Saya Sedang Mencari Peluang Pendapatan/Perniagaan Sampingan!
Rezeki Yang Halal - Mon 13/Mar/2017 11:08am [Last Comment]
Assalamualaikum.

Saya sedang mencari peluang menambah pendapatan secara sambilan atau peluang perniagaan sampingan.

Kepada para usahawan yang ingin menawarkan peluang-peluang pendapatan bolehlah message saya dibawah dengan meninggalkan no telephone untuk dihubungi berserta link laman web untuk saya lihat terlebih dahulu.

Terima kasih atas bantuan.

Niche: Ingin Berniaga
     
  1. Norikmal - Mon 13/Mar/2017, 11:21am
    pm 0173309434 (NORIKMAL)  
  2. Ridzuan91 2 - Mon 13/Mar/2017, 11:49am
    DROSHIP BERMINAT?  
  3. Muhammad Fadhullah - Mon 13/Mar/2017, 11:56am
    STOKIS/AGEN PEWANGI KERETA FLEUR DIPERLUKAN..BERMINAT WHATSAPP 01110171993  
  4. Mohd Zairy Moktar - Mon 13/Mar/2017, 3:38pm
    pm 019 2343424 019 3424244  
  5. Ilham 74 - Tue 14/Mar/2017, 8:22am
    jom jadi ejen printing. tak perlu modal. kena rajin buat sales
    whatsapp 011-23009984 atau email: ninegrafix@gmail.com  
  6. Syahida Ismail - Tue 14/Mar/2017, 9:25am
    Dropship utk barang csmtik blh wsep sye..01121300285  
  7. Oldskoolsengkuangcalit - Tue 14/Mar/2017, 12:29pm
    Sengkuang calit dot com

    010-3887388  
  8. Khairul Faizal 3 - Tue 14/Mar/2017, 12:34pm
    Berminat trading minyak kelapa sawit? Patuh syariah dan produk keperluan manusia. Hubungi saya 012-3290291.  
  9. Zairulazmi 2 - Tue 14/Mar/2017, 2:58pm
    Berminat untuk menjual produk penjagaan kulit dengan modal yang rendah. Boleh hubungi 0122263450  
  10. Touffick - Tue 14/Mar/2017, 4:25pm
    call me for more info

    touffick ali
    partnership manager
    Emapayar Vida Beauty Sdn Bhd
    0167786153
    touffick@empayarvidabeauty.com  
  11. Bijoux Enterprise - Tue 14/Mar/2017, 5:25pm
    Stokis/Ejen/Dropship bagi produk tudung yg laris
    hubungi saya Haniff (01176859681)
    Kami boleh bagi harga termurah utk Stokis/Ejen/Dropship  
  12. Ezri 4 - Tue 14/Mar/2017, 8:34pm
    Maaf,disini ade tak kwn2 yg mahu jd penggerak bisnes shopping online ASEANโ“๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    http://www.smartsaver.my/

    *Pendapatan daripada transaksi perbelanjaan 31.7 juta rakyat ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ & juga 255 juta rakyat ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ โ€ผ๏ธ

    Jika berminat,bleh hubungi saya di whatsapp๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    http://www.wasap.my/60103665687  
  13. Farid Azmi - Tue 14/Mar/2017, 9:26pm
    Saya menyediakan frenchise perniagaan ayam gunting pd kadar yg sgt murah dibawah rm3k. stok dan bekalan boleh didapati dgn mudah. penghantaran sekitar kl boleh diuruskan.

    hubungi call/wassup : 0192087355
    call/wassup : 0192087355
    call/wassup : 0192087355  
  14. Wani 51 - Wed 15/Mar/2017, 10:12am
    Assalamualaikum.. Sy wani..
    Tebuka kepada sesiapa yang berminat, wani boleh kongsikan peluang menjadi penggerak projek mykad smartshopper untuk kawasan Putrajaya/Kuala Lumpur/Selangor.
    Boleh rujuk website www.mykadshopper.com
    Boleh pm direct (nama, umur, pekerjaan & lokasi) ke WANI 0179396956  
  15. Zul 996 - Wed 15/Mar/2017, 11:27am
    Buat perfumes. boleh contact saya untuk membeli pati perfumes. 0196973077. ZUL  
  16. Oldskoolsengkuangcalit - Wed 15/Mar/2017, 1:05pm
    Nak niaga sengkuang calit?

