Software Buat Video Animasi untuk Produk Secara Percuma
Ziz Harun @ Top Hartanah - Thu 6/Sep/2018 6:53am
Hai,

Berminat nak tahu mcm mana cara buat video animasi PERCUMA..?

First buka link web ni
https://tinyurl.com/buatvideopercuma

Pastu masukkan email.

Semak email dan klik link pengesahan..

Nanti anda akan dibawa ke laman web software ni..

Register dan boleh guna secara online.

Tidak perlu install..

Bertindak segera sebelum quota penuh.

https://tinyurl.com/buatvideopercuma
https://tinyurl.com/buatvideopercuma
https://tinyurl.com/buatvideopercuma

Niche: Studio Filem Dan Videografi | Perisian Komputer | Diskusi Bisnes
     
  1. Linkman - Fri 7/Sep/2018, 7:28am
    menarik software ni (Offeo video/animation editor)

    selama ni saya try wevideo.com... paid version dlm USD 18 sebulan utk access unlimited media (stock video/pics).. free version punya ada terlalu byk limitation..

    mungkin anda tertanya2 kenapa tak beli software video editor je mcm filmora, movavi, vegas, cyberlink, adobe element dll... sekali beli je..

    jawapannya adalah:

    1) masalah storage.
    sekali project simple pun shooting dlm 20-30 gig sebelum final cut. kalau 5 tahun yg akan datang gerenti berpuluh2 terabyte... kalau service online editor ni ada storage sekali. (harap2 Offeo ni ada provide storage).

    2) processing power komputer
    video editing memerlukan komputer yg power. sebaiknya intel i7 dgn 8 gig ram dan graphic card power mcm nvidia geforce gtx.

    kalau guna online video editor ni, processing berlaku di server.. so kalo laptop kita tak power pun takpe sebab edit guna browser shj. so tak perlu ambil risiko beli laptop mahal dan dicuri bila buat kerja merata2 .. rumah/ofis/starbuck/mcd/dll..

    - laptop murah tapi OK dlm rm 1100 dah boleh dapat
    - laptop mahal utk edit video dlm rm 4500+  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.