Saya Berminat Berniaga Dengan Modal Rendah RM500 - Tahun 2017
No Owner - Mon 9/Jan/2017 8:13am [Last Comment]
Salam semua warga majalah.com....

saya minat berniaga... bleh bg pendapat dan juga idea dgn modal sebanyak RM500 bisnes apa yg sy boleh buat?

Niche: Ingin Berniaga
Shopping di Majalah.com!
Portal jualan 'Dari Peniaga Malaysia untuk Rakyat Malaysia'

Innovative and Creative in Dealing With Business Disruption
Invitation to JPMI International Exhibition 2017
10-12 Dec 2017 in Bali Indonesia
     
  1. Nasrul 68 - Thu 12/Jan/2017, 8:53pm
    kepada kawan-kawan yang nak buat produk jenama sendiri. meh pm abam 01111266082
    produk yang abam offer
    pomade
    perfume
    solid perfume
    hijab spray
    sabun  
  2. Maslinah Binti Mohamad - Thu 12/Jan/2017, 10:53pm
    Jika berminat mnjual produk keperluan diri, penjagaan kesihatan diri, mandian, kecantikkan, wangian

    Terus wssap
    #013-694 9306  
  3. Dashima 2 - Mon 16/Jan/2017, 12:49pm
    Peluang niaga anak patung pokemon/ ikan patin/ talapia sungai Pahang.
    Whatsap 0193009647 yq  
  4. Mohdbiz - Mon 16/Jan/2017, 1:07pm
    Klau modal RM500,cubalah berniaga jam tangan.kawan sy pun mula berniaga dengan modal RM300 je.dia usahakan gi ambil barang sendiri di KL.tapi dia berniaga jam di sekitar pasar malam di kuantan.tengok dia,alhamdullilah.berkat..  
  5. Razizul 2 - Mon 16/Jan/2017, 1:57pm
    Berminat dengan produk bayi?. Kami menjual balm herb jenama beeleaves. Hanya perlu bermodalkan RM110 anda layak menjadi agent kami. Boleh google beeleaves herb balm untuk maklumat lanjut.

    whatsap 0192068700  
  6. Rohaizal Ridzuan - Mon 16/Jan/2017, 10:35pm
    Meh meniaga simkad Tronexus, modal cuma RM29. Buat sekali untung berkali-kali, selagi orang topup guna.
    Watsap 011 10771672  
  7. Mira Umairah - Tue 17/Jan/2017, 9:14pm
    Salam,

    Saya ada membekalkan produk OEM, produk ready made dari kilang bertaraf GMP, menjual bahan asas kosmetik seperti sabun, minyak wangi, pomade stronghold, skincarw, dried flower/fruit, vitamin kecantikan dan kesihatan. Serta banyak lagi!.

    Kelebihan berurusan dgn kami adalah kami mengikut bajet anda dan MOQ yg rendah! Serendah RMM100 pun ada.

    Sila WhatsApp 01127361220 Umairah.
    instagram #supplierskincaretermurah
    ♡JENAMAKAN PRODUK ANDA♡  
  8. Zohir 3 - Fri 20/Jan/2017, 12:03am
    Assalam jika benar minat bisnes syarikat saya menawarkan biz dalam industri Affiliate Marketing

    Barokah Nubuwwah Enterprise 016-2811038  
  9. Lemang Moden Abah - Fri 20/Jan/2017, 1:06am
    dik,dgn RM500 tu ade baiknye adik try buat online income..online income ni modal serendah USD10 dah boleh mula menjana pendapatan..boleh pulak buat d rumah atau d mane saje..flexible n sgt luas pilihan..berjuta2 platform available n sentiase berkembang..try search pasal crptocurrency mcm bitcoins etc..
    kami aktif n buat full time online bisnes..kalau adik minat boleh email for more info..
    yamada21112@gmail.com

    utk permulaan,adik boleh try guna app ni..free je n terus dibayar..same mc wasap tapi anda dibayar utk setiap perkara yg anda lakukan di sini..klik

    https://www.wowapp.com/w/yamadasan/Yamada-San

    Good luck..  
  10. Tiey 12 - Thu 26/Jan/2017, 3:31am
    Modal rm500 encik boleh join kelas pemasangan railing/rod langsir. Kemudian dah blh buat untuk rumah customer. Kena usaha sikt la cari customers. Just my cent :)

