Senarai Kerja Sambilan/Sepenuh Masa yg Boleh Dilakukan Dari Rumah
Brad Pitt @ Usahawan Jengka - Sat 8/Aug/2015 12:12pm [Last Comment]
Salam dari jengka!

Saya mempunyai anak buah yg sedang mencari pekerjaan. Kalau boleh pekerjaan yg boleh dilakukan di rumah memandangkan beliau wanita dan tidak mempunyai SPM.

Saya syorkan beliau mencari di majalah.com tetapi alangkah kecewanya bila beliau mengikuti iklan skim-skim cepat kaya atau MLM yg ada disini. Sedangkan peluang pekerjaan sebenar yg halal disini amatlah banyak, tetapi iklan2 yg tak guna juga yg menjadi kesukaan beliau.

Berkali-kali saya nyatakan sesetengah iklan sangat jelas adalah skim piramid atau skim MLM dimana mangsa hanya perlu mencari ahli bawahan utk membuat untung. manakala produk atau servis yg dijual hanyalah melepaskan batuk ditangga dimana ianya tak di pentingkan. Penekanan adalah kepada mencari ahli bawahan, atau biasa disebut ''Downline'' dalam istilah MLM.

Bagi seseorang yg baru meninggalkan alam persekolahan, dan mula ke dunia sebenar, sangat susah utk membezakan apa yg hak dan apa yg batil.

Jadi saya telah mengambil masa beberapa hari meneliti iklan iklan dibawah tajuk diatas dan membuat panduan utk diikuti oleh beliau dan juga sesiapa sahaja yg mencari kerja sambilan dari rumah.

Ada kerja yg tidak memerlukan kemahiran yg tinggi dan ada juga yg perlukan skill atau kemahiran tertentu yg boleh anda belajar.

Ada kerja yg memerlukan modal yg agak besar, manakala ada kerja yg hanya memerlukan modal kecil atau tidak memerlukan modal langsung.

=============================
Home Based Business - Senarai Bisnes Dari Rumah
=============================

- membina blog lifestyle dan memasang google adsense/nuffnang/innity atau menjual slot iklan sebagai pendapatan.
- menulis ebook panduan atau video kemahiran dan menjual di internet
- menjadi affiliate atau agen dropship dimana anda mendapat komisen bagi setiap produk / servis yg terjual.
- membina channel youtube, upload video menarik dan mendapat hasil dari iklan google
- Membina dan menyelenggara laman web / wordpress / joomla utk persatuan / syarikat
- servis pemasaran media sosial / facebook / instagram / twitter / youtube

- menjual topup / prepaid kad prabayar secara online
- servis melukis potret / kartun / karikatur
- menulis drama atau skrip atau mencipta lagu
- Menjadi agen insurans (kereta / insuran kesihatan) atau Unit teras
- servis membuat rancangan perniagaan bagi tujuan pinjaman

- servis penterjemahan bahasa inggeris / arab dll
- servis tuisyen di rumah
- servis mengajar mengaji dirumah
- servis merekacipta grafik / design / autocad
- servis membuat akaun bagi syarikat kecil sdn bhd atau enterprise
- servis fotografi perkahwinan / korporat / graduasi uni / graduasi tadika taska

- Menjaga anak kecil atau kanak2 di rumah. (penjagaan bayi bawah 1 thn memerlukan kemahiran)
- servis penjagaan kanak2 pada hujung minggu sahaja. (ibubapa bekerja syif)
- servis mengurut lelaki utk lelaki dan wanita utk wanita (pengasingan jantina)
- servis penjagaan ibu dalam pantang.
- servis jurumekap sambilan / jurumekap pengantin
- servis gunting rambut dari rumah ke rumah
- servis rawatan facial dan sauna mudah alih dari rumah ke rumah.
- servis membeli suratkhabar lama / brg besi / bateri lama dari rumah ke rumah.
- menjaga haiwan peliharaan contohnya cat boarding. juga memandikan dan membersihkannya.
- servis pengurus majlis atau deejay majlis perkahwinan
- servis clown atau silapmata utk hiburan di majlis2

