Sewa Tapak Jualan
Zen Mum - Tue 6/Apr/2010 10:20pm [Last Comment]
Ada ke forumer yg arif mengenai harga sewa tapak jualan, cth yg meniaga kat carrfour, giant ataupun pasar mlm ? ada ke yg berminat utk berkongsi tapak ? sy bercadang utk mencari tapak sempena ramadan nt utk jual baju kurung..

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
     
  1. Mrs zurra - Wed 7/Apr/2010, 2:25pm
    cuber call giant rasanya dah boleh booking untuk raya. :)  
  2. Mohd 8 - Wed 7/Apr/2010, 3:24pm
    hypermarket sewa mahal oooo  
  3. Hana 6 - Wed 7/Apr/2010, 3:38pm
    yer,.mg betol....carrefour RM3000 sbln  
  4. Mrs zurra - Wed 7/Apr/2010, 4:00pm
    cube call giant, selalunya harga sewa bergantung pada kawasan. kalau kawasan belum membangun sangat harga x mahal..  
  5. Rahman - Wed 7/Apr/2010, 4:20pm
    Kalau RM3,000 sebulan maknanya sehari kena bayar sewa RM100. Kalau jual barang (pakaian/cadar/selimut dll) harga RM100, untung 50%, maknanya jual 2 unit baru cover cost sewa. So... org2 yg kita nampak berniaga dalam carrefour & hypermarket tu semua... boleh buat untung ke? Kalau waktu raya maybe ok...  
  6. Mohd 8 - Fri 9/Apr/2010, 12:20am
    i pernah niaga kat G....., barang terjual hanya untuk bayarkan sewa sahaja..., duit poket keluar lagi utk byr gaji pekerja....habis tempoh sebulan, barag habis, untuk tiada dah tu kuar duit poket lagi....serik dah niaga kat hypermarket ni, harap weekend jer org ramai, ramai biasa lepas pukul 5.. pastu org masuk dlm beli keperluan dapur sahaja... kalau ada duit lebih baru la nak beli brg2 kita.... saingan pun satu hal gak.... tgk jer la kat G s......., ramai peniaga bkn melayu yg niagakan....  
  7. Zen Mum - Fri 9/Apr/2010, 2:04pm
    ooo...mahal gak ekk...  
  8. Nana 10 - Sat 17/Apr/2010, 2:16pm
    Klau u berminat nk meniaga kt souk syawal pwtc 3,4 & 5 Sept 2010 blh email kt sy untuk dptkn hrga..email sy babyza23@gmail.com  
  9. Lislieyanna - Tue 4/May/2010, 11:05am
    Nana 10, saye minat dgn souk syawal pwtc pada 3, 4 & 5 Sept 2010. So, blh tak hantar detail pada saye. ms312339@yahoo.com  
  10. Iliza - Fri 7/May/2010, 11:39am
    nana, tlg hantar detail pada akak. tkasih.
    ilizaibrahim@yahoo.com  
  11. Kak Su - Tue 11/May/2010, 2:35pm
    zen mum. sila hubungi saya . 012-6484226 sitisuhailahassan@yahoo.com
    saya sekarang berniaga di giant. kalau nak share tapak dengan saya 10 x 10 dengan harga RM 1,700.00 sebulan. takperlu deposit. sebab saya dh byr dulu  
  12. Nssmiley Ent - Sat 15/May/2010, 1:44am
    saya nak cari tapak yang boleh supply elektrik sekali untuk niaga aiskrim.. depan kedai pun x pe janji boleh supply letrik. Area Sg. Petani la.. especially di town area. atau dekat dengan sekolah2 ker..  
  13. Farah 18 - Mon 31/May/2010, 11:06am
    nana 10, saya berminat nak meniaga di souk syawal. Boleh tolong email saya? farah.shop@yahoo.com ~tq  
  14. Lissa 3 - Tue 10/Aug/2010, 1:24pm
    Ada sesiapa berminat nak sewa tapak di uptown danau kota bulan puasa ni tak? Kalau minat call saya segera 012-2812640  
  15. Noor Atiqah - Mon 4/Jul/2011, 10:27am
    berminat utk sewa tapak di 'KARNIVAL SIMPLY SITI'

    luas tapak 20'x20'
    sendirian = Rm750
    kongsi 2 = Rm550
    kongsi 3 = Rm300

    (tidak termasuk deposit)
    hubungi:
    NOOR ATIQAH ZULKEPLI
    017-3107703  
  16. Aiesya 3 - Thu 22/Sep/2011, 1:15pm
    Sape nk share tapak kt giant kelana jaya separuh tapak rm2000. X perlu deposit. October-december. Sewa by week pn boleh. Email sy aieshah_snowhite@yahoo.com  
  17. Yani 22 - Wed 28/Sep/2011, 12:52am
    xde siape nak share tapak di greentown ipoh ke?kalo ade email kyraariesya@yahoo.com  
  18. Lia 35 - Wed 7/Mar/2012, 2:42pm
    ade sesape nk sewakan tapak lg tak??..arae kelana jaya, shah alam, kota damansara, bangsar..kalu ade...sms sy...017-3761731  
  19. Mohdfirdaus 6 - Sun 13/May/2012, 1:27pm
    kami ada tapak menarik untuk di sewa di ruang legar 99 speedmart area lembah klang..hanya berniaga air x di benarkan,makanan bleh..tiada supply letrik n air..peralatan perniagaan mesti di bawa balik selepas tamat perniagaan..sewa rm300...berminat hubungi mahadhir 017 6998789.  
  20. 8dragon - Sun 29/Jul/2012, 2:02am
    tumpang tanya-saya juga mencari tapak niaga area D Curve .. kalau ada email saya ye.
    eightdragon @ Ymail.com  
  21. Liyana Sharol Azmi - Mon 4/Mar/2013, 6:32pm
    Sy cri tapak kiosk tuk disewa ada x sape2 yg nk sewakn atau ada ruang niaga .... sy nk jual produk kshatn n kecantikan ... lau nk share ruang niaga pon sy nak ... sila msg sy atau whatsap 0196700541 .. yana  
Page 1   (Total 21 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.