Saya Sedang Mencari Peluang Pendapatan/Perniagaan Sampingan!
Rezeki Yang Halal - Mon 13/Mar/2017 11:08am [Last Comment]
Assalamualaikum.

Saya sedang mencari peluang menambah pendapatan secara sambilan atau peluang perniagaan sampingan.

Kepada para usahawan yang ingin menawarkan peluang-peluang pendapatan bolehlah message saya dibawah dengan meninggalkan no telephone untuk dihubungi berserta link laman web untuk saya lihat terlebih dahulu.

Terima kasih atas bantuan.

Niche: Ingin Berniaga
Adakah Majalah.com perlu Membina Shopping Cart dan Payment Gateway?
Kami memohon pandangan dari rakan2 Ahli Forum sekelian.
Maklumbalas tuan2 dan puan2 amat kami hargai :-).
Wassalam - Admin Majalah.com

     
  1. Norikmal - Mon 13/Mar/2017, 11:21am
    pm 0173309434 (NORIKMAL)  
  2. Ridzuan91 2 - Mon 13/Mar/2017, 11:49am
    DROSHIP BERMINAT?  
  3. Muhammad Fadhullah - Mon 13/Mar/2017, 11:56am
    STOKIS/AGEN PEWANGI KERETA FLEUR DIPERLUKAN..BERMINAT WHATSAPP 01110171993  
  4. Mohd Zairy Moktar - Mon 13/Mar/2017, 3:38pm
    pm 019 2343424 019 3424244  
  5. Ilham 74 - Tue 14/Mar/2017, 8:22am
    jom jadi ejen printing. tak perlu modal. kena rajin buat sales
    whatsapp 011-23009984 atau email: ninegrafix@gmail.com  
  6. Syahida Ismail - Tue 14/Mar/2017, 9:25am
    Dropship utk barang csmtik blh wsep sye..01121300285  
  7. Oldskoolsengkuangcalit - Tue 14/Mar/2017, 12:29pm
    Sengkuang calit dot com

    010-3887388  
  8. Khairul Faizal 3 - Tue 14/Mar/2017, 12:34pm
    Berminat trading minyak kelapa sawit? Patuh syariah dan produk keperluan manusia. Hubungi saya 012-3290291.  
  9. Zairulazmi 2 - Tue 14/Mar/2017, 2:58pm
    Berminat untuk menjual produk penjagaan kulit dengan modal yang rendah. Boleh hubungi 0122263450  
  10. Touffick - Tue 14/Mar/2017, 4:25pm
    call me for more info

    touffick ali
    partnership manager
    Emapayar Vida Beauty Sdn Bhd
    0167786153
    touffick@empayarvidabeauty.com  
  11. Bijoux Enterprise - Tue 14/Mar/2017, 5:25pm
    Stokis/Ejen/Dropship bagi produk tudung yg laris
    hubungi saya Haniff (01176859681)
    Kami boleh bagi harga termurah utk Stokis/Ejen/Dropship  
  12. Ezri 4 - Tue 14/Mar/2017, 8:34pm
    Maaf,disini ade tak kwn2 yg mahu jd penggerak bisnes shopping online ASEAN❓👇🏻
    http://www.smartsaver.my/

    *Pendapatan daripada transaksi perbelanjaan 31.7 juta rakyat 🇲🇾 & juga 255 juta rakyat 🇮🇩 ‼️

    Jika berminat,bleh hubungi saya di whatsapp👇🏻
    http://www.wasap.my/60103665687  
  13. Farid Azmi - Tue 14/Mar/2017, 9:26pm
    Saya menyediakan frenchise perniagaan ayam gunting pd kadar yg sgt murah dibawah rm3k. stok dan bekalan boleh didapati dgn mudah. penghantaran sekitar kl boleh diuruskan.

    hubungi call/wassup : 0192087355
    call/wassup : 0192087355
    call/wassup : 0192087355  
  14. Wani 51 - Wed 15/Mar/2017, 10:12am
    Assalamualaikum.. Sy wani..
    Tebuka kepada sesiapa yang berminat, wani boleh kongsikan peluang menjadi penggerak projek mykad smartshopper untuk kawasan Putrajaya/Kuala Lumpur/Selangor.
    Boleh rujuk website www.mykadshopper.com
    Boleh pm direct (nama, umur, pekerjaan & lokasi) ke WANI 0179396956  
  15. Zul 996 - Wed 15/Mar/2017, 11:27am
    Buat perfumes. boleh contact saya untuk membeli pati perfumes. 0196973077. ZUL  
  16. Oldskoolsengkuangcalit - Wed 15/Mar/2017, 1:05pm
    Nak niaga sengkuang calit?

