Rawatan Alternatif dan Kursus Tenaga Dalaman, Kesugihan Alami Menjana Kekayaan Serta Kejayaan. Insyallah
Super Grandmaster Sg Petani - Sat 23/Jun/2018 11:36am
ASSALAMUALAIKUM

Di sini kami menyediakan kursus

ILMU TENAGA DALAM sudah begitu popular dikalangan penggemar ilmu-ilmu metafizik dan kebatinan. Ia dipanggil dengan pelbagai istilah.. chi. qi. prana. kundalini dan sebagainya.

TENAGA DALAM bukanlah suatu ilmu mistik tetapi ia adalah suatu bidang ilmu yang boleh dibuktikan secara ilmiah.. yang mana ia adalah suatu bidang yang membahaskan tentang kewujudan cas-cas biomagnetik dan medan magnet tubuh badan (aura) beserta peranannya dalam menangani pelbagai permasalahan dalaman dan luaran dalam kehidupan. Ia adalah keupayaan sebenar seseorang manusia yang dikurniakan oleh Allah s. w. t.

Namun ia tidak dapat digunakan dengan sepenuhnya sekiranya tidak mengetahui bagaimanakah caranya untuk membangkitkan kekuatan dan keupayaan tersebut. Ia boleh dibangkitkan dengan pelbagai kaedah termasuklah amalan-amalan ritual tertentu seperti meditasi dan senam pernafasan. Dengan itu maka akan bangkit dan terjanalah suatu tenaga yang luar biasa beserta dengan pengaktifan keupayaan minda separa sedar yang punyai kelebihan yang pelbagai. Dapatkan bimbingan sepenuhnya dari Pengijazah yang Bertauliah.

Ketahui Rahsia Tenaga Dalam Diri Anda Dengan Mempelajari Senam Pernafasan Biomagnetik. Sistem tercepat dan termurah. Hanya mengambil masa 15 minit sahaja. Untuk Jarak Jauh dan Dekat. Anda boleh merasai sendiri getaran dan gerakan tenaga ini. Pelbagai Manfaat Dalam Kehidupan Untuk mendekatkan diri kepada Tuhan.

Penyembuhan pelbagai jenis penyakit. pelarisan. pengasihan, kewibawaan, kerezekian, awet muda, anti sihir, anti-senjata tajam. pendinding. beladiri, pancaindera ke6, terawangan, meraga sukma. dll. Tiada kaitan dengan Jin. Syaitan. Khodam ataupun amalan syirik. Tiada amalan berat atau pantang larang. Untuk semua bangsa dan jantina. Kekal sampai bila-bila. Ramai yang telah mempelajarinya dari Semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak, Singapura, Brunei dan Indonesia

Hubungi terus atau smskan nama dan alamat lengkap anda. Untuk kursus jarak dekat. call dulu sebelum datang.

Untuk sukses. Sila ikuti langkah berikut :-
* Ikhlaskan hati untuk mempelajari ilmu ini.
* Berdoa kepada Allah bahawa anda benar-benar ingin mempelajari ilmu Senam Pernafasan BioMagnetik ini.
* Tekun Berlatih.
* Tidak mudah putus asa
* Sabar.
* Tidak terburu-buru melihat hasilnya
&
* Berfikiran Positif

Tahap Dasar-

Dpt 2 buah buku panduan. ijazah khusus. minyak berenergi positif.. bimbingan sepenuhnya diberikan. Bonus
:-Ilmu Teknik Rahsia Minda. Diantara ilmu yang terdapat di peringkat ini adalah seperti berikut :-01-Aplikasi Tenaga Dalam.
02-Beladiri Gerak Ilham.03-Meraga Sukma.04-Ilmu terawangan 05-
Ilmu Pengisian 06-Ilmu Deteksi

Keilmuan Aji Rajah Kala Cakra -

Berfungsi menterbalikkan segala perbuatan jahat musuh nyata dan ghoib. Yang berniat jahat menjadi baik. Yang tidak suka menjadi suka. Yang benci menjadi sayang. Yang tidak memberi makan lalu memberi makan. Yang tidak mahu menjadi mahu sesuai untuk mereka yang berniaga. Dapat melihat warna-warna aura disekeliling, benteng ghoib/anti sihir yang ampuh. mendapat ilham ketika menghadapi kesulitan. pencuri lari lintang pukang dan banyak lagi kelebihan lain. Dikatakan Raja Jin pun takut dengan ilmu ini. Latihan mudah. Tiada kaitan dengan jin, syaitan ataupun amalan syirik. Kekal sampai bila-bila.

Ilmu Kesugihan Alami - Khusus Untuk Kerezekian -

InsyaAllah mendatangkan pelbagai rezeki dari sumber yang tidak terduga. Tawaran pelbagai jenis urusniaga yang menguntungkan. Menang pertandingan. Peluang pekerjaan yang diidamkan dan lain-lain. Semuanya bagaikan durian runtuh. Ia adalah ilmu yang dapat dibuktikan oleh anda.!!. Tiada kaitan dengan Khodam, Jin atau Syaitan. Tiada unsur unsur syirik. Malah ia meningkatkan lagi ketaqwaan kepada Allah s. w. t. Anda akan diberi doa Mudah dan Ringkas yang perlu diamalkan hanya beberapa minit tidak perlu dihafal. InsyaAllah DiJamin Berhasil. Sekiranya setelah 90 hari tidak menampakkan sebarang hasil boleh menuntut maharnya kembali dalam tempoh 30 hari setelah 90 hari mengamalkan ilmu ini. Berminat masukkan mahar ke akaun saya kemudian smskan nama anda, nama ibu, tarikh lahir serta alamat lengkap. Dengan izin Allah s. w. t dalam masa kurang dari 90 hari anda akan mengalami perubahan hidup anda.!!

PERUNDING PERUBATAN ALTERNATIF

bukannya dukun atau bomoh. sekadar ingin membantu sesama insan Jangan biarkan diri anda menderita.. Berikhtiarlah mencari penawar Setiap penyakit ada ubatnya kecuali mati
Rawatan Alternatif yang disediakan

Gangguan Makhluk Halus, Gangguan Saka. Santau. Gangguan Perasaan. Kerasukan. Terkena Sihir. Ilmu Hitam. Terkena Minyak Guna-Guna. Anak Sering Menangis Malam. Migrain. Batu Karang. Pendinding. Mandi Bunga utk Aura Diri. Buang Energi Negatif. Pelarisan. Pengasihan.. Pagar Ghoib untuk Rumah. Kedai. Kilang. dll.
Kos Rawatan :Ikhlas Hati.

Yang tidak berkemampuan :-Percuma.
Barang bawa sendiri.
Waktu Rawatan :

Bandar Perdana. Sungai Petani Kedah
Call dulu sebelum datang :
Hubungi terus whtsApp / telegram : +6011-3269 44 43

terima kasih

Niche: Rawatan Alternatif | Kursus Dan Seminar
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.