Promosi Homestay KL Terhangat Ramadhan! (3min ke Ikea Cheras/Mytown/S. Velocity & 1km ke KLCC)
Shamu33200029 Gmail Com - Sat 19/May/2018 11:33am
Raya dah dekat sangat dah bohh!
Shopping mall sekitar Kuala Lumpur ni semakin bersepah buat sale gila-gila punya. Bukan setakat Kuala Lumpur, GPO di Genting Highland pun toksah cakap. Mari bawa se family singgah homestay semalaman cari barang raya kat sekitar Kuala Lumpur ke GPO tengah buat sale gila-gila Ramadhan ni boh!

KENAPA HOMESTAY KAMI ANDA PERLU PILIH??
- Khas untuk family budget saving
- Harga dah tentu-tentu murah gila
- Rumah selesa sangat dahh!
- Mak ayah boleh dating puas2 sebab kita sediakan PS3 untuk anak2 main sampai lebam
- Takut panas ke ? Kita ada aircond la bohh sejuk macam kat Alaska
- Wifi dah tentu2 ada!
- Malam penat2 jom layan NETFLIX free je HD lagi!
- Malas nak keluar beli makanan? Homestay boleh masak la kak!
- Kereta baru beli takut nak parking merata? Kita dah sediakan parking depan lif dah.
- Sesak ke jalan kat sini? Tak sesak pun! ni ala2 beverly hills California . Jalan leh pejam mata
- Takut kes rompak? Relaks bohh , kita ada access card. Ironman jadian pun takleh masuk
- Teres ke Condo? Condo ada swimming pool! ada gym! ada mini market!
- Nak duduk lama tapi tak nak bawa banyak baju.. Jangan sedih kak , mesin basuh ada ni haa
- Keselamatan acaner? Berpuluh security guard kat Homestay ni sampai taktahu yang mana satu guard dah.CCTV pun ada backup!
- Risau banyak Nigga atau Shah Rukh khan punya jiran ke ?? no laa.. jiran kita local
- Rumah lengkap dah dengan keperluan asas nak mandi ke masak ke ikut la jangan sampai meletop sudah. Amacam??

NAK PIKIR LAGI??
- Toksah mikir lagi la.. nak murah , nak selamat, nak selesa , nak dekat kl ,nak sabun mandi , nak wifi , nak aircond meh sini cer terai duduk mesti tak mau balik rumah dah.

BAGI DETAIL SIKIT.
Homestay Kuala Lumpur Bamvilla .
2 bilik tidur
2 bilik air
Dapur
Mesin Basuh
Ruang Tamu
Balcony
Wifi / Netflix / Ps3
Ruang parking
Security 24/7
Swimming pool
Mini market
Gym
Dobi
Taman mainan

HARGA MANA??
- Contact / Whatsapp kita dulu deh?

NAK TAHU LEBIH NAK TENGOK MANA??
(Follow , Like & SHARE )
Facebook : Homestay Kuala Lumpur Bamvilla
Instagram : @homestaykualalumpurbamvilla
Website : www.homestaykualalumpurbamvilla.com
Contact/Whatsapp : +60162170365 ( Bong Din )

Niche: Hotel Resort Homestay
Video: Pinjaman Berlesen Kuala Lumpur

Top Pioneer Capital Sdn Bhd menawarkan pinjaman dengan kadar faedah 1.5% mengikut akta yang telah ditetapkan. Datanglah untuk mendapatkan khidmat nasihat secara percuma.
     
  1. Loan Fatiha - Sat 19/May/2018, 12:36pm
    Hye semua warga facebook!!
    Bulan puasa sudah tiba..anda semua mesti ingin buat persiapan raya awal tapi anda mengalami masalah kewangan?
    Ingin mencari cash dengan segera?
    Saya sedia membantu anda!!
    Dokumen yang ringkas!!
    Proses selama 30minit!!
    Ingin tahu lebih jelas jom wassap/call saya:
    www.wasap.my/60178855218
    www.wasap.my/60178855218
    Kami cuba submit dulu,jika tiada masalah kita boleh jumpa untuk bincang dan sign aggrement,jika tidak berminat kami tak paksa..😊😊  
  2. Mohammad Akmal 4 - Tue 22/May/2018, 5:32pm
    Raya raya raya. Eh belum lagi. Masih ada masa lagi nak servis aircond untuk keselesaan raya nanti. Anda akan jimat kos penyelenggaraan aircond. Dan yang paling best boleh jimat elektrik tau. WAFI TEAM sedia berkhidmat.

    Penghawa dingin & Peti Ais/Chiller Rosak?

    Aircond :-
    - Repair
    - Install
    - Service

    Peti Ais / Chiller :-
    - Servis
    - Repair

    Kami datang dan buat didepan mata anda. Seluruh kawasan lembah klang.

    Dijamin Harga yang berpatutan👍🏻

    📲Sebarang Pertanyaan/booking time Sila hubungi nombor dibawah :-

    Call/Sms/Whatsapp :-
    +60176243633 (Akmal)  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.