- membuat barang2 kraftangan dan mengait barang2 bayi spt topi, stokin kaki/tangan dll.
- membuat gubahan bunga segar / gubahan buah2an dan penghantaran ke rumah/pejabat dan pesakit di hospital
- servis pemasangan wallpaper / cetakan wallpaper pada dinding rumah/pejabat.
- servis pemasangan karpet pejabat
- Menjahit pakaian lelaki/wanita/kanak2/baju raya
- menjahit tudung berfesyen dan menjual secara pos.
- menjahit pakaian sais besar (plus size)

- mengambil stok produk2 kecantikan dan menjual secara pos di internet
- mengambil stok produk2 kesihatan dan menjual secara pos di internet
- mengambil stok produk2 dewasa / suami / isteri dan menjual secara pos di internet
- mengambil stok produk2 perfume dan menjual secara pos di internet
- mengambil stok novel2 dan menjual secara pos di internet

- Menternak burung puyuh dan telur puyuh (belakang rumah kg)
- Menternak arnab pedaging (belakang rumah kg)
- Menternak lobster kecil (udang kara) - rumah kg atau rumah teres.
- Menanam cili / sayur kampung (belakang rumah kg)

- memasak makanan pagi (nasi lemak/mee/kuih/sandwitch) dan diletakkan di kedai berdekatan
- Memasak makanan tengahari dan dihantar ke pejabat2.
- membuat roti utk dimakan sepanjang hari dan dihantar ke pejabat2.
- membuat burger / kebab menggunakan stall lipat / mudah alih depan rumah.
- membuat buah potong dan diletakkan di kedai berdekatan. Atau jeruk / asam boi dll.
- membuat produk sejuk beku seperti karipap/samosa/donat dll
- membuat biskut raya / tart / lemang / rendang semasa hari perayaan.
- membuat cupcake atau kek hari jadi dan servis peralatan harijadi seperti belon, topeng dll.
- membuat serunding / sambal ikan bilis tempe / perencah / pes makanan (paste) dan memasarkan di pejabat
- membuat kerepek pisang / ubi / pedas / popcorn dan memasar di pejabat.
- berniaga makanan ringan / minuman / aiskrim di depan2 sekolah semasa balik sekolah.
- servis menjual roti / jajan diatas motor bergerak pada waktu petang/malam
- memasang vending machine air minuman bersih di kawasan kejiranan anda
- servis membeli dan menghantar barang2 dari pasar ke restoran2/hotel2.

- servis part time menukar mentol lampu / suis lampu rosak / tukar paip pecah / tombol pintu / bebola tangki air
- servis Menghantar Gas masakan (lelaki sebab kerja berat)
- servis fotostat dari rumah dan membaiki mesin fotostat.
- servis penukaran minyak hitam kereta dirumah pelanggan (spark plug / air filter/oil filter)
- servis penghantaran bateri kereta yg habis bateri.
- servis membasuh kereta dari rumah ke rumah. Juga polish body dan windshield water repellant
- servis membuat kunci pendua mangga / pintu
- servis dobi, seterika dan melipat baju dari rumah.
- servis mengemas rumah / dapur / bilik air / taman / menyiram bunga di kawasan sekitar.
- servis membawa van kanak2 sekolah / kanak2 tuisyen / sekolah agama.

- servis format dan install windows dan komputer desktop/laptop
- servis format dan install android tablet dan handphone
- servis format dan install apple Mac dan produk2 iOS
- servis membaiki TV, LCD dan barang elektrik/elektronik di rumah
- servis membaiki peti sejuk dan mesin basuh dari rumah.
- servis membaiki basikal dari rumah.

- freelance kurier - menghantar surat/barang keperluan pejabat atau despatch freelance
- servis freelance pendaftaran syarikat sdn bhd / pekerja asing / pendaftaran MOF
- servis runner bagi urusan2 di JPJ
- servis menjual plastik2 utk kegunaan peniaga pasar malam.
- servis penyediaan tukaran wang syiling utk peniaga pasar malam / restoran / gerai.
- servis mengedarkan risalah / flyers di bandar2 kediaman anda
- servis membaiki kasut lelaki dan wanita dari rumah.
- servis perkongsian broadband rumah anda mengikut jam.


ada lebih 80 senarai diatas....
Panduan ini tidak lengkap, saya akan memasukkan peluang2 baru sebaik sahaja mendapat maklumat baru

Semoga perkongsian ini dapat membawa manfaat kepada semua. Jika anda ada maklumat tambahan atau komen2 bernas dan membina, dipersilakanlah.

