Subang Jaya Bootcamp!
Raizul 2 - Wed 30/Nov/2016 11:02am
Hi all,

anda rasa berat badan dah naik??susah nak turunkan berat badan even dah try pelbagai produk? tak mampu nak join gym fitness yang harga beribu-ribu??

saya ada penyelesaian..

saya nak anjurkan bootcamp di kawasan subang jaya..
dilatih oleh trainer yang berpengalaman..
3 sesi seminggu selama 4 minggu..
anda pasti akan BERPELUH jika join bootcamp saya..
inilah masa untuk jadi lebih kurus, lebih fit dan lebih SIHAT!!!

extra somemore sekarang musim cuti sekolah.. atlet-atlet sekolah tu pun boleh join supaya buka sekolah anda jadi budak paling fit mcm Ronaldo.. hehe

come and WhatsApp me for more info..
0169599041
yellowspadeteam@gmail.com

saya hanya akan buat utk 30pax untuk program ini untuk mendapatkan kepuasan dan kualiti program..

OUR TIME IS NOW!!

Niche: Produk Kuruskan Badan | Sukan Berkumpulan | Kursus Motivasi
Lawati Youtube Channel Krew Majalah.com. Fokus saluran video ini adalah untuk memaparkan idea-idea perniagaan jangka panjang yang boleh anda mulakan!

Terbaru 16 Jan 2018: Warung Bunian di Putrajaya - Mengapa Sentiasa Penuh Dengan Pelanggan?
     
  1. Aa2401 - Thu 1/Dec/2016, 6:08am
    HOW MUCH  
  2. Syamida 2 - Thu 1/Dec/2016, 1:09pm
    BGI DETAIL BERMINAT LA mawar80_putih@yahoo.com  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.