Skill Test Percuma!
Amalina 181 - Thu 7/Jun/2018 11:57am
“Hendak belajar berenang dapatkan itik, Hendak belajar memanjat dapatkan tupai.”

Peribahasa ini bermaksud; jika hendak mempelajari sesuatu, carilah orang yang pakar dalam bidang tersebut.

Ibu bapa hari ini pasti ramai yang hantar anak ke tuisyen, kelas tambahan dan sebagainya untuk memastikan prestasi akademik baik. Semua ibu bapa mahukan yang terbaik untuk anak masing-masing dan menghantar anak ke tuisyen atau kelas tambahan adalah salah satu caranya.

Mahukah tuan puan ketahui cara yang lebih efektif dalam mendidik anak atau kata mudahnya mengenali potensi anak?

Dengan mengenali potensi anak, bakat dapat diasah dengan tajam kerana ibu bapa tahu akan kelebihan dan kekurangan anak. Bak kata pepatah, jika tak dipecahkan ruyung manakan dapat sagunya. Begitu juga dengan anak, jika tak diketahui potensinya, manakan mungkin dapat digunakan bakat terpendamnya!

Kini pihak MIR Intellectual menyediakan SKILL TEST bernilai RM350.00 secara PERCUMA!!!!

SKILL TEST adalah ujian kemahiran pertama di Malaysia yang dilakukan oleh pihak MIR Intellectual. Pihak ibu bapa boleh menggunakan SKILL TEST ini sebagai kayu ukur untuk mengetahui tahap kemahiran anak anda serta mengenal pasti kekuatan anak!

PERCUMA SAHAJA
PERCUMA SAHAJA
PERCUMA SAHAJA

Walk in sekarang
atau
Hubungi kami di 03-4141800 atau Whatsapp di 013-3000997 untuk tetapkan temujanji!

Website:
https://www.mir-intellectual.my

Lokasi:
No. 2, 2-1, 1st Floor, Jalan Usahawan 7,
Wangsa Biz Avenue Off, Jalan Kilang,
Sri Rampai Business Park,
53300 Kuala Lumpur
(Berhampiran Pustaka Rakyat Setapak)

Niche: Pusat Latihan | Pusat Tuisyen | Kursus Dan Seminar
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia