Personal Coaching nak Start Bisnes Car Wash 1-1 Class
Bisnescarwash Com @ Valortac Resources - Sat 18/Aug/2018 8:49am
Assalamualaikum w. b. t & Salam Sejahtera

Perniagaan Pusat Cucian Kereta atau Bisnes Car wash memang tak asing lagi dalam masyarakat kita sebagai pilihan nak tambah side income atau dilakukan secara sepenuh masa.

Tapi kebanyakan org atau pemula bisnes & perniagaan ni hanya nampak sisi yg indah2 dan bagus2 sahaja.

Walaupun ada selalu yg dan survey pada pemilik car wash sendiri pun jarang yg explain dan cerita pasal DARK SIDE bisnes carwash ni sendiri.

Takkan mereka nak reveal strategi mereka sendiri mana tau anda nak buka car wash sebelah mereka pula kan?

Kami ada memberikan kelas dan coaching 1-1 class kepada mereka yg berminat nak bermula sebagai carwashpreneur atau usahawan pusat cucian kereta ini.

Topik apa yg akan kami cover adalah
- Cara pemilihan lokasi yang strategik bagi kawasan lapang atau lot kedai

- kami Bagi anda senarai pembekal sabun dan machine yang bertauliah termasuk after sales servis mereka (selalu mereka hanya menjual dan anda terpaksa servis sendiri atau bei baru sebab tak tahu mcm mana nak repair yg rosak)

- Senarai Agent pekerja bagi pekerja tempatan dan foreigner

- SOP pengurusan perniagaan pusat cucian kereta

- SOP pemasaran atau marketing secara offline dan online

- Cara nak letak pakej dan confirm susbscription

- Senarai kontraktor yg mahir dengan pelan lantai utk Car Wash (ini penting sebab anda perlu apply lesen premis dengan majlis, jangan sampai kena renovate dua kali)

- Runner untuk permohonan lesen majlis

- sistem bayaran gaji utk pekerja

- Online FREE tools yg boleh anda gunakan bagi brand awareness bisnes car wash anda

- OK dan apa sahaja yang anda ingin tahu dan tanya boleh dibincangkan dalam sesi DUA jam ini nanti.

##Kelas ini mungkin tidak sesuai pada org2 seperti berikut
- Sudah ada lebih dari 5 cawangan car wash di seluruh negara
- Pakar perniagaan
- Pernah Menjadi Model muka hadapan majalah FORBES
- Mempunyai income 6 angka ke atas setiap bulan tanpa hutang
- Anak Jutawan

KELAS ini Sangat bernilai dimana jika anda ingin hire konsultan atau freelance utk melakukannya adalah mungkin mencecah RM2000 keatas bagi keseluruhan setup yang mana anda boleh lakukan sendiri!!! (Hanya Malas Atau Rajin Sahaja)

Oleh yang demikian kami memberikan harga RM500 SAHAJA bagi sesi 2 jam atau lebih ini sehingga anda benar2 faham dan anda juga boleh invite kami kedalam group whatsapp car wash anda nanti utk kami bantu sedikit sebanyak dalam perkembangan bisnes tuan puan.

Tawaran ini adalah terhad ya kerana Jumlah konsultan kami yang juga terhad

Boleh tingalkan nombor telefon dibawah atau email kami di - - > bisnescarwash.com@gmail.com

Niche: Kursus Personal Coaching | Bisnes Cuci Kereta | Konsultan Perniagaan
     
  1. Hairul Azhar 2 - Thu 6/Sep/2018, 8:12am
    nak dptkan info lanjut.
    0193605565  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.