    WhatsApp saya

    010-3887388  
  17. Muslimah 11 - Wed 15/Mar/2017, 2:17pm
    Saya mencari Agen utk pasarkan makanan set bersalai, dan makanan frozen secara delivery mengikut tmpt pada yg berminat sila pm/whatApps saya 0173387020 syarat ada kenderaan sendiri dan boleh kerja lebih masa.  
  18. Amiey 2 - Wed 15/Mar/2017, 7:52pm
    Berminat nak jd agen produk kesihatan bleh hubungi sy 012 7717188...keuntungan runcit 20-25%..dan jg bonus2 lain..  
  19. Bobot 2 - Wed 15/Mar/2017, 8:20pm
    Hubungi 011 2643 3306 ainul
    Produk perfume
    ig Hot Rizq
    fb Ihot Hot Rizq perfuma  
  20. Abu Widad - Thu 16/Mar/2017, 1:29am
    www.pustakaalbaqir.com  
  21. Aiza Izyani Aminuddin - Thu 16/Mar/2017, 2:24am
    Assalam/Hai.

    Anda berminat untuk menjadi salah satu bisnes partner saya ?

    How?
    Senang saje,
    1. Anda daftar masuk e-learning academy saya.
    2. Anda belajar, anda dapat ilmu. If ada business, boleh kembangkan business sehgga prgkt global.
    3. Anda refer kawan anda untuk sama2 belajar dengan anda (kalau kawan2 ada bisnes lg bagus), anda dapat komisyen sehingga 30%.
    4. Untung anda akan masuk keesokan harinya.

    Modal Bisnes?
    - Tiada

    Yuran Akademi?
    - Ada

    PROMOSI EARLY BIRD !!

    BUKAN RM 5000!
    BUKAN RM 3000!
    BUKAN RM 1000!

    PM AIZA MOH untuk details - 0135117504  
  22. Ziendegi Perfume 2 - Thu 16/Mar/2017, 2:34am
    jual perfume..modal min RM50..01139969795  
  23. Aishah Mnr - Thu 16/Mar/2017, 10:17am
    Peluang Menjadi Usahawan Pendidikan.. Insyaallah untung dunia..untung akhirat..

    Jom sertai sesi taklimat Rakan Niaga MyCEO yang akan berlangsung pada :

    Tarikh : 27 Mac 2017 (Isnin)
    Masa : 2.00 - 6.00 petang
    Tempat : Grand Campbell Hotel, Kuala Lumpur

    Penyertaan adalah PERCUMA. Rebut peluang untuk mendidik anak-anak kecil ini agar pandai dalam kewangan, bijak menyimpan, bijak buat duit & bersedia nk jadi seorang CEO bila dah besar nanti.

    Anda dapat untung dunia..untung akhirat pun dapat dengan membantu anak-anak kecil ini..Insyallah..

    Kalau nak tahu lebih lanjut tentang MyCEO jom sertai sesi taklimat pada 27hb ni. Bukan saja anda akan dapat ilmu baru, malah dapat juga bernetworking & mencari peluang business yang lain. Sambil sembang-sembang dan dengar taklimat tu, boleh lah makan makanan yang telah kami sediakan. Santai je majlis.

    Macam dah tak sabar je nk datang tu..Okey kalau berminat boleh hubungi terus 012-4220677 (Cik Aisya) untuk confirmkan tempat. Kalau ada rakan-rakan atau kenalan yang nak join sekali pun boleh sangat dialu-alukan. Jumpa anda di sana!