Wassalamualaikum.
Jeffri

Niche: Kerja Sambilan | Diskusi Kerjaya | Diskusi Bisnes | Kerja Kosong | Ecommerce Malaysia | Jobs & Vacancies in Malaysia
Shopping di Majalah.com!
Portal jualan 'Dari Peniaga Malaysia untuk Rakyat Malaysia'
     
  1. Saleh 25 - Sun 9/Aug/2015, 9:51am
    sy mencari anyone yg berminat untuk:
    1) online sambil bt duit poket
    2) buat bisnes simple menjual followers
    3) nak iklan bisnes instagram PERCUMA / BERBAYAR
    4) nk tambah followers

    whatsapp sy 01114499190, ataupun bca blog ni dlu, nk berjaya kena usaha
    www.pendapatanminor.blogspot.com  
  2. Recruiter 2 - Sun 9/Aug/2015, 1:49pm
    slm..
    ada siapa yg nk jdi part time introducer utk recruiting co?
    perkenalkan staf yg nk kerja kpd sy berdasarkan kekosongan jawatan yg diiklankan..
    email utk details..
    tinggalkan no whatsapp anda di:

    recruiter@kellyservicesrecruitment.tk  
  3. Syamida 2 - Mon 10/Aug/2015, 10:54am
    berminat boleh wasap 0166111695  
  4. B Mukminevents - Mon 10/Aug/2015, 2:25pm
    Jika berminat sebagai Marketing Agent, sila call 012-3633080/0135951505 (En. Megat).

    Kami memerlukan Agent Pemasaran (Marketing) di kawasan Pantai Timur. Syarikat kami terlibat dalam industri pengurusan acara (event management), yg menganjurkan bazaar jualan, ekspo, karnival & festival.  
  5. Syahir Ahmad - Mon 10/Aug/2015, 5:28pm
    Bukan unit teras rasanya .. 'unitrust' atau dalam melayunya unit amanah.  
  6. Ida 999 - Tue 11/Aug/2015, 10:59am
    Saya mengajar kursus jahitan langsir one to one... Berminat hubungi zurie 017-6940117  
  7. Dropship Tafsir - Thu 13/Aug/2015, 12:58am
    Kuota Agen dropship menjual tafsir al Quran al Mumayyaz kini dibuka lg!
    Cpt register sementara ia masih PERCUMA!
    Produk mmg tgh lariss bak goreng pisang panas skrg di pasaran..ha, tugas anda teramatlah MUDAH..dah la MUDAH, komisyen masyuk lg!

    Cpt wasap '' Dropship Tafsir '' ke 017-7846028 segera!

    p/s: Smart Work not Hard Work..  
  8. Hafizz 20 - Fri 14/Aug/2015, 1:48pm
    Salam...
    Jom jadi ejen printing tshirt kami.dpt harga menarik dr kami.tanpa modal untung pun banyak.

