Perhatian Kepada Rakan2 Trader FX
Joe 218 - Fri 15/Dec/2017 12:08pm
RAHSIA TRADING SEBENAR

Kita tidak perlu menjadi trader yang bersengkang mata memerah otak dan bertarung dengan EMOSI untuk menghasilkan profit dalam pasaran Forex. Cukup sekadar mencari beberapa orang yang pakar dalam programming SYSTEM untuk menghasilkan coding ROBOT yang berkualiti. Saya dedahkan rahsia ini kerana saya juga mahukan rakan-rakan trader saya Berjaya menghasilkan profit yang konsisten tanpa menggangu aktiviti dan pekerjaan harian anda.

Tahukah anda peratusan trader yang Berjaya dan gagal dalam industry Forex global?
BERJAYA = 5%
GAGAL = 95%

so dimanakah golongan peratusan anda?.. saya yakin golongan yang gagal itu suatu ketika pernah dan mampu menghasilkan profit namun ianya tidak KONSISTEN kerana tidak mempunyai SYSTEM yang pakar ditambah pula dengan EMOSI trading yang tidak terkawal.

Apa kelemahan trader-trader di luar sana?

❎ Tidak mempunyai SYSTEM
❎ Tidak mampu mengawal EMOSI trading
❎ Trade tanpa MONEY MANAGEMENT yang betul
❎ Suka entry position dengan LOT GAJAH (Lot Besar)
❎ Sibuk dengan tugasan harian tapi masih lagi sibuk untuk entry market
❎ Tidak dapat FOKUS pada analisa kerana terlalu banyak pair yg nk trade

Cukup-cukup lah berperang dengan permasalahan di atas dan NOW ialah turning point anda untuk merubah gaya dan performance trading anda.

Siapa yang harus trade guna EA ni?

Trader yang ingin kualiti masa yang BEBAS
Trader yang seringkali BEREMOSI ketika trading
Trader yang ingin trade dengan lebih TENANG dan SANTAI
Trader yang ingin menghasilkan PROFIT yang KONSISTEN
Trader yang BUSY dengan rutin harian atau pekerjaan sekarang
Trader yang ingin merubah dari MANUAL TRADING ke AUTO TRADING

KELEBIHAN TRADE GUNA ROBOT INI
➡️ Menjana profit yang konsisten
➡️ Risk Management yang sangat terkawal
➡️ Trading harian menjadi lebih TENANG dan SANTAI
➡️ Bole trade dimana-mana tanpa perlu monitor graf 24 jam
➡️ Sytem Trading EA akan menjana PROFIT walaupun anda sedang TIDUR
➡️ System yang pakar sudah bekerja untuk kita
➡️ Emosi trading anda sudah di serahkan kepada system yang pakar
➡️ System yang sudah teruji hasil dan prestasinya

Insya ALLAH saya doakan dengan EA ini anda mampu buat Withdrawal jika sebelum ini asyik mendepo jer.

📞Call/SMS/WhatsApp >
Atau miscall jer
012-2073962 JOE
***************
Tiada bayaran Dan tidak perlu daftar link... hanya copytrade modal 150usd minimum

Niche: Forex Malaysia | Diskusi Bisnes
Lawati Youtube Channel Krew Majalah.com. Fokus saluran video ini adalah untuk memaparkan idea-idea perniagaan jangka panjang yang boleh anda mulakan!

Terbaru 16 Jan 2018: Warung Bunian di Putrajaya - Mengapa Sentiasa Penuh Dengan Pelanggan?
     
  1. Joe 218 - Fri 15/Dec/2017, 3:38pm
    tinggalkan no pon anda atau miscall saya 0122073962 saya akan hubungi semula anda  
  2. Hazrul Nizam - Sat 16/Dec/2017, 11:06am
    setuju dgn ayat tuan..
    BERJAYA = 5%
    GAGAL = 95%

    trader fx yg berjaya 5% tu pulak.. adalah yg
    - buat training,
    - jual ebook, video
    - jual robot EA
    - atau jual platform.. dapat commision (affiliate)..

    tak ada trader yg 100% berjaya buat trading.. kalau dia dapat untung usd 100k tahun ni... tahun depan dia rugi usd 101k..

    tapi dia akan cerita semua org pasal 100k untung tu shj.. (siapa nak belajar .. bayar saya).. tapi bila rugi usd 101k pulak.. dia senyap shj.. bini yg kena tanggung makan minum..  
  3. Joe 218 - Tue 26/Dec/2017, 11:03pm
    saudara Hazrul Nizam.....tidak dinafikan ader yg buat duit ngn fx cara2 diatas....saya sama sekali tidak langsung terlibat dgn salah satu pun.....jgn bercakap mengikut emosi.....sebab itu saya prefer by pon senang nak cerita ........atau jumpa face to face.....nak dtg rumah pun boleh...saya bukan scammers..maybe saudara sudah loss banyak sangat atau selalu kena ngn scammers...atau tuan salah pemahaman mengenai forex.....tak aper tuan kita bg laluan pada yg berminat....  
  4. Rizal 699 - Tue 26/Dec/2017, 11:37pm
    Berjaya d link ace  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.