    Maaf encik tumpang iklan jap ye..
    Saya masih menerima tempahan langsir raya, pattern design terkini. Juga menerima pemasangan railing langsir.
    Berminat utk tempahan whatsapp 0165677784 utk details :)  
  11. Fadzmi - Wed 1/Feb/2017, 12:42pm
    https://fbsmy.com/?ppu=1715713
    Open link ini. pasti dapat menjana sekurang2nya pendapatan usd1000 (rm4700) sebulan  
  12. Ellipses - Thu 9/Feb/2017, 10:34pm
    kalau nak berniaga tanpa modal buat dropship.

    kalau nak jadi ejen kami,modal bawah rm500 saja.

    Produk apa tu?

    Ellipses Slimming & Body Shape Serum

    Lulus KKM
    Pakejing Premium Bertaraf Antarabangsa
    Mudah nak Jual

    Jika berminat nak buat duit dengan kami boleh hantarkan emel ke

    beauty.ellipses@gmail.com  
  13. Zara Zulaikha 2 - Tue 14/Feb/2017, 11:04pm
    Boleh buat bisnes unit trust..training a-z di ajar..company no 1 dlm malaysia..sgt senang dan sgt best..boleh pm 018-2203235  
  14. Kf1610 - Mon 20/Feb/2017, 4:11pm
    Peluang Terbuka kepada semua utk jana pendapatan sampingan tak kira umur anda mahupun kerjaya anda sekarang, student? pencen? penjawat awam? swasta? atau belum mendapat pekerjaan.


    1) Peluang ini dibuka oleh company yg telah lama bertapak di DUNIA sejak tahun 1978 & diiktiraf oleh 158 buah NEGARA.

    2) Syarikat sangat KUKUH dari segi ekonominya dimana selama lebih 30 TAHUN bertapak di dunia tetapi masih gah walaupun sudah melalui KRISIS EKONOMI dunia yang teruk

    3) company yang berasaskan ALOE VERA & hasil perternakan MADU ( product ada kelulusan KKM, HALAL, TM & organisasi dunia)

    4) merupakan PENGELUAR & PEMBEKAL ALOE 92.5% aloe vera DUNIA, PENTERNAK lebah terbesar dunia

    5) HARGA nya mampu milik kerana TIDAK menggunakan ORG TENGAH.

    6) UNTUNG runcit 15-35%

    7) pelbagai INSENTIF ditawarkan

    8) pakej PELANCONGAN ke LUAR NEGARA diberi PERCUMA

    ** Kami ada TEAM utk mengajar anda & membimbing anda peroleh income. Jadi tak perlu risau jika anda tiada skill utk urusan jual beli.

    ** Utk details boleh hubungi 011-21355100
    http://kfforeverlp.simplesite.com/  
  15. Sidek Hj Yacob - Tue 21/Feb/2017, 1:14pm
    Roti planta rangup cme
    Keuntungan 25% -40%
    Bil to bil pada yg layak
    Wassap 011 5504 2807
    Terima kasih  
  16. Biskut Gery Cheese Pasir Gudang - Mon 27/Feb/2017, 5:48pm
    boleh jual biskut gery secara kecil2an /runcit kat kawan2, jiran2. stok sy ada banyak, whatsapp 0178290304.  
  17. Farizal 16 - Mon 27/Feb/2017, 10:59pm
    Berminat niaga tudung budak comel..
    Dr umur 6bln hingga 12tahun
    Whtspp 0199397360  
  18. Muhammad Naim Bin Zamri - Tue 28/Feb/2017, 5:52pm
    Modal awal = rm400 (20pcs) tudung
    Modal awal = rm100 (20pcs) inner

    Klo awak jual tudung. Awak byr rm400. Saya akan bg 20pcs kotak tudung siap dlm plastic skali ngan inner. N ade harga rm25. So awak ada untung rm5 untuk 1pcs.

    Kalau awak nak jual inner. Awak byr rm100. Saya akan bg awak inner 20pcs. So rm5.00 untuk 1pcs. Market inner skrang around rm8-rm15.