    Call/whatsapp 0182052686 hafiz
    0122731075 salina  
  9. Mohd Hanizar - Mon 17/Aug/2015, 10:34pm
    Wakil pengedar buku kupasan novel ting. 4 sek.men utk negeri Pahang & Terengganu dialu-alukan minima order 100/200 naskah harga jual RM10/naskah diskaun 30%..utk detail w/app 014-2362506 nizar  
  10. Amira Nadiahah - Tue 18/Aug/2015, 7:05pm
    saya memerlukan pekerjaan seperti membungkus barang barang dari kilang. Area Serdang. jikaa memerlukan pekerja boleh email saya misskesepian8@gmail.com atau whatsapp saya 01123881393. dengan kadar segera. jasa anda amat dihargai. tq.  
  11. Aida 473 - Tue 25/Aug/2015, 12:59pm
    Saya suri rumah sepenuh masa.jg ank2 je kat rumah..sy ingin mencari partime yg boleh bekerja dari rumah.kebanyakan partime yg di iklan di internet semuanya nak kan modal.sy berasa was2 sebb kebnyakannya mcm meragukan.sy ingin mencari partime spt buat assigment,typist,cantum baju ,dll.sy sgt2 perlukan kerja.jika ada mana2 syarikat yg perlukan partime boleh la wasap sy
    01135800464. Tq  
  12. Ammar Ali - Wed 26/Aug/2015, 10:54am
    Terbaik en brad pitt, idea yg kreatif dn prihatin  
  13. Helen 15 - Tue 1/Sep/2015, 6:22pm
    Saya Helen. Suri rumah. Jika sesiapa tahu benar kerja Dari rumah pasang barangan kilang. Sila email Saya. Keadaan kewangan semakin teruk disebabkan suami seorang kerja foremen Dan Saya terpaksa jaga baby baru berusia 6 bulan. Plz reply. helenkishen@gmail.com atau pun watsapp ke 01133827517  
  14. Mimie Jailani - Wed 2/Sep/2015, 10:50pm
    salam,saya mencari kerja sambilan dari rumah,.tidak kisah apa2 kerja menaip.. sye student jd saya ingin cari duit poket untuk belanje harian sye.. jika sesiapa yang boleh tlg sy atau ada yang perlukan pekerja part time blh pm/whatsapp sy 0127385821 atau blh email sy mimiejailani5821@gmail.com.. terima kasih..  
  15. Mustaqim Tukiran - Thu 3/Sep/2015, 3:27pm
    Assalamualaikum.
    Saya macam nak jalankan perkhidmatan freelance kurier di kawasan Batu Pahat. sesuai tak? market? sy nampak peluang.  
  16. Arif 189 - Sat 12/Sep/2015, 6:50am
    salam..syarikat saya tengah mencari agen dropship untuk -
    -tshirt branded original seperti quiksilver , volcom dll....
    -stok baru akan masuk pada oktober tahun ini...
    -syarikat saya berdaftar dengan ssm..
    jika berminat email kepada harif696@gmail.com  
  17. Fara 358 - Sat 12/Sep/2015, 11:04pm
    Salam. Perlukan khidmat nasihat takaful life/insurans rumah.

    Dialu alukan sebarang pertanyaan.
    Free consultant
    Farah. 013 5942661  
  18. Iffa 23 - Mon 28/Sep/2015, 5:31pm
    Assalam saya pon perlukan kerja untuk tambah sideincome macam typist,mengajar student pt3 ke bwh...  
  19. Missmiera - Fri 2/Oct/2015, 9:59pm
    Salam sye memerlukan kerja sambilan di rumah.saya mempunyai kemahiran dlm mereka kad kahwin dan cover photo.slain tu rajin menulis dan menaip data entry. sy student akhir tahun yg perlukan duit poket utk belanja harian.kebanyakan d internet memerlukan modal.jadi sy was2.jika ada sebarang pekerjaan sila email sy.eiraazmira@gmail.com  
  20. Raja Alia Molfie - Tue 6/Oct/2015, 2:07pm
    saya sedang mencari kerja part time di rumah seperti entry data atau buat barang2 kilang di rumah..jika ada sebarang pekerjaan sila email saya..alia020573@yahoo.com / hubungi di whassap saya 0177449202  
  21. Afiq 228 - Sun 11/Oct/2015, 4:20pm
    Assalamualaikum , Sesiapa berminat untuk mencari guru di rumah , boleh hubungi saya iaitu 010-8043468(Muhd Afiq) . Saya boleh mengajar Sejarah (PT3) , feqah,Tauhid , Tasuwurf , Matematik (UPSR) dan Pengajian Islam ..  
  22. Muhammad Zulhilmi 3 - Wed 21/Oct/2015, 12:15pm
    Assalamualaikum.

    nak tak kerja dari rumah dan dengan menggunakan telefon.

