Siapa Kena Tipu Pasal Buat Lesen
Hulubalang 3 - Fri 10/Nov/2017 7:40am
Assalam warga majalah.com
Siapa pernah kena tipu berkenaan lesen memandu?
Konon2 blh buat lesen tp bila bankin duit senyap terus..
Mari kita kumpul no fon, no akaun bank mrk2 yg ambil kesempatan ni..
Siapa pernah kene tipu blh email pd sy..
1. no fon penipu
2. name samaran
3. no akaun penipu
4. jumlah duit yg kene tipu

EMAIL : Jaclee858@gmail.com

Niche: Pusat Memandu | Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
Lawati Youtube Channel Krew Majalah.com. Fokus saluran video ini adalah untuk memaparkan idea-idea perniagaan jangka panjang yang boleh anda mulakan!

Terbaru 22 Mac 2018: Perbezaan Video iPhone 8 Plus - Menggunakan Gimbal (Penstabil Imej) dan Tanpa Gimbal untuk Channel Youtube.
     
  1. Hazrul Nizam - Wed 15/Nov/2017, 11:57am
    senang nak menipu kan...

    Siapa nak bibik murah.. rm 2000 je. bankin kedlm akaun ni.... abcdefg23626

    Siapa nak lesen gerenti lulus x payah gi test jpj... rm 2000.. bankin kedlm akaun ni abcdef65756

    kaya kaya kaya..... senang sangat nak menipu...

    a) letak topik hot tak masuk akal... (jgn risau akan ada orang percaya..)
    b) letak harga e.g. rm 2000
    c) letak akaun bank
    d) lepas dia bankin kita blok wasap dia
    e) penipuan selesai, ulang kat mangsa lain pulak...

    kaya kaya kaya.....  
  2. Accure 2 - Sun 17/Dec/2017, 3:54pm
    Setiap kes penipuan kena buat report polis supaya mereka blh masukkan dalam database. Sekarang jabatan siasatan jenayah komersial ade portal khas untuk orang ramai semak senarai nama dan akaun bank yg terlibat dalam kes penipuan. Boleh google ''semakmule''  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.