun
    ? Aplikasi 'aia locator' di telefon bimbit.


    =================================
    PELAN FLEKSIBEL ( PERSONAL / KELUARGA)
    =================================
    ? Pakej Individu - serendah RM66.70/month
    ? Pakej Suami & Isteri - serendah RM148/month
    ? Pakej Bapa & 4 org anak - serendah RM275/month
    ? Pakej Ibu & 4 org anak - serendah RM271/month
    ? Pakej Keluarga & 4 org anak - serendah RM351/month


    Jangan bertangguh, kerana kita tak akan tahu bila musibah akan menimpa diri kita.. Kalau sudah sakit baru nak cari pertolongan, maaflah sebab dah agak terlambat..


    Like, Comment, atau Share post ni kepada kenalan anda yang masih mencari-cari pelan yang terbaik !!!


    DR. UQBAH IQBAL
    AIA Top Life Planner


    Untuk maklumat lebih lanjut, boleh terus wasap/hubungi saya
    0196916990 ( DR. UQBAH )
    0196916990 ( DR. UQBAH )
    0196916990 ( DR. UQBAH )


    Blh Like & Follow My Page ya :D

    https://www.facebook.com/AIAPublicTakafulUqbah


    ''If a child, a spouse, a life partner, or a parent depends on you & and your income, you need life insurance”


    #aiapublictakaful
    #yourlifeyourchoice
    #sediakanpayungsebelumhujan
    #sharingiscaring  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.