Perniagaan Apa yang Boleh Buat Dengan Modal RM10k. Minta Pendapat.
Suhaimialisya - Tue 17/Jan/2017 2:11pm [Last Comment]
Salam semua.

Saya ada modal dalam RM10k.
Ingin berniaga tapi tengok survey lagi nak berniaga apa.
Yang jenis skim cepat kaya,MLM,topup,dropship,pakaian,saya xberminat.

Kalau ada,blhla share2 kat komen ataupun email direct je suhaimi4774@gmail.com

Tq alls..

Niche: Ingin Berniaga
Shopping di Majalah.com!
Portal jualan 'Dari Peniaga Malaysia untuk Rakyat Malaysia'

Innovative and Creative in Dealing With Business Disruption
Invitation to JPMI International Exhibition 2017
10-12 Dec 2017 in Bali Indonesia
     
  1. Cik Shasha 3 - Tue 17/Jan/2017, 2:12pm
    WhatsApp 016-5070779 Segera
    Shasha  
  2. Azman Nordin - Tue 17/Jan/2017, 2:24pm
    Bisnes ayam sembelih. Area kluang johor  
  3. Suhaimialisya - Tue 17/Jan/2017, 3:47pm
    Cik shasha
    Saya dah baca email saudari.maaflah saya kurang berminat.  
  4. Sara 186 - Tue 17/Jan/2017, 10:06pm
    Bole WhatsApp Saya 013-3841971...bis online  
  5. Mira Umairah - Wed 18/Jan/2017, 9:20am
    Salam sis,

    Alhamdulillah sis ada modal yang banyak. Sy Umairah dari KL pembekal produk OEM. Produk dari kilang GMP, dari dalam Malaysia ataupun luar..sehingga produk USA pun ada sy ambil seperti serum bulu mata. Saya boleh menerima order dalam kuantiti yg sedikit, xperlu 1 produk beribu.
    .
    Berminat boleh WhatsApp sy 01127361220.
    atau tgk IG sy dulu ntk teaser produk yg mgkin sis berminat.
    #supplierskincaretermurah.
    .
    *Kalau nk buat appointment, sila inform 3 hari sebelum.
    Terima kasih,  
  6. Js Wan - Wed 18/Jan/2017, 9:50am
    car wash dan western food.. tapak dah ada... di lokasi cantik... 01118889931  
  7. Lemang Moden Abah - Wed 18/Jan/2017, 10:18am
    Hanya cadangan dan pandangan saya..dlm kegawatan ekonomi dan nilai RM yg kecil skrg ni, encik berpeluang mencari alternatif simpan digital currency (cryptocurrency) mcm bitcoins yg nilai nye tgh melambong naik..byk lagi cryptocurrency lain yg encik boleh explore..dgn modal yg ade, encik boleh buat internet income gune bitcoin then boleh belanje kan utk ape saja dgn nilai USD..jadi kite belanje pun x terase nilai RM tinggi rendah..semue pakai usd..
    kalau encik berminat, boleh email kami atau wasap atau fb.
    yamada21112@gmail.com
    fb: Yamada San..

    klik:
    https://www.theadsteam.com/ref/yamada

    terima kasih..  
  8. Suhaimialisya - Wed 18/Jan/2017, 10:35am
    Tq pada yg memberi pendpat.cuma xde lg yg berkenan dihati.  
  9. Wa Collections - Wed 18/Jan/2017, 11:55am
    Boleh buat brand tudung bawal corak printed sendiri sis.. Boleh wa sy +6738661515  
  10. Suhaimialisya - Wed 18/Jan/2017, 12:32pm
    Sy lelaki.xpndai bab2 tudung ni..hihihi  
  11. Egy29 2 - Wed 18/Jan/2017, 2:20pm
    salam . zaman skg ekonomi gawat, hati2 dengan pelaburan,. better bro cri biz yg blh tahan lama serpti bdang perkhidmatan, cth, mesin air, dobi layan diri , cc . atau bidang makanan,, sbb ni melibatkan cash , sekdar beri pendapat  
  12. Suhaimialisya - Wed 18/Jan/2017, 2:39pm
    Btl jugak tu.sy cc dah ada skrg.cuma tgh mencari lg utk bt bisnes.tu yg try buka forum ni.nak tukar2 pendapat dlm ni.ada jgk yg email ajak jnis MLM,bisnes on9,tp xnk la.risiko tggi.  
  13. Humaira 2 - Wed 18/Jan/2017, 2:44pm
    business makan. Hari2 orang makan  
  14. Fadzleena 3 - Wed 18/Jan/2017, 4:56pm
    Boleh buat bisnes ayam golek tepi jalan. Orng kita ni hari2 makan ayam. Memabg x boleh lari dgn ayam. Bisnes jangka panjang.  
  15. Mim Valley - Thu 19/Jan/2017, 10:10am
    awak ni kat mana..dan nature biz apa yg awk minat..  
  16. Suhaimialisya - Thu 19/Jan/2017, 11:28am
    Sy bermnat yg jnis2 gadget.senang nk letak kt cc sy  
  17. Akram 22 - Thu 19/Jan/2017, 4:15pm
    SONY VR pengalaman baru untuk gamer di malaysia.call or whatassp sy untuk tempahan.0197079113 akram atau datang ke lokasi sy di senai johor bahru.rasa sendiri puas x puas  
  18. Suhaimialisya - Thu 19/Jan/2017, 5:37pm
    Akram 22-Sony vr tu sama dgn vr box ke  
  19. Zohir 3 - Thu 19/Jan/2017, 11:54pm
    Industri Affiliate Marketing...