    WhatsApp saya

    010-3887388  
  17. Muslimah 11 - Wed 15/Mar/2017, 2:17pm
    Saya mencari Agen utk pasarkan makanan set bersalai, dan makanan frozen secara delivery mengikut tmpt pada yg berminat sila pm/whatApps saya 0173387020 syarat ada kenderaan sendiri dan boleh kerja lebih masa.  
  18. Amiey 2 - Wed 15/Mar/2017, 7:52pm
    Berminat nak jd agen produk kesihatan bleh hubungi sy 012 7717188...keuntungan runcit 20-25%..dan jg bonus2 lain..  
  19. Bobot 2 - Wed 15/Mar/2017, 8:20pm
    Hubungi 011 2643 3306 ainul
    Produk perfume
    ig Hot Rizq
    fb Ihot Hot Rizq perfuma  
  20. Abu Widad - Thu 16/Mar/2017, 1:29am
    www.pustakaalbaqir.com  
  21. Aiza Izyani Aminuddin - Thu 16/Mar/2017, 2:24am
    Assalam/Hai.

    Anda berminat untuk menjadi salah satu bisnes partner saya ?

    How?
    Senang saje,
    1. Anda daftar masuk e-learning academy saya.
    2. Anda belajar, anda dapat ilmu. If ada business, boleh kembangkan business sehgga prgkt global.
    3. Anda refer kawan anda untuk sama2 belajar dengan anda (kalau kawan2 ada bisnes lg bagus), anda dapat komisyen sehingga 30%.
    4. Untung anda akan masuk keesokan harinya.

    Modal Bisnes?
    - Tiada

    Yuran Akademi?
    - Ada

    PROMOSI EARLY BIRD !!

    BUKAN RM 5000!
    BUKAN RM 3000!
    BUKAN RM 1000!

    PM AIZA MOH untuk details - 0135117504  
  22. Ziendegi Perfume 2 - Thu 16/Mar/2017, 2:34am
    jual perfume..modal min RM50..01139969795  
  23. Aishah Mnr - Thu 16/Mar/2017, 10:17am
    Peluang Menjadi Usahawan Pendidikan.. Insyaallah untung dunia..untung akhirat..

    Jom sertai sesi taklimat Rakan Niaga MyCEO yang akan berlangsung pada :

    Tarikh : 27 Mac 2017 (Isnin)
    Masa : 2.00 - 6.00 petang
    Tempat : Grand Campbell Hotel, Kuala Lumpur

    Penyertaan adalah PERCUMA. Rebut peluang untuk mendidik anak-anak kecil ini agar pandai dalam kewangan, bijak menyimpan, bijak buat duit & bersedia nk jadi seorang CEO bila dah besar nanti.

    Anda dapat untung dunia..untung akhirat pun dapat dengan membantu anak-anak kecil ini..Insyallah..

    Kalau nak tahu lebih lanjut tentang MyCEO jom sertai sesi taklimat pada 27hb ni. Bukan saja anda akan dapat ilmu baru, malah dapat juga bernetworking & mencari peluang business yang lain. Sambil sembang-sembang dan dengar taklimat tu, boleh lah makan makanan yang telah kami sediakan. Santai je majlis.

    Macam dah tak sabar je nk datang tu..Okey kalau berminat boleh hubungi terus 012-4220677 (Cik Aisya) untuk confirmkan tempat. Kalau ada rakan-rakan atau kenalan yang nak join sekali pun boleh sangat dialu-alukan. Jumpa anda di sana!

    Untuk info lanjut tentang MyCEO sila klik di link --> https://www.facebook.com/myceo2015/posts/1670800746555364  
  24. Rezeki Yang Halal - Thu 16/Mar/2017, 11:30am
    Ridzuan91 2 - Mon 13/Mar/2017, 11:49am
    DROSHIP BERMINAT?