    Jika awak berminat boleh ws saya 011-23446277 (naim)

    Ingin melihat business saya. Di instagram @by.cheskka 😀😀  
  19. Loe - Sat 4/Mar/2017, 8:04am
    wassap saya 0139384841  
  20. Siti Aishah 70 - Fri 10/Mar/2017, 9:02am
    Whtsapp sy..0102894364..buat duit..buat skim cpt kaya..  
  21. Oldskoolsengkuangcalit - Sat 11/Mar/2017, 8:06am
    Niaga oldskool sengkuang calit asli jer

    Modal RM350 jer

    010-3887388  
  22. Zairulazmi 2 - Tue 14/Mar/2017, 4:30pm
    Berminat meniaga produk kecantikan dengan modal bawah RM400. Whatsapp +60122263450.  
  23. Ahmad 1160 - Wed 22/Mar/2017, 5:01am
    Simpan dalam tabung haji.  
  24. Abemat 12 - Thu 23/Mar/2017, 3:08am
    Buat bisnes printing..xperlu modal yg besar..  
  25. Darkriez - Tue 11/Apr/2017, 1:43am
    ni dah meniaga ke belom??  
  26. Zita Hamzah - Sat 20/May/2017, 6:38pm
    Boleh join kami bisnes tudung. Modal rendah. Wassap 011-16274928  
  27. Inderanik9 - Sun 11/Jun/2017, 1:02pm
    Special bisnes. Jika berminat sila whatsapp saya 0179413274 untuk penerangan lanjut  
  28. Muhammad Ameen Bin Atan - Mon 3/Jul/2017, 3:43pm
    nak cari yg tgh trending skrg ni?
    jom sama2 kita jual Juice ORIGINA
    serius tgh trending la ni..lagi2 TAMAR Milk kami..
    whatsapp je saya untuk info lanjut..0127564697
    atau usha2 dulu kat web http://origina2u.com/  
  29. Ziendegi Perfume 2 - Thu 13/Jul/2017, 3:50am
    buat perfume..modal RM20 pn kita tlg bantu..whatsapp 0192023934  
  30. Usry - Wed 9/Aug/2017, 7:21am
    boleh pelajari tips dan strategi perniagaan secara percuma di blog saya.

    http://usryabdullah.blogspot.my/2017/08/lima-kesilapan-yang-biasa-dilakukan.html  
  31. Nurul Fatin Adiana - Sat 19/Aug/2017, 7:07am
    Salam, berminat untuk mulakan bisnes Spa tanpa Kedai. Tunjuk ajar A to Z diberikan 0137131476  
  32. Gmc 2 - Tue 26/Sep/2017, 7:57pm
    NAK jana pendapatan dalam BIDANG JAHITAN???? JANGAN LEPASKAN PELUANG
    Daftar dengan kami - tempat terhad / setiap pendaftaran dapat TSHIRT PERCUMA
    0342885019  
  33. Fazil 30 - Wed 4/Oct/2017, 1:55am
    sy ada menjual dapur guna gas rm100 ja call 01112547988 tuk guna arang dah  
Page 1   (Total 33 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Shopping with Majalah.com Merchants

Olive House' Extra Virgin Olive Oil (Pati Minyak Zaitun) [250ml]
Price: RM 49.90
Meja Taman Dari Kayu Meranti Seperti Didalam Gambar.
Price: RM 900.00
4-Drawer Filing Cabinet (Kabinet Besi)
Price: RM 420.00
Mini Office - Bilik Pejabat Lengkap
Price: RM 750.00
Sabun Mandian Herba Alhaura Beauty
Price: RM 35.00
FurWax - Cabut Bulu Tanpa Strip Viral
Price: RM 30.00
Caliph Kids Expert
Price: RM 60.00
SUSU KAMBING ASLI TOK' ALI 550G
Price: RM 43.00
Ricoh Recondition Mpc3000
Price: RM 1800.00
Kurung Adha
Price: RM 149.00
Migragone Gel Pads 6's
Price: RM 18.90
Forever Artic Sea
Price: RM 112.00
Thelly's Tulip Cotton - Red
Price: RM 150.00
Design Logo Berkualiti Khusus untuk Perniagaan (Branding)
Price: RM 500.00
Ezygo Penampal Tayar Bocor
Price: RM 39.00