    Oh minat gajet2...kalau gajet phone...ha Cantik syarikat saya Baru sign mou dgn oppo  
  20. Suhaimialisya - Fri 20/Jan/2017, 12:18am
    Ada sape2 thu x mna nak dpt kit spray chrome?
    Bukan spray chrome biasa dlm tin tu.ni spray kit yang sembur gunakan air.cuba tengok link youtube ni https://youtu.be/0OhonmW696Q

    Klau ada,blh share2  
  21. Kuih - Fri 20/Jan/2017, 1:36am
    buka ladAng tebu  
  22. Kuih - Fri 20/Jan/2017, 1:47am
    tumpang iklan ..set car wash untuk diambil alih beserta khemah boleh pasang buka. .deAl segera area banting selangor. .  
  23. Yatiza Lizawati - Fri 20/Jan/2017, 11:42am
    Suhaimi...
    Tak kenal maka tak kaya...
    Forever memang berbeza dgn syarikat MLM yg lain...graf perniagaan forever tak pernah turun walaupun negara dah 4 kali alami kejatuhan ekonomi...apa rahsianya..hanya yg dah menjadi rakan bisnes saja yg tahu apakah keistimewaan berniaga bersama di forever.
    berminat
    whatupp liza...019-2417180
    p/s:jangan terus menolak ...dengar dulu baru tahu..
    platform terbaik di dunia  
  24. Suhaimialisya - Fri 20/Jan/2017, 12:03pm
    Maaf la cik yatiza
    Klau blh sy xnk dh bercinta dgn MLM ni.
    Dh 2 kali lebur modal.btul2 hancur hatiku bila bercinta dgn MLM ni..hehehehe  
  25. Ezri 4 - Fri 20/Jan/2017, 12:40pm
    Assalamualaikum suhaimialisya..sy ade peluang utk awk kembangkn lg perniagaan awk sedia ada..nak tahu lebih lanjut..call/whtsp 0103665687..projek berkenaan retailing asean..  
  26. 3ffat - Fri 20/Jan/2017, 12:41pm
    Minta izin tumpang sekaki post tuan tanah. Sama, ada modal dalam 1k, cumanya pertama kali nak berbisnes, dulu kje gomen.
    Tolong, cadangan boleh di email pada ieshamardhiyah@gmail.com. Terima kasih  
  27. 3ffat - Fri 20/Jan/2017, 12:43pm
    *sorry, modal ada 10k  
  28. Fatinporfavor - Fri 20/Jan/2017, 4:35pm
    Boleh contact sy kalau berminat utk jadi pembekal minyak enjin kenderaan. Produk keluaran bumiputera. Whatsapp 011-27126602  
  29. Aiza Izyani Aminuddin - Sat 21/Jan/2017, 11:51pm
    Salam/hi. Encik ade cc? Nak tak klau sya bantu utk promot servis cc encik dkt online platform mcam lazada etc

    Kalau nk tahu, boleh wassap 0135117504  
  30. Suhaimialisya - Sun 22/Jan/2017, 12:14am
    Slm pd semua.
    Trm ksih pd yg beri cadangan dn yg email sy.yg mna sy xbls email tu,maafla mgkin sy krg berminat atau tgh pertimbangkn dulu bt masa ni.

