Pinjaman Wang Penipu
Nurul Atikah 27 - Mon 13/Mar/2017 1:08pm [Last Comment]
ada org yg menyamar konon xda bunga dlm pinjaman dan minta deposit lepastu mcm2 masalah dan minta lagi wang utk cptkan proses tapi last2 hilang nak mnta duit kena byr dia lagi tpi sya xnak dan akhirnya dia xbagi duit saya balik. berhati2 dgn yg mengaku dr pusat pinjaman dari johor credit sdn bhd dan sbg nya.

ni no org yg menipu duit saya rm1200:
019-9133658 dan rakannya 010-5758623.

xberkat hidup makan duit org. haram smpai mati. kalau kau tengah baca ni harap kau pulangkan balik duit aku.

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
Discussion Live Whatsapp Group - Majalah.com ShopCart
Anda seorang Peniaga/Usahawan Online/Agen/Supplier Dropship?
Sertai WhatsApp group kami yg aktif.
Pelancaran Shopping Cart pada 5 Julai 2017.
     
  1. Diana Swgemilang Loan 0164067720 - Mon 13/Mar/2017, 1:11pm
    kalau yg minta bayaran dulu..buat ape teruskan...
    cari lah yg xde mintak wang pendahuluan

    cuba dengan kami di sw gemilang capital
    tanpa upfront tanpa deposit tanpa caj proses
    jika memerlukan bantuan pinjaman call wasap or email
    gemilang.bangi1919@gmail.com  
  2. Ar Badut - Tue 14/Mar/2017, 8:51am
    dah berbuih mulut pesan kat bawah tu jangan bagi upfront payment... awak patut baca dulu.. kalau menyeberang jalan tak pandang kiri kanan memang kena langgar...

    Warning!
    1. NEVER give UPFRONT PAYMENT to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
    2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
    3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
    4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.  
  3. Izma 6 - Tue 14/Mar/2017, 10:04am
    Ye la kak.. Kenapa p bayaq kat depa. Rm1200 tu macam2 boleh buat.  
  4. Nurul Atikah 27 - Tue 14/Mar/2017, 1:52pm
    tu lah hmm masa terdesak xfikir panjang main redah je masa tu sbb nak pakai duit kan .  
  5. Nurul Atikah 27 - Tue 14/Mar/2017, 1:55pm
    ar badut, sbb lastyear blm ada warning kat bawah ni n masa tu 1st time nk buat pinjaman  
  6. Izma 6 - Tue 14/Mar/2017, 2:24pm
    Kesian kat akak... Nak p report sat depa kata awat hg cerdik p bagi. Jahat betul manusia macam tu. Ingat nak dapat duit senang kot. Biar tak berkat hidup  
  7. Humaira 2 - Sat 18/Mar/2017, 10:30am
    mana ada loan xde intrest.. hadehh kat situ pon dh tau x logic  
  8. Yob Yaakob - Mon 27/Mar/2017, 7:36pm
    Kalau belum apa2 lagi dah mintak bayaran dahulu makna nya penipu lah tu,senang sahaja kalau nak tau penipu ke tak,lagi satu cuba fikir mana ada loan yg xde interest????  
  9. Ahmad 1160 - Tue 28/Mar/2017, 8:40am
    https://richmondberks.com/?ref=rbd92921

    Register ikut link diatas dan complete task.
    Yang ni boleh buat secara percuma.
    Sekurangnya ada income masuk.
    Anda pasti sukakannya.  
  10. Maizan 4 - Thu 30/Mar/2017, 7:27am
    pengeluaran kwsp acc2 tanpa deposit awal... semua hanya dipotong apabila wang kwsp berjaya dikeluarkan.. boleh whatsapp 0122498595 -mei
    tidak termasuk sabah & sarawak.. tq😊  
  11. Ahmad Syukri 8 - Thu 30/Mar/2017, 8:14pm
    Memerlukan pinjaman segera sebelum awal bulan April ni,
    Saya baru bertukar kerja di tempat baru,
    Baru masuk 2 bulan,
    Gaji dapat tangan Rm 2,100 sebulan...
    Nak settlekan pinjaman lama & bayar untuk 1 pinjaman sahaja...
    Area kl.. Whatsapp saya 012 2378379  
  12. Nafisah 11 - Thu 20/Apr/2017, 5:10pm
    Assalamualaikum ... 
    Salam Sejahtera ...
    Kami syarikat pemberi pinjaman yang berdaftar dibawah Kementerian Perumahan Kerajaan Tempatan [KPKT];
    Kepada mereka yang mengalami masalah kewangan/memerlukan wang dengan segera,
    Kami menawarkan pinjaman peribadi kepada mereka yang mengalami masalah BLACKLIST,CCRIS,CTOS
    Mempunyai masalah hutang dengan pinjaman lain atau ah long. Kami juga menawarkan pakej yang MURAH dan ISTIMEWA untuk anda.

    Syarat-syarat untuk membuat pinjaman;-
    1) Bekerja tetap/lama
    2) Menetap dan bekerja di KL & Selangor
    3) Gaji masuk melalui bank
    4) Berpendapatan rm1000 keatas
    Dokumen yang diperlukan;-
    1) 3 bulan penyata gaji terbaru
    2) 3 bulan penyata bank terbaru
    3) Penyata KWSP (2 tahun)
    4) Surat pengesahan kerja
    5) Bil api/air terbaru
    Bagi mereka yang sibuk atau belum mempunyai masa untuk menghantar dokumen, boleh emailkan ...
    Email: anisatoppioneer@gmail.com
    Web: www.pinjmaanxpress.com
    Contact: 016 2184666 [ANISA]  
Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.