    Untuk info lanjut tentang MyCEO sila klik di link --> https://www.facebook.com/myceo2015/posts/1670800746555364  
  24. Rezeki Yang Halal - Thu 16/Mar/2017, 11:30am
    Ridzuan91 2 - Mon 13/Mar/2017, 11:49am
    DROSHIP BERMINAT?


    ************produk apa ye !  
  25. Nor Fatehah 3 - Thu 16/Mar/2017, 3:31pm
    Berminat jadi agen or dropship chia seeds organik?rm120 utk 20 botol setiap 1 botol mengandugi 100g
    Berminat sila wasap 0133429278  
  26. Ct 8 - Thu 16/Mar/2017, 9:34pm
    Assalamualaikum .Selamat Sejahtera warga fb 😊
    harga kerepek 1kg VS borong 5kg(blh pm)
    #Semuanya dlm RM

    #Ejen dan Dropship Diperlukan
    #Ejen dan Dropship Diperlukan
    #Ejen dan Dropship Diperlukan

    JENIS. ( RM) 1kg / (RM) 5kg(blh pm)
    ubi masin 17
    ubi pedas basah. 19
    ubi pedas kering. 19
    ubi blackpaper. 19
    ubi kari. 19
    ubi cheese. 22
    pisang tanduk bulat 28
    pisang tanduk serong. 35
    pisang nipah masin 27
    pisang nipah manis 27
    bawang. 18
    maruku meletop 20
    maruku campur. 18
    Buah rotan. 22
    Bangkit Ori. 19
    Kuih Siput Ori. 18
    Kuih Siput Pedas. 19
    Rempeyek Mini Kacang. 20
    Rempeyek Bulat Kcg. 23

    #Ejen dan Dropship Diperlukan
    #Ejen dan Dropship Diperlukan

    wasap 0126996519
    wasap 0126996519
    wasap 0126996519

    #harga tidak termasuk pos.  
  27. Zafli Suhaimi 2 - Fri 17/Mar/2017, 8:06am
    Berminat tak nak jadi DEALER Simkad?

    Kalau anda nak jadi Dealer untuk simkad-simkad C*****,M****,D****....modal yg diperlukan dalam 10K ke atas.

    Tapi Simkad ONEXOX anda hanya perlu jadi pengguna dan dealer dengan bermodalkan RM100 sahaja,

    Pendapatan berterusan setiap bulan.

    Ada Sijil Patuh Syariah.

    Berminat whatsapp saya 0176147983  
  28. Hazma 2 - Fri 17/Mar/2017, 1:13pm
    ws 0172730528
    travel n homestay agent(online)

    tq  
  29. Arman Reezal - Fri 17/Mar/2017, 2:53pm
    PELUANG MENJADI EJEN/STOKIS KPOP CHIPS
    (modal yg SANGAT-SANGAT rendah)

    Kami ingin membuka peluang untuk menjana pendapatan bersama, untuk sesiapa shj...

    Sesuai untuk Suri Rumah, Pelajar, Pekerja SWASTA atau AWAM yang berminat untuk mencari pendapatan sampingan dan untuk sape2 saje yg serius nk buat income lebih

    -Mudah utk dijual.
    -Hanya perlu bagi kawan-kawan rasa je. Bila dh rasa sedap, rangup n yummmehhh* !
    InsyaAllah, mereka akan * ANGAU* dgn KPOP CHIPS ni.


    Nak tahu apa tu KPOP CHIPS??

    add kami di
    FACEBOOK Page > Kpop Chips
    INSTA > Kpop_chips

    #cheesycheese #chilicheese
    #currycheese #tomyumgoong
    #cocones (coming soon)

    WhatsApp | SMS 'KPOP'

    > +6011 2829 7714
    > +6011 2829 7714
    > +6011 2829 7714

    Emel : kpopchips@gmail.com  
  30. Ms Mary - Sat 18/Mar/2017, 2:44am
    Online and Offline retails.
    017-3794262 Ms Mary
    (Ampang/kuala lumpur)  
  31. Aziela 17 - Sat 18/Mar/2017, 7:25am
    Dropship Jam Tangan
    Wassap 0135785289  
  32. Shahira 43 - Sun 19/Mar/2017, 1:30pm
    jual mempelam harum manis..sebulan ja..klu modal 10k pulangan 10k...berminat wassap 0192916255  
  33. Muhammad Abdul Gapor - Wed 22/Mar/2017, 10:42am
    PENGGUNA & PENGEDAR Simkad Frenz Mobile Diperlukan..