    Skrg nak tnya ada x pembekal atau siapa thu kt mna blh dptkan kit spray chrome.bkn spray tin biasa tp kaedah spray chrome dgn campuran air.blh taip kt youtbe cara buat chrome dirumah.
    Atau copy link ni https://youtu.be/0OhonmW696Q
    Klau ada,blh email sy atau komen kt sini.  
  31. Suhaimialisya - Sun 22/Jan/2017, 12:34pm
    Slm semua.

    Maaflah yg mna email sy yg nk pinjam duit utk masalah itu ini,yg nk pinjam utk kembangkn bisnes,yg email ajak sruh pump modal utk bisnes.
    Sy bkn xnak tolong atau xnak join.cuma sy bkn org berduit sgt.ada pun 10k tu je.hsil saguhati dr duit pampasan kluarga yg bg.
    Yg ajk join pump bisnes pun maafla.sbb sy nk buat bisnes sendiri yg ada dpn mata sy.
    Tp trk ksih jugk yg ade email sy bg pelbagai cadangan.alhamdullilah,terbuka jgk minda utk pelbagaikn idea.trm ksih jgk utk support sy.  
  32. Nasrul 68 - Sun 22/Jan/2017, 3:16pm
    jom buat produk sendiri, tak perlu rm 10000
    bawah rm1000 pun bole dapat.
    ada pomade , perfume, solid perfume, hijab hair spray dan lain-lain lagi.
    berminat sila contact nasrul 01111266082  
  33. Mohamed Sharif - Sun 22/Jan/2017, 9:58pm
    Maaf tumpang iklan, jika anda berminat dengan
    perniagaan katering & food truck
    Nasi briyani&Nasi Ayam boleh whatssp
    011 52915553 saya sedang mencari rakan
    niaga katering,kalau boleh yang pandai
    masak nasi briyani johor.lawati fb smji catering
    &event instagram shariffmj sykt berdaftar
    dgn MOF pengalaman 17 tahun dlm bidang
    catering & event  
  34. Top88 - Tue 24/Jan/2017, 3:34pm
    Salam sejahtera, Kami adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami. Kenapa anda perlu memilih syarikat kami ???
    👉 Faedah serendah 1.5% sebulan
    👉 Tanpa penjamin dan cagaran
    👉 Pinjaman diluluskan dalam tempoh 2 jam
    👉 Pembayaran Balik yang fleksibel
    👉 Maklumat di rahsiakan
    👉 Yang bekerja dan menetap area semenanjung sahaja
    Bagi Golongan : ☑ Kakitangan Kerajaan ☑ Blacklist/CTOS/CCRIS ☑ Pekerja Swasta ☑ Perkeso ☑ Pencen Jika anda berminat
    Dokumen yang di perlukan : ✔ 3 bulan slip gaji terbaru ✔ 3 bulan penyata bank yang terkini ✔ Penyata EPF ✔ Bil Elektrik / Air yang terkini ✔ Salinan kad pengenalan
    PERKHIDMATAN KAMI ADA DI SELURUH KL , SELANGOR
    Sila hubungi atau email utk pertanyaan lanjut:
    RASHA (perunding)
    0164481174 atau rashatoppioneer@gmail.com  
  35. Suhaimialisya - Tue 24/Jan/2017, 4:08pm
    Oiiii top88 ceti haram jadah.
    Xpayahla nk penuhkn kt komen ni.  
  36. Suhaimialisya - Wed 25/Jan/2017, 6:36pm
    Slm semua.

    Trm ksih yg email pd sy.cumanya klau MLM,SKIM CEPAT KAYA,PELABURAN,sy xminat.