    ************produk apa ye !  
  25. Nor Fatehah 3 - Thu 16/Mar/2017, 3:31pm
    Berminat jadi agen or dropship chia seeds organik?rm120 utk 20 botol setiap 1 botol mengandugi 100g
    Berminat sila wasap 0133429278  
  26. Ct 8 - Thu 16/Mar/2017, 9:34pm
    Assalamualaikum .Selamat Sejahtera warga fb ๐Ÿ˜Š
    harga kerepek 1kg VS borong 5kg(blh pm)
    #Semuanya dlm RM

    #Ejen dan Dropship Diperlukan
    #Ejen dan Dropship Diperlukan
    #Ejen dan Dropship Diperlukan

    JENIS. ( RM) 1kg / (RM) 5kg(blh pm)
    ubi masin 17
    ubi pedas basah. 19
    ubi pedas kering. 19
    ubi blackpaper. 19
    ubi kari. 19
    ubi cheese. 22
    pisang tanduk bulat 28
    pisang tanduk serong. 35
    pisang nipah masin 27
    pisang nipah manis 27
    bawang. 18
    maruku meletop 20
    maruku campur. 18
    Buah rotan. 22
    Bangkit Ori. 19
    Kuih Siput Ori. 18
    Kuih Siput Pedas. 19
    Rempeyek Mini Kacang. 20
    Rempeyek Bulat Kcg. 23

    #Ejen dan Dropship Diperlukan
    #Ejen dan Dropship Diperlukan

    wasap 0126996519
    wasap 0126996519
    wasap 0126996519

    #harga tidak termasuk pos.  
  27. Zafli Suhaimi 2 - Fri 17/Mar/2017, 8:06am
    Berminat tak nak jadi DEALER Simkad?

    Kalau anda nak jadi Dealer untuk simkad-simkad C*****,M****,D****....modal yg diperlukan dalam 10K ke atas.

    Tapi Simkad ONEXOX anda hanya perlu jadi pengguna dan dealer dengan bermodalkan RM100 sahaja,

    Pendapatan berterusan setiap bulan.

    Ada Sijil Patuh Syariah.

    Berminat whatsapp saya 0176147983  
  28. Hazma 2 - Fri 17/Mar/2017, 1:13pm
    ws 0172730528
    travel n homestay agent(online)

    tq  
  29. Arman Reezal - Fri 17/Mar/2017, 2:53pm
    PELUANG MENJADI EJEN/STOKIS KPOP CHIPS
    (modal yg SANGAT-SANGAT rendah)

    Kami ingin membuka peluang untuk menjana pendapatan bersama, untuk sesiapa shj...

    Sesuai untuk Suri Rumah, Pelajar, Pekerja SWASTA atau AWAM yang berminat untuk mencari pendapatan sampingan dan untuk sape2 saje yg serius nk buat income lebih

    -Mudah utk dijual.
    -Hanya perlu bagi kawan-kawan rasa je. Bila dh rasa sedap, rangup n yummmehhh* !
    InsyaAllah, mereka akan * ANGAU* dgn KPOP CHIPS ni.


    Nak tahu apa tu KPOP CHIPS??

    add kami di
    FACEBOOK Page > Kpop Chips
    INSTA > Kpop_chips

    #cheesycheese #chilicheese
    #currycheese #tomyumgoong
    #cocones (coming soon)

    WhatsApp | SMS 'KPOP'

    > +6011 2829 7714
    > +6011 2829 7714
    > +6011 2829 7714

    Emel : kpopchips@gmail.com  
  30. Ms Mary - Sat 18/Mar/2017, 2:44am
    Online and Offline retails.
    017-3794262 Ms Mary
    (Ampang/kuala lumpur)  
  31. Aziela 17 - Sat 18/Mar/2017, 7:25am
    Dropship Jam Tangan
    Wassap 0135785289  
  32. Shahira 43 - Sun 19/Mar/2017, 1:30pm
    jual mempelam harum manis..sebulan ja..klu modal 10k pulangan 10k...berminat wassap 0192916255  
  33. Muhammad Abdul Gapor - Wed 22/Mar/2017, 10:42am
    PENGGUNA & PENGEDAR Simkad Frenz Mobile Diperlukan..

    Bagi Sesiapa Yang Mahu Berniaga Dan Menjana Income Pasif.. KOMISEN BESAR SEHINGGA 7 PERINGKAT NETWORK!