    modal daftar adalah RM105.
    produk talian telefon.
    zulhilmi 0134133887  
  23. Finance Mortgage - Fri 22/Jan/2016, 7:51am
    Adakah anda memerlukan pinjaman? Adakah anda sedang mencari Kewangan? Adakah anda sedang mencari pinjaman untuk membesarkan perniagaan anda? Saya fikir anda telah datang ke tempat yang betul. Kami menawarkan pinjaman pada kadar faedah yang rendah. Orang yang berminat boleh sila hubungi kami di Untuk mendapatkan respon yang segera kepada permohonan anda, Sila membalas e-mel ini di bawah sahaja: mustaphamahmoodfinaid@gmail.com  
  24. Ms Forex - Mon 1/Feb/2016, 2:15pm
    KERJA PART TIME ? boleh buat di mana dan bila bila masa ! sesuai utk suri rumah , pesara, kakitangan kerajaan, swasta, pekerja sendiri, pelajar atau usahawan.
    ( HANYA DI SABAH )
    INCOME LUMAYAN ! Latihan, kemudahan disediakan , hubungi :
    wassaap 016 617 8267  
  25. Veronticiany - Sun 10/Apr/2016, 7:01pm
    Saya suri rumah sepenuh masa,saya amat meminati berbisnes menjual topup/prepaid kad prabayar secara online dan ingin membuat bisnes ini dari rumah.tetapi semua tawaran yang ada di facebook semuanya memerlukan modal dan saya tak berani untuk mengikutinya kerana zaman sekarang banyak sangat bisnes penipuan.jika ada bisnes topup yang tak perlukan modal di awal perniagaan dan modal dibayar kemudian selepas bisnes dimulakan,tolong inform dengan saya kerana hanya majalah.com sahaja yang saya percaya  
  26. Munirah 4 - Thu 28/Apr/2016, 3:41pm
    Kalau org tu nampak RM100 tu sbgai harga simkad sahaja utk buat call sms internet mmg mahal x masuk akal..

    tapi kalau org tu pandang RM100 tu sbgai satu peluang untuk memulakan perniagaan. menjana pendapatan jangka masa panjang..
    mmh terlalu murah sampai x masuk akal..
    org yg pernah terlibat dalam bisnes mudah nampak benda ni..

    BOLEH TGK WEB SAYA nak tmbah pendapatan? boleh jenguk2 ya http://toneexcel.biz/?id=1191326  
  27. Faizal 668 - Tue 17/May/2016, 5:34am
    Produk baru utk pasaran seluruh negara.
    Pengedar dan stockist diperlukan segera..
    0124684297 wasap  
  28. Bob 157 - Wed 18/May/2016, 10:22am
    Peluang pekerjaan:

    1) Sales Trainee Consultant Program

    Training Allowance 3 bulan - sehingga
    RM2000, termasuk komisen.

    2) Recruitment Introducer

    1) Hanya perlu intro orang untuk kerja.
    Kalau pass kerja setiap bulan mereka
    bekerja untuk 2 bulan, introducer dpt
    RM100 (RM200).

    Call 0109574469.  
  29. Anna Umaira - Wed 25/May/2016, 9:23am
    Sy mencari kerja part-time full-time di rumah yang mudah dan senang online atau pun pemasangan barangan juga pm detail pekerjaan tanpa modal dan mlm sebagai nya pm email pada - merahtam66@gmail.com ataupun direct fb sy pm di http://syanaii@yahoo.com.fb/AnnaAizadUmaira kepada Admin pekerjaan sila email kan kerja pada sy tq .  
  30. Takafulhaji - Mon 4/Jul/2016, 6:35pm
    Francis Takaful masih dibuka. Call utk info lanjut di 017-3303304 Hj Don.  
  31. Nurul Rasyiqah 3 - Tue 26/Jul/2016, 1:59am
    sesiapa yang mahu renovate rumah terutama disekitar seremban, kuala pilah , rembau dan jempol di negeri Sembilan.pihak kami juga mengambil upah membersih kawasan rumah serta cat mengecat.sila hubungi SHAHKRI :01114289015 atau wasap 0139433299  
  32. Que 25 - Sat 3/Sep/2016, 12:18am
    nak jana pendapatan?

    jom sertai kami team Dexandra. perfume yang tengah hangat di pasaran.

    agen dropship diperlukan!! jangan risau, urusan pengeposan kami lakukan. kerja anda hanga perlu promote dan dapatkan order. senang bukan? komisen 30% daripada jualan.

    watsapp sy segera 0175945692  
  33. Apai 38 - Sun 18/Sep/2016, 2:08am
    saya part time menggunakan aplikasi OG1ASEAN iaitu guna Smartphone untuk:
    1. Bayaran bil-bil utiliti
    2. jualan top up
    Modal Serendah RM420
    Keuntungan dibayar setiap minggu
    3. Jika rasa nak saham akhirat Keuntungan juga boleh disedekahkan kepada Pusat Tahfiz yg menjadi ahli
    pm saya utk details: 011-2010 0570 (apai)  
  34. Ruzila Minhad - Thu 22/Sep/2016, 1:03pm
    Dividen 3 X Dalam Sebulan, nak Tak?