    Bagi Sesiapa Yang Mahu Berniaga Dan Menjana Income Pasif.. KOMISEN BESAR SEHINGGA 7 PERINGKAT NETWORK!

    INSENTIF Kepada Anda Setiap Kali Mereka Topup dan langgan data..Xkira Dimana2 Jua Mereka Topup Selama2nya Selagi Masih Menggunakan Talian Frenz Sampai Bila2..Income Pasif.. Buat secara santai sahaja.. Jual sekali tapi Untung Berkali2..

    Simkad senang jual.. Belum ramai lagi yang pakai.. Masih Ramai diluar sana yang tidak pernah tahu apa itu Frenz.. Jadi prospek sangat besar..Ramai yang perlukan Penjimatan dengan harga yang murah..
    Berniaga jual simkad Frenz nie senang shj untuk dibuat.. Simkad senang jual sebab Murah.. Rm10 shj.. Semua org mampu beli..
    Kelebihan menjadi pengguna @ Brand Partner dan pengedar simkad Frenz :

    ⭐ Tiada yuran pendaftaran!
    ⭐ Tiada kontrak!
    ⭐ Kadar panggilan pendek hanya 5sen (10 saat pertama) dan 8sen utk 20 saat berikutnya
    ⭐ Kredit berganjak 60 hari setiap kali penggunaan. (kredit RM5 boleh sampai 6 tahun)
    ⭐ Simkad Berdaftar dengan Majlis Ekonomi Halal Malaysia
    ⭐ LINE Maxis & Umobile ( _Dual Coverage_ )
    ⭐ Simkad Tiada tarikh Luput
    ⭐ Boleh Kekal Nombor Lama
    ⭐ Topup je trus dpt free call kesemua rangkaian
    ⭐ Langgan 1gb FREE 1gb
    ⭐ Percuma PA Insurans RM50K
    ⭐ Downline Topup.. kita dibayar sehingga Level 7
    ⭐ Downline Langgan Data.. kita dibayar sehingga Level 7
    ⭐ Kita dibayar setiap kali network berkembang (GDB)
    ⭐ Bayaran bonus 5x sebulan
    ⭐ Daftar simkad pun dibayar
    ⭐ Selepas 7 bln boleh diwarisi

    Imbuhan yang ditawarkan kepada Pengedar @ AREA MANAGER anda perolehi :
    🌟 Am 1 shop RM200 - Free 20 simkad
    🌟 Am 3 shop RM600 - Free 60 simkad
    🌟 Am 7 shop RM1400 - Free 140 simkad
    🌟 Upah Daftar Pengguna Simkad baru Frenz RM1 - RM2
    🌟 Beli simkad RM8 jual RM10
    🌟 Bonus Topup Pengguna – 18%
    🌟 Bonus Langganan Data – 18%
    🌟 Untung Jualan Simkad – 20%
    🌟 Upah Pendaftaran Simkad – 10%
    🌟 Upah Daftar Area Manager – 1 shop RM35 / 3 shop RM105 / 7 shop RM245
    🌟 Bonus Pembangunan Kumpulan / GDB / Pairing – RM15 setiap pasangan, maksima RM1, 500 / RM4500 /RM10500 sehari!
    🌟 Pairing tanpa had dari upline dan downline secara tiba2 dpt income
    👨 system mobile commerce

    Ditambah pula dengan kelebihan yg banyak..Anda dibantu, diajar dan bersama menjalankan perniagaan ini dari masa kesemasa.
    Pasaran Masih FRESHH!
    Xramai lagi yg tahu berkenaan simkad ini.. Jadi mudah untuk kita cerita..
    Buat pelan2 pun xpe.. Percayalah, Income akan meningkat setiap bulan bilamana ada pertambahan User.. User kita yg asal pula akan terus buat topup dan langgan data setiap bulan..