    Sy nk berniaga sendiri yg ada dpn mata je.  
  37. Zairulazmi 2 - Thu 26/Jan/2017, 11:44am
    Boleh whatsapp saya, 0122263450 untuk maklmat lanjut.  
  38. Suhaimialisya - Thu 26/Jan/2017, 11:59am
    Terangkn je kt sini lg senang?
    Semua org pun blh baca.mana thu org lain pun berminat  
  39. Dimil - Fri 27/Jan/2017, 3:51am
    SALAM SUHAIMIASLISYA...SY CUBA MEMBERI CADANGAN SEPERTI MANA PIHAK TUAN HENDAKI..CADANGAN SAYA TUAN MEMBELI KETE MYVI 1,5 SE DEPOSIT 2K.DAN MEMAJAKNYA KEPADA SYARIKAT SAYA..SEGALA INSTALLMENT KAMI TGGUNG..MALAH ADA IMBUHAN SETIAP BULAN.JIKA BERMINAT WASAP SY 0187817480..JIKA X BERMINAT ABAIKAN SAJA  
  40. Zam 208 - Fri 27/Jan/2017, 4:14am
    Buka seafood freshmart..modal skali..supplier & buyer ready..profit mingguan..bminat wasap 0163738313.  
  41. Suhaimialisya - Fri 27/Jan/2017, 1:12pm
    Sy lbih berminat pd gadget atau eksesori je.
    Senang nk display kt cc sy  
  42. Khairul Imran 2 - Fri 27/Jan/2017, 10:33pm
    Assalamualaikum. Tuan nak tak melabur duit tuan dekat projek projek ASEAN Young Professional Entrepreneur seperti VIPQ, property, apps development, commudity. Rate of return 5-10% monthly. Agreement dan capital protection disediakan. Whatsapp 0176300862 utk maklumat lebih lanjut  
  43. Suhaimialisya - Fri 27/Jan/2017, 10:48pm
    Maafla khairul imran 2.
    Bab melabur ni dh fobia.
    Xberani nak risikokan lg bab melabur.
    2 kali pernah melabur dan 2 kli jgkla pernah melebur  
  44. Warisanmelaka - Sun 29/Jan/2017, 6:33pm
    salam tuan. dengan modal sebanyak tu cukup untuk tuan buka bisnes iphone
    kami juga ada program team borong iphone di china
    nxt trip bulan 3
    kalau tuan nak ikut serta ke sana pun boleh tiada masaalah. untuk barang gadget pun tuan boleh dapat kan terus di sana

    boleh hubungi saya di 01111664861  
  45. Khairul Imran 2 - Sun 29/Jan/2017, 9:38pm
    Saya faham tuan. Sebab tu pelaburan minimum kita serendah 100usd saja. Investment tuan jugak di insured oleh insurance.  
  46. Suhaimialisya - Sun 29/Jan/2017, 9:57pm
    Warisanmelaka
    Iphone di china???  
  47. Suhaimialisya - Sun 29/Jan/2017, 10:01pm
    Xpelah khairul imran 2.
    Dah xnak libatkan diri lg dlm pelaburan
    Maaf ckpla,sedangkan duit dlm akaun bank hilang yg kononnya dilindungi PIDM pun blom tentu PIDM nak byar.
    Jd sy rasa bab pelaburan ni sy mmg xlah.  
  48. Farith 9 - Mon 30/Jan/2017, 2:25pm
    Bos.. Join class repair phone.. Class tu siap kenalkn dgn suplier & blajar sampai pandai.. Tools dibekalkan.. Lepas tu bole repair phone on the spot.. Klau berminat kita bole JV bos.. sy ada 10k jgk..  
  49. Warisanmelaka - Mon 30/Jan/2017, 4:26pm
    Ya Tuan Suhaimialisya. Iphone borong lubuk di china tuan. Tuan boleh whatsapp saya kalau berminat. 01111664861 irfan  
  50. Suhaimialisya - Wed 1/Feb/2017, 12:50am
    Iphone dr china ke?
    Ke iphone clone?  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 93 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Shopping with Majalah.com Merchants

Olive House' Extra Virgin Olive Oil (Pati Minyak Zaitun) [250ml]
Price: RM 49.90
Meja Taman Dari Kayu Meranti Seperti Didalam Gambar.
Price: RM 900.00
4-Drawer Filing Cabinet (Kabinet Besi)
Price: RM 420.00
Mini Office - Bilik Pejabat Lengkap
Price: RM 750.00
Sabun Mandian Herba Alhaura Beauty
Price: RM 35.00
FurWax - Cabut Bulu Tanpa Strip Viral
Price: RM 30.00
Caliph Kids Expert
Price: RM 60.00
SUSU KAMBING ASLI TOK' ALI 550G
Price: RM 43.00
Ricoh Recondition Mpc3000
Price: RM 1800.00
Kurung Adha
Price: RM 149.00
Migragone Gel Pads 6's
Price: RM 18.90
Forever Artic Sea
Price: RM 112.00
Thelly's Tulip Cotton - Red
Price: RM 150.00
Design Logo Berkualiti Khusus untuk Perniagaan (Branding)
Price: RM 500.00
Ezygo Penampal Tayar Bocor
Price: RM 39.00