    INSENTIF Kepada Anda Setiap Kali Mereka Topup dan langgan data..Xkira Dimana2 Jua Mereka Topup Selama2nya Selagi Masih Menggunakan Talian Frenz Sampai Bila2..Income Pasif.. Buat secara santai sahaja.. Jual sekali tapi Untung Berkali2..

    Simkad senang jual.. Belum ramai lagi yang pakai.. Masih Ramai diluar sana yang tidak pernah tahu apa itu Frenz.. Jadi prospek sangat besar..Ramai yang perlukan Penjimatan dengan harga yang murah..
    Berniaga jual simkad Frenz nie senang shj untuk dibuat.. Simkad senang jual sebab Murah.. Rm10 shj.. Semua org mampu beli..
    Kelebihan menjadi pengguna @ Brand Partner dan pengedar simkad Frenz :

    โญ Tiada yuran pendaftaran!
    โญ Tiada kontrak!
    โญ Kadar panggilan pendek hanya 5sen (10 saat pertama) dan 8sen utk 20 saat berikutnya
    โญ Kredit berganjak 60 hari setiap kali penggunaan. (kredit RM5 boleh sampai 6 tahun)
    โญ Simkad Berdaftar dengan Majlis Ekonomi Halal Malaysia
    โญ LINE Maxis & Umobile ( _Dual Coverage_ )
    โญ Simkad Tiada tarikh Luput
    โญ Boleh Kekal Nombor Lama
    โญ Topup je trus dpt free call kesemua rangkaian
    โญ Langgan 1gb FREE 1gb
    โญ Percuma PA Insurans RM50K
    โญ Downline Topup.. kita dibayar sehingga Level 7
    โญ Downline Langgan Data.. kita dibayar sehingga Level 7
    โญ Kita dibayar setiap kali network berkembang (GDB)
    โญ Bayaran bonus 5x sebulan
    โญ Daftar simkad pun dibayar
    โญ Selepas 7 bln boleh diwarisi

    Imbuhan yang ditawarkan kepada Pengedar @ AREA MANAGER anda perolehi :
    ๐ŸŒŸ Am 1 shop RM200 - Free 20 simkad
    ๐ŸŒŸ Am 3 shop RM600 - Free 60 simkad
    ๐ŸŒŸ Am 7 shop RM1400 - Free 140 simkad
    ๐ŸŒŸ Upah Daftar Pengguna Simkad baru Frenz RM1 - RM2
    ๐ŸŒŸ Beli simkad RM8 jual RM10
    ๐ŸŒŸ Bonus Topup Pengguna โ€“ 18%
    ๐ŸŒŸ Bonus Langganan Data โ€“ 18%
    ๐ŸŒŸ Untung Jualan Simkad โ€“ 20%
    ๐ŸŒŸ Upah Pendaftaran Simkad โ€“ 10%
    ๐ŸŒŸ Upah Daftar Area Manager โ€“ 1 shop RM35 / 3 shop RM105 / 7 shop RM245
    ๐ŸŒŸ Bonus Pembangunan Kumpulan / GDB / Pairing โ€“ RM15 setiap pasangan, maksima RM1, 500 / RM4500 /RM10500 sehari!
    ๐ŸŒŸ Pairing tanpa had dari upline dan downline secara tiba2 dpt income
    ๐Ÿ‘จ system mobile commerce

    Ditambah pula dengan kelebihan yg banyak..Anda dibantu, diajar dan bersama menjalankan perniagaan ini dari masa kesemasa.
    Pasaran Masih FRESHH!
    Xramai lagi yg tahu berkenaan simkad ini.. Jadi mudah untuk kita cerita..
    Buat pelan2 pun xpe.. Percayalah, Income akan meningkat setiap bulan bilamana ada pertambahan User.. User kita yg asal pula akan terus buat topup dan langgan data setiap bulan..