    Pilihan Plan frenz Kos Permulaan dan komprehensif untuk anda:

    Plan A - RM15 Modal Permulaan
    1) Dapat 1 simkad nombor pilihan frenz termasuk postage. Dilantik Brand Partner seperti ahli yg lain.
    2) Free ebook copywriting marketing di whatapp 105 page

    Plan B - RM20 Modal Permulaan
    1) Dapat 1 simkad random number termasuk postage
    2) Dapat Web Autodownline potensi pendapatan bonus matrix affiliate 5 x 5 = RM7800 (duit extra)
    3) Dapat Webpage Replika Promosi online bersama Team
    4) Free ebook copywriting marketing di whatapp 105 page

    Plan C - RM25 Modal Permulaan
    1) Dapat 1 simkad nombor pilihan frenz termasuk postage
    2) Dapat Web Autodownline potensi pendapatan bonus matrix affiliate 5 x 5 = RM7800 (duit extra)
    3) Dapat Webpage Replika Promosi online bersama Team
    4) Free ebook copywriting marketing di whatapp 105 page

    Plan D - RM230 Modal Pengedar dan Stokis
    1) Upgrade Area Manager dapat 21 simkad no pilihan termasuk postage
    2) Dapat Web Autodownline potensi pendapatan bonus matrix affiliate 5 x 5 = RM7800 (duit extra)
    3) Dapat Webpage Replika Promosi online bersama Team
    4) Free ebook copywriting marketing di whatapp 105 page

    Hubungi nombor yg tertera untuk mendapatkan senarai nombor sediaada dan maklumat lanjut
    whatapp/sms/call 01138316345
    Frenz Mobile Team Bisnes
    Sedia Bekerjasama Dengan Anda  
  34. Kairez - Wed 22/Mar/2017, 2:10pm
    puan kalau berminat boleh la ambik ngan saya cookies. jual untuk raya bleh. jual hari biasa pun boleh. jd agen untung lbh kurang rm5 sebekas. kalau borong rm10 sebekas. in shaa allah sedap dan x mengecewakan. homemade. wasap saya kalau berminat. 011-32686042.  
  35. Ziemitrade - Wed 22/Mar/2017, 4:28pm
    building future business  
  36. Khalifahmixedfruits - Wed 22/Mar/2017, 4:34pm
    Assalamualaikum Tuan/Puan.

    SPECIAL AGEN KHALIFAH MIXEDFRUITS
    =============================

    Open Agen dan dropship 50 orang Terawal Join Family Biz Khalifah Mixed Fruits untuk bina income Secara part-time atau full-time dengan consistent untuk Menambah sumber pendapatan anda hari ini.

    Pakej Mampu Milik Biz
    Khalifah Mixed Fruits
    ada 3 pakej :
    =========
    1) 20 botol mixed fruits = RM160
    FREE Postage Nationwide

    2) 🔥 50 botol mixed fruits = RM390
    FREE T-Shirt Khalifah Mixed Fruits
    FREE Postage Nationwide

    3) 🔥 100 botol mixed fruits = RM790
    FREE T-Shirt Khalifah Mixed Fruits
    FREE Postage Nationwide
    FREE Bunting/Banner
    FREE basic facebook page tutorial

    Follow rapat- rapat yg nak dapat income gila-gila.

    💥Sila WhatsApp ke 0123141884 SEGERA !!
    💥Sila WhatsApp ke 0123141884 SEGERA !!
    💥Sila WhatsApp ke 0123141884 SEGERA !!

    Rezeki Tak pernah Salah alamat
    =========================
    Mungkin ini Rezeki Allah nk dikongsikan dgn anda dengan orang-orang yg ingin keluar Dari kesempitan hidup tambah sumber pendapatan keluarga.  
  37. Abemat 12 - Thu 23/Mar/2017, 2:22am
    Bisnes printing semakin berkembang pesat sekarang xkira yg online mahupun offline..masalah utk bisnes printing sekarang adalah pembekal material..jum jd pembekal material bersama kami..berminat boleh terus wassap kami

    016 616 8970  
  38. Gmc 2 - Thu 23/Mar/2017, 10:09pm
    https://www.gmcperkhidmatan.com/awet/