    ASB - DIVIDEN SETAHUN DPT SEKALI JE
    975PRO - SEBULAN DPT 3 KALI

    AP YANG BEST JOIN 975PRO?

    1. DAFTAR SEKALI SEUMUR HIDUP
    2. BUAT SIMPANAN & DPT DIVIDEN SETIAP 9 HARI (UTK INCOME PASSIVE)
    3. INCOME BERKALI - KALI (INCOME ACTIVE)

    Macam mana ye? Berminat? Yg serius sahaja...
    Sila whatsapp ke +60197851855 @ email di ruzilaminhad@yahoo.com .
    Terima Kasih.  
  35. Ebai 2 - Fri 25/Nov/2016, 2:52am
    PEMBANTU CAFE JUS BUAH DIPERLUKAN SEGERA DI BUKIT JALIL... DIUTAMAKAN YG TINGGAL BERDEKATAN.. MAKAN DISEDIAKAN.. WAKTU KEJE 9. 30-4PM.. KEJE YG SENANG.. SUASANA KEJE YG CERIA DAN TENANG.. WASSAP SY SEGERA 0129070012..  
  36. Reload Topup 3 - Thu 15/Dec/2016, 10:05pm
    Peluang kerja DARI RUMAH SAHAJA....wassap sy 0169349819 utk keterangan lanjut  
  37. Mis Leya Binti Smon - Tue 17/Jan/2017, 4:45pm
    assalam...sya mencari pekerjaan di sekitar Kepong. Pengalaman sebagai kerani sales, marketing clerk, agent Insurance, waitress dan cashier. baru berpindah ke Metro Prima Kepong. kalau ade boleh la wassap sya 01121590688 terima kasih  
  38. Rora - Tue 24/Jan/2017, 6:02pm
    Saya mencari kerja part time sekitar jalan ipoh.dari 28 sehingga 4/2/2017.jika ada boleh whatapp saya di 0195462061.
    -rozie-  
  39. Hakim 261 - Wed 8/Feb/2017, 2:07am
    Ingin Mendapat Wang Dengan Kadar Yang Tinggi!

    jom sertai kami menjadi agen dropship for inspired perfumes.

    agen dropship diperlukan!! jangan risau, segala pengeposan kami akan lakukan bagi pihak anda.. kerja anda hanya perlu promote(IG/FB/Twitter/Tumblr/Snapchat/mulut ke mulut dll, dan dapatkan order. Mudah bukan? komisen 30% daripada jualan.
    Mari mengubah KEWANGAN ANDA...
    Whasap Saya Segera 01132478548  
  40. Nurzahidah Binti Azman - Wed 9/Aug/2017, 11:28am
    Salam,saya mencari kerja sambilan dari rumah,.tidak kisah apa2 kerja menaip.. sye student jd saya ingin cari duit poket untuk belanje harian sye.. jika sesiapa yang boleh tlg sy atau ada yang perlukan pekerja part time blh pm/whatsapp sy 01117556261 atau blh email eidasemutz@gmail.com.. terima kasih..  
Page 1   (Total 40 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Shopping with Majalah.com Merchants

MagicBlu Ironing Pad
Price: RM 39.00
MHI Primero Concentrate Cordial
Price: RM 16.00
Snowcap Berhantu
Price: RM 10.00
Kryolan Supra Foundation Kod 2W
Price: RM 13.90
Caliph Kids Expert
Price: RM 60.00
Minyak Tok7 Booster
Price: RM 59.00
SUSU KAMBING SPIRULINA TOK' ALI 500G
Price: RM 45.00
Chicken Thigh
Price: RM 450.00
Kurung Adha
Price: RM 149.00
4-Seater Link Chair
Price: RM 1400.00
Telekung Annur Emerld Green
Price: RM 70.00
Winter Coat Limited Edition!! NW01 Plus Size 5XL
Price: RM 259.00
Sos Merah Sengkuang Calit Resepi Asli
Price: RM 22.00
Pisang Coklat
Price: RM 12.00
Rawatan Rambut Gugur - Herbal Hair Treatment Dari Korea
Price: RM 28.00