    Pilihan Plan frenz Kos Permulaan dan komprehensif untuk anda:

    Plan A - RM15 Modal Permulaan
    1) Dapat 1 simkad nombor pilihan frenz termasuk postage. Dilantik Brand Partner seperti ahli yg lain.
    2) Free ebook copywriting marketing di whatapp 105 page

    Plan B - RM20 Modal Permulaan
    1) Dapat 1 simkad random number termasuk postage
    2) Dapat Web Autodownline potensi pendapatan bonus matrix affiliate 5 x 5 = RM7800 (duit extra)
    3) Dapat Webpage Replika Promosi online bersama Team
    4) Free ebook copywriting marketing di whatapp 105 page

    Plan C - RM25 Modal Permulaan
    1) Dapat 1 simkad nombor pilihan frenz termasuk postage
    2) Dapat Web Autodownline potensi pendapatan bonus matrix affiliate 5 x 5 = RM7800 (duit extra)
    3) Dapat Webpage Replika Promosi online bersama Team
    4) Free ebook copywriting marketing di whatapp 105 page

    Plan D - RM230 Modal Pengedar dan Stokis
    1) Upgrade Area Manager dapat 21 simkad no pilihan termasuk postage
    2) Dapat Web Autodownline potensi pendapatan bonus matrix affiliate 5 x 5 = RM7800 (duit extra)
    3) Dapat Webpage Replika Promosi online bersama Team
    4) Free ebook copywriting marketing di whatapp 105 page

    Hubungi nombor yg tertera untuk mendapatkan senarai nombor sediaada dan maklumat lanjut
    whatapp/sms/call 01138316345
    Frenz Mobile Team Bisnes
    Sedia Bekerjasama Dengan Anda  
  34. Kairez - Wed 22/Mar/2017, 2:10pm
    puan kalau berminat boleh la ambik ngan saya cookies. jual untuk raya bleh. jual hari biasa pun boleh. jd agen untung lbh kurang rm5 sebekas. kalau borong rm10 sebekas. in shaa allah sedap dan x mengecewakan. homemade. wasap saya kalau berminat. 011-32686042.  
  35. Ziemitrade - Wed 22/Mar/2017, 4:28pm
    building future business  
  36. Khalifahmixedfruits - Wed 22/Mar/2017, 4:34pm
    Assalamualaikum Tuan/Puan.

    SPECIAL AGEN KHALIFAH MIXEDFRUITS
    =============================

    Open Agen dan dropship 50 orang Terawal Join Family Biz Khalifah Mixed Fruits untuk bina income Secara part-time atau full-time dengan consistent untuk Menambah sumber pendapatan anda hari ini.

    Pakej Mampu Milik Biz
    Khalifah Mixed Fruits
    ada 3 pakej :
    =========
    1) 20 botol mixed fruits = RM160
    FREE Postage Nationwide

    2) ๐Ÿ”ฅ 50 botol mixed fruits = RM390
    FREE T-Shirt Khalifah Mixed Fruits
    FREE Postage Nationwide

    3) ๐Ÿ”ฅ 100 botol mixed fruits = RM790
    FREE T-Shirt Khalifah Mixed Fruits
    FREE Postage Nationwide
    FREE Bunting/Banner
    FREE basic facebook page tutorial

    Follow rapat- rapat yg nak dapat income gila-gila.

    ๐Ÿ’ฅSila WhatsApp ke 0123141884 SEGERA !!
    ๐Ÿ’ฅSila WhatsApp ke 0123141884 SEGERA !!
    ๐Ÿ’ฅSila WhatsApp ke 0123141884 SEGERA !!

    Rezeki Tak pernah Salah alamat
    =========================
    Mungkin ini Rezeki Allah nk dikongsikan dgn anda dengan orang-orang yg ingin keluar Dari kesempitan hidup tambah sumber pendapatan keluarga.  
  37. Abemat 12 - Thu 23/Mar/2017, 2:22am
    Bisnes printing semakin berkembang pesat sekarang xkira yg online mahupun offline..masalah utk bisnes printing sekarang adalah pembekal material..jum jd pembekal material bersama kami..berminat boleh terus wassap kami

    016 616 8970  
  38. Gmc 2 - Thu 23/Mar/2017, 10:09pm
    https://www.gmcperkhidmatan.com/awet/

    Business repair buku lama / 0342885019  
  39. Naz 48 - Fri 24/Mar/2017, 12:24am
    PELUANG JADI USAHAWAN SPA & BEAUTY
    INCOME 10K KE 20K SEBULAN
    MODAL RM 599 JE
    CALL NAZZ 017 259 5991  
Page 1   (Total 39 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.