    Business repair buku lama / 0342885019  
  39. Naz 48 - Fri 24/Mar/2017, 12:24am
    PELUANG JADI USAHAWAN SPA & BEAUTY
    INCOME 10K KE 20K SEBULAN
    MODAL RM 599 JE
    CALL NAZZ 017 259 5991  
  40. Piqiee - Mon 27/Mar/2017, 4:28am
    Ada RM10? Bak sini kita jana sama2...  
  41. Nursyamira 3 - Mon 27/Mar/2017, 9:03pm
    Bisnes makanan frozen terkini. Perniagaan e franchise unclezam frozen food. sila klik link jomorder2u.unclezamfrozen.com..atau wasup saya 012-7566030  
  42. Haminah - Tue 28/Mar/2017, 9:37am
    pls..cll 017-3500823.
    Mencari pengurus n pekerja.  
  43. Vending Pro - Wed 29/Mar/2017, 1:00am
    Bisnes Vending Machine minat?

    Snack Beverage Combo Vending Machine

    (snacks,drinks,mobile accessories,books,gift,fruits,vegetables, and etc)

    x perlu pekerja
    x perlu marketing
    x perlu sewa ofis/kedai
    x perlu luang masa lama

    √ modal dan risiko rendah
    √ roi cepat
    √ overhead rendah
    √ profit margin tinggi
    √ daily cash business

    Info lebih lanjut whatsapp : 017-363 8454  
  44. Wan 1852 - Thu 30/Mar/2017, 10:58am
    Side income klik link ni SEKARANG!

    http://bit.ly/gajistiapbulan  
  45. Sara Yna - Thu 30/Mar/2017, 3:43pm
    Assalammualaikum dan selamat sejahtera kepada semua pembaca..

    Adakah anda seorang yang berminat menjana pendapatan?

    Anda perlu buat side income bagi menampung perbelanjaan harian dan masih boleh menyimpan/saving?

    Anda pernah dengar bisnes kereta sewa,tapi anda tidak tahu caranya?

    Ya,kami Edora car rental ada jawapannya.Cabang perniagaan kami adalah untuk membantu sesiapa yang berminat dan mempunyai azam yang tinggi untuk berjaya.

    Jika anda seorang yang malas dan hanya tunggu duit datang bergolek ,maaf kami tidak dapat bantu.
    Ideanya begini,kita ada kereta dan kenapa tidak kita gandakan pendapatan hanya dengan kereta,lepas ansuran bulanan dan dapat menyimpan untuk masa akan datang.Bukan senang nak menyimpan duit sekarang walau rm100 sebulan.tanpa side income memang tak dapat lah.

    Kepada anda yang tidak mempunyai kereta kami boleh uruskan kereta untuk anda .Setiap hari kami menerima ratusan panggilan/whatsapp yang bertanya di dalam whatsapp/call apa untungnya pajak dengan syarikat kami?

    –> Prospects/clients kami adalah dari kalangan yang dijamin berkualiti dan mempunyai rekod pembayaran yang cantik

    –> Kontrak perjanjian pajakan mati setem disediakan

    –> Kebanyakan Clients kami adalah tetap,bermakna mereka semua mempunyai kontrak sewaan setahun hingga ke lima tahun.Kami bukan tangkap muat dalam memilih client kami,segala butir butir clients kami adalah lengkap.

    –>Anda boleh mandapat pasif income yang stabil setiap bulan sehingga rm1500 untuk kereta yang terpilih.Margin keuntungan setiap kereta yang dipajak adalah berlainan.

    –>Kami mempunyai kepakaran dalam menjaga keselamatan kereta anda untuk track dimana kereta anda berada.

    –>Semua kereta adalah di bawah sepenuhnya dalam perhatian pihak syarikat.Kami tidak mempunyai agent seperti sebelum ini.

    –>Kami akan memastikan kereta anda di dalam keadaan baik selepas kontrak pajakan tamat.Kebiasaannya kami akan service kereta dahulu sebelum kami memulangkan kereta anda.

    –>Satu lagi kami menawarkan kereta baru untuk join bussiness kami.Nak tau caranya boleh segera hubungi kami ya.

    –>Kami juga akan membantu anda mereka yang ingin memulakan perniagaan dalam kereta sewa dan pajakan ini.Ada beberapa bekas agent kami yang berjaya dalam bidang ini.Malah kami bersaing secara ”sihat”dalam memberikan perkhidmatan dan menawarkan return yang setara dengan nilai pajakan. Kami tidak mengenakan charge untuk ilmu yang kami berikan.Runding cara secara perseorangan menjadi keutamaan kami.

    –>Mesti anda tertanya kemana pergi kereta kereta yang banyak ini?Sebenarnya kami sudah lama menguruskn perniagaan kereta sewa ni,lebih 12 tahun.

    –>Target market kami ialah expat(foreigners yang bekerja di malaysia ,mereka ini terlibat dalam proffesional workers seperti,Doktor,engineer,IT dan lain-lain.Selain itu juga,client kami adalah dari kalangan pelajar dari luar negara.InshaAllah kita akan berurusan dalam jangka masa yang panjang.

    –>Jenis kereta yang kami perlukan ialah dari tahun 2016.Jika tahun kurang dari itu kami akan pertimbangkan juga

    –Honda Civic
    –Honda CRV
    –Honda HRV
    –Hyundai Elantra
    –Honda City
    –Toyota Corolla Altis
    –Toyota Camry

    –>Kami kini menerokai market baru.Sekarang kami amat mengalu alukan pajakan kereta mewah cc2.0 ke atas
    seperti,BMW,Mazda,Vellfire,Audi,Porche,Lamborghini,Ferrari/merc dan lain lain akan dipertimbangkan.

    Hubungi SARA whatsapp shj 0132209967  
  46. Haslizahamry - Fri 31/Mar/2017, 1:04am
    sy mencari tapak bazar ramadhan untuk kongsi jual popia sira berlada,nasi kerabu area bayan lepas/ bayan baru
    sekira nye tuan puan berminat blh call@wsapp sy 0195081495  
  47. Kedai Percetakan Ezi - Fri 31/Mar/2017, 7:01pm
    Tambah pendapatan sebagai Agen Sampul Duit Raya 2017.

    Untung LUMAYAN.
    Yang penting rajin kerja.

    Permintaan hangat untuk produk ini di musim raya.
    No MLM, Direct Selling,etc.
    Buat kerja, Allah bagi rezeki.
    hehe

    Whatsapp sis di 017 339 5069  
  48. Patricia Muiz - Sat 1/Apr/2017, 12:36am
    Hi kawan kawan...
    Assalamualaikum...
    Salam bahagia & Salam Sejatera...

    Adakah anda berminat untuk melancong dalam dan luar negeri??
    Inilah masanya...
    Hanya dengan pembayaran *Rm 200* (Tiada kos tambahan) dan kenalkan 3 orang kawan untuk ikut bersama anda.

    Anda layak bercuti di
    1) *Pulau Pangkor* (4 hari 2 malam)
    2) *Danok, Hatnyai, Songkhla dan Krabi* (5 hari 3 malam)
    3) *Langkawi* (4hari 3malam)
    4) *Medan & Lake Toba Indonesia* (4hari 3malam).
    5) *Gold Coast & Sydney Australia*. (9hari 8malam)
    6)dan lebih 25 tempat menarik menanti anda. *Termasuk UMRAH*

    *Pakej Penuh@FULLBOARD*
    *Semua perbelanjaan di tanggung oleh Jom Travel 200*.

    Call @ whatsapp
    ---> Patricia 01133300828  
  49. Melvin Rubin - Mon 3/Apr/2017, 3:33pm
    j1m531

    salam sejahtera rakan-rakan semua..
    disini saya nak kongsikan bagaimana anda boleh dapat duit dengan mudah setiap bulan..

    kepada yang serius nak duit lebih, saya sarankan anda daftar dengan segera, bukan money game dan bukan skim cepat kaya... untuk maklumat lanjut sila daftar disini:-

    http://bit.ly/2os5mZK

    saya jamin anda pasti terkejut melihat hasilnya nanti.  
  50. Mohamad Fuad - Mon 3/Apr/2017, 3:46pm
    Berminat untuk menjual perfume?
    Boleh contact saya 0174027623
    Modal rendah, untung 1X ganda harga modal  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 58 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.